• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جانشین فرمانده کل انتظامی: مواجهه با جنگ نامتقارن در اولویت ما قرار گرفته است

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۲۰:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی، گفت: «دیگر تمرکز صرف بر فعالیت‌های پلیسی نیست و نظام دفاعی و آمادگی برای مواجهه با جنگ نامتقارن در اولویت قرار گرفته است.»

او افزود: «تمرین در خیابان و شرایط واقعی باعث افزایش توانمندی نیروها می‌شود.»

پربازدیدترین‌ها

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»
۱

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»

۲

فرمانده بازداشت‌شده کتائب حزب‌الله در دادگاه نیویورک با رد اتهامات خود: ما در جنگ هستیم

۳

های ساید ساب‌استک: یک خلبان اف-۱۵ای آمریکا هواپیمایش دو بار در جنگ ایران سرنگون شد

۴

واکنش‌ها به حذف سردار آزمون از تیم ملی؛ خشم جمهوری اسلامی را برانگیخت، به جام جهانی نرفت

۵

بی‌بی‌سی: حملات جمهوری اسلامی به ۲۰ سایت نظامی آمریکا در منطقه آسیب زده است

انتخاب سردبیر

  • اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی
    تحلیل

    اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی

  • کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند
    گزارش ویژه

    کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند

  • فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی
    تحلیل

    فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی

  • جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

    جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

  • لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند
    روایت شما

    لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند

  • وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد
    تحلیل

    وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد

•
•
•

مطالب بیشتر

اوضاع وخیم اقامتگاه‌ها و هتل‌های مشهد در پی بحران اقتصادی

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۲۰:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

یک شهروند در پیامی به ایران‌اینترنشنال از اوضاع وخیم اقامتگاه‌ها و هتل‌های مشهد در پی بحران اقتصادی روایت می‌کند.

پیام او با هوش مصنوعی خوانده شده است:

بنزین در زاهدان، کرمان و بندرعباس تا لیتری ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)
•
سبا حیدرخانی
بنزین در زاهدان، کرمان و بندرعباس تا لیتری ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود
100%

گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال از شهرهای مختلف ایران، از تشدید بحران تامین بنزین، محدودیت‌ در عرضه سوخت، صف‌های طولانی در جایگاه‌ها و افزایش شدید قیمت بنزین حتی تا لیتری ۲۰۰ هزار تومان در بازار غیررسمی حکایت دارد.

بیشترین روایت‌ها مربوط به استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، خراسان جنوبی، اصفهان و خراسان رضوی است.

بر اساس پیام‌های مردمی، وضعیت عرضه سوخت در جیرفت، عنبرآباد و شهرهای جنوبی استان کرمان بحرانی شده است.

به گفته یک شهروند، در این مناطق قیمت بنزین در بازار آزاد به لیتری ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.

او افزود: «اکنون دغدغه ما بنزین شده است. پمپ‌بنزین‌ها بیشتر از ۱۵ لیتر نمی‌دهند و شب‌ها باید در صف‌های کیلومتری بایستیم تا صبح نوبتمان شود. واقعا کلافه شده‌ایم.»

در بیرجند نیز سوخت جیره‌بندی و سهمیه کارت‌ها نصف شده و بنزین آزاد تنها در دو جایگاه، از ساعت شش صبح تا شش عصر و فقط به مقدار ۱۰ لیتر عرضه می‌شود.

در بوشهر هم به گفته یک مخاطب، ‌بنزین تقریبا «نایاب» شده است؛ دکه‌های کنار جاده، سوخت را در دبه‌های ۵ لیتری و با قیمت هر لیتر ۱۰ هزار تومان می‌‌فروشند.

  • کمبود بنزین، صف‌های طولانی جایگاه‌ها و گسترش بازار سیاه سوخت

    کمبود بنزین، صف‌های طولانی جایگاه‌ها و گسترش بازار سیاه سوخت

شهروند دیگری از کرمان با اشاره به شکل‌گیری بازار سیاه سوخت گفت بنزین را لیتری ۸۰ هزار تومان خریده است.

او افزود مردم شب‌ها تا صبح در صف می‌ایستند و نوبت می‌گیرند تا صبح که جایگاه باز شد، اگر خوش‌شانس بودند، بتوانند سوخت گیر بیاورند.

اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون مسعود پزشکیان، با انتقاد از ساختار فعلی مصرف انرژی و «ناترازی شدید سوخت»، از طرح جدید دولت برای واگذاری مدیریت مصرف بنزین و گاز به استانداری‌ها، شهرداری‌ها و بخش خصوصی خبر داد.

مقام‌های جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر از به کار بردن واژه «کمبود» در حوزه انرژی خودداری و به جای آن از عبارت «ناترازی» استفاده می‌کنند.

با این حال، گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد محدودیت‌های عرضه گسترده شده و شکلی از سهمیه‌بندی غیررسمی سوخت در بسیاری از شهرها اجرا می‌شود.

جیره‌بندی عرضه رسمی سوخت و گسترش بازار غیررسمی

پیام‌های رسیده از بندرعباس حاکی از شرایط «فاجعه‌بار» جایگاه‌های سوخت در این شهر است.

یکی از مخاطبان ایران‌اینترنشنال گفت: «صف‌های چندکیلومتری بنزین مردم را کلافه کرده است، آن‌هم در گرمایی که کولر خودرو ضرورت است نه انتخاب. شهری که بخش بزرگی از بنزین کشور را تولید می‌کند، سهمش شده آلودگی، بیماری و ساعت‌ها تحقیر در صف سوخت، بدون کوچک‌ترین پاسخ‌گویی مسئولان.»

شهروند دیگری از بندرعباس گفت از ساعت ۸:۵۵ شب در صف پمپ‌بنزین ترنج منتظر بوده‌، اما ساعت ۱۰:۱۰ به خودروها اعلام شده که سوخت تمام شده است.

رمضان‌علی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، پیش‌تر گفته بود بحث تغییر سهمیه‌بندی بنزین «صرفا در حد طرح شخصی» بوده و هیچ تصمیم رسمی درباره آن اتخاذ نشده است.

این موضوع اما با روایت‌های گسترده شهروندان از محدودیت‌های عملی در عرضه سوخت، تناقض دارد.

شهروندان در مشهد از طولانی‌تر شدن صف‌ها و افزایش مداوم قیمت‌ها خبر دادند.

مخاطبی در همین زمینه گفت برای پر کردن یک باک باید ساعت‌ها در صف جایگاه سوخت منتظر ماند: «قبلا هر چند ماه یک‌بار افزایش قیمت داشتیم، اما اکنون هر روز گران‌تر می‌شود.»

شهروند دیگری نیز در پیامی کوتاه نوشت: «امروز سه لیتر بنزین زدم شد ۲۰۰ هزار تومان.»

این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که مسعود پزشکیان، رییس دولت جمهوری اسلامی، ۳۰ اردیبهشت با تایید آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی در جنگ اخیر، از ناتوانی دولت در تامین و واردات بنزین خبر داد.

او گفت در پی «محاصره دریایی آمریکا»، صادرات نفت ایران متوقف شده و کشور روزانه با کمبود ۵۰ میلیون لیتر بنزین روبه‌رو است، اما «دلاری برای واردات آن وجود ندارد».

ساعاتی پس از انتشار این سخنان، رسانه‌های دولتی از جمله ایرنا بخش‌هایی از اظهارات پزشکیان را حذف کردند.

در غیاب سازوکاری موثر، بازار غیررسمی فروش سوخت در شماری از شهرها رونق گرفته است.

شهروندی از مناطق جنوبی کشور گفت: «ما اینجا در بندر، روزی سه ساعت از وقتمان در صف جایگاه سوخت هدر می‌رود و از کارهایمان عقب می‌مانیم. بنزین را کنار خیابان تا گالنی یک میلیون تومان می‌فروشند.»

شهروندی از چابهار نیز خبر داد قیمت ۲۰ لیتر بنزین آزاد به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده و به دنبال آن، کرایه تاکسی‌ها «سر به فلک کشیده است».

فساد و رانت در جایگاه‌ها

در کنار بحران کمبود سوخت و توزیع نامناسب آن، برخی مخاطبان از افزایش فساد و رانت در برخی جایگاه‌ها و ناکارآمدی کارت‌های سوخت خبر دادند.

