• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی خانه تئاتر: قطعی اینترنت و تعطیلی‌ها، تئاتر را در «چرخه مرگبار» گرفتار کرده است

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

رضا دادویی، سخنگوی خانه تئاتر، گفت: «تئاتر امروز در یک چرخه‌ مرگبار گرفتار شده‌ است... در حالی که تورم و بحران‌های اقتصادی کشور هزینه‌های تولید را به شکلی سرسام‌آور افزایش داده، تعطیلی‌های بلندمدت، قطعی اینترنت و عدم اطلاع‌رسانی، موجب وقفه در فروش و کاهش شدید مخاطب و در نهایت از دست رفتن درآمدهای ناچیز شده است.»

او افزود: «وقتی درآمد هنرمند تئاتر حتی از زیر خط فقر هم پایین‌تر است، مطالبه‌ پرداخت حق بیمه، فشار اقتصادی می‌شود. هنرمندی که درآمدی نداشته، نه‌تنها بیمه‌ بیکاری دریافت نمی‌کند، بلکه در صورت عدم توان در پرداخت حق بیمه، از تمامی خدمات اجتماعی و درمانی محروم می‌شود.»

دادویی هشدار داد: «وقتی هنرمند هم از نظر روحی آسیب می‌بیند، هم از نظر اقتصادی توان بقا ندارد، هم از نظر صنفی در ساختارهای حمایتی نماینده‌ای ندارد، چاره‌ای جز ترک صحنه نخواهد داشت.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

افشای یک مخفیگاه زیرزمینی علی خامنه‌ای در عمق ۳۵ متری مجهز به اتاق ضد انفجار
۱
اختصاصی

افشای یک مخفیگاه زیرزمینی علی خامنه‌ای در عمق ۳۵ متری مجهز به اتاق ضد انفجار

۲

فرانت لاین دیفندرز: فشار بر جواد علی‌کردی پس از پیگیری مرگ مشکوک برادرش شدت گرفت

۳

فیفا درخواست ایران و مصر را رد کرد؛ حضور پرچم‌های رنگین‌کمان در بازی ایران و مصر

۴

۳۶ سال پیش؛ شبی که هنگام بازی برزیل-اسکاتلند، ۳۵ هزار ایرانی جان باختند

۵

ادعای یک پیشگوی برزیلی: فضایی‌ها در بازی برزیل-اسکاتلند به زمین حمله خواهند کرد

انتخاب سردبیر

  • وزیر کشور لبنان: تصاویر خامنه‌ای ظرف دو روز از مسیر فرودگاه بیروت جمع‌آوری می‌شوند

    وزیر کشور لبنان: تصاویر خامنه‌ای ظرف دو روز از مسیر فرودگاه بیروت جمع‌آوری می‌شوند

  •  مونته‌نگرو یک شهروند ایرانی تحت تعقیب آمریکا به اتهام حملات سایبری را بازداشت کرد

    مونته‌نگرو یک شهروند ایرانی تحت تعقیب آمریکا به اتهام حملات سایبری را بازداشت کرد

  • شهروندان: عاشورا و تاسوعای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ است
    روایت شما

    شهروندان: عاشورا و تاسوعای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ است

  • چگونه یک صرافی رمزارز به یکی از مهم‌ترین کانال‌های انتقال پول‌های غیرقانونی ایران تبدیل شد

    چگونه یک صرافی رمزارز به یکی از مهم‌ترین کانال‌های انتقال پول‌های غیرقانونی ایران تبدیل شد

  • کارزار کشف حقیقت؛ آنچه در بیمارستان غرضی اصفهان گذشت
    گزارش ویژه

    کارزار کشف حقیقت؛ آنچه در بیمارستان غرضی اصفهان گذشت

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

کره جنوبی: به عامل حمله به نفتکش «اچ‌ام‌ام نامو» پاسخ می‌دهیم

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرگزاری رویترز، یک مقام دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی اعلام کرد سئول در حال بررسی نقش احتمالی جمهوری اسلامی در حمله به نفتکش کره‌ای «اچ‌ام‌ام نامو» در هفته گذشته است.

او در عین حال گفت عامل این حمله تاکنون شناسایی نشده و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

او افزود کره جنوبی قصد دارد به عامل حمله به این کشتی پاسخ دهد.

۱۴ اردیبهشت، دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا، جمهوری اسلامی را عامل این حمله معرفی کرده و گفته بود شاید زمان آن فرا رسیده که کره جنوبی به «پروژه آزادی» تنگه هرمز بپیوندد.

100%

نرگس محمدی با تودیع وثیقه سنگین به بیمارستان پارس تهران منتقل شد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

نرگس محمدی، زندانی سیاسی و برنده جایزه نوبل صلح، پس از صدور دستور توقف اجرای حکم برای انجام روند درمان، در بیمارستان پارس تهران بستری شد.

بنیاد نرگس اعلام کرد این انتقال با «تودیع وثیقه سنگین» انجام شده است.

ایمان آقایاری، فعال سیاسی، در این زمینه توضیح می‌دهد.

ارزیابی کامیار بهرنگ از سخنان اخیر نتانیاهو درباره تهدیدهای جمهوری اسلامی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس گفت اسرائیل بخش زیادی از توانمندی‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی را تضعیف کرده، اما همچنان بخشی از این تهدیدها باقی مانده و باید اقدامات بیشتری در این زمینه انجام شود.

کامیار بهرنگ، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، در رابطه با مواضع اخیر نتانیاهو توضیح می‌دهد.

