• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ترامپ دچار تورم در ناحیه مچ پاها و کبودی در دست راست شده است

۲۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۳:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۴:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

کاخ سفید پنج‌شنبه ۲۶ تیر اعلام کرد که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، دچار تورم در ناحیه مچ پاها و کبودی در دست راست خود شده است.

این اعلامیه پس از انتشار تصاویری منتشر شد که در آن، تورم مچ پاهای ترامپ و استفاده از مواد آرایشی برای پوشاندن بخش آسیب‌دیده دستش مشاهده می‌شد.

کارولاین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، پنجشنبه در یک نشست خبری و با قرائت نامه‌ای از پزشک ترامپ، اعلام کرد که هر دو عارضه «خفیف» و «غیرنگران‌کننده» هستند.

به گفته او، تورم پاها ناشی از یک بیماری رایج در وریدهاست و کبودی دست نیز نتیجه دست‌دادن‌های متعدد رییس‌جمهوری است.

هدف این اطلاع‌رسانی، پایان دادن به گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای بود که در فضای مجازی پیرامون احتمال ابتلای رییس‌جمهوری ۷۹ ساله به یک بیماری جدی مطرح شده بود.

پس از نشست خبری، کاخ سفید نامه‌ای از شان باربابلا، پزشک ترامپ و افسر نیروی دریایی ایالات متحده، منتشر کرد که در آن آمده ترامپ مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را برای بررسی این مشکلات انجام داده است.

100%

به گفته باربابلا، سونوگرافی پاهای رییس‌جمهوری «نارسایی مزمن وریدی» را نشان داده است؛ بیماری‌ای که خوش‌خیم و شایع است، به‌ویژه در افراد بالای ۷۰ سال.

در این نامه همچنین تاکید شده که هیچ نشانه‌ای از ترومبوز ورید عمقی یا بیماری‌های شریانی در ترامپ مشاهده نشده است.

آزمایش‌های تکمیلی نیز علائمی از نارسایی قلبی، اختلال عملکرد کلیه یا بیماری سیستمیک را نشان نداده‌اند.

لیویت در ادامه گفت که ترامپ به‌دلیل این وضعیت، احساس ناراحتی ندارد.

باربابلا در نامه‌اش همچنین به کبودی پشت دست راست ترامپ اشاره کرده و آن را «در راستای التهاب جزئی بافت نرم ناشی از دست‌دادن مکرر و استفاده از آسپرین» توصیف کرده است. ترامپ آسپرین را در قالب یک رژیم پیشگیرانه رایج برای سلامت قلب مصرف می‌کند.

او در پایان افزوده است: «رییس‌جمهوری ترامپ همچنان در سلامت کامل به‌سر می‌برد.»

کوامه امانکواه، رییس بخش جراحی عروق در دانشگاه کانکتیکت در هارتفورد، به رویترز گفت: «نارسایی مزمن وریدی معمولاً مشکلی در بخش‌های پایینی پاست که طی آن، وریدها در بازگرداندن خون به قلب دچار اختلال می‌شوند.»

100%

به گفته او، درمان این عارضه معمولاً با استفاده از جوراب‌های فشاری و بالا نگه‌داشتن پاها انجام می‌شود.

امانکواه افزود: «حتی اگر ترامپ بیماری قلبی نداشته باشد، این وضعیت باید مدیریت شود. در غیر این صورت، تورم شدید و زخم‌های پوستی ممکن است ایجاد شوند که نیازمند مداخلات جدی‌تری خواهند بود.»

تاد برلند، پزشک و مدیر بخش مداخلات عروقی سرپایی در مرکز درمانی لانگون دانشگاه نیویورک نیز گفت که نارسایی مزمن وریدی «تاثیری بر امید به زندگی ندارد. این موضوع بیشتر مربوط به کیفیت زندگی است، نه طول عمر.»

ترامپ در تاریخ ۱۱ آوریل، یک معاینه کامل پزشکی در مرکز درمانی نظامی والتر رید در حومه واشینگتن انجام داد. در آن معاینه، ریتم قلب او طبیعی گزارش شد و هیچ مشکل عمده‌ای در وضعیت سلامت عمومی‌اش مشاهده نگردید.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ روایت‌هایی تازه از جاوید‌نامان بیمارستان الغدیر
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ روایت‌هایی تازه از جاوید‌نامان بیمارستان الغدیر

۲

ترامپ: مذاکرات با تهران در مراحل نهایی است، توافق نکنند حمله می‌کنیم

۳

جمهوری اسلامی ۴ زندانی سیاسی، از جمله ۲ شهروند عراقی را اعدام کرد

۴

فرمانده نیروی هوایی آمریکا: پهپاد ام‌کیو-۹ ریپر، مهم‌ترین سلاح در «جنگ ایران» بود