شهروندی از اصفهان با اشاره به ناکارآمدی حکومت در مدیریت بحران سوخت گفت کارت‌ها بدون دلیل خطا می‌دهند و باید سه هفته در انتظار کارت جدید ماند.

مخاطب دیگری از اصفهان از تشدید بی‌نظمی در جایگاه‌ها خبر داد و گفت: «علاوه بر اینکه صف‌های جایگاه سوخت کیلومتری شده و سهمیه بنزین بعضی‌ها را سوزانده‌اند، تعدادی از نیروهای بسیجی هم با اسلحه می‌آیند و بدون نوبت بنزین می‌زنند؛ آن هم نه یک یا دو لیتر، بلکه ۱۵ لیتر بنزین داخل موتورهایشان می‌زنند و می‌روند.»

یک شهروند از استان هرمزگان با انتقاد از «رانت و تبعیض در توزیع سوخت» گفت مردم ساعت‌ها در صف می‌مانند اما ماشین‌های سپاه با گالن‌های ۷۰ لیتری، شبانه از ساعت ۱۸ تا ۴ صبح نزدیک به ۱۰ بار سوخت‌گیری می‌کنند و آن را برای فروش به کاروان‌ها یا قاچاقچیان سوخت می‌برند.

به گفته او، هر گالن ۷۰ لیتری تا پنج میلیون تومان فروخته می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی: نمی‌توانیم بگوییم توافق نزدیک است

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، اختلافات میان تهران و واشینگتن را «عمیق» خواند و تاکید کرد نمی‌توان انتظار داشت روند مذاکرات تنها با «چند بار رفت‌وآمد» به نتیجه نهایی و حل‌وفصل چالش‌ها منجر شود.

بقایی شامگاه جمعه اول خرداد در مصاحبه با صداوسیمای جمهوری اسلامی، با اشاره به سفر مقام‌های ارشد پاکستان به ایران گفت: «نمی‌توانیم بگوییم که به جایی رسیدیم که توافق نزدیک است. ضرورتا خیر، این‌طور نیست. روند ادامه‌دار است.»

او اضافه کرد: «اختلاف‌نظرها بین ایران و آمریکا آن‌قدر عمیق و زیاد است، به‌ویژه بعد از جنایاتی که در دو سه ماه اخیر مرتکب شده‌اند، که نمی‌توان گفت با چند بار رفت‌و‌آمد یا مذاکرات ظرف چند هفته یا چند ماه حتما به نتیجه خواهیم رسید. دیپلماسی زمان‌بر است.»

اظهارات بقایی در حالی مطرح می‌شوند که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، برای گفت‌وگو با مقام‌های جمهوری اسلامی به تهران سفر کرده است.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی: نمی‌توانیم بگوییم توافق نزدیک است

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی: نمی‌توانیم بگوییم توافق نزدیک است
100%

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، اختلافات میان تهران و واشینگتن را «عمیق» خواند و تاکید کرد نمی‌توان انتظار داشت روند مذاکرات تنها با «چند بار رفت‌وآمد» به نتیجه نهایی و حل‌وفصل چالش‌ها منجر شود.

بقایی شامگاه جمعه اول خرداد در مصاحبه با صداوسیمای جمهوری اسلامی، با اشاره به سفر مقام‌های ارشد پاکستان به ایران گفت: «نمی‌توانیم بگوییم که به جایی رسیدیم که توافق نزدیک است. ضرورتا خیر، این‌طور نیست. روند ادامه‌دار است.»

او اضافه کرد: «اختلاف‌نظرها بین ایران و آمریکا آن‌قدر عمیق و زیاد است، به‌ویژه بعد از جنایاتی که در دو سه ماه اخیر مرتکب شده‌اند، که نمی‌توان گفت با چند بار رفت‌و‌آمد یا مذاکرات ظرف چند هفته یا چند ماه حتما به نتیجه خواهیم رسید. دیپلماسی زمان‌بر است.»

اظهارات بقایی در حالی مطرح می‌شوند که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، برای گفت‌وگو با مقام‌های جمهوری اسلامی به تهران سفر کرده است.

پیش‌تر نیز شبکه العربیه از سفر عاصم مالک، رییس سازمان اطلاعات پاکستان، به ایران خبر داده بود.

