• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

درخواست آلمان از کشورهای عربی درباره حماس

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان از همه کشورهای عربی خواست مشخصا از حماس بخواهند سلاح‌های خود را زمین بگذارد.

او از حزب‌الله لبنان و شبه‌نظامیان دیگر نیز خواست از مرز لبنان و اسرائیل فاصله بگیرند.

به گفته بربوک، این گروه‌ها باید از مرز موسوم به «خط آبی‌رنگ» که سازمان ملل متحد پس از خروج اسرائیل از لبنان ترسیم کرده فاصله بگیرند.

در هفته‌های اخیر هم‌زمان با جنگ اسرائیل و حماس در غزه، درگیری‌های پراکنده‌ای در مرز لبنان و اسرائیل گزارش شده است.

کریستین هافمن، معاون سخنگوی دولت آلمان، روز جمعه ۲۴ آذر گفت: «ما همچنان معتقد هستیم راه‌حل دو دولت دو کشور بهترین و تنها راه عملی برای پایان دادن مناقشه بین اسرائیل و فلسطینیان است.»

پربازدیدترین‌ها

شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن
۱
اختصاصی

شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن

۲

قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی، خبر داد

۳

وال‌استریت ژورنال: امارات به‌طور مخفیانه حملاتی علیه جمهوری اسلامی انجام داده است

۴

رویترز از حملات اعلام‌نشده عربستان سعودی به ایران در جریان جنگ خبر داد

۵

جمهوری اسلامی احسان افرشته، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

انتخاب سردبیر

  • شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد
    گزارش ویژه

    شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد

  • نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

    نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

  • جمهوری اسلامی احسان افرشته، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی احسان افرشته، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • آیا ترامپ می‌تواند به یک توافق هسته‌ای جدید با جمهوری اسلامی دست یابد؟
    تحلیل

    آیا ترامپ می‌تواند به یک توافق هسته‌ای جدید با جمهوری اسلامی دست یابد؟

  • ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

    ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

  • آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

    آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

•
•
•

مطالب بیشتر

توافق سران اتحادیه اروپا برای مذاکره درباره الحاق مولداوی و اوکراین به اتحادیه

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

شارل میشل، رییس شورای اروپا اعلام کرد رهبران اتحادیه اروپا با «گشایش مذاکرات پیوستن اوکراین و مولداوی» به این اتحادیه موافقت کرده‌اند و پرونده نامزدی گرجستان را برای پیوستن به این اتحادیه پذیرفته‌اند.

میشل شامگاه پنج‌شنبه ۲۳ آذر با انتشار توییتی از ارائه جزییات بیشتر در این زمینه خودداری کرد.

ایالات متحده آمریکا بلافاصله از تصمیم رهبران اتحادیه اروپا برای آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در این اتحادیه استقبال کرد و آن را یک «تصمیم تاریخی» خواند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما از تصمیم تاریخی اتحادیه اروپا برای آغاز مذاکرات الحاق اوکراین و مولداوی که گامی حیاتی در جهت دست‌یابی به آرمان‌های یورو-آتلانتیک آن‌هاست استقبال می‌کنیم.»

روسیه روز جمعه ۲۴ آذر اعلام کرد چنین تصمیمی «بی‌ثبات‌کننده» است و مجارستان «بر خلاف بسیاری از کشورهای اروپایی» از منافع خود «دفاع» می‌کند.

این واکنش کرملین پس از آن صورت گرفت که ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، کمک‌های جدید اتحادیه اروپا به اوکراین را مسدود کرد.

نخست‌وزیر مجارستان روز جمعه تهدید کرد که برای همیشه مانع هر گونه پیشرفت در اختصاص یافتن بودجه به نفع اوکراین خواهد شد.

اوکراین از فوریه سال گذشته تا کنون درگیر تهاجم نظامی روسیه است و کشورهای غربی به ویژه آمریکا کمک‌های بسیاری به کی‌یف برای مقابله با این تهاجم کرده‌اند.

اتحادیه اروپا برنامه‌ریزی کرده بود از سال آینده ۵۰ میلیارد یورو، ۳۳ میلیارد یورو وام و ۱۷ میلیارد یورو کمک بلاعوض به اوکراین ارائه کند.

این کمک جدید در زمانی که کمک‌های بیش از ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به دلیل عدم تمایل مجلس نمایندگان این کشور مسدود شده، برای کی‌یف بسیار مهم تلقی می‌شود.

شارل میشل اعلام کرد اجلاس جدید سران دولت‌های اتحادیه اروپا برای اوایل سال آینده برنامه‌ریزی شده است.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، در واکنش به تصمیم سران کشورهای اتحادیه اروپا گفت: «این یک پیروزی برای اوکراین و برای تمام اروپا است. پیروزی‌ای که به ما انگیزه می‌دهد و ما را قوی‌تر می‌کند.»