۵

رویترز: مجتبی خامنه‌ای با خروج ذخایر اورانیوم از ایران مخالفت کرده است

انتخاب سردبیر

  • قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟
    تحلیل

    قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

  • بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

    بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

  • تایوان: هیچ اطلاعی از توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به‌دلیل جنگ ایران دریافت نکرده‌ایم

    تایوان: هیچ اطلاعی از توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به‌دلیل جنگ ایران دریافت نکرده‌ایم

  • رجزخوانی نظام؛ مغازه کوچک وحشت‌فروشی
    تحلیل

    رجزخوانی نظام؛ مغازه کوچک وحشت‌فروشی

  • مجتبی خامنه‌ای در مسیر بن‌لادن؛ از غیبت رسانه‌ای تا زیست مخفیانه

    مجتبی خامنه‌ای در مسیر بن‌لادن؛ از غیبت رسانه‌ای تا زیست مخفیانه

•
•
•

مطالب بیشتر

موافقت سنای آمریکا با طرح ترامپ برای کاهش بودجه رسانه‌های عمومی و کمک‌های خارجی

۲۶ تیر ۱۴۰۴، ۰۸:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

سنای آمریکا با ۵۱ رای موافق در برابر ۴۸ رای مخالف، لایحه پیشنهادی دونالد ترامپ برای کاهش کمک‌های خارجی و بودجه رسانه‌های عمومی را تصویب کرد.

در این رای‌گیری که پنج‌شنبه ۲۶ تیر انجام شد، سناتورهای آمریکایی با طرح ترامپ برای کاهش ۹ میلیارد دلاری بودجه کمک‌های خارجی و رسانه‌های عمومی موافقت کردند.

در جریان رای‌گیری سنا، دو سناتور جمهوری‌خواه، لیسا مورکوسکی از آلاسکا و سوزان کالینز از مین، به جمع مخالفان طرح پیوستند و در کنار دموکرات‌ها به آن رای منفی دادند.

بیشترین میزان از این کاهش بودجه مربوط به طرح‌هایی است که با هدف کمک‌رسانی به کشورهای درگیر جنگ، بلایای طبیعی و بیماری‌ها تدوین شده بودند.

با این حال، طرح پیشنهادی ترامپ همچنین کل مبلغ ۱.۱ میلیارد دلاری را که قرار بود طی دو سال آینده به «شرکت رسانه‌های عمومی» اختصاص یابد، حذف می‌کند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد تصویب این طرح در سنای ایالات متحده، پیروزی دیگری برای ترامپ به شمار می‌رود و نشان می‌دهد او با وجود برخی مخالفت‌ها، همچنان در حال تحکیم نفوذ خود بر کنگره است.

100%

ترامپ و شمار زیادی از جمهوری‌خواهان هم‌حزب او اختصاص بودجه به رسانه‌های عمومی را غیرضروری می‌دانند و بر این باورند که محتوای خبری این رسانه‌ها با سوگیری علیه راستگرایان منتشر می‌شود.

پیش‌تر در ۱۵ خرداد، کری لیک، مشاور ارشد در آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا، با ارسال نامه‌ای به کنگره، از طرح کاهش گسترده نیروی انسانی و اخراج بخش بیشتری از کارکنان رسمی این آژانس خبر داد که بر اساس آن، تنها دو نفر در بخش فارسی صدای آمریکا باقی خواهند ماند.

کاهش ۹ میلیارد دلاری بودجه کمک‌های خارجی و رسانه‌های عمومی با وجود ناچیز بودن در مقایسه با بودجه ۶.۸ تریلیون دلاری فدرال، بخشی از روند گسترده تعلیق و بازنگری در اعتبارات عمومی محسوب می‌شود.

اداره بهره‌وری دولت، موسوم به «دوج»، که پیش‌تر زیر نظر ایلان ماسک اداره می‌شد، نقشی محوری در این فرآیند ایفا کرده است.

  • گزارشگران بدون مرز تصمیم دولت ترامپ برای اخراج گسترده کارکنان صدای آمریکا را محکوم کرد

    گزارشگران بدون مرز تصمیم دولت ترامپ برای اخراج گسترده کارکنان صدای آمریکا را محکوم کرد

مسیر تصویب نهایی طرح کاهش بودجه؛ گام بعدی چیست؟

بر اساس گزارش نمایندگان دموکرات کنگره، دولت ترامپ تا اواسط ژوئن (اواخر خرداد) بیش از ۴۲۵ میلیارد دلار از بودجه‌های تصویب‌شده را به حالت تعلیق درآورده است.

