• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رهبر حزب آزادی هلند، علی خامنه‌ای را «هیولا، قصاب و قاتل» خواند

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۱:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

خیرت ویلدرس، رهبر حزب آزادی و نماینده پارلمان هلند، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که نباید برای علی خامنه‌ای سوگواری کرد و او را «هیولا، قصاب و قاتل» خواند.

ویلدرز در ادامه این پیام نوشت: «مردم ایران شایسته سکولاریسم و آزادی هستند.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

وال‌استریت ژورنال: تهران پیشنهاد مالی آمریکا در ازای عقب‌نشینی از تنگه هرمز را نپذیرفت
۱

وال‌استریت ژورنال: تهران پیشنهاد مالی آمریکا در ازای عقب‌نشینی از تنگه هرمز را نپذیرفت

۲

واشینگتن‌پست: آمریکا درباره طرح اسرائیل برای ترور رهبران ایران به تهران هشدار داده بود

۳

نقش سنسور هوشمند در حذف دراماتیک کرواسی؛ چرا گل تساوی ثانیه‌های پایانی کروات‌ها مردود شد؟

۴
اختصاصی

استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

۵

پنج زندانی انقلاب ملی ‌در محلات به اعدام محکوم شدند

انتخاب سردبیر

  • شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

    شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

  • تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور
    تحلیل

    تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور

  • زخم آتش بر سرزمین بلوط

    زخم آتش بر سرزمین بلوط

  • افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

    افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

  • استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز
    اختصاصی

    استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

وزارت اطلاعات: انتقام خون خامنه‌ای و کشته‌شدگان جنگ را خواهیم گرفت

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت مراسم حکومتی تشییع علی خامنه‌ای، او را «قائد شهید» خواند و آمریکا و اسرائیل را به انجام «بزرگ‌ترین جنایت و توطئه تروریستی تاریخ معاصر» متهم کرد.

این وزارتخانه در بیانیه خود تاکید کرد: «دل‌های آزرده مردم ایران و آزادی‌خواهان عالم جز با خونخواهی از مجرمان این جنایت التیام نخواهد یافت.»

وزارت اطلاعات همچنین با اعلام بیعت با مجتبی خامنه‌ای، بر گرفتن انتقام خون خامنه‌ای و کشته‌شدگان جنگ‌های اخیر تاکید کرد.

روسیه از تصرف کنستانتینوفکا خبر داد و اوکراین این ادعا را رد کرد

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۰:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)
روسیه از تصرف کنستانتینوفکا خبر داد و اوکراین این ادعا را رد کرد
100%
نمای هوایی پهپاد از سربازانی که یکی از آن‌ها پرچم روسیه را بالا گرفته است؛ هم‌زمان با اعلام وزارت دفاع روسیه مبنی بر تصرف «کوستیانتینیوکا»

مقام‌های اوکراینی اعلام کردند شهر راهبردی کنستانتینوفکا در شرق این کشور همچنان در کنترل نیروهای اوکراینی است و ادعای روسیه را درباره تصرف این شهر رد کردند. روسیه گفته بود نیروهایش این شهر را تصرف کرده‌اند.

حملات تازه روسیه به مناطق مختلف اوکراین، شنبه ۱۳ تیر دست‌کم شش کشته و ده‌ها زخمی بر جا گذاشت.

در حالی که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد نیروهای این کشور کنترل شهر کنستانتینوفکا در شرق اوکراین را به دست گرفته‌اند، ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «البته که این درست نیست. این فقط یکی دیگر از دروغ‌های روسیه و تلاشی برای ساختن یک خبر است.»

او افزود: «اگر کنستانتینوفکا واقعا در کنترل روسیه بود، شاید پوتین مشکلی نداشت که آنجا با من دیدار کند تا راهی دیپلماتیک برای پایان دادن به این جنگ پیدا کنیم.»

ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین نیز اعلام کرد کنستانتینوفکا همچنان در کنترل نیروهای اوکراینی است.

کنستانتینوفکا جنوبی‌ترین شهر از چهار شهر کلیدی است که خط دفاعی اصلی اوکراین برای حفظ منطقه صنعتی دونتسک را تشکیل می‌دهند.

به گفته تحلیلگران، تصرف کنستانتینوفکا می‌تواند به نیروهای روسیه امکان دهد از این شهر به‌عنوان پایگاهی برای پیشروی به سمت شمال در امتداد این خط دفاعی استفاده کنند. محوری که اکنون به کانون اصلی عملیات نظامی روسیه تبدیل شده است.

