• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سفیر اسرائیل در آمریکا: وقتی ما به حزب‌الله حمله می‌کنیم، ربطی به ایران ندارد

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

یخیل مایکل لیتر، سفیر اسرائیل در آمریکا، گفت تهران به اشتباه تلاش می‌کند تحولات لبنان را به مذاکرات خود با واشینگتن ربط دهد.

او به شبکه خبری فاکس گفت: «وقتی ما به حزب‌الله حمله می‌کنیم، این هیچ ربطی به ایران ندارد و آنها باید از آن دور بمانند.»

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

کنایه جنجالی زلاتان به ستاره انگلیس: سیم دوربین عنکبوتی از مادوئکه بهتر بازی کرد
۱

کنایه جنجالی زلاتان به ستاره انگلیس: سیم دوربین عنکبوتی از مادوئکه بهتر بازی کرد

۲

واکنش غرب به فهرست انتقام روزنامه همشهری: ایتالیا تحقیقات امنیتی را آغاز کرد

۳

داور هلندی پس از کنار گذاشته شدن از جام جهانی، در ۳۸ سالگی درگذشت

۴

حمله بیرانوند به مهدوی‌کیا: تا مکزیک آمد، با اینفانتینو عکس گرفت، ولی به ما سر نزد

۵
تحلیل

گلف‌نیوز: چه کسی در تهران فرمان می‌دهد؟

انتخاب سردبیر

  • آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

    آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

  • انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

    انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

  • دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ
    روایت شما

    دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ

  • جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

  • فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

    فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

  • گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

    گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

وضع سلامت آمنه بیرقداری، زندانی سیاسی، در زندان وکیل‌آباد مشهد وخیم است

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)
100%

طبق اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، آمنه بیرقداری کِرهرودی، زندانی سیاسی، در زندان وکیل آباد مشهد دچار حمله عصبی شده و شرایط او وخیم است. همسر آمنه بیرقداری پس از آخرین بازداشت او در اردیبهشت ۱۴۰۵ دچار سکته مغزی شد که این وضعیت فشار روانی بر این زندانی را تشدید کرده است.

آمنه بیرقداری ۶۱ ساله و مادر چهار فرزند است و همسرش علی انبایی فریمانی نیز معلم بازنشسته و مجروح شیمیایی جنگ ایران و عراق ساله است.

این زندانی سیاسی به چهار سال حبس تعلیقی و یک سال حبس تعزیری محکوم شده که هشت ماه آن اجرایی است. او از سال ۸۸ سابقه فعالیت سیاسی دارد و پیش از این در سال ۱۳۹۶ به اتهام اخلال در امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی بازداشت و ۲۱۰ روز در زندان وکیل‌آباد مشهد در حبس بود.

در شب ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۳ماموران انتظامی و اطلاعات سپاه با حکم دادستان به خانه آمنه بیرقداری در فریمان یورش بردند و او را به اتهام لیدری اعتراضات با خشونت و ضرب‌وشتم به همراه پسرش، ایمان انبایی فریمانی (مبتلا به سرطان مغر استخوان) و یک دخترش بازداشت کردند.
دختر آمنه بیرقداری همان شب آزاد شد اما او و پسرش ایمان به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در مشهد منتقل شدند و تحت شکنجه‌ روحی و جسمی قرار گرفتند. این مادر و پسر پس از مدتی به زندان وکیل‌آباد مشهد منتقل شدند، اما به مدت ۷۰ روز اجازه ملاقات یا تماس تلفنی با خانواده را نداشتند.

در اوایل سال ۱۴۰۴، آمنه بیرقداری با وثیقه ۴ میلیارد تومانی و مدتی بعد پسرش با وثیقه مشابه و پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان پول نقد آزاد شدند، اما «دادستان قناد» به هر دو هشدار داده بود اگر از فریمان نروند، وثیقه آن‌ها لغو می‌شود.

در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵، دادستان قناد پس از اینکه متوجه شد آمنه بیرقداری از فریمان خارج نشده است، او را بازداشت کرد. همسرش علی انبایی فریمانی پس از بازداشت آمنه دچار سکته مغزی شد و از آن زمان در کما به سر می‌برد و در بیمارستان قائم مشهد بستری است.

پس از به کما رفتن علی انبایی فریمانی، به آمنه بیرقداری تنها ۳ روز مرخصی از زندان داده شد و این زندانی پس از بازگشت به زندان به دلیل فشارهای عصبی در وضعیت وخیمی به سر می‌برد.

همچنین بیماری سرطان استخوان ایمان انبایی، پسر آمنه که با قید وثیقه آزاد است، پس از تجربه شکنجه و تداوم فشارهای امنیتی تشدید شده است و همه این‌ها در حالی است که این خانواده بدون حکم رسمی و صرفا با فشار دادستان قناد، تحت نظارت امنیتی و در حصر خانگی هستند.

سناتور رند پال: ترامپ حق دارد مذاکره کند و به دنبال پایان دادن به درگیری باشد

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

سناتور رند پال، ‌نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «صلح از طریق قدرت به معنای انتخاب واقعی صلح است.»

او تاکید کرد که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، «حق دارد مذاکره کند و به دنبال پایان دادن به درگیری باشد و در عین حال در برابر فشار کسانی که همیشه خواهان جنگ بیشتر هستند مقاومت کند.»