تایید سفر هیات قطری به تهران

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش خبرگزاری رویترز درباره سفر هیات قطری به تهران را تایید کرد و گفت نمایندگان دوحه اول خرداد با عباس عراقچی دیدار و گفت‌وگو کردند.

بقایی ادامه داد: «بسیاری از کشورها، چه کشورهای منطقه و چه کشورهای خارج از منطقه، تلاش می‌کنند تا به پایان جنگ و جلوگیری از تشدید تنش‌ها کمک کنند. این تلاش‌ها از نظر ما ارزشمند است.»

او در عین حال خاطرنشان کرد اسلام‌آباد همچنان «میانجی رسمی» مذاکرات میان تهران و واشینگتن محسوب می‌شود.

رویترز پیش‌تر از سفر یک هیات مذاکره‌کننده قطری به تهران خبر داد و نوشت هدف از این سفر که با هماهنگی واشینگتن انجام گرفت، کمک به تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی جهت خاتمه جنگ ایران است.

  • مقام اماراتی: شانس توافق آمریکا و جمهوری اسلامی «پنجاه-پنجاه» است

    مقام اماراتی: شانس توافق آمریکا و جمهوری اسلامی «پنجاه-پنجاه» است

بقایی: در این مرحله وارد «جزییات» پرونده هسته‌ای نخواهیم شد

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرد مذاکرات جاری با واشینگتن بر پایان جنگ متمرکز است و «جزییات» پرونده هسته‌ای در این مرحله وارد دستور کار گفت‌وگوها نخواهد شد.

بقایی گفت خاتمه جنگ در همه جبهه‌ها، از جمله لبنان، وضعیت تنگه هرمز و محاصره دریایی آمریکا، از محورهای اصلی گفت‌وگوهای حکومت ایران و ایالات متحده به شمار می‌روند.

او ادامه داد: «دلیل اینکه در مورد جزییات مباحث مرتبط با موضوع [هسته‌ای] صحبت نمی‌کنیم، مشخص است. ما دو بار این کار را کردیم و زیاده‌خواهی طرف مقابل باعث شد وارد جنگ شویم.»

بقایی افزود ورود به «سایر موضوعات» در مذاکرات با آمریکا تنها پس از پایان جنگ و رفع «نگرانی‌های» تهران امکان‌‎پذیر خواهد بود.

خبرگزاری رویترز ۳۱ اردیبهشت به نقل از مقام‌های اسرائیلی نوشت دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، به اورشلیم اطمینان داده که ذخایر اورانیوم با غنای بالا از ایران خارج خواهد شد و این موضوع بخشی از هرگونه توافق احتمالی صلح خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، بارها تاکید کرده که پایان جنگ منوط به خروج اورانیوم غنی‌شده از ایران، توقف حمایت تهران از گروه‌های نیابتی و برچیده شدن توان موشکی جمهوری اسلامی است.

کانال ۱۱ اسرائیل ۳۱ اردیبهشت گزارش داد در پی ارزیابی‌های اطلاعاتی جدید، ارتش و نهادهای امنیتی این کشور مجموعه‌ای از اقدامات مهم را برای احتمال جدی ازسرگیری نبرد با جمهوری اسلامی آغاز کرده‌‌اند و آمادگی خود را به بالاترین سطح افزایش داده‌اند.

میزبانی بحرین برای مسابقات جهانی کشتی ۲۰۲۶ لغو شد

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

اتحادیه جهانی کشتی اعلام کرد به دلیل «وضعیت ژئوپلیتیک کنونی، به‌ویژه تداوم ابهام‌ها و تاثیر آن بر سفرهای بین‌المللی» تصمیم گرفت میزبانی مسابقات جهانی ۲۰۲۶ را از منامه بحرین به شهر آستانه در قزاقستان منتقل کند.

میزبانی مسابقات ۲۰۲۶، سال گذشته در نشست زاگرب به بحرین واگذار شده بود.

مسابقات جهانی کشتی امسال از ۲ تا ۱۰ آبان ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و آستانه در سال ۲۰۱۹ هم میزبان این رقابت‌ها بود.

جنگ ایران از نهم اسفند ۱۴۰۴ تاکنون، باعث لغو بسیاری از مسابقات بین‌المللی ورزشی در منطقه شده است.