با این حال، ترامپ و حامیانش اعلام کرده‌اند در ادامه تلاش‌ها برای کاهش هزینه‌های دولتی، طرح‌های بیشتری برای لغو بودجه‌های مصوب به کنگره ارائه خواهند کرد؛ اقدامی که به گفته آن‌ها در راستای کوچک‌سازی دولت فدرال صورت می‌گیرد.

ماه گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا با اختلافی اندک و بدون ایجاد تغییر در متن پیشنهادی، طرح کاهش بودجه‌های مصوب دولت موسوم به «بازپس‌گیری» را با ۲۱۴ رای موافق در برابر ۲۱۲ رای مخالف به تصویب رساند.

در آن زمان چهار نماینده جمهوری‌خواه در کنار ۲۰۸ دموکرات‌ با این طرح مخالفت کردند.

با این حال، تعدادی از سناتورهای جمهوری‌خواه نسبت به گستردگی کاهش بودجه برنامه‌های مرتبط با بهداشت جهانی ابراز نگرانی کردند و در پی آن، کاخ سفید ۲۴ تیر خبر داد برنامه جهانی مبارزه با ایدز از کاهش بودجه معاف خواهد شد.

با معافیت برنامه جهانی مبارزه با ایدز از فهرست کاهش‌ها، رقم تعدیل بودجه از ۹.۴ به ۹ میلیارد دلار کاهش یافت. این تغییر، روند قانونی طرح را به مرحله‌ای تازه کشاند و اکنون مجلس نمایندگان ایالات متحده باید نسخه اصلاح‌شده آن را مجددا به تصویب برساند.

طبق قانون، در صورتی که این طرح تا پایان جمعه ۲۷ تیر به تصویب نهایی نرسد، اعتبار قانونی خود را از دست می‌دهد و دولت موظف خواهد بود مطابق مصوبات قبلی کنگره عمل کند.

تلگراف: آمریکا در ۵ ماه دولت ترامپ به‌اندازه کل دوران بایدن بمباران انجام داده است

۲۵ تیر ۱۴۰۴، ۱۴:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه تلگراف در گزارشی مقایسه‌ای نوشت تنها پنج ماه پس از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، شمار عملیات هوایی آمریکا تقریباً به اندازه کل دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن رسیده و این عملیات‌ها با سرعت و شدت بیشتری ادامه دارد.

روزنامه تلگراف روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه با استناد به داده‌های پایگاه داده مکان و رویدادهای درگیری‌های مسلحانه (ACLED) گزارش داد که دونالد ترامپ با وجود وعده‌های انتخاباتی‌اش مبنی بر پایان دادن به دخالت‌های نظامی آمریکا، کارزارهای هوایی این کشور را به‌طور چشمگیری تشدید کرده است.

از زمان آغاز به کار دولت جدید، ترامپ بر ۵۲۹ حمله هوایی نظارت داشته، در حالی‌که این آمار در کل چهار سال دولت قبلی، ۵۵۵ حمله بود.

این گزارش افزود دولت ترامپ در برخی جبهه‌ها، به‌مراتب فراتر رفته است و به عملیات آمریکا علیه جمهوری اسلامی، حوثی‌های یمن، جهادگرایان در سومالی و صدور دستور بمباران‌هایی در عراق و سوریه اشاره کرد.

پروفسور کلیوناد رالی، مدیرعامل این پایگاه داده‌ها، با اشاره به شدت این کارزارها گفت: «ارتش آمریکا سریع‌تر عمل می‌کند، سخت‌تر می‌زند و این کار را با محدودیت‌های کمتری انجام می‌دهد.»

ترامپ تاکید دارد که رویکرد تهاجمی‌اش تضمین‌کننده «صلح از مسیر قدرت» است، عبارتی که اغلب به رونالد ریگان نسبت داده می‌شود.

او در یک سخنرانی گفته بود: «ما موفقیت‌مان را نه‌فقط با نبردهایی که می‌بریم، بلکه با جنگ‌هایی که پایان می‌دهیم و شاید از همه مهم‌تر، جنگ‌هایی که هرگز واردشان نمی‌شویم، می‌سنجیم. به این می‌گویند صلح از مسیر قدرت.»

ترامپ تاکنون دست به حمله در لیبی یا افغانستان نزده و حملات هوایی‌اش اغلب به‌عنوان جایگزینی دقیق‌تر و کم‌هزینه‌تر برای اعزام نیروهای زمینی آمریکا، مانند کاری که باراک اوباما انجام داد، تلقی می‌شود.

مقایسه میزان عملیات هوایی دولت بایدن و ترامپ
100%
مقایسه میزان عملیات هوایی دولت بایدن و ترامپ

نگاه طرفداران جریان «اول آمریکا» به عملیات‌های خارجی دولت ترامپ

چهره‌های برجسته جریان «عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانیم» (MAGA) از جمله تاکر کارلسن، ماه گذشته از حمله به خاک ایران انتقاد کردند و آن را مغایر با وعده‌های انزواطلبانه ترامپ تحت شعار «اول آمریکا» دانستند.