رییس کارگروه جام جهانی ترامپ: رویارویی ایران و آمریکا در مرحله حذفی فوق‌العاده خواهد بود

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)
100%

اندرو جولیانی، رییس کارگروه ویژه کاخ سفید برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶، دیدار احتمالی تیم‌های فوتبال ایران و آمریکا در مرحله حذفی را رویدادی فوق‌العاده و کم‌نظیر خواند و در عین حال تاکید کرد که به برخی از مقام‌ها و مسئولان تیم ملی ایران در تصمیمی آگاهانه ویزا داده نشده است.

اگر تیم‌های آمریکا و ایران هر دو در گروه‌های خود در رده دوم قرار بگیرند، در مرحله حذفی روز سوم ژوئیه (۱۲ تیر ۱۴۰۵)، یعنی یک روز پیش از روز استقلال آمریکا، در شهر دالاس به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

حضور کشوری که با کشور میزبان در وضعیت جنگی قرار دارد، اتفاقی بی‌سابقه در نزدیک به صد سال تاریخ جام جهانی محسوب می‌شود.

جولیانی دوشنبه ۱۸ خرداد در گفت‌وگو با شبکه آی‌تی‌وی نیوز (ITV News)، گفت تمامی بازیکنان تیم ملی ایران برای ورود به آمریکا ویزا دریافت کرده‌اند.

او گفت: «بازیکنان یک روز پیش از مسابقه وارد آمریکا خواهند شد و ما می‌خواهیم مطمئن شویم که تیم در امنیت کامل قرار دارد و فرصت بازی کردن را خواهد داشت.»

جولیانی افزود: «برخی از مقام‌ها و مسئولان ایرانی ویزا دریافت نکردند و این تصمیمی کاملا آگاهانه و مشخص بود.»

فدراسیون فوتبال ایران، آمریکا را به نقض مقررات فیفا متهم کرده است.

  • تکمیل کلکسیون تحقیر با رسوایی اخلاقی؛ سکوت تاج درباره اتهام تعرض به یک دختر نوجوان

    تکمیل کلکسیون تحقیر با رسوایی اخلاقی؛ سکوت تاج درباره اتهام تعرض به یک دختر نوجوان

تیم ملی ایران آخر هفته گذشته پس از آنکه توانست فیفا را متقاعد کند تا محل اردوی خود را از توسان ایالت آریزونا به مکزیک منتقل کند، وارد این کشور شد..

ایران نخستین بازی خود در مرحله گروهی را روز ۱۵ ژوئن در لس‌آنجلس مقابل نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

جولیانی گفت: «ما می‌خواهیم این تیم بتواند در مسابقات شرکت کند.»

او افزود:«همچنین می‌خواهیم ایرانیان مقیم آمریکا نیز بتوانند از حضور تیم ملی خود لذت ببرند و چه کسی می‌داند که در مراحل بعدی مسابقات چه دیدارهایی ممکن است رقم بخورد.»

جولیانی در پاسخ به این پرسش که آیا شکست احتمالی آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و آمریکا می‌تواند بر حضور تیم فوتبال ایران در جام جهانی تاثیر بگذارد، گفت: «تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که وضعیت بسیار پویا و در حال تغییر است.»

  • آیا تیم‌ ملی می‌تواند با نشان سیاسی وارد زمین شود؟

    آیا تیم‌ ملی می‌تواند با نشان سیاسی وارد زمین شود؟

او افزود: «اما رییس‌جمهوری از ابتدا در این زمینه موضعی ثابت داشته است. این موضوع به سال گذشته بازمی‌گردد؛ زمانی که او فرمان اجرایی لازم را صادر کرد تا تیم ایران بتواند در مسابقات شرکت کند.»

جولیانی گفت: «هیچ گفت‌وگویی درباره جلوگیری از حضور تیم ایران در مسابقات صورت نگرفته است و آنچه می‌توانم بگویم این است که رییس‌جمهوری در این زمینه کاملا ثابت‌قدم بوده است.»

جولیانی که مسئول هماهنگی امنیت تمامی مسابقات جام جهانی در خاک آمریکا است، همچنین گفت که بزرگ‌ترین تهدید امنیتی از نگاه مسئولان، حملات پهپادی تروریستی است.

او گفت: «این تهدیدی رو به رشد و نوظهور است. از نخستین روزی که این مسئولیت را بر عهده گرفتم، آن را بسیار جدی گرفته‌ایم و هر کاری که در توان داشته‌ایم انجام داده‌ایم تا آسمان اطراف جام جهانی امن باشد.»

نخست‌وزیر استرالیا: تهران نباید اجازه دسترسی به سلاح هسته‌ای داشته باشد

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا اعلام کرد: «ایران نباید اجازه دسترسی به سلاح هسته‌ای داشته باشد. این موضع ما بوده است و همچنان خواهد بود.»

او گفت: «ما خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه و یک برنامه روشن برای خروج از این وضعیت هستیم.»

آلبانیزی اشاره کرد این درگیری اثر ویرانگری بر اقتصاد جهانی داشته است.

ترامپ: پیروزی کامل آمریکا بر ایران ظرف دو هفته آینده اعلام خواهد شد

۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، دوشنبه در یک گردهمایی تلویزیونی جمهوری‌خواهان گفت: «پیروزی کامل آمریکا بر ایران ظرف چند هفته اعلام خواهد شد.»

به گزارش شبکه خبری سی‌بی‌اس، او افزود مذاکره‌کنندگان ایرانی «حاضرند همه چیز را به ما بدهند.»

ترامپ همچنین گفت: «این اتفاق خیلی زود خواهد افتاد و قیمت نفت سقوط خواهد کرد.»