• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

توقف تعمیر کابل‌های اینترنت در خلیج فارس به‌دلیل تهدیدهای سپاه پاسداران

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۱:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

شرکت آلکاتل اعلام کرد تعمیر کابل‌های اینترنت زیردریایی در خلیج فارس را به‌دلیل شرایط ناامن و تهدیدهای سپاه پاسداران متوقف کرده است.

موضوع تامین امنیت و هزینه حفاظت از زیرساخت‌های ارتباطی همچنان محل اختلاف با اپراتورهای خارجی است و نگرانی‌ها درباره اختلال در شبکه‌های اینترنتی و مالی در صورت آسیب به کابل‌ها افزایش یافته است.

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند
۱

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۲

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

۳

در تیراندازی در مرکز اسلامی سن‌ دیگو ۳ بزرگسال و ۲ نوجوان مظنون کشته شدند

۴

دادستان بریتانیا: ضاربان پوریا زراعتی عوامل نیابتی حکومت ایران بودند

۵

کاهش شدید قیمت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۶؛ نگرانی مقامات فیفا از تصویر ورزشگاه‌های خالی

انتخاب سردبیر

  • یارانه یک خانواده‌ ۳ نفره، هم‌قیمت ۵ کیلو روغن است
    روایت شما

    یارانه یک خانواده‌ ۳ نفره، هم‌قیمت ۵ کیلو روغن است

  • آلمان بررسی بخشی از ویزاهای ایرانیان را به سفارت خود در ارمنستان منتقل کرد
    اختصاصی

    آلمان بررسی بخشی از ویزاهای ایرانیان را به سفارت خود در ارمنستان منتقل کرد

  • چگونه یک شبکه پول‌شویی مرتبط با سپاه پاسداران از لندن فعالیت می‌کند
    اختصاصی

    چگونه یک شبکه پول‌شویی مرتبط با سپاه پاسداران از لندن فعالیت می‌کند

  • دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد
    تحلیل

    دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

ادامه کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»؛ موج اعدام‌ها، ابزار ایجاد وحشت در جامعه

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۱:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» اعلام کرد زندانیان معترض به مجازات اعدام، سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت برای صدوبیست‌ویکمین هفته متوالی در ۵۶ زندان ایران دست به اعتصاب غذا زدند. این اقدام در شرایط تشدید موج اعدام‌ها و افزایش نگرانی‌های جهانی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران انجام شد.

در بیانیه این کارزار آمده است حکومت جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر، هم‌زمان با گسترش فضای امنیتی و حضور نیروهای وابسته به حکومت در خیابان‌ها، بر اجرای احکام اعدام نیز افزوده است.

این کارزار، به اعدام عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی بلوچ، در زندان زاهدان و همچنین محمد عباسی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴، اشاره کرد و در بیانیه خود نوشت که حکومت با استفاده از مجازات اعدام، در پی «ایجاد ترس و وحشت در جامعه» است.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» تاکید کرد که اعدام صرفا یک مجازات قضایی نیست، بلکه «مهم‌ترین ابزار سرکوب و قتل حکومتی» است که برای وادار کردن جامعه به سکوت و تسلیم به کار گرفته می‌شود.

  • اعدام روزانه ۵ نفر در ایران؛ جمهوری اسلامی در ۱۱۷ روز دست‌کم ۶۱۲ نفر را به دار آویخت

    اعدام روزانه ۵ نفر در ایران؛ جمهوری اسلامی در ۱۱۷ روز دست‌کم ۶۱۲ نفر را به دار آویخت

افزایش نگرانی‌های بین‌المللی درباره اعدام‌ها در ایران

بیانیه این کارزار در حالی منتشر شد که موج اعدام‌ها در ایران با واکنش گسترده نهادهای حقوق بشری و چهره‌های بین‌المللی روبه‌رو شده است.

۲۸ اردیبهشت بیش از ۳۰۰ چهره حقوقی، سیاسی و حقوق بشری جهان در نامه‌ای سرگشاده خطاب به دبیرکل سازمان ملل، نسبت به «اعدام‌های سیستماتیک و تشدید جنایات فجیع در ایران» هشدار دادند و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف موج اعدام‌ها شدند.

امضاکنندگان این نامه اعلام کردند جمهوری اسلامی از زمان آغاز تنش‌های منطقه‌ای در ۹ اسفند ۱۴۰۴، بی‌ثباتی سیاسی را به ابزاری برای تشدید سرکوب داخلی، بازداشت‌های گسترده، شکنجه، قطع اینترنت و افزایش اعدام‌ها تبدیل کرده است.

در این نامه همچنین آمده است از ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ تاکنون، ده‌ها نفر پس از روندهای قضایی فاقد حداقل استانداردهای دادرسی عادلانه اعدام شده‌اند و شماری دیگر نیز در معرض خطر اجرای حکم قرار دارند.

  • ۲۱ معترض محکوم به اعدام در زندان قزلحصار از امکانات حداقلی محروم‌اند

    ۲۱ معترض محکوم به اعدام در زندان قزلحصار از امکانات حداقلی محروم‌اند

عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی افزایش اعدام‌ها در جهان است

هم‌زمان، سازمان عفو بین‌الملل نیز در گزارش سالانه خود که ۲۸ اردیبهشت منتشر شد، اعلام کرد شمار اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ به بالاترین سطح در ۴۴ سال گذشته رسیده و جمهوری اسلامی اصلی‌ترین عامل این افزایش بوده است.