مارجوری تیلور گرین، از چهره‌های سرشناس و وفادار به جریان ماگا که با مداخلات نظامی مخالف است، گفت در میان حامیان ترامپ «شکاف بسیار بزرگی» بر سر این موضوع ایجاد شده و او «از درگیری‌های خارجی خسته شده است.»

او پیش‌تر گفته بود: «ما قول داده بودیم دیگر جنگ خارجی نداشته باشیم، دیگر تغییر رژیم ندهیم.»

با این حال، نظرسنجی‌هایی که هم‌زمان با این حملات انجام شد نشان داد پایگاه ترامپ در واقع به‌شدت از او حمایت کرده‌اند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی‌ها، ۸۴ درصد از حامیان ماگا با حملات موافق بودند و ۷۰ درصدشان حمایت کامل خود را اعلام کردند.

این در حالی‌ است که در میان جمهوری‌خواهان سنتی، ۷۲ درصد با حملات موافق بودند و تنها ۴۹ درصد به‌شدت از آن‌ها حمایت کردند.

به گفته رالی، داده‌های جدید نشان می‌دهند آمریکا تحت رهبری ترامپ «در حال عقب‌نشینی» نیست.

او افزود: «ترجیح ترامپ برای مداخله، این پرسش را پیش می‌کشد که آیا این با وعده‌اش برای پایان دادن به جنگ‌های آمریکا تناقض دارد یا اینکه حملات خارجی دقیقا راه او برای اجرای همان وعده است؟»

  • ترامپ: عجله‌ای برای گفت‌و‌گو با حکومت ایران ندارم

    ترامپ: عجله‌ای برای گفت‌و‌گو با حکومت ایران ندارم

حمله به تاسیسات اتمی ایران، نقطه‌عطفی مهم در سیاست خارجی ترامپ

مدیرعامل این مرکز داده‌ها، تاکید کرد حملات اخیر به تاسیسات هسته‌ای ایران به‌عنوان نقطه‌عطفی مهم در سیاست خارجی آمریکا مطرح شده‌اند، اما اگر کمی عقب‌تر بایستیم، این حملات چیز متفاوتی نیستند و در همان الگو قرار می‌گیرند.

به گفته رالی، ترامپ در تنها پنج ماه، تقریبا به اندازه کل چهار سال دولت قبلی بر حملات هوایی آمریکا نظارت داشته است: «اکنون ارتش آمریکا سریع‌تر عمل می‌کند، شدیدتر می‌زند و این کار را با محدودیت‌های کمتر انجام می‌دهد. سوریه، عراق، افغانستان، یمن، سومالی و حالا ایران، همگی زمین‌های آشنایی‌اند؛ اما بحث بر سر جغرافیا نیست؛ مساله تکرار و شدت است.»

بیشتر حملات ترامپ در یمن صورت گرفته است؛ جایی که او در ماه مارس کارزار هوایی آمریکا علیه نیروهای حوثی مورد حمایت جمهوری اسلامی که تهدیدی برای کشتیرانی در دریای سرخ هستند را به‌شدت تشدید کرد.

طبق گزارش این پایگاه داده، با وجود انجام ۴۷۰ حمله از ژانویه تاکنون، این نیروهای شبه‌نظامی همچنان در برابر قدرت آتش آمریکا مقاوم باقی مانده‌اند و هفته گذشته دو کشتی را غرق کردند.

این عملیات‌ها بیش از یک میلیارد دلار هزینه برای ارتش آمریکا به همراه داشته است.

ترامپ همچنین حملات در سومالی را افزایش داده، جایی که نیروهای آمریکایی مواضع داعش محلی و همچنین گروه الشباب را هدف قرار داده‌اند.

کاخ سفید در ماه مارس اعلام کرد یکی از برنامه‌ریزان حملات داعش در سومالی کشته شده است.

ترامپ با لحن شادمانه‌ای گفت: «ارتش ما سال‌ها دنبال این برنامه‌ریز حملات داعش بود، اما بایدن و اطرافیانش آن‌قدر کُند عمل کردند که کار پیش نرفت. من انجامش دادم! پیام ما به داعش و همه کسانی که بخواهند به آمریکایی‌ها حمله کنند این است که پیدایتان می‌کنیم، و می‌کشیمتان.»

100%

آمریکا عقب‌نشینی نکرده، بلکه حملاتش سریع‌تر و شدیدتر شده

رالی گفت: «در حالی که ترامپ بارها وعده داده به جنگ‌های بی‌پایان آمریکا پایان دهد، به‌ندرت توضیح داده که این کار چگونه قرار است انجام شود.»

