سخنگو باشگاه استقلال: ساپینتو پیش از آتش‌بس قرارداد امضا کرد، معرفتش، ضمانت است

ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال در یک برنامه تلویزیونی درباره حضور ساپینتو در این تیم همزمان با جنگ اسرائیل و جمهوری اسلامی گفت: «ساپینتو پیش از آتش بس قراردادش را با استقلال امضا کرد. معرفت شخصی و شجاعتی که ساپینتو دارد، برای ما ضمانت است.»

سخنگوی باشگاه استقلال درباره پرونده محرومیت ساپینتو گفت: «ما پیگیر بخشیده شدن ساپینتو هستیم و به صورت رسمی در حال پیش بردن کارهای آن هستیم. در شرایطی که تمام مربیان و بازیکنان خارجی لیگ در حال فسخ قرارداد خود هستند، ساپینتو به همراه خودش ۴ دستیارش می‌آورد و ما توقع‌مان از فدراسیون فوتبال این است که شرایط را در نظر بگیرند و کاری که ساپینتو کرد را راج بنهند. اما هنوز نامه‌ای مکتوب مبنی بر بخشیده شدن ساپینتو از سمت فدراسیون فوتبال برای باشگاه استقلال ارسال نشده است.»

ساعده سیما، همچنین درباره حضور سیدورف در این باشگاه گفت: «سیدورف یک فصل با استقلال قرارداد دارد و مشاور مدیرعامل است و کارش به گونه‌ای نیست که حضور فیزیکی داشته باشد. سیدورف همیشه با مشاوره‌های آنلاین خود همیشه برای مدیران باشگاه در دسترس است و ترکیب تیم با نظر نظری جویباری، سیدورف و ساپینتو در حال بسته شدن است.»