• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نازنین بنیادی: هزاران نفر که جان خود را برای آزادی فدا کردند نماینده‌ای در مذاکرات نداشتند

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۴:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

نازنین بنیادی، بازیگر و فعال حقوق بشر، در واکنش به مذاکرات آمریکا و جمهوری اسلامی نوشت هزاران نفری که برای آزادی جان باختند، نماینده‌ای در این مذاکرات نداشتند. او افزود مردم ایران بار دیگر در توافقی که بدون حضورشان شکل گرفته، به‌عنوان «مهره‌های بازیچه» نادیده گرفته شده‌اند.

نازنین بنیادی، بازیگر و فعال حقوق بشر،‌ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هزاران نفری که جان خود را برای آزادی فدا کردند، نماینده‌ای در مذاکرات نداشتند.»

او اشاره کرد: «مردمی که مدت‌ها متحدان طبیعی آمریکا در منطقه بوده‌اند، بار دیگر در معامله‌ای که بر سرشان بسته شده، به عنوان مهره‌های بازیچه رفتار شده‌اند.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد
۱

آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد

۲

بازتاب جهانی اهتزاز پرچم شیر و خورشید و هو شدن سرود جمهوری اسلامی

۳

اکسیوس: احتمال دارد یادداشت تفاهم تهران و واشینگتن زودتر از جمعه دوباره امضا شود

۴

رویترز: چندین شرکت خصوصی برای تامین ۱۵۰ میلیارد دلار از صندوق ۳۰۰ میلیاردی تعهد داده‌اند

۵
اختصاصی

بنت خطاب به مردم ایران: امیدتان را از دست ندهید، اسرائیل به سرنگونی آیت‌الله‌ها کمک می‌کند

انتخاب سردبیر

  • اختلاف روایت تهران و واشینگتن از تفاهم‌نامه جمهوری اسلامی و آمریکا
    تحلیل

    اختلاف روایت تهران و واشینگتن از تفاهم‌نامه جمهوری اسلامی و آمریکا

  • مزدوران اجاره‌ای در کانادا، شیوه تازه نفوذ و تهدید جمهوری اسلامی

    مزدوران اجاره‌ای در کانادا، شیوه تازه نفوذ و تهدید جمهوری اسلامی

  • آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد

    آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد

  • بیش از دو دهه مذاکره، همراه با تحریم و جنگ؛ مسیر پیچ‌ در پیچ پرونده هسته‌ای تهران

    بیش از دو دهه مذاکره، همراه با تحریم و جنگ؛ مسیر پیچ‌ در پیچ پرونده هسته‌ای تهران

  • آیا ترامپ در جنگ با جمهوری اسلامی به اهداف خود دست یافت؟

    آیا ترامپ در جنگ با جمهوری اسلامی به اهداف خود دست یافت؟

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

روایت رویترز از کنفرانس مطبوعاتی قلعه‌نویی و طارمی در لس‌آنجلس

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)
روایت رویترز از کنفرانس مطبوعاتی قلعه‌نویی و طارمی در لس‌آنجلس
100%

سرمربی و مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در آستانه نخستین دیدار این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام کردند که هدفشان ایجاد شادی و «نمایش وحدت» برای همه ایرانیان در داخل و خارج از کشور است.

اظهاراتی که در شرایطی مطرح شد که حضور ایران در این رقابت‌ها تحت تاثیر جنگ، تنش‌های سیاسی و اعتراض‌های مخالفان جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

به گزارش رویترز، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، در نشست خبری پیش از دیدار برابر نیوزیلند در لس‌آنجلس گفت تیم ملی خود را نماینده همه ایرانیان می‌داند.

او با اشاره به ایرانیان داخل کشور و همچنین جامعه ایرانیان مهاجر گفت: «ما به همه ایرانیان احترام می‌گذاریم.» طارمی افزود که ایران «سال‌ها کشوری متمدن و ملتی متحد بوده است» و بازیکنان تیم ملی می‌خواهند این وحدت را در جام جهانی به نمایش بگذارند و برای ایرانیان در هر نقطه جهان شادی ایجاد کنند.

  • دفتر شاهزاده رضا پهلوی: تماشاگران نشان دهند که ایران، جمهوری اسلامی نیست

    دفتر شاهزاده رضا پهلوی: تماشاگران نشان دهند که ایران، جمهوری اسلامی نیست

این اظهارات اندکی پس از ورود کاروان تیم ملی ایران به آمریکا و همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره نزدیک بودن امضای توافق صلح میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده مطرح شد.

