• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وکیل عرفان سلطانی از آزادی موقت او با وثیقه دو میلیارد تومانی خبر داد

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)

به گزارش اعتماد آنلاین، موسی خانی، وکیل عرفان سلطانی، اعلام کرد موکلش با تودیع قرار وثیقه دو میلیارد تومانی از زندان به‌طور موقت آزاد شده است.

خانی ضمن تایید آزادی او گفت عرفان «روز گذشته با وثیقه از زندان موقتا آزاد شده» و امروز نیز «وسیله نقلیه، تلفن و وسایل شخصی‌اش را تحویل گرفته است».

سلطانی در جریان اعتراضات دی‌ماه در خیابان بهار کرج بازداشت شد و در پی انتشار برخی گزارش‌ها مبنی بر صدور حکم اعدام برای این جوان معترض، قوه قضائیه ۲۵ دی‌ماه در گزارشی اعلام کرد او در زندان مرکزی کرج نگهداری می‌شود.

در این گزارش آمده بود اتهام‌های «اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی و فعالیت تبلیغی علیه نظام» به سلطانی تفهیم شده و حکم اعدامی برای او صادر نشده است.

100%

پربازدیدترین‌ها

سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم
۱

سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

۲
تحلیل

پرسش شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: آیا ترامپ در حال نجات دادن رژیم ایران است؟

۳
تحلیل

اکونومیست: حتی در صورت توافق، وضعیت نامطمئن کنونی ماه‌ها ادامه خواهد داشت

۴

در میانه حملات و مذاکرات، نشست کابینه ترامپ به جای کمپ دیوید در کاخ سفید برگزار می‌شود

۵

نقش هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی در حمله سایبری به شبکه حمل‌ونقل لس‌آنجلس

انتخاب سردبیر

  • سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است
    اختصاصی

    سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است

  • ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

    ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

  • خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت
    روایت شما

    خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت

  • استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند
    روایت شما

    استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند

  • جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

    هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

•
•
•

مطالب بیشتر

ژنرال کین: هر توافق تازه‌ای تنها به معنای تمدید حیات جمهوری اسلامی است

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)

هم‌زمان با ادامه گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات میان تهران و واشینگتن، ژنرال جک کین، معاون پیشین رییس ستاد کل ارتش آمریکا، هشدار داد که اکنون زمان مذاکره نیست و هر توافق تازه‌ای تنها به معنای تمدید حیات جمهوری اسلامی است.

ژنرال جک کین یک‌شنبه ۱۲ بهمن در گفت‌وگویی تلویزیونی با فاکس‌نیوز به مواضع دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، درباره مذاکره با جمهوری اسلامی و واکنش متحدان عرب آمریکا در خلیج فارس پرداخت و تاکید کرد حکومت اسلامی، از نظر سیاسی، اقتصادی و نظامی، ضعیف‌تر از هر زمان دیگری در چهار دهه گذشته است و اکنون فرصتی تاریخی برای تضعیف ساختار قدرت در ایران است.

  • یک منبع غربی: حمله به جمهوری اسلامی قطعی است، اختلاف فقط بر سر زمان آغاز عملیات است

    یک منبع غربی: حمله به جمهوری اسلامی قطعی است، اختلاف فقط بر سر زمان آغاز عملیات است

موضع متحدان عرب ایالات متحده

ژنرال کین در ابتدای سخنان خود به مواضع کشورهای عربی هم‌پیمان آمریکا اشاره کرد و گفت میان آنچه این کشورها در عرصه عمومی اعلام می‌کنند و آنچه در پشت پرده انجام می‌دهند تفاوت جدی وجود دارد.

به گفته او، برخی دولت‌های عربی در ظاهر خواهان کاهش تنش هستند، اما در محافل خصوصی می‌پذیرند که اگر ایالات متحده اقدامی انجام ندهد، جمهوری اسلامی ممکن است از وضعیت کنونی قوی‌تر بیرون بیاید.

او تاکید کرد که اظهارات علنی این کشورها باید «با احتیاط» تفسیر شود، زیرا برخی اقدامات عملی آن‌ها نشان می‌دهد نگرانی عمیقی نسبت به آینده نفوذ منطقه‌ای تهران دارند.

در همین رابطه وبسایت اکسیوس ۱۱ بهمن گزارش داد شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، در یک جلسه خصوصی در واشینگتن هشدار داد اگر دونالد ترامپ تهدیدهای خود علیه ایران را عملی نکند، جمهوری اسلامی ممکن است از این وضعیت «قوی‌تر» و «جسورتر» خارج شود.

به نوشته اکسیوس، او تاکید کرد عقب‌نشینی آمریکا پس از هفته‌ها تهدید نظامی پیام ضعف ارسال می‌کند و می‌تواند به تقویت موقعیت حکومت ایران بینجامد.