روند پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا روندی طولانی خواهد بود.

تعداد کشته‌های اسرائیل در حمله زمینی به غزه به ۱۱۹ نفر رسید

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)

روز جمعه سه سرباز اسرائیلی در حملات این کشور به حماس در غزه کشته شدند.

به این ترتیب تعداد سربازان کشته شده در حمله زمینی اسرائیل به غزه به ۱۱۹ نفر رسید.

اسرائیل وعده داده که تا پیروزی کامل بر حماس به جنگ علیه این گروه شبه‌نظامی ادامه می‌دهد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که حملات اسرائیل در چند نقطه غزه همچنان ادامه دارد.

عصر پایان دوستی‌های صمیمی و خیلِ آن‌ها که «بی سر و صدا ترک شدن» را تجربه می‌کنند

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

شما هم فکر می‌کنید دوستی‌ها دیگر رنگ و بوی گذشته را ندارند؟ آیا دوستان صمیمی کمیاب شده‌اند؟ یا شاید ما برای روابط دوستانه‌مان وقت و انرژی کمتری می‌گذاریم و تازه زمانی متوجه ارزش واقعی‌ دوستانمان می‌شویم که آن‌ها را از دست می‌دهیم.

آیا پایان دادن به یک رابطه دوستانه آسان است؟ در صورت پایان دادن به یک رابطه، چگونه می‌توانیم با این موضوع کنار بیاییم؟

آیا شما فکر می‌کنید داشتن دوستانی که شما را قضاوت نکنند و در مواقع حساس زندگی‌تان آن‌ها را از اعضای خانواده نزدیک‌تر بدانید کمیاب شده است؟

نشریه اِل (ELLE) در گزارشی نوشت که بسیاری معتقدند در سال‌های اخیر، روابط دوستی شکننده‌تر از قبل شده‌اند.

بی سر و صدا ترک شدن

مگان، نویسنده ۳۲ ساله ساکن تورنتو، زمانی که در سال ۲۰۱۵ برای تدریس زبان انگلیسی در کره جنوبی به سر می‌بُرد با همکارش سارا آشنا شد. آن‌ها در ابتدا برای شروع دوستی مردد بودند اما در نهایت دوستی‌شان زمانی آغاز شد که برای صرف ناهار به یک بار رفته بودند.

مگان گفت: «من گوجه‌‌فرنگی‌‌هایم را به سارا دادم و این شروع دوستی ما بود.»

سرانجام مگان کُره را ترک کرد و به تورنتو بازگشت. هر چند آن‌ها همچنان در تماس بودند اما دوستی‌شان دیگر مانند گذشته نبود.

سارا سال ۲۰۱۸ مگان را به یک عروسی خانوادگی دعوت کرد اما به سرعت دعوتش را پس گرفت. سارا در توضیح این رفتارش به مگان گفت که آن‌ها با هم سازگار نیستند و ارزش‌هایشان با هم هماهنگی ندارد.

مگان در واکنش به این رویداد گفت: «من بی سر و صدا ترک شدن را از سوی سارا تجربه کردم.»

اِل نوشت هیچ آمار رسمی‌ای وجود ندارد که نشان‌دهنده افزایش عددیِ پایان دادن به رابطه‌های دوستی باشد اما با یک جست‌وجوی سریع در تیک‌تاک متوجه می‌شوید افراد زیادی بی سر و صدا ترک شدن را در دوستی‌های خود تجربه می‌کنند.

انتشار آلبوم «۱۹۸۹» تیلور سوئیفت در ماه اکتبر، جرقه‌ای شد برای شکل گرفتن جریانی با عنوان «اکنون که در مورد دوستی صحبت نمی‌کنیم» و صدها هزار کاربر تجربه‌های خود را از پایان دادن به رابطه با بهترین دوستان صمیمی و البته سمی خود به اشتراک گذاشتند.

به گزارش اِل، شاید دلیل تمایل افراد برای به اشتراک گذاشتن چنین احساسی، مربوط به دوره زمانی‌ای باشد که در آن قرار داریم.

چرا برای تداوم دوستی‌هایمان تلاش نمی‌کنیم؟

دکتر سیکی هوانگ، مشاور و روان‌شناس بالینی و سلامت به اِل گفت: «حداقل سه سال آسیب‌زا را پشت سر گذاشتیم. در این مدت موضوعات استرس‌‌زا و تفرقه‌‌انگیز زیادی وجود داشت؛ همه‌‌گیری کرونا و نحوه واکنش ما به آن، انتخابات سیاسی، جنگ‌‌ها و افزایش هزینه‌‌های زندگی.»