حمایت ایرانیان مقیم فرانکفورت از انقلاب ملی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

ایرانیان مقیم فرانکفورت آلمان هم‌زمان با معترضان در ده‌ها شهر جهان، در حمایت از فراخوان شاهزاده رضا پهلوی و انقلاب ملی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

مهدی تهرانی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

جمهوری اسلامی عرفان شکورزاده، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۷:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)
جمهوری اسلامی عرفان شکورزاده، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد
100%

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه جمهوری اسلامی، صبح دوشنبه ۲۱ اردیبهشت از اعدام عرفان شکورزاده، زندانی سیاسی، به اتهام «همکاری با سرویس اطلاعاتی آمریکا و سرویس جاسوسی موساد» خبر داد.

میزان در گزارش خود نوشت بر اساس محتویات پرونده، شکورزاده «به عنوان پروژه» و با توجه به تخصصش، جذب یکی از سازمان‌های مهم علمی فعال در حوزه ماهواره شده بود. در این گزارش، نامی از این نهاد علمی برده نشده است.

این رسانه حکومتی، بدون ارائه اسناد و شواهد نوشت که شکورزاده «اطلاعات دارای طبقه‌بندی» را در اختیار «سرویس‌های دشمن» قرار می‌داد.

شکورزاده بهمن‌ماه ۱۴۰۳ از سوی اطلاعات سپاه پاسداران با اتهام «جاسوسی و همکاری با کشورهای متخاصم» بازداشت شد. گفته می‌شود که او ۹ ماه در انفرادی بوده است.

آموزشکده توانا ۱۸ اردیبهشت گزارش داد شکورزاده، برای اجرای حکم اعدام از زندان اوین به زندان قزلحصار منتقل شده است.

حکم صادر شده علیه او به تازگی در دیوان عالی کشور تایید شده بود.

سازمان حقوق بشر ایران ۱۹ اردیبهشت خواستار توقف فوری اجرای حکم اعدام این زندانی سیاسی ۲۹ ساله شده بود.

این سازمان خبر داد که این دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا، ۱۷ اردیبهشت به زندان قزلحصار کرج منتقل شد.

ایران‌اینترنشنال ۱۷ اردیبهشت گزارش داد که بررسی‌هایش نشان می‌دهد دستگاه قضایی جمهوری اسلامی در ۴۸ روز پس از ۲۷ اسفند ۱۴۰۴، دست‌کم ۲۸ زندانی سیاسی را اعدام کرده است.

از سوی دیگر، بنیاد حقوق بشری عبدالرحمن برومند اعلام کرد جمهوری اسلامی در چهار ماه نخست سال جاری میلادی (۱۱ دی ۱۴۰۴ تا هفته اول اردیبهشت ۱۴۰۵) دست‌کم ۶۱۲ نفر را اعدام کرده است.

بر این اساس، جمهوری اسلامی در بازه‌ای ۱۱۷ روزه، روزانه دست‌کم پنج نفر را به دار آویخته است.

این سازمان با اشاره به اینکه ۱۵ مورد از اعدام‌ها که عمدتا با جرائم سیاسی مرتبط بوده‌اند، ظرف سه هفته گذشته به ثبت رسیده است، تاکید کرد که تداوم قطع اینترنت جهانی در ایران و فقدان شفافیت در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی مستندسازی آمار اعدام را دشوارتر کرده و نرخ واقعی اعدام‌ها احتمالا بسیار بالاتر از موارد راستی‌آزمایی و ثبت شده است.

طی حدود یک ماه گذشته دست‌کم ۲۱ معترض و زندانی سیاسی اعدام شدند که تعداد قابل توجهی از آن‌ها از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ بودند.

طبق تازه‌ترین خبرها، عامر رامش، زندانی سیاسی بلوچ، عرفان کیانی، از معترضان بازداشت‌شده در اصفهان در اعتراض‌های دی‌ماه؛ و سلطانعلی شیرزادی فخر، زندانی سیاسی متهم به عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران، سه زندانی سیاسی هستند که به‌ترتیب در روزهای ششم، پنجم و سوم اردیبهشت اعدام شدند.

مهدی فرید، که در رسانه‌های ایران «مسئول بخش مدیریت کمیته پدافند غیرعامل یکی از سازمان‌های حساس کشور» معرفی شد، دوم اردیبهشت به جرم «جاسوسی برای اسرائیل» به دار آویخته شد.

عقیل کشاورز، جواد نعیمی، بهرام چوبی اصل، بابک شهبازی، روزبه وادی، مجید مسیبی و کوروش کیوانی نیز از جمله افرادی هستند که در سال ۱۴۰۴ به اتهام «جاسوسی» اعدام شدند.

در آخرین روزهای فروردین دو سازمان «حقوق بشر ایران» و «با هم علیه مجازات اعدام» در گزارش سالانه مشترک خود از رشد ۶۸ درصدی اعدام‌ها در ایران در سال ۲۰۲۵ خبر دادند.

بر اساس این گزارش، جمهوری اسلامی در سال ۲۰۲۵ دست‌کم هزار و ۶۳۹ نفر را در پرونده‌های مربوط به جرایم عادی و سیاسی اعدام کرده است.

این دو سازمان شمار اعدام‌های ثبت شده در سال ۲۰۲۴ را دست‌کم ۹۷۵ نفر اعلام کرده بود.

جمهوری اسلامی از آغاز جنگ در نهم اسفند سال گذشته، و به‌طور ویژه پس از آغاز آتش‌بس، سرکوب فعالان اجتماعی و سیاسی را شدت بخشیده و اجرای سریع احکام اعدام را برای رعب‌افکنی هرچه بیشتر تسریع کرده است.