مقایسه ترامپ با روسای‌جمهوری پیشین آمریکا

کین با مرور سیاست روسای‌جمهوری پیشین آمریکا در قبال ایران گفت از زمان استقرار جمهوری اسلامی در دهه ۱۹۸۰، هفت رییس‌جمهوری آمریکا با این حکومت مواجه بوده‌اند، اما در مقاطعی که شهروندان آمریکایی کشته شدند، هیچ واکنش جدی نشان ندادند. به طور روشن اوباما و بایدن ضعیف‌ترین برخورد را با این حکومت داشتند.

او افزود: «همه آن‌ها شاهد بودند که رژیم ایران توانایی خود را برای سلطه بر منطقه افزایش می‌دهد، از نیروهای نیابتی حمایت می‌کند و در مسیر تضعیف و نابودی اسرائیل حرکت می‌کند.»

به گفته کین، تنها استثنا در این میان، سیاست‌های ترامپ بود که با کشته شدن قاسم سلیمانی و ضربه به برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی همراه شد؛ اقدامی که به باور او، در چارچوب جنگ ۱۲روزه، برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی را ماه‌ها عقب انداخت.

  • روبیو: هزاران موشک بالستیک جمهوری اسلامی تهدیدی مستقیم علیه نیروهای آمریکایی و متحدانش است

    روبیو: هزاران موشک بالستیک جمهوری اسلامی تهدیدی مستقیم علیه نیروهای آمریکایی و متحدانش است

امکان مذاکره در شرایط کنونی

ژنرال کین گفت مذاکرات هسته‌ای در سال‌های گذشته، به‌ویژه پنج سال قبل، می‌توانست منطقی باشد، مشروط بر آنکه سه محور اساسی توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم، محدودیت جدی برنامه موشکی و قطع حمایت از نیروهای نیابتی در منطقه را در برمی‌گرفت.

به گفته او، اگر چنین توافقی در آن زمان حاصل می‌شد، می‌توانست زمینه‌ای برای ارزیابی رفتار آینده تهران فراهم کند. اما در شرایط کنونی، هر توافق تازه‌ای تنها به معنای تمدید حیات جمهوری اسلامی است.

او تاکید کرد: «امروز توافق با جمهوری اسلامی یعنی پرتاب یک طناب نجات برای رژیم.»

انقلاب ملی ایرانیان و «فرصت تاریخی»

کین بخش مهمی از سخنان خود را به انقلاب ملی ایران اختصاص داد و گفت معترضان اهمیتی به توافق هسته‌ای نمی‌دهند و مطالبات آن‌ها اساسا سیاسی و معیشتی است.

او افزود بر اساس برآوردهای موجود، ده‌ها هزار نفر در جریان سرکوب اعتراضات کشته شده‌اند و در برخی ارزیابی‌ها این رقم ممکن است به حدود ۳۰ هزار نفر برسد. به گفته او، این سطح از خشونت نشان می‌دهد که بقای رژیم به‌طور جدی به خطر افتاده و همین وضعیت، یک «فرصت تاریخی» ایجاد کرده است.

کین گفت این فرصت می‌تواند از طریق یک اقدام نظامی هدفمند به شرایطی منجر شود که رژیم در مسیر فروپاشی قرار گیرد.

او افزود اسرائیل نیز به همین دلیل به‌دنبال اقدامی قاطع است.

  • آمریکا نیروهای نظامی خود را در کدام نقاط تقویت کرده است؟

    آمریکا نیروهای نظامی خود را در کدام نقاط تقویت کرده است؟

احتمال گسترش درگیری در منطقه

در بخش دیگری از مصاحبه، مجری فاکس‌نیوز به نگرانی‌ها درباره واکنش احتمالی جمهوری اسلامی در صورت حمله نظامی اشاره کرد و پرسید آیا این واکنش می‌تواند به خارج از خاورمیانه، حتی اروپا یا خاک آمریکا، گسترش یابد یا نه.

کین در پاسخ گفت آمریکا نیروها و تجهیزات خود را به دو دلیل به منطقه منتقل کرد.

او توضیح داد هدف نخست، تقویت توان دفاعی برای مقابله با تلافی احتمالی است و در این چارچوب، سامانه‌های پدافند هوایی دریایی، زمینی و هوایی در منطقه مستقر شده‌اند و هدف دوم افزایش توان تهاجمی برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی و موشکی و همچنین شبکه صادرات نفت جمهوری اسلامی است؛ شبکه‌ای که به گفته کین، به‌شدت به چین وابسته است.

او افزود تمرکز اصلی بر مقابله با موشک‌های بالستیک و کوتاه‌برد خواهد بود؛ تسلیحاتی که می‌توانند پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل را هدف قرار دهند.

ژنرال کین در جمع‌بندی سخنان خود تاکید کرد تصور شکل‌گیری یک جنگ منطقه‌ای گسترده یا گسترش درگیری به خارج از خاورمیانه با واقعیت‌های میدانی هم‌خوانی ندارد.

او گفت: «این رژیم تنها سایه‌ای از گذشته خود است. هنوز توان موشکی دارد، اما بخش زیادی از تهدیدهایش مبتنی بر لفاظی است، نه توان واقعی.»

به گفته او، دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی آمریکا تمرکز خود را بر ظرفیت‌های واقعی جمهوری اسلامی گذاشته‌اند، نه بر شعارها و تهدیدهای تبلیغاتی.

