• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo
تحلیل

حسن هاشمیان: قطر در تلاش است خود را از اتهام همکاری با حماس دور نگه دارد

۱۹ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)

حسن هاشمیان، تحلیل‌گر جهان عرب، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت دوحه پیش‌تر به همکاری با القاعده متهم شده بود و اخیرا نیز به دلیل آنچه «همکاری ارگانیک» با حماس خوانده می‌شد، هدف انتقادات بود.

هاشمیان افزود گروهی از جمهوری‌خواهان در نامه‌ای به جو بایدن خواهان برخورد واشینگتن با دوحه شده بودند و وزیران راست‌گرای دولت اسرائیل نیز موضوع حمله به قطر را مطرح کرده بودند.

به گفته این تحلیل‌گر، قطر می‌کوشد خود را از اتهام همکاری با حماس دور نگه دارد.

هاشمیان همچنین گفت قطر معتقد است «دفتر حماس در دوحه اکنون در چارچوب اهداف تعیین‌شده برای ایجاد صلح میان اسرائیل و فلسطین کار نمی‌کند».

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حضور تماشاگران ایرانی، پرچم به‌ تن و در دست در استادیوم لس آنجلس برای بازی تیم ملی
۱

حضور تماشاگران ایرانی، پرچم به‌ تن و در دست در استادیوم لس آنجلس برای بازی تیم ملی

۲

ساعتی پیش از بازی با ایران اعلام شد؛ مهاجم نیوزیلند جام جهانی را از دست داد

۳

ایران ۲-۲ نیوزیلند؛ ساده‌ترین سه امتیاز از دست رفت

۴

ووزینیا، دروازه‌بان ۴۰ ساله‌ کیپ‌ورد که در بازی با اسپانیا ستاره جام جهانی شد

۵

رای دادگاه لس‌آنجلس به ممنوعیت پرچم شیروخورشید

انتخاب سردبیر

  • جمهوری اسلامی، جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی، جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

  • وال‌استریت ژورنال: ترامپ از «تسلیم بی‌قید و شرط» به توافقی محدود با ایران رسید

    وال‌استریت ژورنال: ترامپ از «تسلیم بی‌قید و شرط» به توافقی محدود با ایران رسید

  • نشست گروه ۷؛ اروپا نگران تثبیت برنامه‌های هسته‌ای و موشکی تهران در سایه توافق موقت است

    نشست گروه ۷؛ اروپا نگران تثبیت برنامه‌های هسته‌ای و موشکی تهران در سایه توافق موقت است

  • شاهزاده رضا پهلوی: توافق با جمهوری اسلامی از نظر اخلاقی غلط است و نتیجه معکوس خواهد داد

    شاهزاده رضا پهلوی: توافق با جمهوری اسلامی از نظر اخلاقی غلط است و نتیجه معکوس خواهد داد

  • رویترز: با احتمال پایان جنگ، حاکمان ایران باید جواب جمعیتی خشمگین و سرخورده را بدهند

    رویترز: با احتمال پایان جنگ، حاکمان ایران باید جواب جمعیتی خشمگین و سرخورده را بدهند

  • مقام ارشد اقلیم کردستان: نخست‌وزیر جدید عراق جزو دایره سیاسی تهران محسوب می‌شود
    اختصاصی

    مقام ارشد اقلیم کردستان: نخست‌وزیر جدید عراق جزو دایره سیاسی تهران محسوب می‌شود

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

منصور فرهنگ: ترامپ خواهد کوشید با دیپلماسی، ایران را به پایان تقابل با اسرائیل وادار کند

۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)

منصور فرهنگ، تحلیل‌گر سیاسی، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت موضع افراد نزدیک به ترامپ در حوزه سیاست خارجی، مانند برایان هوک و مایک پمپئو، در قبال جمهوری اسلامی «خشن و تقابل‌آمیز» بوده است.

او افزود ترامپ خواهد کوشید با اعمال فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی، تهران را از طریق دیپلماتیک به تنش‌زدایی، توقف حمایت از گروه‌های نیابتی و در نهایت، پایان تقابل با اسرائیل وادار کند.

