• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امارات متحده عربی از کشف شبکه مرتبط با سپاه پاسداران در بحرین تقدیر کرد

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۵:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرگزاری بحرین، ژنرال راشد بن عبدالله آل خلیفه، وزیر کشور بحرین، با فهد محمد کردوس العامری، سفیر امارات متحده عربی در بحرین، دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر کشور بحرین در این دیدار پیامی مکتوب از معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور امارات متحده عربی دریافت کرد که در آن، از تلاش‌های امنیتی بحرین در کشف سازمان اصلی مرتبط با سپاه پاسداران و ایدئولوژی ولایت فقیه و بازداشت شماری از افراد دخیل در این شبکه تقدیر شده است.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

رسانه‌های ایران از ابلاغ مصوبه بازگشایی اینترنت بین‌المللی خبر دادند

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)
رسانه‌های ایران از ابلاغ مصوبه بازگشایی اینترنت بین‌المللی خبر دادند
100%
عکس به کمک هوش مصنوعی تولید شده است

سیتنا، پایگاه خبری در حوزه فن‌آوری اطلاعات، خبر داد که مصوبه ستاد راهبری و ساماندهی فضای مجازی برای بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی ماه، از سوی مسعود پزشکیان برای اجرا به وزارت ارتباطات ابلاغ شد.

سیتنا که خود را «مرجع تخصصی اخبار فن‌آوری اطلاعات، ارتباطات، اینترنت و مخابرات» معرفی می‌کند، شامگاه دوشنبه چهارم خرداد نوشت: «مصوبه ستاد راهبری و ساماندهی فضای مجازی برای بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی ماه ۱۴۰۴ دقایقی قبل توسط رییس‌جمهور جهت اجرا به وزارت ارتباطات ابلاغ شد.»

این رسانه ساعتی پیش از انتشار این خبر به نقل از یک منبع مطلع گزارش داده بود که ستاد راهبری و ساماندهی فضای مجازی به ریاست محمدرضا عارف، معاون اول رییس دولت، تشکیل جلسه داده و بازگشت اینترنت به وضعیت پیش از دی ۱۴۰۴ را تصویب کرده است.

هنوز دفتر پزشکیان در این زمینه بیانیه‌ای رسمی صادر نکرده است.

همچنین جزئیات این تصمیم، زمان اجرای آن و اینکه آیا شامل بازگشت کامل اینترنت بین‌الملل خواهد بود یا تنها بخشی از محدودیت‌ها را کاهش می‌دهد، هنوز اعلام نشده است.

خبرگزاری فارس نیز به نقل از یک منبع آگاه نوشت برقراری اتصال اینترنت بین‌الملل با ۹ رای موافق و سه رای مخالف تصویب شده و اکنون در انتظار تایید رییس دولت است.

  • اینترنت طبقاتی؛ سفره‌ای که برای همه پهن نیست

    اینترنت طبقاتی؛ سفره‌ای که برای همه پهن نیست

مخالفت رسانه‌های سپاه با باز

سودجویان اینترنت پرو

محمد سرافراز، عضو شورای عالی فضای مجازی شنبه دوم خرداد گفت: «تجهیزات مربوط به قطع دائمی اینترنت از چین خریداری و وارد شده است.»

او افزود: «اپراتورهای عضو شورای عالی فضای مجازی در پشت‌پرده تصویب طرح اینترنت پرو نقش دارند و ذی‌نفعان قطع اینترنت در بازار فروش فیلترشکن و اینترنت ویژه فعال هستند.»

علی یزدی‌خواه، نایب‌رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، ۳۱ اردیبهشت گفته بود نهادهای بالادستی به این نتیجه رسیده‌اند که بازگشایی اینترنت به صلاح همه نیست.

او افزود با قطع اینترنت «مردم مشکل عمده‌ای» ندارند و به اقشاری که «احساس کردیم» نیاز به اینترنت بین‌الملل دارند، دسترسی داده شد.

خبر تصویب این مصوبه در شرایطی مطرح می‌شود که از آغاز سال ۲۰۲۶ تاکنون مردم ایران دست‌کم ۱۰۸ روز را با قطعی یا محدودیت شدید اینترنت مواجه بوده‌اند.

محدودیت اینترنت بین‌الملل در ماه‌های گذشته به یکی از مهم‌ترین فشارها بر شهروندان و کسب‌وکارهای دیجیتال تبدیل شده و گزارش‌هایی درباره بررسی سناریوهای بازگشت تدریجی اینترنت منتشر شده بود.

  • قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

    قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

این تحولات هم‌زمان با گزارش‌هایی درباره کم‌تحرکی شورای عالی فضای مجازی مطرح شده است.

عزت‌الله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی، ۲۹ اردیبهشت در گفت‌وگو با روزنامه شرق گفت تصمیم‌های مربوط به قطع اینترنت در این شورا گرفته نشده و این نهاد «نزدیک به یک سال» جلسه‌ای نداشته است.

این هم‌زمانی گمانه‌زنی‌ها درباره انتقال مرکز تصمیم‌گیری در حوزه اینترنت و فضای مجازی به نهادهای تازه‌تاسیس را افزایش داده است؛ حوزه‌ای که در ماه‌های اخیر به یکی از حساس‌ترین مسائل امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ایران تبدیل شده است.

بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی ۱۴۰۴ تصویب شد

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

ستاد راهبری و ساماندهی فضای مجازی بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی ۱۴۰۴ را تصویب کرد.

جلسه این ستاد به ریاست معاون اول مسعود پزشکیان تشکیل شد و اتصال دوباره به اینترنت بین‌المللی با ۹ رای موافق و ۳ رای مخالف تصویب شد.

گفت‌وگو با رضا حاجی‌حسینی، روزنامه‌نگار:

نگرانی از مصدومیت لیونل مسی در آستانه جام جهانی

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)
نگرانی از مصدومیت لیونل مسی در آستانه جام جهانی
100%

لیونل مسی، مهاجم تیم ملی آرژانتین، در جریان دیدار شب گذشته اینتر میامی مقابل فیلادلفیا در ام‌ال‌اس تعویض شد. این بازیکن ۳۸ ساله در دقیقه ۷۳ پیروزی ۶ بر ۴ تیمش پس از آنکه پشت پای چپ خود را گرفت از زمین خارج شد. سرمربی میامی، بعدتر توضیح داد که این تعویض اقدامی احتیاطی بوده است.

به گفته گی‌یرمو اویوس تعویض مسی به دلیل خستگی ناشی از شرایط زمین سنگین و خیسِ باران‌خورده انجام شده است.

قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ در دقیقه ۷۳ مسابقه، پس از گرفتن پشت پای چپ خود، از زمین خارج شد، اما هنگام رفتن به سمت تونل به نظر می‌رسید به‌طور طبیعی راه می‌رود.

اویوس پس از بازی و در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مسی گفت: «تا جایی که می‌دانم هنوز گزارشی [پزشکی] دریافت نکرده‌ایم، اما او واقعاً خسته بود؛ زمین سنگین بود و در چنین شرایطی، رویکرد استاندارد این است که هیچ ریسکی نکنید.»

مسی هنوز به‌طور رسمی تأیید نکرده که در جام جهانی ۲۰۲۶، که کمتر از سه هفته دیگر آغاز می‌شود، برای مدافع عنوان قهرمانی به میدان خواهد رفت، اما انتظار می‌رود برای ششمین حضور خود در این رقابت‌ها که رکوردی مشترک با کریس رونالدو خواهد بود، بازگردد.

قرار است فهرست نهایی آرژانتین هفته آینده اعلام شود و این تیم در نخستین دیدار خود در ۲۶ خرداد به مصاف الجزایر خواهد رفت.

مسی از زمان پیوستن به میامی در سال ۲۰۲۳، دقایق بازی خود را با دقت مدیریت کرده، اما همچنان در مقاطعی به دلیل مشکلات همسترینگ از میادین دور بوده است.

ترامپ از کشورهای منطقه خواست به پیمان ابراهیم بپیوندند

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، عصر دوشنبه چهارم خرداد روند مذاکرات با جمهوری اسلامی را «به‌خوبی در حال پیشرفت» توصیف کرد که یا به یک «توافق بزرگ برای همه» منجر می‌شود یا «اصلا هیچ توافقی در کار نخواهد بود».

او در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «اگر توافق در کار نباشد، به بزرگ‌تر و قدرتمندتر از هر زمان دیگری به میدان نبرد باز می‌گردیم اما هیچ‌کس چنین چیزی را نمی‌خواهد.»

ترامپ در ادامه نوشت که در جریان گفت‌وگوهای خود در روز شنبه با رهبران عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، ترکیه، پاکستان، مصر، اردن، و بحرین، به آنها گفته است که پس از تمام کارهایی که ایالات متحده برای کنار هم قرار دادن این پازل بسیار پیچیده انجام داده است، پیوستن «همه این کشورها» به پیمان ابراهیم «باید الزامی باشد».