او افزود: «این ماه‌های نخست نشان می‌دهند که شاید برنامه این باشد که با به‌کارگیری قدرت آتش ویرانگر، درگیری‌ها را پیش از آن‌که آغاز شوند یا به درازا بکشند، به پایان برساند.»

کاخ سفید تاکید کرده که ترامپ در حال پیاده‌سازی راهبرد «صلح از مسیر قدرت» است.

در پستی در وب‌سایت کاخ سفید آمده است: «رییس‌جمهوری ترامپ همیشه منافع مردم آمریکا را در اولویت قرار می‌دهد و با احیای ماموریت مرگبار ارتش ایالات متحده و رهبری سیاست خارجی با رویکرد صلح از مسیر قدرت، ترامپ در حال عمل به تعهد خود برای بازگرداندن امنیت و ایمنی در سراسر جهان است.»

اما این راهبرد، هزینه‌هایی نیز دارد.

رالی گفت: «برای غیرنظامیان، این وضعیت به معنای خطری دوباره و بدون هشدار قبلی است. برای متحدان آمریکا، نگرانی‌هایی درباره هماهنگی و غیرقابل پیش‌بینی بودن را ایجاد می‌کند و برای قانون‌گذاران، این وضعیت پرسش‌هایی جدی درباره قدرت فزاینده رییس‌جمهور و پاسخ‌گویی ایجاد کرده است.»

او افزود: «پس آیا هدف ترامپ این است که با تشدید سریع و قاطعانه، به جنگ‌ها پایان دهد؟ یا بازگشتی است به سیاست خارجی پرخطر و کم‌مسئولیت؟ آیا قدرت هوایی برای جلوگیری از درگیری‌های عمیق‌تر به‌کار می‌رود یا فقط برای مدیریت اوضاع از بالا؟»

به گفته مدیرعامل این موسسه، نکته روشن ماجرا این است که آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند، سریع‌تر حرکت می‌کند، نخستین ضربه را می‌زند و گفت‌وگو را به بعد موکول می‌کند.

حملات ترامپ عمدتا بر خاورمیانه و شاخ آفریقا متمرکز بوده و در نهایت به حمله‌ای بی‌سابقه به ایران انجامیده است.

  • ترامپ:  خلبانان گفتند هیچ رییس‌جمهوری جرات انجام حمله به تاسیسات اتمی ایران را نداشت

    ترامپ: خلبانان گفتند هیچ رییس‌جمهوری جرات انجام حمله به تاسیسات اتمی ایران را نداشت

دانشجوی ایرانی دستگیر شده در آمریکا با حکم یک قاضی فدرال آزاد شد

۲۴ تیر ۱۴۰۴، ۰۹:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

یک قاضی فدرال در آمریکا حکم آزادی پوریا پورحسین هندآباد، دانشجوی ایرانی مقطع دکترا، را صادر کرد. بر اساس این حکم، مقام‌های مهاجرتی ایالات متحده از اخراج او و همسرش منع شده‌اند.

روزنامه نیویورک‌تایمز سه‌شنبه ۲۴ تیر گزارش داد یک قاضی در ایالت لوئیزیانا با استناد به «خطر جدی آسیب غیرقابل جبران»، دستور آزادی پورحسین ۲۹ ساله را صادر کرد.

پورحسین‌ دانشجوی مقطع دکترای رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا است که اول تیر و یک روز پس از بمباران سه سایت هسته‌ای ایران از سوی آمریکا، به‌همراه همسرش پریسا فیروزآبادی بازداشت شد.

او از آن زمان در یکی از بزرگ‌ترین مراکز بازداشت اداره مهاجرت در جنوب آمریکا نگهداری شده بود.

به نظر می‌رسد او نخستین شهروند ایرانی باشد که دولت ترامپ در جریان جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی و اسرائیل تلاش کرده از خاک آمریکا اخراج کند.

  • روایت وضعیت علیرضا دورودی، دانشجوی ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا

    روایت وضعیت علیرضا دورودی، دانشجوی ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا

به نظر می‌رسد همسر پورحسین اندکی پس از بازداشت آزاد شده باشد، زیرا در دادخواست تنها به‌طور گذرا به فیروزآبادی اشاره شده و نامش در فهرست بازداشت‌شدگان اداره مهاجرت آمریکا به شکل عمومی دیده نمی‌شود.

وکلای این زوج گفتند بازداشت آن‌ها با یک «نقشه فریب‌آمیز و مغایر با قانون اساسی» صورت گرفته است.

به گفته آن‌ها، این زوج اخیرا وقوع یک تصادف رانندگی و فرار مقصر را گزارش کرده بودند که منجر به آسیب دیدن خودرویشان شده بود.

