• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رکود سنگین در اقتصاد ایران در سایه جنگ و سرکوب

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه دنیای اقتصاد از وضعیت وخیم ایجاد اشتغال برای جوانان در ایران به دلیل رکود اقتصادی، قطعی مکرر اینترنت و شرایط ناشی از جنگ خبر داد.

گفت‌وگو با آرزو کریمی، خبرنگار اقتصادی و عضو تحریریه ایران‌وایر

در ادامه روند صعودی قیمت انواع ارز در ایران، قیمت دلار آمریکا در بازار آزاد در معاملات صبح یک‌شنبه ۱۳ اردیبهشت از ۱۸۸ هزار تومان فراتر رفت.

همچنین احسان چیت‌ساز، معاون وزیر ارتباطات، با اشاره به بیش از دو ماه قطع کامل اینترنت در ایران گفت این اقدام پرهزینه‌ترین سناریو برای اقتصاد به شمار می‌رود و به زنجیره تامین دیجیتال آسیب می‌زند.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد
۱

آمریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد

۲

اکسیوس: احتمال دارد یادداشت تفاهم تهران و واشینگتن زودتر از جمعه دوباره امضا شود

۳

مزدوران اجاره‌ای در کانادا، شیوه تازه نفوذ و تهدید جمهوری اسلامی

۴

بلومبرگ: مرد هزار میلیارد دلاری ابوظبی به چهره کلیدی حل‌وفصل بحران ایران تبدیل شده است

۵

متن یادداشت تفاهم تهران و واشینگتن؛ نفت، تحریم‌ها و برنامه هسته‌ای در مرکز توافق

انتخاب سردبیر

  • مجتبی خامنه‌ای: با وجود نظر متفاوت، اجازه امضای تفاهم‌نامه با آمریکا را صادر کردم

    مجتبی خامنه‌ای: با وجود نظر متفاوت، اجازه امضای تفاهم‌نامه با آمریکا را صادر کردم

  • آمریکا نقش احتمالی بانک‌های این کشور را در امپراتوری مالی مجتبی خامنه‌ای بررسی می‌کند

    آمریکا نقش احتمالی بانک‌های این کشور را در امپراتوری مالی مجتبی خامنه‌ای بررسی می‌کند

  • حسین قاضیان: در یک حال استمراری بی‌پایان گیر کرده‌ایم

    حسین قاضیان: در یک حال استمراری بی‌پایان گیر کرده‌ایم

  • اختلاف روایت تهران و واشینگتن از تفاهم‌نامه جمهوری اسلامی و آمریکا
    تحلیل

    اختلاف روایت تهران و واشینگتن از تفاهم‌نامه جمهوری اسلامی و آمریکا

  • مزدوران اجاره‌ای در کانادا، شیوه تازه نفوذ و تهدید جمهوری اسلامی

    مزدوران اجاره‌ای در کانادا، شیوه تازه نفوذ و تهدید جمهوری اسلامی

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

وضعیت جسمی نرگس محمدی همچنان بحرانی است

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز گزارش داد که نرگس محمدی، یکشنبه در بخش مراقبت‌های ویژه قلبی بیمارستان همچنان در وضعیت بحرانی قرار داشت.

دو روز پس از آن‌که این برنده جایزه نوبل صلح از زندان به بیمارستان منتقل شد، رویترز به نقل از بنیاد نرگس محمدی اعلام کرد که فشار خون محمدی همچنان به‌طور خطرناک در نوسان است و درمان او تاکنون به تلاش‌هایی برای تثبیت وضعیتش از طریق اکسیژن‌درمانی محدود شده است.

او جمعه پس از «تشدید فاجعه‌بار» وضعیت سلامت خود از زندان به بیمارستانی در شهر زنجان منتقل شد؛ وضعیتی که به گفته بنیاد نرگس محمدی شامل دو مورد از دست دادن کامل هوشیاری و یک بحران شدید قلبی بوده است.