او نوشت: «کشورهایی که درباره آنها صحبت شد عبارت‌اند از عربستان سعودی، امارات متحده عربی (که هم‌اکنون عضو است)، قطر، پاکستان، ترکیه، مصر، اردن و بحرین (که هم‌اکنون عضو است). ممکن است یکی دو کشور دلیلی برای انجام ندادن این کار داشته باشند و این پذیرفته خواهد شد، اما بیشتر آنها باید آماده، مایل و قادر باشند که این توافق با ایران را به رویدادی بسیار تاریخی‌تر از آنچه هست تبدیل کنند.»

رییس‌جمهوری آمریکا تاکید کرد: «پیمان ابراهیم برای کشورهای درگیر در آن (امارات متحده عربی، بحرین، مراکش، سودان و قزاقستان) یک جهش عظیم مالی، اقتصادی و اجتماعی ثابت شده‌ است، حتی در این دوران درگیری و جنگ، به‌طوری‌که اعضای کنونی حتی هرگز صحبت از خروج یا حتی یک مکث هم نکرده‌اند. دلیلش این است که پیمان ابراهیم برای آنها فوق‌العاده بوده و برای نخستین بار در پنج هزار سال گذشته قدرت، استحکام و صلح واقعی را به خاورمیانه خواهد آورد.»

در بخش دیگری از این پیام آمده است: «هیچ سند دیگری که تاکنون در جهان، مانند این سند مورد احترام قرار نگرفته است. سطح اهمیت و اعتبار این سند بی‌همتا خواهد بود! این روند باید با امضای فوری عربستان سعودی و قطر آغاز شود و دیگران نیز باید از آن پیروی کنند. اگر چنین نکنند، نباید بخشی از این توافق باشند، زیرا این نشان‌دهنده نیت بد است.»

او افزود: «در گفت‌وگو با شمار زیادی از رهبران بزرگی که نامشان در بالا آمده، گفتند به‌محض امضای سند، از پیوستن جمهوری اسلامی ایران به پیمان ابراهیم استقبال خواهند کرد. این واقعا اتفاقی ویژه خواهد بود! این مهم‌ترین توافقی خواهد بود که هر یک از این کشورهای بزرگ که همواره درگیر مناقشه بوده‌اند، تاکنون امضا کرده‌اند. هیچ چیز، چه در گذشته و چه در آینده، از آن فراتر نخواهد رفت.»

ترامپ نوشت: «بنابراین، من به‌طور الزامی از همه کشورها درخواست می‌کنم که بی‌درنگ پیمان ابراهیم را امضا کنند و اگر ایران توافق خود را با من، به‌عنوان رییس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، امضا کند، باعث افتخار خواهد بود که آنها نیز بخشی از این ائتلاف جهانی بی‌مانند باشند. خاورمیانه متحد، قدرتمند و از نظر اقتصادی نیرومند خواهد شد؛ تا حدی که شاید هیچ منطقه‌ای در جهان با آن قابل مقایسه نباشد!»

کاهش قدرت خرید مردم، کسب‌وکارها را به تعطیلی کشانده است

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

با ادامه بحران اقتصادی، افزایش قیمت کالاها، کاهش قدرت خرید، دیگر پیامدهای جنگ و نگرانی شهروندان از آینده، بسیاری از کسب‌وکارهایی که مستقیما با مردم در ارتباط هستند، با رکود شدید، کاهش فروش، تعدیل نیرو و خطر تعطیلی مواجه شده‌اند.

در هفته‌های اخیر صاحبان مشاغل خدماتی و اصنافی که معیشتشان به خرید روزانه و مصرف عمومی مردم وابسته است، در پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال تاکید کردند مردم حتی خریدهای روزمره و خدماتی را هم کاهش داده‌اند و بسیاری از بازارها به مرحله‌ای رسیده‌اند که دیگر مشتری وجود ندارد.

بر اساس این پیام‌ها، طیف گسترده‌ای از مشاغل، از رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها تا فروشگاه‌های پوشاک و واحدهای گردشگری و خواربارفروشی‌ها با رکود مواجه شده‌اند.

بسیاری از صاحبان این مشاغل می‌گویند افزایش شدید قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید مردم باعث شده شهروندان، در کنار حذف بسیاری از هزینه‌های غیرضروری، حتی خریدهای معمول و روزمره خود را نیز محدود کنند.

برخی، وضعیت کنونی را یکی از دشوارترین دوره‌های سال‌های اخیر توصیف و تاکید کردند ترس از نامعلوم بودن آینده باعث شده مردم بیش از گذشته محتاط شوند و تا حد ممکن پول خود را برای موارد «ضروری و پیش‌بینی نشده» نگه دارند.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید