سایت خبری دیدهبان ایران در انتقاد از نشست رسانهای مسعود پزشکیان، آن را به «استندآپ کمدی» تشبیه کرد و نوشت تشویقهای حاضران «شاید» به دلیل اقدامهای پوپولیستی رییسجمهور بوده است. این سایت نوشت پزشکیان ترجیح میدهد راه احمدینژاد را «مودبانهتر» ادامه میدهد.
عزتالله ضرغامی، وزیر گردشگری دولت رئیسی، با اشاره به تاکیدش بر ساخت سرویسهای بهداشتی بینراهی در زمان وزارت گفت که قراردادی برای ساخت هزار سرویس بهداشتی با سرمایهگذاری از خارج آماده کرد، اما آن را امضا نکرد تا دولت پزشکیان آن را نهایی و امضا کند.
محمد موحدی، دادستان کل کشور، تن ندادن به حجاب تحمیلی جمهوری اسلامی را «بیماری» خواند و گفت: «بیماری بدحجابی در جامعه پیدا کردیم در حالیکه بدحجابی باید جمع شود و ارزش انسان به حیا و عفت اوست.» او افزود: «برای کسانی که تمرد و دهنکجی به قانون میکنند، پرونده تشکیل میشود.»
مارک والاس، مدیر اجرایی سازمان اتحاد علیه ایران هستهای در نامهای به وزیر خارجه آمریکا، خواستار رد درخواست ویزا برای مسعود پزشکیان، عباس عراقچی و محمدجواد ظریف شد.
رضا صالحی امیری، وزیر گردشگری با اشاره به وفاق گفت: «جامعه امروز دیگر تحمل فشار و افشاگری را ندارد.» او افزود: «جهان نباید ایران را از دریچه دانش دفاعی و موشکی و هسته ای ببیند، بلکه باید جهان ایران را از دریچه میراث و هنر مطالعه کند.»
علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه در پیامی به حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، با این گروه به دلیل انفجار پیجرهای نیروهایش و مجروحیتشان ابراز همدردی کرد و نوشت «با همه توان حمایت خود را از مبارزات و مجاهدتهای مجاهدان جبهه مقاومت و ملتهای آزاده ابراز میداریم.»
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت جمهوری اسلامی شامگاه چهارشنبه گفت که «تا چند ساعت دیگر» نخستین گروه از مجروحان انفجار پیجرهای گروه حزبالله لبنان برای درمان به ایران منتقل میشوند. او همچنین از اعزام تیم متخصص چشمپزشکان به لبنان خبر داد.
موسی غضنفرآبادی، رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، گفت لایحه «عفاف و حجاب» از جانب شورای نگهبان تایید شده و باید ابلاغ شود. او افزود شورای نگهبان همان کلیاتی که مجلس فرستاده را تایید کرده است.
فراس ابیض، وزیر بهداشت لبنان، خبر داد که تعدادی از مجروحان انفجار پیجرهای حزبالله به ایران و سوریه منتقل شدند. خبرگزاری مهر نیز در مطلبی نوشت تعدادی از مصدومان حادثه از سوی هلال احمر جهت انجام درمان به ایران منتقل میشوند.
آمریکا ۱۲ نفر از مقامهای جمهوری اسلامی را به دلیل سرکوب اعتراضهای مردمی تحریم کرد. این تحریمها شامل فرماندهان استانی سپاه پاسداران و روسای زندانها به دلیل نقش آنها در سرکوب اعتراضها پس از قتل حکومتی مهساژینا امینی است.
سعید صدرائیان، عضو هیات مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، خبر مفقود یا فروخته شدن ۳۰ تابلوی این سازمان را «گرای غلط» دانست و افزود ارزش هنری برخی آثار متعلق به این سازمان تغییر کرده یا از دست رفته است. او گفت ارزش ۳۰ اثر ذکر شده جمعا به ۳ میلیارد تومان هم نمیرسد.
علی بیتاللهی، رییس بخش خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت نرخ فرونشست زمین در تهران به ۲۰ سانتیمتر رسیده است. او افزود سه میلیون نفر در تهران بر روی پهنه فرونشستی زندگی میکنند.
پولیتیکو نوشت گزارش یک نهاد امنیتی داخلی آمریکا حاکیست مقامهای وزارت خارجه این کشور در اجرای رویههای متعارف در مدیریت تعلیق مجوز امنیتی راب مالی، نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران کوتاهی کردند.