روسیه پیش از این نیز بارها اعلام کرده بود بخش‌هایی از کنستانتینوفکا را در کنترل دارد. این شهر یکی از چندین شهر به‌شدت مستحکم در منطقه دونتسک است که بخشی از آنچه اوکراین «کمربند دژها» می‌نامد، به شمار می‌رود.

ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه، در ویدیوهایی در حال بازدید از یک مقر فرماندهی و دریافت گزارش فرماندهان ارشد نظامی، تصرف این شهر را «یک دستاورد مهم راهبردی» توصیف کرد.

او همچنین گفت در واکنش به افزایش حملات دوربرد اوکراین، به‌ویژه علیه صنعت نفت روسیه، لازم است وسعت مناطق حائل امنیتی افزایش یابد.

والری گراسیموف، رییس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه، در گزارشی به پوتین اعلام کرد نیروهای گروه جنوبی ارتش در حال ادامه عملیات تهاجمی برای «آزادسازی» کامل منطقه دونتسک هستند. منطقه‌ای که بخشی از دونباس به شمار می‌رود و روسیه کنترل آن را یکی از اهداف اصلی جنگ اعلام کرده است.

گراسیموف گفت کنستانتینوفکا یکی از مهم‌ترین مراکز دفاعی اوکراین در محور استحکامات اسلوویانسک-کراماتورسک-کنستانتینوفکا بود.

پوتین نیز این شهر را یک مرکز مهم صنعت و حمل‌ونقل در دونباس توصیف کرد.

وزارت دفاع روسیه تصاویری را در تلگرام منتشر کرد که به گفته این وزارتخانه، سربازان روس را در کنار ساختمان‌های ویران‌شده شهر و در حال برافراشتن پرچم روسیه نشان می‌دهد.

گراسیموف همچنین گفت نیروهای روسیه به شهر لیمان، در حدود ۷۰ کیلومتری شمال کنستانتینوفکا، نزدیک شده‌اند و این شهر از نظر لجستیکی و راهبردی برای ادامه پیشروی اهمیت زیادی دارد.

یوگنی نیکیفوروف، فرمانده نیروهای شمالی روسیه اما به پوتین گفت ارتش این کشور هنوز به‌طور کامل موفق نشده از حملات پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه جلوگیری کند. حملاتی که موجب کمبود سوخت شده‌اند.

  • بحران کمبود سوخت در روسیه به همسایگان رسید و قرقیزستان از شش کشور کمک خواست

    بحران کمبود سوخت در روسیه به همسایگان رسید و قرقیزستان از شش کشور کمک خواست

پوتین در پاسخ گفت هرچه اوکراین حملات بیشتری علیه تاسیسات غیرنظامی روسیه انجام دهد، مسکو ناچار خواهد بود منطقه حائل بزرگ‌تری در مناطق همجوار ایجاد کند.

نیکیفوروف همچنین از پیشروی نیروهای روسیه در مناطق مرزی خارکیف و سومی خبر داد. مناطقی که مسکو خواهان گسترش منطقه حائل در آن‌هاست.

روسیه اسفند ۱۴۰۰ کارزار نظامی خود را علیه اوکراین کلید زد و از آن زمان، درگیری‌های مرگبار میان دو کشور ادامه داشته است.

در مقابل، ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، و دیگر مقام‌های این کشور گفته‌اند پیشروی روسیه در شرق اوکراین از ابتدای سال به‌طور قابل توجهی کند شده و نیروهای اوکراینی حتی بخشی از مناطق را باز پس گرفته‌اند.

پوتین این اظهارات را بخشی از «کارزار تبلیغاتی» کی‌یف توصیف کرد.

  • حملات گسترده روسیه به کی‌یف دست‌کم ۱۷ کشته و بیش از ۹۰ زخمی بر جا گذاشت

    حملات گسترده روسیه به کی‌یف دست‌کم ۱۷ کشته و بیش از ۹۰ زخمی بر جا گذاشت

حملات تازه روسیه به اوکراین

هم‌زمان با این تحولات، مقام‌های اوکراینی اعلام کردند حمله گسترده روسیه با بمب‌های هدایت‌شونده به مرکز شهر سومی دست‌کم چهار کشته، از جمله یک کودک، و ۲۷ زخمی بر جا گذاشت.

اوله هریهوروف، فرماندار منطقه، گفت یک ساختمان مسکونی بلند، یک فروشگاه و خیابانی شلوغ در مرکز شهر هدف قرار گرفتند.