ماموران پلیس ایالتی با ادعای تحقیق درباره تصادف، به در آپارتمان آن‌ها در باتون‌روژ آمدند، اما وکلای پورحسین ‌می‌گویند در واقع پلیس آن‌ها را به پایین ساختمان هدایت کردند؛ جایی که گروه بزرگی از ماموران مهاجرت (ICE) با نقاب در کمین بودند.

بر پایه گفته‌های وکلا، پورحسین‌ دارای ویزای تحصیلی معتبر اف-۱ با تاریخ انقضای دسامبر ۲۰۳۰ است و حکم بازداشتی نیز علیه او صادر نشده بود.

  • از زمان روی کار آمدن ترامپ، دیدگاه آمریکایی‌ها نسبت به مهاجرت «مثبت‌تر» شده است

    از زمان روی کار آمدن ترامپ، دیدگاه آمریکایی‌ها نسبت به مهاجرت «مثبت‌تر» شده است

آن‌ها در دادخواست آزادی این دانشجو استدلال کردند اینکه ماموران اداره مهاجرت فردی را بدون داشتن حکم قضایی و بدون وجود شرایط اضطراری، از طریق فریب وادار به گشودن در منزل کنند، نقض قانون اساسی محسوب می‌شود.

دستیار دادستان فدرال که نماینده دولت در این پرونده بود، هیچ مدرک یا روایت متقابلی برای رد اتهامات مطرح‌شده ارائه نکرد.

قاضی ضمن پذیرش دادخواست اضطراری برای آزادی پورحسین، دولت را از انتقال او به حوزه قضایی دیگر نیز منع کرد.

دولت ترامپ پیش‌تر برای آسان‌تر کردن اخراج برخی افراد، آنان را به حوزه‌های قضایی مدنظرش منتقل کرده بود.

اداره مهاجرت آمریکا هفتم تیر اعلام کرده بود مجموعا ۶۷۰ ایرانی در سراسر ایالات متحده در بازداشت هستند.

  • ۱۳۰ تبعه ایرانی که غیرقانونی در آمریکا به سر می‌‌برند، در هفته اخیر بازداشت شدند

    ۱۳۰ تبعه ایرانی که غیرقانونی در آمریکا به سر می‌‌برند، در هفته اخیر بازداشت شدند

تاکتیک جدید ترامپ در قبال پوتین: تشدید تنش به امید تنش‌زُدایی

۲۴ تیر ۱۴۰۴، ۰۴:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

واشینگتن‌پست در مقاله‌ای درباره تغییر رویکرد دونالد ترامپ نسبت به روسیه نوشت که رییس‌جمهوری آمریکا سرانجام فهمید که صلح با ولادیمیر پوتین تنها از طریق افزایش فشار نظامی و اقتصادی ممکن است، نه با مذاکره؛ رویکردی که هم می‌تواند زمینه‌ساز صلح شود و هم تنش‌ها را شعله‌ورتر کند.

دیوید ایگناتیوس، ستون‌نویس باسابقه واشنگتن‌پست، در این یادداشت، که دوشنبه ۲۳ تیر منتشر شد، درباره تلقی اولیه ترامپ از برقراری صلح میان اوکراین و روسیه نوشته است که او در ابتدا گمان می‌کرد با چند گفت‌وگوی دوستانه با پوتین می‌توان به توافق رسید.

در این یادداشت به نقل از ترامپ آمده است: «احساس می‌کردم حدود چهار بار به توافق رسیده بودیم.»

اما اکنون او به این نتیجه رسیده که تنها راه وادار کردن رهبر روسیه به صلح، افزایشِ محسوس هزینه ادامه جنگ است.

ایگناتیوس در ادامه تاکید می‌کند که تصمیم تازه ترامپ مبنی بر ارسال سلاح‌های پیشرفته‌تر دفاعی به اوکراین «فصلی تازه در داستان اوکراین می‌گشاید؛ فصلی که هم امید را در دل‌ها زنده می‌کند و هم خطر را در آسمان‌ها می‌پراکند.»

این یادداشت ساعاتی پس از تهدید ترامپ علیه روسیه منتشر شد. ترامپ دوشنبه اعلام کرد که در صورت امتناع روسیه از توافق صلح ظرف ۵۰ روز، تعرفه‌هایی شدید علیه این کشور اعمال خواهد کرد.

افزون بر این، رییس‌جمهوری ایالات متحده دوشنبه در دیدار با مارک روته، دبیرکل ناتو وعده داد که به‌زودی تجهیزات نظامی شامل موشک‌های پاتریوت، سامانه‌های پدافند هوایی و توپخانه‌ای را در اختیار اعضای ناتو قرار می‌دهد تا از طریق آن‌ها به اوکراین منتقل شود.