هوانگ در ادامه گفت: «بسیاری از مردم واقعا احساس تنش می‌‌کنند. بنابراین برخی افراد در چنین شرایطی در واکنش به مسایل استرس‌زا از هر گونه بحث و روبه‌رو شدن با آن خودداری می‌کنند.»

موضوع فقط این نیست که برای انتخاب تماشای یک برنامه تلویزیونی با دوست صمیمی خود بحث کنیم، موضوع دانستن و شناخت کسی است که او را دوست خود می‌دانیم. ما نیاز داریم بدانیم آیا دوستانمان معتقد به همان ارزش‌های اساسی ما هستند یا خیر؟

به گفته هوانگ، مطرح کردن چنین موضوعاتی ممکن است تنش‌های زیادی ایجاد کند.

اِل برای مثال از تنش طولانی‌مدت بین راگینی ۲۷ ساله و دوست دانشگاهی‌اش، ریچل نوشت که در ماه می سال ‌۲۰۲۲ به اوج خود رسید.

در این مورد، هر دو دوست پس از تجربه جدایی از روابط عاشقانه‌شان در مدت کوتاهی پس از شروع همه‌گیری کرونا، واکنش کاملا متفاوتی به شرایط تقریبا یکسانشان داشتند.

ریچل به سرعت وارد یک رابطه عاشقانه جدید شد و راگینی روابط کوتاه‌مدت را تجربه کرد.

راگینی گفت: «ریچل به طور کلی از نحوه برخورد من با مردان خوشش نمی‌آمد و من احساس می‌کردم که ریچل با شروع یک رابطه جدید به اندازه کافی برای استقلال شخصی خود ارزش قایل نیست.»

راگینی گفت: «می‌دانم که نیت هر دوی ما خوب بود اما مشکل اینجا بود که فکر می‌کردیم بهتر از طرف مقابل، صلاح او را می‌دانیم.»

آن‌ها در نهایت به دوستی‌شان پایان دادند.

راگینی گفت: «هر چند این کار سخت بود اما باید انجامش می‌دادیم. احتمالا ریچل تنها کسی خواهد بود که من کنارش ۱۰۰ درصد خودِ واقعی‌ام بودم. از اینکه کنار او احساس راحتی و امنیت می‌‌کردم لذت می‌بردم. این جدایی برایم بسیار شبیه به شکست عشقی بود.»

برای بسیاری از افراد، شکست در دوستی‌ها می‌تواند ویران‌گرتر از شکست در روابط عاشقانه باشد.

دکتر هوانگ تاکید کرد کسی که رابطه دوستی‌اش از هم پاشیده، مانند شخصی که رابطه عاشقانه‌اش پایان یافته یا شغل خود را از دست داده است، دوران سختی را تجربه خواهد کرد.

او گفت: «مردم واقعا نمی‌‌دانند رابطه دوستی شما چقدر قوی بوده. بنابراین وقتی از یک دوست جدا می‌‌شوید، ممکن است بگویند حتما دوستان بیشتری پیدا خواهی کرد؛ در حالی‌ که ما آموزش دیده‌ایم در مواجهه با طلاق یا اتمام یک رابطه عاشقانه افراد، حساس‌تر باشیم.»

جامعه تاکید بیشتری روی روابط عاشقانه دارد و همین امر باعث می‌شود کسانی که دوستان خود را از دست داده‌اند احساس عدم حمایت کنند.

راگینی در روزها و هفته‌‌های پس از آخرین گفت‌وگویش با ریچل، فقدان قابل توجهی را تجربه کرده است.

او گفت: «من شوکه بودم. یادم می‌‌آید مرتب اینستاگرامش را چک می‌کردم تا ببینم آیا من را "آنفالو" کرده؟ منتظر بودم ببینم چه تصمیمی می‌گیرد.»

چگونه دوستی‌های موفق‌تری داشته باشیم؟

دکتر هوانگ گفت: «ما از دوستی‌هایمان انتظار آرمان‌گرایانه داریم. برای همین انتظار نداریم که گاهی اوقات همه‌چیز عالی پیش نرود.»

او پیشنهاد کرد با دوستان خود گفت‌وگو و از ضمیر «من» استفاده کنید: «برای مثال می‌توانید بگویید به دوستی‌‌مان فکر کرده‌ام یا احساس می‌کنم از هم فاصله گرفته‌ایم. سپس هر آن‌چه را که حد و مرزتان است با هم در میان بگذارید و به آن پای‌بند باشید. در نهایت، داشتن مقداری هم‌دلی با طرف مقابل برای تداوم رابطه دوستی بسیار مهم است.»

شیعیان حوثی یمن حمله به ۲ کشتی را تایید کردند

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

یحیی سریع، سخنگوی شبه‌نظامیان حوثی یمن، گفت که این گروه دو کشتی را که «به سمت اسرائیل در حرکت بودند»، هدف قرار داده است.