به گفته او، یک دختر پنج‌ساله و مادرش در این حمله جان باختند و در میان زخمی‌ها یک نوجوان ۱۳ ساله نیز با وضعیت وخیم بستری است.

زلنسکی با انتشار تصاویری از محل حمله، از متحدان اوکراین خواست فشار بر روسیه را افزایش دهند تا به گفته او، «این ترور متوقف شود.»

در دیگر حملات جمعه، یک نفر دیگر نیز در نزدیکی شهر سومی کشته شد.

در منطقه دنیپروپتروفسک، بیش از ۵۰ حمله با پهپاد، توپخانه و بمب سه کشته و ۱۲ زخمی بر جا گذاشت.

در شهر زاپوریژیا نیز دو نفر کشته و ۲۱ نفر زخمی شدند و مقام‌های محلی از ادامه حملات در شامگاه جمعه خبر دادند.

رویترز اعلام کرد امکان راستی‌آزمایی مستقل این گزارش‌ها را نداشته است.

تلاش‌های آمریکا برای پیشبرد مذاکرات صلح برای جنگ اوکراین در جریان درگیری‌های ایران متوقف شده است، هرچند مسکو و کی‌یف اعلام کرده‌اند در انتظار سفر استیو ویتکاف و جرد کوشنر، دو مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، هستند.

  • حمله گسترده روسیه، کی‌یف را ساعت‌ها زیر آتش موشک و پهپاد قرار داد

    حمله گسترده روسیه، کی‌یف را ساعت‌ها زیر آتش موشک و پهپاد قرار داد

پرونده ایران در کانون نشست سران ناتو در آنکارا

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۰:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

رویترز گزارش داد جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای و تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز، از محورهای اصلی نشست رهبران ناتو در آنکارا خواهد بود.

سران ناتو همچنین بر تعهد به دفاع جمعی بر اساس ماده ۵ پیمان آتلانتیک شمالی تاکید خواهند کرد. نشست رهبران ناتو روزهای ۱۶ و ۱۷ تیرماه در آنکارا برگزار می‌شود.

فرزیا ثابتی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد

گسترش تمهیدات حکومتی و اعمال محدودیت‌های عمومی برای برگزاری مراسم دفن علی خامنه‌ای

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۰:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

همزمان با برگزاری مراسم حکومتی دفن علی خامنه‌ای، حکومت با اعمال محدودیت بر برخی فعالیت‌های عمومی و اختصاص گسترده امکانات شهری به این مراسم، در حال گسترش فضای سوگواری اجباری در شهرها به خصوص تهران است.

جزییات بیشتر با منصوره حسینی‌یگانه، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال

فشار بر مردم برای حضور در مراسم حکومتی دفن خامنه‌ای

۱۳ تیر ۱۴۰۵، ۱۰:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

شماری از شهروندان در پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال گفتند از چند روز پیش مسیرهای فرعی به جاده‌های اصلی بسته شده و رفت‌وآمد مردم مختل شده است.

برخی پیام‌ها حاکی از آن است که برای حضور در مراسم تشییع خامنه‌ای به افراد وعده پول، وام و غذا داده شده است.

یک کارمند بانک ملت گفت کارکنان این بانک به حضور در مراسم مجبور شده‌اند و علاوه بر آن، یک روز از حقوقشان برای برگزاری مراسم کسر شده است. او افزود ارتقای سمت کارکنان نیز به حضور در مراسم منوط شده است.

یک کارمند شهرداری نیز گفت همه مرخصی‌ها لغو شده و با وجود داشتن فرزند بیمار، امکان استفاده از تعطیلی برای رسیدگی به خانواده‌اش را ندارد.

در پیام‌های دیگری، شهروندان از هزینه‌های گسترده برای تبلیغات شهری، بنرها، بیلبوردها، غذا، اسکان و تعطیلی چندروزه کشور انتقاد کردند و گفتند این هزینه‌ها در شرایط فشار اقتصادی بر مردم انجام می‌شود.

یکی از شهروندان از تبریز نوشت هزینه‌های خیابانی، تبلیغاتی و پذیرایی برای مراسم خامنه‌ای در حالی انجام می‌شود که بسیاری از مردم با مشکلات مسکن و معیشت روبه‌رو هستند.

شهروند دیگری گفت یک مجتمع ورزشی در نزدیکی محل سکونتش به محل اسکان نیروهای انتظامی اعزام‌شده از شهرهای دیگر تبدیل شده و برای آن‌ها غذا و میوه تامین می‌شود.