انتقال سر الکس فرگوسن از اولدترافورد به بیمارستان پیش از بازی منچستریونایتد و لیورپول

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)
انتقال سر الکس فرگوسن از اولدترافورد به بیمارستان پیش از بازی منچستریونایتد و لیورپول
100%

رسانه‌های بریتانیایی خبر داده‌اند که سر الکس فرگوسن اندکی پیش از دیدار منچستریونایتد و لیورپول در ورزشگاه اولدترافورد دچار کسالت شد و به بیمارستان منتقل شد. بی‌بی‌سی به نقل از منابع آگاه نوشته که انتقال مربی پیشین یونایتد اقدامی احتیاطی بوده و وضعیت اورژانسی در کار نبوده است.

فرگوسن که در ۲۷ سال دوران پرافتخار هدایت منچستریونایتد را بر عهده داشت، معمولا بازی‌های این تیم را از جایگاه مدیران تماشا می‌کند.

پس از بستری شدن اسطوره ۸۴ ساله منچستریونایتد، اطلاعات بیشتری درباره وضعیت جسمانی‌اش منتشر نشده است.

فرگوسن در سال ۲۰۱۸ دچار خونریزی مغزی شد و به‌شدت بیمار بود. او سه سال بعد به‌طور مفصل درباره روند بهبودی خود صحبت کرد.

او روز یکشنبه چند ساعت پیش از آغاز بازی در ورزشگاه در کنار میهمانان دیده شد.

سپس با آمبولانس از اولدترافورد به بیمارستان منتقل شد.

مقام‌های باشگاه ابراز امیدواری کرده‌اند که فرگوسن به زودی از نظر جسمانی در شرایطی قرار گیرد که بتواند به خانه بازگردد.

حمله به یک کشتی فله‌بر توسط چندین قایق کوچک در تنگه هرمز

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا وابسته به نیروی دریایی این کشور اعلام کرد یک کشتی باری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، در حدود ۲۰ کیلومتری غرب سیریک در تنگه هرمز، هدف حمله قرار گرفته است.

کاپیتان این کشتی گفته است که چند قایق کوچک به آن حمله کرده‌اند. بر اساس این گزارش، تمامی خدمه کشتی در سلامت هستند.

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا افزود که به کشتی‌ها توصیه شده با احتیاط تردد کنند و هرگونه فعالیت مشکوک را به این مرکز گزارش دهند.

تانکر ترکرز: ۲۵ کشتی حامل نفت در آوریل از ایران خارج شده‌اند

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

به گزارش تانکر ترکرز، ۲۵ نفتکش حامل نفت خام در ماه آوریل از ایران خارج شده‌اند.

بر اساس این گزارش، از این تعداد، هفت نفتکش در دریای عرب و اقیانوس هند توسط آمریکا به سمت ایران بازگردانده شدند و دو نفتکش نیز در اقیانوس هند توسط نیروهای آمریکایی توقیف شدند.

همچنین بر اساس اطلاعات تانکر ترکرز، یک نفتکش بسیار بزرگ شرکت ملی نفتکش ایران با بیش از ۱.۹ میلیون بشکه نفت خام، پس از دور زدن سامانه‌های رهگیری آمریکا به آب‌های شرق دور رسیده است.

ارزش محموله این شناور حدود ۲۲۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.

درباره ۱۵ نفتکش دیگر نیز اعلام شده است که بیشتر آنها پس از خروج در نیمه نخست آوریل، به مقاصد یا نقاط تعیین‌شده خود رسیده‌اند.

سنتکام: از آغاز محاصره دریایی ۴۹ کشتی مجبور به تغییر مسیر شده‌اند

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که از آغاز عملیات محاصره دریایی بنادر و سواحل جنوبی ایران، ۴۹ کشتی تجاری برای تبعیت از این محاصره تغییر مسیر داده‌اند.

سنتکام تاکید کرد که نیروهای آمریکا همچنان به اجرای کامل این عملیات متعهد هستند.