در روز جمعه، دو کشتی با پرچم لیبریا در دریای سرخ هدف حمله حوثی‌ها قرار گرفتند.

شرکت امنیت دریایی آمبری گفت که یک کشتی متعلق به سوئیس با پرچم لیبریا در نزدیکی بندر مخا در یمن هدف قرار گرفت.

پیش از آن خبرگزاری آسوشیتدپرس از یک حمله مشابه دیگر در روز جمعه خبر داده بود.

حمله به مقر فرماندهی انتظامی راسک؛ جزییاتی از کشته شدن افراد پلیس و مهاجمان

۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

افراد مسلح به مقر فرماندهی انتظامی در شهرستان راسک در استان سیستان و بلوچستان حمله کردند. بر اساس گزارش‌ها، این درگیری که به کشته شدن چند نفر از مهاجمان و نیروهای پلیس منجر شد، چند ساعت طول کشید. گروه «جیش العدل» مسوولیت این حمله را به عهده گرفته است.

مصطفی محامی، نماینده علی خامنه‌ای در استان سیستان و بلوچستان و محمد کرمی، استاندار این استان، در پیامی مشترک روز شنبه ۲۵ آذر را در این استان عزای عمومی اعلام کردند.

بر اساس آخرین گزارش‌های منتشر شده در منابع رسمی و حکومتی، ۱۲ نیروی پلیس در این حملات کشته و دست‌کم هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.

جیش‌العدل با تکذیب آمار رسانه‌های حکومتی، مدعی شد در این حمله ۵۰ نفر از نیروهای انتظامی کشته و زخمی شده‌اند.

مقام‌های حکومتی خبر دادند دو نفر از مهاجمان کشته، یک نفر زخمی و دستگیر شده و مابقی گریخته‌اند.

سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی صبح روز جمعه ۲۴ آذر درباره حمله به مقر انتظامی در راسک گفت اکنون وضعیت در این شهر «تحت کنترل» است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، شماری از بالگرد‌ها در نقاط مرزی ایران و پاکستان برای شناسایی اعضای گروه جیش العدل در حال پرواز هستند.

مقام‌های جمهوری اسلامی می‌گویند اعضای این گروه در خاک پاکستان پایگاه‌های عملیاتی دارند.

سایت حال‌وش از پرواز و گشت‌زنی مداوم بالگردهای نظامی بر فراز شهرهای راسک، ایرانشهر، سرباز و مناطق اطراف آن خبر داد.

گروه جیش العدل در بیانیه‌ای مسوولیت این حمله را پذیرفت و اعلام کرد نیروهایش ساعت دو بامداد روز جمعه ۲۴ آذر به این مقر حمله کرده‌اند.

پیش‌ از این حال‌وش و «کمپین فعالین بلوچ» از شنیده شدن صدای انفجار مهیب و درگیری‌های سنگین در مقر فرماندهی انتظامی در شهرستان راسک در استان سیستان و بلوچستان خبر دادند.

به گزارش حال‌وش، پهپادهای نظامی-تجسسی بر فراز آسمان راسک در حال پرواز و فیلم‌برداری هستند.

طبق این گزارش، صدای تیراندازی با گذشت بیش از پنج ساعت از حمله به مقر فرماندهی انتظامی راسک ادامه داشته است.

حال‌وش به نقل از منابع محلی گزارش کرد: «وضعیت راسک به شدت امنیتی است و نیروهای نظامی در نقاط مختلف شهر و تپه‌های اطراف آن مستقر شده‌اند. اینترنت راسک نیز با اختلال همراه شده است.»

طبق این گزارش، پس از سه ساعت از آغاز درگیری، نیروهای کمکی اعزامی به مقر فرماندهی انتظامی هم هدف حمله قرار گرفتند.

در یک نمونه دیگر از حمله‌های انجام شده در استان سیستان و بلوچستان، ۱۷ تیر ماه امسال به کلانتری ۱۶ زاهدان حمله شد که گروه جیش العدل مسوولیت این حمله را بر عهده گرفت.

این گروه در بیانیه‌ای این کلانتری را «از عاملان اصلی رخ دادن فاجعه جمعه خونین زاهدان» دانست.

بر اساس گزارش‌های مختلف سازمان‌های حقوق بشری، پس از برگزاری نماز جمعه هشتم مهر ۱۴۰۱، نیروهای امنیتی و نظامی مستقر در کلانتری ۱۶ زاهدان به طرف مردم معترض به صورت مستقیم تیراندازی کرده و دست‌کم ۱۰۰ شهروند را کشتند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همان زمان بیانیه‌ای منتشر کرد و گروه جیش‌ العدل را مسوول حمله به پاسگاه و تیراندازی به مردم معرفی کرد اما مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، بارها در خطبه‌های نماز جمعه خود حکومت را عامل تیراندازی به مردم و قتل آن‌ها دانست.