جام جهانی در سایه اعتراض‌ها
رویترز گزارش داد که در روزهای اخیر بخشی از جامعه ایرانیان آمریکایی در منطقه لس‌آنجلس در اعتراض به جمهوری اسلامی تجمع‌هایی برگزار کرده‌اند. از جمله ظهر یکشنبه نیز تجمعی در نزدیکی ورزشگاهی که قرار است دیدار ایران و نیوزیلند در آن برگزار شود، برگزار شد.

این خبرگزاری نوشت که بسیاری انتظار دارند در جریان مسابقه نیز اعتراض‌هایی در بیرون ورزشگاه و همچنین در داخل آن علیه حکومت جمهوری اسلامی صورت گیرد.

رویترز همچنین یادآور شد که اعتراض‌های گسترده در ایران در ماه ژانویه [دی ماه] با سرکوب شدید مواجه شد و به گفته این خبرگزاری ده‌ها هزار نفر در جریان آن کشته شدند. این گزارش همچنین به آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به ایران در اواخر ماه فوریه [اسفند] اشاره کرده است.

اقامت اجباری در مکزیک
بر اساس گزارش رویترز، تیم ملی ایران با محدودیت‌های ویژه‌ای در جریان جام جهانی روبه‌رو شده است. دولت آمریکا به اعضای تیم اجازه نداده است در فاصله میان مسابقات در خاک آمریکا اقامت داشته باشند و آنها ناچارند میان دیدارهای خود در مکزیک مستقر شوند. همچنین برخی اعضای کادر همراه تیم نیز اجازه ورود به آمریکا را دریافت نکرده‌اند.

رویترز می‌نویسد این محدودیت‌ها باعث افزایش پیچیدگی‌های سفر و برنامه‌ریزی تیم شده است.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران، در واکنش به این شرایط گفت: «ما عادت داریم از دل سختی‌ها فرصت بسازیم.»

او افزود: «به چیزی جز شادی مردم‌مان فکر نمی‌کنیم و تمام تلاش خود را خواهیم کرد. بقیه‌اش را به خدا می‌سپاریم.»

تنش‌ها بر فضای جام جهانی سایه انداخته است
رویترز گزارش داد که هم قلعه‌نویی و هم طارمی اذعان کردند فضای سیاسی و تنش‌های پیرامون حضور تیم ملی در جام جهانی، حال و هوای معمول این مسابقات را تحت تاثیر قرار داده است.

به گفته این دو، شرایط موجود باعث شده تجربه جام جهانی برای بازیکنان و هواداران به اندازه دوره‌های گذشته شاد و بدون دغدغه نباشد.

این خبرگزاری نوشت که در نشست خبری پیش از مسابقه، موضوعات فنی مانند ترکیب تیم، مصدومیت‌ها و سیستم بازی کمتر مورد توجه قرار گرفت و بخش عمده پرسش‌ها حول مسائل سیاسی و شرایط ویژه حضور ایران در مسابقات بود.

با این حال، غیبت سردار آزمون، مهاجم باسابقه تیم ملی که در ۹۱ بازی ملی ۵۷ گل به ثمر رسانده، نیز مطرح شد.

امید به حمایت ایرانیان لس‌آنجلس
رویترز در ادامه گزارش خود یادآور شد که ایران تاکنون هرگز نتوانسته از مرحله گروهی جام جهانی صعود کند و در این دوره نیز علاوه بر نیوزیلند، باید با مصر و بلژیک، یکی از تیم‌های بالاتر رده‌بندی فیفا، روبه‌رو شود.

  • فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند

    فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند

قلعه‌نویی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نمایش پرچم‌های شیر و خورشید یا سر دادن شعارهای انتقادی علیه جمهوری اسلامی در ورزشگاه، از پاسخ مستقیم خودداری کرد و گفت بازیکنانش توانایی تمرکز بر مسابقه و نادیده گرفتن حواشی را دارند.

لس‌آنجلس میزبان بزرگ‌ترین جامعه ایرانیان خارج از کشور است و سرمربی تیم ملی ابراز امیدواری کرد که ایرانیان مقیم این شهر از تیم ملی حمایت کنند.

او گفت: «فقط خوشحالم که برای تماشای ما می‌آیند. امیدوارم برای ما دعا کنند، ما را تشویق کنند و ما هم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب پاسخ این حمایت را بدهیم.»

دیدار ایران و نیوزیلند نخستین مسابقه تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود؛ رقابت‌هایی که برای ایران نه تنها یک چالش ورزشی، بلکه آزمونی در میانه جنگ، تنش‌های سیاسی و شکاف‌های عمیق اجتماعی نیز به شمار می‌رود.

وال‌استریت ژورنال: هرمز، محاصره و اسرائیل سرنوشت توافق را رقم می‌زنند

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

وال‌استریت ژورنال درباره توافق اولیه میان آمریکا و جمهوری اسلامی نوشت موفقیت این توافق به سه عامل کلیدی بستگی دارد: بازگشایی تنگه هرمز، پایان محاصره دریایی ایران و نحوه رفتار اسرائیل در روزهای پیش از امضای رسمی توافق.

روزنامه وال‌استریت ژورنال در تحلیلی نوشت که اگرچه اعلام توافق از سوی دونالد ترامپ و تایید آن از سوی تهران می‌تواند بزرگ‌ترین پیشرفت دیپلماتیک در چهار ماه جنگ اخیر باشد، اما موفقیت یا شکست آن به چند عامل کلیدی بستگی دارد؛ از جمله بازگشایی تنگه هرمز، پایان محاصره دریایی ایران و نحوه رفتار اسرائیل در روزهای آینده.

دیمین پالِتا، رییس دفتر واشینگتن وال‌استریت ژورنال، نوشت که ترامپ در روز تولد ۸۰ سالگی خود «بزرگ‌ترین هدیه تولدش» را دریافت کرد؛ زمانی که از دستیابی به توافق اولیه با [حکومت] ایران خبر داد؛ توافقی که به گفته نویسنده، در صورت اجرایی شدن می‌تواند نقطه پایانی بر نزدیک به چهار ماه درگیری و بحران اقتصادی ناشی از آن باشد.

این تحلیل در عین حال این پرسش را مطرح می‌کند که آیا توافق اعلام‌شده واقعاً پایدار و قابل اجرا خواهد بود یا نه.

متن کامل را اینجا بخوانید.

ساحل عاج ۱-۰ اکوادور؛ دیالو در دقیقه ۹۰ ساحل عاج را به پیروزی رساند

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)
ساحل عاج ۱-۰ اکوادور؛ دیالو در دقیقه ۹۰ ساحل عاج را به پیروزی رساند
100%

تیم ملی ساحل عاج در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ با گل دیرهنگام آماد دیالو، اکوادور را یک بر صفر شکست داد و با کسب سه امتیاز در رتبه دوم گروه E قرار گرفت.

این دیدار شامگاه یکشنبه در شهر فیلادلفیا برگزار شد و دو تیم اکوادور و ساحل عاج رقابت‌های خود در گروه E را آغاز کردند؛ گروهی که آلمان و کوراسائو نیز در آن حضور دارند. ساعاتی پیش از این مسابقه، آلمان با پیروزی ۷ بر ۱ برابر کوراسائو در صدر جدول قرار گرفته بود.

بازی از ابتدا متعادل و نزدیک دنبال شد و دو تیم در بیشتر دقایق مسابقه به طور تقریبا برابر مالکیت توپ و کنترل میدان را در اختیار داشتند.

اکوادور که پیش از آغاز مسابقات در رتبه بیست‌وسوم رده‌بندی فیفا قرار داشت، در نیمه نخست چند بار تا آستانه گلزنی پیش رفت و دست‌کم دو بار تیر دروازه ساحل عاج را به لرزه درآورد، اما نتوانست از موقعیت‌های خود استفاده کند.

100%

در سوی مقابل، ساحل عاج نیز در نیمه دوم یک بار تیر دروازه اکوادور را هدف قرار داد تا نشان دهد برای کسب هر سه امتیاز به میدان آمده است.

در حالی که مسابقه به نظر می‌رسید با تساوی بدون گل به پایان برسد، تعویض طلایی ساحل عاج نتیجه بازی را تغییر داد. آماد دیالو، ستاره جوان منچستریونایتد که در دقیقه ۵۶ وارد زمین شده بود، در دقیقه ۹۰ موفق شد گل برتری تیمش را به ثمر برساند و سه امتیاز ارزشمند را برای نماینده آفریقا به ارمغان بیاورد.

با این پیروزی، ساحل عاج که در رده سی‌وسوم رنکینگ فیفا قرار دارد، با سه امتیاز پس از آلمان در جایگاه دوم گروه E ایستاد. اکوادور نیز با وجود نمایش قابل قبول و خلق چند موقعیت خطرناک، نخستین مسابقه خود را بدون امتیاز به پایان رساند.