فرهنگ در پاسخ به پرسشی در خصوص احتمال توافق واشینگتن و تهران تحت رهبری علی خامنه‌ای گفت «به‌طور مسلم» چنین احتمالی وجود دارد زیرا جمهوری اسلامی یک سیستم کمابیش «مافیایی» است و برای آن، حفظ نظام در اولویت قرار دارد.

دامون گلریز: حملات به شهروندان اسرائیل در آمستردام برنامه‌ریزی شده بود

۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)

دامون گلریز، تحلیل‌گر امور بین‌الملل و مدرس دانشگاه لاهه، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال هشدار داد یهودستیزی در اروپا و آمریکا در حال رشد است و دلیل این پدیده، تعداد کمی از مهاجران مسلمان هستند که از سوی حکومت‌هایی مانند جمهوری اسلامی حمایت می‌شوند.

او گفت حملات شب گذشته به شهروندان اسرائیلی در آمستردام، بر افکار عمومی هلند تاثیر منفی گذاشته است.

گلریز این حملات را برنامه‌ریزی شده خواند و افزود گروهی از مسلمانان اقدامات خود را در حمایت از فلسطین، به «شکار یهودیان» تبدیل کردند.

مجید محمدی: پس از پیروزی ترامپ، جمهوری اسلامی در شکل حمله به اسرائیل تجدید نظر می‌کند

۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)

مجید محمدی، جامعه‌شناس، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت حمایت ترامپ از نتانیاهو این سیگنال را به جمهوری اسلامی و سایر دشمنان اسرائیل می‌دهد که عبور از خط قرمزها برای آن‌ها عواقبی در پی خواهد داشت.

او افزود با توجه به نتیجه انتخابات آمریکا، جمهوری اسلامی حتما در شکل حمله به اسرائیل تجدید نظر خواهد کرد.

به گفته این تحلیل‌گر، دولت آتی ترامپ برای جمهوری اسلامی معادل «فشار حداکثری، اعمال تحریم‌های نفتی و پاسخ قاطع به تهاجم‌های رژیم» خواهد بود.

محمدی تاکید کرد اگر ترامپ در کاخ سفید بود، حمله مرگبار هفتم اکتبر حماس به اسرائیل رخ نمی‌داد.

تحلیل امید معماریان از رویکرد ترامپ در قبال رویارویی جمهوری اسلامی و اسرائیل

۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ (‎+۰ گرینویچ)

امید معماریان، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت رویکرد دولت آتی ترامپ در قبال جمهوری اسلامی، ادامه سیاست فشار حداکثری خواهد بود.

معماریان افزود اعضای تیم ترامپ معتقدند جمهوری اسلامی به‌عنوان «منشا بسیاری از مشکلات و شرارت‌ها در منطقه»، باید مهار شود.

او همچنین گفت ترامپ پیش‌تر از حق اسرائیل برای حمله به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی حمایت کرده بود و این نشان می‌دهد در دولت او، همه گزینه‌ها در برابر حکومت ایران روی میز هستند.

کامران متین: مقام‌های جمهوری اسلامی از بازگشت ترامپ بسیار هراسناک هستند

۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

کامران متین، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه ساسکس، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال، واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی به پیروزی ترامپ را «فرار رو به جلو» خواند و گفت آن‌ها وانمود می‌کنند ورود مجدد ترامپ به کاخ سفید اهمیتی ندارد و تاثیری بر سیاست‌های تهران نخواهد گذاشت.

متین افزود با وجود این اظهارات، رهبران جمهوری اسلامی از نتیجه انتخابات آمریکا «بسیار هراسناک» هستند.

به گفته این تحلیل‌گر، در پی پیروزی ترامپ، در میان مقام‌های ارشد حکومت ایران «نوعی تشویق یا عدم هماهنگی»، به‌ویژه در رابطه با حمله به اسرائیل دیده می‌شود.

متین اضافه کرد این احتمال می‌رود که ترامپ مجددا سیاست فشار حداکثری را در برابر جمهوری اسلامی در دستور کار قرار دهد.