بر اساس این گزارش، دست‌کم دو هزار و ۷۰۷ نفر در ۱۷ کشور جهان در سال ۲۰۲۵ اعدام شده‌اند که از این میان، جمهوری اسلامی مسئول دست‌کم دو هزار و ۱۵۹ اعدام بوده است.

عفو بین‌الملل همچنین اعلام کرد نزدیک به نیمی از اعدام‌های ثبت‌شده در جهان به جرایم مرتبط با مواد مخدر مربوط بوده و ایران با ۹۹۸ اعدام مرتبط با مواد مخدر، بیشترین سهم را داشته است.

اگنس کالامار، دبیرکل عفو بین‌الملل، تاکید کرد که برخی حکومت‌ها از اعدام برای «ایجاد ترس، سرکوب مخالفت‌ها و نمایش قدرت» استفاده می‌کنند.

  • رشد ۶۸ درصدی اعدام‌ها در ایران در سال ۲۰۲۵؛ جمهوری اسلامی جان دست‌کم ۱۶۳۹ نفر را گرفت

    رشد ۶۸ درصدی اعدام‌ها در ایران در سال ۲۰۲۵؛ جمهوری اسلامی جان دست‌کم ۱۶۳۹ نفر را گرفت

اعتصاب غذا در ۵۶ زندان

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ادامه بیانیه خود نوشت که حکومت با اعدام جوانان، به‌ویژه در شرایط بحران اقتصادی و نارضایتی اجتماعی، تلاش می‌کند جامعه را مرعوب کند، اما این خشونت «بذر آگاهی و مقاومت» را در جامعه گسترش می‌دهد.

این کارزار همچنین از فعالان سیاسی، صنفی، مدنی و حقوق بشری خواست تا برای توقف اعدام‌ها متحد شوند و صدای اعتراض زندانیان را به نهادهای بین‌المللی برسانند.

بر اساس اعلام این کارزار، زندانیان معترض این هفته در زندان‌های ازبرم لاهیجان، اراک، اردبیل، ارومیه، اسدآباد اصفهان، اهر، اوین، ایلام، بانه، برازجان، بروجرد، بم، بهبهان، بوکان، تبریز، تهران بزرگ، طبس، عادل‌آباد شیراز، قائمشهر، قزلحصار، قرچک، چوبیندر قزوین، کامیاران، کهنوج، گرگان، گنبدکاووس، خرم‌آباد، خورین ورامین، خوی، دهدشت، دیزل‌آباد کرمانشاه، رامهرمز، رشت، رودسر، زاهدان، سبزوار، سقز، سلماس، سنندج، سپیدار اهواز، شیبان اهواز، نظام شیراز، فردیس کرج، فیروزآباد فارس، لنگرود قم، مرکزی بیرجند، مرکزی کرج، مریوان، مهاباد، میاندوآب، نقده، یاسوج و یزد، دست به اعتصاب غذا زدند.

گزارش رسانه اسرائیلی از احتمال ازسرگیری کارزار نظامی علیه جمهوری اسلامی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه اسرائیل هیوم احتمال ازسرگیری جنگ میان جمهوری اسلامی و آمریکا را بالا ارزیابی کرد.

این در حالی است که دونالد ترامپ، رییس‌جهوری آمریکا، در گفت‌وگو با نیویورک‌پست اعلام کرد پس از دریافت پاسخ اخیر تهران، تمایلی به دادن امتیاز بیشتر به جمهوری اسلامی ندارد.

اشکان صفایی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

هشدار تخلیه ارتش اسرائیل برای ۱۲ شهر و روستا در جنوب لبنان

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل برای ۱۲ شهر و روستا در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد.

افیخای ادرعی، سخنگوی عرب‌زبان ارتش اسرائیل، با انتشار پیامی در ایکس، نوشت حزب‌الله توافق آتش‌بس را نقض کرده و ارتش اسرائیل ناچار است «با قدرت» به اقدامات این گروه پاسخ دهد.

او تاکید کرد ارتش اسرائیل قصد آسیب رساندن به غیرنظامیان را ندارد.

هشدار وزارت بهداشت درباره کمبود غذا در برخی خانوارها

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به ادامه آموزش «تغذیه ارزان‌قیمت» گفت خانواده‌ها با استفاده از جایگزین‌های غذایی می‌کوشند حداقل کالری و پروتئین مورد نیاز خود را تامین کنند.

او افزود حدود ۵ درصد کودکان زیر ۵ سال در ایران دچار کوتاه‌قدی ناشی از سوءتغذیه هستند.

بابک خطی، پزشک و متخصص کودکان، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال به سوءتغذیه در کشور می‌پردازد.

مرتضی کاظمیان: جمهوری اسلامی یا تهدیدهای ترامپ را جدی نمی‌گیرد یا در توهم مقابله است

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

مرتضی کاظمیان، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، با اشاره به مواضع اخیر رییس‌جمهوری آمریکا گفت دونالد ترامپ همچنان تلاش می‌کند از طریق تهدید و اعمال قدرت، تهران را به مصالحه و توافق وادار کند.

او افزود مشکل اصلی این است که جمهوری اسلامی یا این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد، یا حتی به بهای ویرانی ایران بر حفظ قدرت اصرار دارد، و یا در توهم توان مقابله و پاسخ‌گویی به آمریکا به سر می‌برد.

کاظمیان تاکید کرد با توجه به شرایط موجود، احتمال وقوع جنگ بیش از گذشته به یک فرض جدی تبدیل شده است.