  • وزیران دفاع آلمان و آمریکا ارسال دو سامانه پاتریوت به اوکراین را بررسی کردند

    وزیران دفاع آلمان و آمریکا ارسال دو سامانه پاتریوت به اوکراین را بررسی کردند

ایگناتیوس با استناد به منبعی مطلع از جزئیات این توافق، ارزش بسته کمک نظامی آمریکا به اوکراین را چیزی بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار اعلام کرده است. کل کمک‌های نظامی مستقیم دولت بایدن از فوریه ۲۰۲۲ تا ژانویه ۲۰۲۵، یعنی طی ۳۶ ماه، حدود ۶۶ میلیارد دلار برآورد شده است.

این یادداشت به نقل از «منبعی دخیل در این تصمیم‌گیری» خبر داده است که در کنار این کمک‌ها ممکن است مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد ATACMS نیز به‌طور کامل صادر شود؛ موشک‌هایی با برد ۳۰۰ کیلومتر که می‌توانند پایگاه‌ها، فرودگاه‌ها و مراکز تدارکاتی روسیه را در عمق خاک این کشور هدف قرار دهند.

به نوشته ایگناتیوس «پنتاگون ماه‌هاست که خواستار گسترش دامنه حملات اوکراین در خاک روسیه است، زیرا هر بار که بُرد موشک‌ها افزایش می‌یابد، نیروهای روس محل استقرار تجهیزات خود را عقب‌تر می‌برند. تحلیل‌گران معتقدند اجرای این مجوز، واکنش روسیه را پیچیده‌تر خواهد کرد.»

این یادداشت به ارسال موشک‌های کروز تاماهاک، همان موشک‌هایی که در هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای ایران استفاده شد، اشاره کرده است: «ارسال این موشک‌ها که در صورت شلیک از اوکراین، به مسکو و سن‌پترزبورگ هم می‌رسند، تا روز جمعه بخشی از مذاکرات امنیتی بودند. هرچند فعلا از فهرست تحویل حذف شده‌اند اما اگر ترامپ بخواهد فشار بیشتری به پوتین بیاورد، شاید در آینده آن‌ها را هم وارد میدان کند.»

در ادامه این یادداشت به محتوای گفت‌وگوهای اخیر ترامپ با ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین اشاره شده است.

به گفته یک منبع مطلع، ترامپ از زلنسکی پرسیده چرا مسکو را هدف قرار نمی‌دهید. زلنسکی پاسخ داده است: «اگر سلاحش را بدهید، هدف می‌گیریم.» ترامپ نیز پاسخ داده که فشار بر پوتین باید گسترده‌تر باشد و تنها محدود به مسکو نشود؛ حتی سن‌پترزبورگ هم باید در تیررس قرار گیرد.

به عقیده نویسنده، «ترامپ به‌شدت از پوتین عصبانی است و یک بازی سخت، بی‌رحمانه و قاطعانه‌ را آغاز کرده است.»

به‌نوشته ایگناتیوس، منابع نزدیک به دولت آمریکا سه دلیل اصلی برای تغییر رویکرد ترامپ ذکر کرده‌اند: نخست، احساس بی‌احترامی از سوی پوتین و نادیده گرفتن درخواست‌های کاخ سفید برای آتش‌بس؛ دوم، موفقیت حملات اخیر آمریکا علیه ایران با استفاده از بمب‌افکن‌های B-2 و موشک‌های تاماهاوک؛ و سوم، این باور که پوتین تنها در صورت تهدید با نیرویی بزرگ‌تر حاضر به مذاکره خواهد شد.

به نظر نویسنده ترامپ در این راهبردِ جدید، به سبکی روسی فکر کرده است: «افزایش تنش برای کاهش تنش.»

با این حال، به باور نویسنده، مسیر پیش‌روی ترامپ به‌شدت پرخطر است. هرچند فشار بیشتر ممکن است پوتین را به پذیرش صلح وادارد، اما این امکان هم وجود دارد که کرملین به‌سوی تشدید درگیری و حتی گسترش میدان جنگ حرکت کند.

ایگناتیوس اشاره کرده که تنها پرسشی که ترامپ در نشست روز دوشنبه اتاق بیضی نخواست به آن پاسخ دهد، این بود: «اگر پوتین واکنشی شدید نشان دهد، شما تا کجا حاضرید پیش بروید؟ ترامپ به‌تندی پاسخ داد: «از من نپرسید تا کجا؟ من فقط می‌خواهم این جنگ را تمام کنم.»

