روزنامه وابسته به دانشگاه آزاد: فقط ذهن‌های عقب‌افتاده هر بحرانی را به حاکمیت ربط می‌دهند

روزنامه فرهیختگان، وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی، در مطلبی ضمن توهین به منتقدان عملکرد جمهوری اسلامی و مخالفان حکومت در ارتباط با انفجار بندرعباس، نوشت: «فقط ذهن‌های عقب‌افتاده می‌توانند هر بحرانی را به حاکمیت ربط دهند.»

مقام‌های این روزنامه حکم خود را از دانشگاه آزاد دریافت و زیر نظر مقام‌های این دانشگاه فعالیت می‌کند. علی‌اکبر ولایتی، مشاور علی خامنه‌ای، رییس هیئت امنا و هیئت رییسه دانشگاه آزاد است.

این مطلب در شرایطی منتشر می‌شود که گزارش‌ها حاکی از استقرار فضای امنیتی در بندرعباس، فشار به رسانه‌ها و خبرنگاران برای جلوگیری از انتشار گزارش و تصاویر مستقل و منع وزارت بهداشت از اعلام آمار کشته‌شدگان است.

این روزنامه با اشاره به حوادث سراسر دنیا نوشت «اگر چنین ساده‌اندیشی‌هایی را رواج دهیم، قطعاً خیلی‌ها خواهند گفت پیشنهاد‌دهنده‌ها دچار مشکلات روانی هستند، چون برای حل مشکلات سعی دارند با مقصر‌یابی مسئله را ساده نشان دهند!.»

این روزنامه وابسته به حکومت اضافه کرد: «در هیچ‌کجا در دنیا یک حادثه را به گردن حکومت نمی‌گذارند، آن هم در این روز‌ها که دولت‌ها در حال کوچک‌سازی هستند و بسیاری از وظایف به بخش‌های خصوصی واگذار شده است.»

در روزهای گذشته گزارش‌های متعددی از ورود محموله‌های خطرناک و بدون مجوز به بندر رجایی منتشر شد و مقام‌های حکومتی نیز این موضوع را مورد تایید قرار دادند.