  • خامنه‌ای: اگر آمریکا‌یی‌ها جنگی راه بیندازند، این بار منطقه‌ای خواهد بود

    خامنه‌ای: اگر آمریکا‌یی‌ها جنگی راه بیندازند، این بار منطقه‌ای خواهد بود

بر اساس اظهارات ژنرال کین فشار نظامی و بهره‌گیری از ضعف ساختاری جمهوری اسلامی می‌تواند معادلات منطقه‌ای را برای دهه‌ها تغییر دهد؛ مسیری که به باور او، ترامپ آن را یک «فرصت استراتژیک» می‌بیند و در پی تحقق آن است.

محمد تقوی: جمهوری اسلامی با همراهی ایرانیان خارج از کشور با مردم معترض، زمین‌گیر شده است

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)

محمد تقوی، در برنامه «هت‌تریک» ایران‌اینترنشنال، درباره همراهی ایرانیان خارج از کشور با معترضان داخل ایران گفت: «مردم ما احساسی هستند و تصمیمات‌شان را بر مبنای احساس می‌گیرند و همیشه هم موفق بوده‌اند. چیزی که الان مردم ما در خارج از کشور انجام می‌دهند، بازتاب صدای خفقان‌گرفته داخل ایران است.»

او اضافه کرد: «این حضور پرشور نشان‌دهنده احساسی بودن مردم ما است. جمهوری اسلامی زمین‌گیر شده و اگر مردم خارج از ایران نبودند، شاید این اتفاق نمی‌افتاد.»

پیام مخاطب از مازندران: مسئول یک درمانگاه در نور با حکومت علیه معترضان همکاری کرد

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

‌بر اساس روایت یک شهروند از شهرستان نور در استان مازندران، در شب‌های اعتراضات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه، مجروحان اعتراضات از داخل یکی از مراکز درمانی این شهر به نیروهای امنیتی معرفی می‌شدند.

به گفته این شهروند، شامگاه ۱۸ دی‌ماه دو جوان مجروح برای درمان به یک درمانگاه در نور مراجعه کردند که یکی از آن‌ها آثار جراحت ناشی از سلاح سرد داشت. پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، هنگام خروج، مسئولان درمانگاه با پرس‌وجو درباره علت جراحت، تلاش کردند آن‌ها را عمدا معطل نگه دارند.

این شاهد عینی گفت دقایقی بعد نیروهای امنیتی وارد درمانگاه شدند و این دو جوان را به‌شدت مورد ضرب‌وشتم قرار دادند؛ به‌طوری که یکی از مجروحان دچار خون‌ریزی شدید شد. به گفته او، ماموران حتی بخیه زخم یکی از مجروحان را با دست پاره کردند.

بر اساس این روایت، هر دو جوان در نهایت به‌دست نیروهای امنیتی بازداشت شدند. این شهروند تاکید کرده که در همان شب، هر فردی که با جراحت مرتبط با اعتراضات برای درمان به این مرکز مراجعه می‌کرد، به نیروهای امنیتی معرفی می‌شد.

100%

تجمع ایرانیان تورنتو برای همبستگی با مردم ایران و حمایت جامعه جهانی از معترضان

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

ایرانیان تورنتو در ادامه راهپیمایی‌ها برای همبستگی با انقلاب ملی ایرانیان روز یک‌شنبه ۱۲ بهمن به مرکز این شهر آمدند و خواهان حمایت جهانی از مردم ایران در برابر جنایت‌های جمهوری اسلامی شدند.

گزارش مهسا مرتضوی، خبرنگار ایران اینترنشنال

پیام مخاطب از مازندران: مسئول یک درمانگاه در نور با حکومت علیه معترضان همکاری کرد

۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

بر اساس روایت یک شهروند از شهرستان نور در استان مازندران، در شب‌های اعتراضات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه، مجروحان اعتراضات از داخل یکی از مراکز درمانی این شهر به نیروهای امنیتی معرفی می‌شدند.

به گفته این شهروند، شامگاه ۱۸ دی‌ماه دو جوان مجروح برای درمان به یک درمانگاه در نور مراجعه کردند که یکی از آن‌ها آثار جراحت ناشی از سلاح سرد داشت. پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، هنگام خروج، مسئولان درمانگاه با پرس‌وجو درباره علت جراحت، تلاش کردند آن‌ها را عمداً معطل نگه دارند.

این شاهد عینی می‌گوید دقایقی بعد نیروهای امنیتی وارد درمانگاه شدند و این دو جوان را به‌شدت مورد ضرب‌وشتم قرار دادند؛ به‌طوری که یکی از مجروحان دچار خون‌ریزی شدید شد. به گفته او، ماموران حتی بخیه زخم یکی از مجروحان را با دست پاره کردند.

بر اساس این روایت، هر دو جوان در نهایت توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند. این شهروند تاکید کرده است که در همان شب، هر فردی که با جراحت مرتبط با اعتراضات برای درمان به این مرکز مراجعه می‌کرد، به نیروهای امنیتی معرفی می‌شد.