• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امارات متحده عربی: هر توافق جدیدی با ایران دیگر فقط به موضوع هسته‌ای محدود نخواهد بود

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۵:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)

به گزارش رویترز، یک مقام امارات متحده عربی گفت که هر توافق جدیدی که از طریق مذاکره با ایران به دست آید، دیگر فقط به موضوع هسته‌ای محدود نخواهد بود؛ اکنون موشک‌ها در مرکز توجه قرار گرفته‌اند.

او افزود: «امارات متحده عربی می‌خواهد تجاوز ایران علیه کشورهای غیرنظامی، یعنی کشورهای حوزه خلیج، فوراً پایان یابد.»

مقام امارات متحده عربی ادامه داد: «حملات ایران شکاف بزرگی در اعتماد ایجاد می‌کند که برای دهه‌های آینده ادامه خواهد داشت.»

او تاکید کرد: «جنگ دیر یا زود پایان خواهد یافت؛ نظام مالیاتی امارات و مبانی اقتصادی این کشور همچنان از جذاب‌ترین‌ها در منطقه باقی می‌ماند و بنیادهای اقتصادی آن قوی است.»

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

کویت تولید نفت خود را کاهش داد

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۵:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

شرکت نفت کویت اعلام کرد که کویت پس از حملات جاری ایران علیه این کشور و بسته‌شدن مؤثر تنگه هرمز، به‌طور احتیاطی تولید نفت خام و ظرفیت پالایش خود را کاهش داده است.

این کاهش تولید، اختلال دیگری برای بازار جهانی انرژی به شمار می‌رود؛ آن هم در شرایطی که جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد و تأسیسات ذخیره‌سازی نفت و گاز در منطقه خلیج فارس به‌سرعت در حال پر شدن هستند.

میدان‌های نفتی در عراق پیش‌تر تولید خود را کاهش داده‌اند و قطر نیز درباره حجم عظیم صادرات گاز خود اعلام شرایط قهری کرده است، در حالی که احتمالاً امارات متحده عربی کشور بعدی خواهد بود که تولید را کاهش می‌دهد.

شرکت نفت کویت اعلام کرد کاهش تولید این کشور پس از «تهدیدهای ایران علیه عبور امن کشتی‌ها از تنگه هرمز» انجام شده و بخشی از «راهبرد مدیریت ریسک و تداوم فعالیت‌های تجاری» این شرکت است.

این شرکت ملی نفت مشخص نکرد که میزان کاهش تولید چقدر بوده است.

در ماه فوریه، کویت حدود ۲.۶ میلیون بشکه در روز نفت خام تولید می‌کرد.

این شرکت افزود که این تعدیل تولید صرفاً اقدامی کاملاً احتیاطی است و با توجه به روند تحولات بازبینی خواهد شد، و این شرکت آماده است به‌محض فراهم شدن شرایط، سطح تولید را دوباره به حالت قبلی بازگرداند.

منبع آگاه: آمریکا به خدمه ناو دنا هشدار داده بود آن را ترک کنند اما فرمانده ناو مخالفت کرد

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)

گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال حاکی است پیش از غرق شدن ناوشکن «دنا» در نزدیکی سواحل سریلانکا، آمریکا دو بار به خدمه این ناو هشدار داده بود آن را ترک کنند، اما فرمانده ناو اجازه خروج نیروها را نداده و این موضوع به درگیری میان برخی خدمه و فرمانده انجامیده است.

به گفته یکی از منابع، یکی از نیروهای حاضر در ناوشکن که در این حادثه کشته شده، پیش از حمله در تماس با پدرش گفته بود پس از هشدارهای آمریکا برای ترک ناو، فرمانده با خروج خدمه مخالفت کرده است.

بر اساس این گزارش، شماری از نیروها که با قایق‌های نجات از ناو خارج شدند در میان بازماندگان قرار دارند.

ناوشکن «دنا» که در حال بازگشت از تمرین دریایی بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» در هند بود، در حدود ۴۰ کیلومتری جنوب این کشور در اقیانوس هند هدف اژدر زیردریایی آمریکا قرار گرفت و غرق شد.

استفاده از سپر انسانی برای مخفیگاه خامنه‌ای

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

پس از آنکه اسراییل با بیش از ۵۰ جنگنده مخفیگاه علی خامنه‌ای را هدف قرار داد، جزییات تازه‌ای از محل این پناهگاه منتشر شده است.

این جزئیات نشان می‌دهد او از مردم به‌عنوان سپر انسانی برای محافظت از خود و خانواده‌اش استفاده می‌کرد.

ارتش اسرائیل: ۱۶ هواپیمای نیروی قدس سپاه در حمله به فرودگاه مهرآباد منهدم شد

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد در حمله بامداد شنبه به فرودگاه مهرآباد تهران، ۱۶ هواپیمای یگان قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را منهدم کرده است.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که زیرساخت‌های نظامی فرودگاه مهرآباد که برای انتقال سلاح و پول به نیروهای نیابتی استفاده می‌شد، هدف قرار گرفت.

ارتش اسرائیل افزود که چندین جت جنگنده ایرانی که تهدیدی برای هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل بودند که در حریم هوایی ایران فعالیت می‌کردند، هدف قرار گرفتند.

فرمانده واحد نوپوی یگان ویژه: کوتاه نمی‌آییم

۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)

ویدیوی منتشرشده در رسانه‌های ایران نشان می‌دهد فرمانده واحد نوپوی یگان ویژه سرکوب حکومت در منطقه تجریش در میان نیروهایش با اشاره به مرگ خامنه‌ای در حملات می‌گوید که ماموران حکومت در راه خود «آقا داده‌اند» و کوتاه نمی‌آیند.

او افزود بسیجی‌ها این روزها زن و بچه خود را نمی‌بینند.