سناتور آمریکایی: ترامپ با استفاده از دیپلماسی و قدرت نظامی، تهران را پای میز مذاکره آورد

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)
سناتور آمریکایی: ترامپ با استفاده از دیپلماسی و قدرت نظامی، تهران را پای میز مذاکره آورد
100%

جیمز لنکفورد، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، گفت جمهوری اسلامی طی ۴۷ سال گذشته به آمریکا و متحدانش آسیب زده و مردم ایران را سرکوب کرده است. او افزود دونالد ترامپ نخستین رییس‌جمهوری آمریکا است که با ترکیب دیپلماسی و قدرت نظامی، تهران را به مذاکره وادار کرده است.

سناتور جیمز لنکفورد، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا، گفت جمهوری اسلامی طی ۴۷ سال گذشته به آمریکا، متحدانش و شهروندان آمریکایی در منطقه حمله کرده است.

او افزود مردم ایران تحت سرکوب حکومت زندگی می‌کنند و واشینگتن سال‌ها برای مقابله با تهدیدهای ناشی از جمهوری اسلامی میلیاردها دلار هزینه کرده است.

لنکفورد گفت روسای‌جمهوری پیشین آمریکا طی بیش از چهار دهه تلاش کردند اختلافات با جمهوری اسلامی را حل کنند، اما دونالد ترامپ نخستین رییس‌جمهوری است که با استفاده هم‌زمان از دیپلماسی و قدرت نظامی، تهران را پای میز مذاکره آورده است.

وال‌استریت ژورنال: هرمز، محاصره و اسرائیل سرنوشت توافق را رقم می‌زنند

۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)
وال‌استریت ژورنال: هرمز، محاصره و اسرائیل سرنوشت توافق را رقم می‌زنند
100%

وال‌استریت ژورنال درباره توافق اولیه میان آمریکا و جمهوری اسلامی نوشت موفقیت این توافق به سه عامل کلیدی بستگی دارد: بازگشایی تنگه هرمز، پایان محاصره دریایی ایران و نحوه رفتار اسرائیل در روزهای پیش از امضای رسمی توافق.

روزنامه وال‌استریت ژورنال در تحلیلی نوشت که اگرچه اعلام توافق از سوی دونالد ترامپ و تایید آن از سوی تهران می‌تواند بزرگ‌ترین پیشرفت دیپلماتیک در چهار ماه جنگ اخیر باشد، اما موفقیت یا شکست آن به چند عامل کلیدی بستگی دارد؛ از جمله بازگشایی تنگه هرمز، پایان محاصره دریایی ایران و نحوه رفتار اسرائیل در روزهای آینده.

دیمین پالِتا، رییس دفتر واشینگتن وال‌استریت ژورنال، نوشت که ترامپ در روز تولد ۸۰ سالگی خود «بزرگ‌ترین هدیه تولدش» را دریافت کرد؛ زمانی که از دستیابی به توافق اولیه با [حکومت] ایران خبر داد؛ توافقی که به گفته نویسنده، در صورت اجرایی شدن می‌تواند نقطه پایانی بر نزدیک به چهار ماه درگیری و بحران اقتصادی ناشی از آن باشد.

این تحلیل در عین حال این پرسش را مطرح می‌کند که آیا توافق اعلام‌شده واقعاً پایدار و قابل اجرا خواهد بود یا نه.

تنگه هرمز؛ نخستین آزمون توافق
وال‌استریت ژورنال بازگشایی تنگه هرمز را مهم‌ترین شاخص برای سنجش جدیت «توافق» می‌داند.

ترامپ اعلام کرده است که پس از امضای رسمی توافق در روز جمعه، این آبراه راهبردی که طی ماه‌های گذشته با محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی حکومت ایران روبه‌رو بوده، دوباره برای تردد کشتی‌ها باز خواهد شد.

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ تهدید کرد در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، حملات را از سر می‌گیرد

    نیویورک‌تایمز: ترامپ تهدید کرد در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، حملات را از سر می‌گیرد

به نوشته این روزنامه، اگر کشتی‌های نفتکش و تجاری بتوانند بار دیگر به شکل عادی از تنگه هرمز عبور کنند، این تحول می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر بازارهای انرژی و تجارت جهانی بگذارد و شوک مثبتی به اقتصاد بین‌المللی وارد کند.

با این حال، نویسنده هشدار می‌دهد که فاصله زمانی میان اعلام توافق و امضای رسمی آن همچنان می‌تواند با تحولات پیش‌بینی‌نشده همراه باشد.

پایان محاصره دریایی ایران
دومین عامل تعیین‌کننده از نگاه وال‌استریت ژورنال، سرنوشت محاصره دریایی ایران است.

کاخ سفید در ماه‌های گذشته برای افزایش فشار بر تهران، محاصره دریایی کشتی‌ها و بنادر ایران را در دستور کار قرار داده بود؛ اقدامی که به نوشته این روزنامه عملاً با هدف فلج کردن اقتصاد ایران انجام شد.

ترامپ اکنون اعلام کرده است که همزمان با بازگشایی تنگه هرمز، این محاصره نیز لغو خواهد شد.

  •  روایت تهران از تفاهم با آمریکا؛ توافقی حاصل «شکست دشمن» و بدون امتیازدهی

    روایت تهران از تفاهم با آمریکا؛ توافقی حاصل «شکست دشمن» و بدون امتیازدهی

به باور نویسنده، رفع محاصره دریایی می‌تواند انگیزه جمهوری اسلامی را برای ادامه مذاکرات با واشینگتن افزایش دهد، زیرا بخشی از فشارهای اقتصادی ناشی از جنگ کاهش خواهد یافت.

اسرائیل؛ بزرگ‌ترین متغیر توافق
وال‌استریت ژورنال اسرائیل را یکی از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده توافق توصیف کرده است.

این گزارش یادآوری می‌کند که در ماه‌های گذشته، حملات اسرائیل به لبنان و مواضع نیروهای هم‌پیمان حکومت ایران یکی از اصلی‌ترین موانع پیشرفت مذاکرات بوده است. جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده بود که ادامه این حملات می‌تواند روند توافق را متوقف کند.

به نوشته این روزنامه، ترامپ در ابتدا نسبت به نگرانی‌های تهران درباره حملات اسرائیل بی‌اعتنا بود، اما در هفته‌های اخیر به دلیل ادامه عملیات نظامی اسرائیل و خودداری دولت بنیامین نتانیاهو از کاهش تنش‌ها، به شدت ناراضی شده است.

حملات اسرائیل حتی تا صبح یکشنبه نیز ادامه یافت و واکنش علنی ترامپ را در پی داشت.

  • آمریکا و جمهوری اسلامی از دستیابی به تفاهم برای پایان جنگ خبر دادند

    آمریکا و جمهوری اسلامی از دستیابی به تفاهم برای پایان جنگ خبر دادند

نویسنده می‌پرسد که آیا اسرائیل حاضر خواهد شد برای حفظ توافق از شدت عملیات نظامی خود بکاهد یا خیر؛ پرسشی که از نگاه او یکی از عوامل تعیین‌کننده آینده این روند دیپلماتیک است.

احساس آرامش، اما با ابهام‌های فراوان
وال‌استریت ژورنال می‌نویسد مذاکرات میان تهران و واشینگتن طی ماه‌های گذشته بارها با پیشرفت‌های ناقص، عقب‌گردها و بحران‌های ناگهانی همراه بوده است، اما فضای حاکم بر یکشنبه شب با دفعات قبل تفاوت داشت.

به نوشته این روزنامه، هم در آمریکا و هم در ایران نوعی احساس آسودگی و کاهش تنش دیده می‌شد؛ احساسی که می‌تواند نشانه نزدیک شدن دو طرف به پایان یکی از خطرناک‌ترین بحران‌های سال‌های اخیر باشد.

با این حال، نویسنده تاکید می‌کند که همچنان پرسش‌های مهمی بی‌پاسخ مانده است؛ از جمله اینکه آیا اسرائیل به آمریکا و حکومت ایران فرصت خواهد داد تا مذاکرات را ادامه دهند، آیا گروه‌های هم‌پیمان جمهوری اسلامی در منطقه قابل مهار خواهند بود و آیا طرفین می‌توانند از موانع متعدد سیاسی و امنیتی پیش رو عبور کنند.

وال‌استریت ژورنال در پایان نتیجه می‌گیرد که با وجود اعلام توافق اولیه، هنوز «عوامل متحرک» فراوانی در این بحران وجود دارد و سرنوشت نهایی توافق به نحوه مدیریت همین متغیرها در روزها و هفته‌های آینده بستگی خواهد داشت.