  • سامانه موشکی پاتریوت چیست و چگونه قرار است به اوکراین کمک کند؟

    سامانه موشکی پاتریوت چیست و چگونه قرار است به اوکراین کمک کند؟

اتحادیه اروپا تهدید ترامپ به اعمال تعرفه ۳۰ درصدی را «کاملا غیرقابل‌قبول» خواند

۲۳ تیر ۱۴۰۴، ۱۵:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

لارس لوکه راسموسن، وزیر خارجه دانمارک، اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا تهدید دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به اعمال تعرفه ۳۰ درصدی بر صادرات کالاهای این کشورها به آمریکا را «کاملا غیرقابل‌قبول» می‌دانند.

وزیران تجارت کشورهای عضو اتحادیه اروپا دوشنبه ۲۳ تیر در بروکسل گرد هم آمدند تا درباره وضع غافلگیرکننده تعرفه‌های سنگین از سوی دولت ترامپ گفت‌وگو کنند. این تعرفه‌ها می‌توانند برای دولت‌ها، شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان در دو سوی اقیانوس اطلس، پیامدهایی به همراه داشته باشند.

اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین شریک تجاری آمریکا و بزرگ‌ترین بلوک تجاری جهان است.

  • ترامپ اعلام کرد بر واردات از اتحادیه اروپا و مکزیک ۳۰ درصد تعرفه وضع می‌شود

    ترامپ اعلام کرد بر واردات از اتحادیه اروپا و مکزیک ۳۰ درصد تعرفه وضع می‌شود

اروپا آماده واکنش

وزیر خارجه دانمارک، پس از نشست وزرا به خبرنگاران گفت: «اتحادیه اروپا همچنان آماده واکنش است و این شامل اقدامات متقابل قوی و متناسب - در صورت لزوم - می‌شود و حس قوی اتحاد در نشست وجود داشت.»

این تعرفه‌ها که برای مکزیک نیز اعلام شده‌اند، قرار است از دو هفته دیگر (اول اوت) آغاز شوند و می‌توانند همه‌چیز، از پنیر فرانسوی و کالاهای چرمی ایتالیایی گرفته تا لوازم الکترونیکی آلمانی و داروهای اسپانیایی را در آمریکا گران‌تر کنند و اقتصاد کشورهای مختلف از پرتغال تا نروژ را بی‌ثبات سازند.

در همین حال، بروکسل تصمیم گرفت اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کالاهای آمریکایی را که قرار بود دوشنبه اجرایی شوند به حالت تعلیق درآورد. این تعلیق به امید رسیدن به توافق تجاری با دولت ترامپ تا پایان ماه جاری است.

اقدامات «متقابل» اتحادیه اروپا نیز تا اول اوت به تعویق خواهد افتاد.

اورزولا فون در لاین، رییس کمیسیون اروپا، یک‌شنبه در بروکسل به خبرنگاران گفت: «نامه ترامپ نشان می‌دهد که ما تا اول اوت برای مذاکره فرصت داریم.»

100%

گفت‌وگوها ادامه دارد

ماروش شفچوویچ، نماینده تجاری اتحادیه اروپا در مذاکرات با آمریکا، گفت که تبادل نظرها دوشنبه ادامه خواهد یافت.

او به خبرنگاران در بروکسل گفت: «من کاملا مطمئن هستم که یک راه‌حل مذاکره‌شده بسیار بهتر از تنشی است که ممکن است بعد از اول اوت داشته باشیم.»

شفچوویچ اضافه کرد: «ما باید برای همه نتایج احتمالی آماده باشیم.»

این مقام اتحادیه اروپا تاکید کرد: «نمی‌توانم تصور کنم که بدون تلاش واقعی از مذاکره خارج شویم. با این حال، بی‌ثباتی کنونی ناشی از تعرفه‌های غیرموجه نمی‌تواند تا ابد ادامه داشته باشد و بنابراین باید برای همه سناریوها آماده باشیم، از جمله، در صورت لزوم، اقدامات متقابل سنجیده و متناسب برای بازگرداندن تعادل در روابط تجاری متقابلمان.»

100%

در بحبوحه تهدیدهای مکرر ترامپ برای اعمال تعرفه بر کشورها و اصلاح عدم توازن در تجارت، نامه‌هایی از سوی آمریکا به اتحادیه اروپا و مکزیک ارسال شده است.

راسموسن دوشنبه در جریان یک کنفرانس خبری مشترک با شفچوویچ، در بروکسل گفت: «وزرای اتحادیه اروپا توافق کردند که گفت‌وگو با آمریکا را در اولویت بگذارند تا از اعمال تعرفه‌های ۳۰ درصدی جلوگیری کنند.»

کمیسر تجارت اتحادیه اروپا هشدار داد چنین تعرفه‌ای تجارت میان اتحادیه اروپا و آمریکا را نابود خواهد کرد و با ضربه‌ زدن به زنجیره تامین، تاثیر منفی شدیدی بر اقتصاد دو طرف خواهد گذاشت.