• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رسانه‌های ایران: صداهای انفجار از سمت دریا در بندر لنگه شنیده شد

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های ایران گزارش دادند هم‌زمان با اصابت دو پرتابه به جزیره بوموسی و دو پرتابه دیگر به بندر سیریک در شرق استان هرمزگان، صداهایی از فاصله دور و از سمت دریا در بندر لنگه شنیده شده است.

بر اساس این گزارش‌ها، تاکنون گزارشی از وقوع انفجار در بندر لنگه منتشر نشده و جزئیات بیشتری درباره محل دقیق اصابت‌ها و خسارت‌های احتمالی اعلام نشده است. مقام‌های آمریکایی نیز تاکنون درباره این گزارش‌ها اظهارنظر نکرده‌اند.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

دو نفتکش دیگر در تنگه هرمز هدف حملات هوایی قرار گرفتند
۱

دو نفتکش دیگر در تنگه هرمز هدف حملات هوایی قرار گرفتند

۲

انجام «عملیات سنگین» و «تنبیهی» آمریکا در پاسخ به حمله سپاه به نفت‌کش‌ها

۳

تشییع جنازه خامنه‌ای؛ از جنجال تغییر مسیر در تهران تا ابهام درباره نماز میت در نجف

۴
تحلیل

زنان در تشییع خامنه‌ای؛ بدن زنانه، ابزار بازسازی اقتدار

۵

با تصمیم جسورانه اسکالونی؛ آرژانتین فقط در ۱۳ دقیقه و ۱۵ ثانیه سه گل زد و به جام برگشت

انتخاب سردبیر

  • ترامپ: آتش‌بس با حکومت ایران پایان یافت، باید سرطان را از بین برد

    ترامپ: آتش‌بس با حکومت ایران پایان یافت، باید سرطان را از بین برد

  • نتانیاهو: جمهوری اسلامی قطعا سلاح شیمیایی دارد

    نتانیاهو: جمهوری اسلامی قطعا سلاح شیمیایی دارد

  • مارین لوپن با وجود محکومیت قضایی، از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه خبر داد

    مارین لوپن با وجود محکومیت قضایی، از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه خبر داد

  • زنان در تشییع خامنه‌ای؛ بدن زنانه، ابزار بازسازی اقتدار
    تحلیل

    زنان در تشییع خامنه‌ای؛ بدن زنانه، ابزار بازسازی اقتدار

  • جنگ‌های علی خامنه‌ای با ایران و ایرانی
    تحلیل

    جنگ‌های علی خامنه‌ای با ایران و ایرانی

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

وال‌استریت ژورنال: عراق دسترسی جمهوری اسلامی به دلار را محدود می‌کند

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
100%

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی و عراقی گزارش داد بغداد در ازای ازسرگیری انتقال اسکناس دلار از آمریکا، پذیرفته است تدابیر جدیدی برای جلوگیری از رسیدن دلار به جمهوری اسلامی و گروه‌های شبه‌نظامی همسو با تهران اجرا کند.

بر اساس این گزارش، عراق متعهد شده دسترسی جمهوری اسلامی و متحدانش به دلار از طریق صرافی‌ها و پرداخت حقوق اعضای گروه‌های مسلح همسو با تهران را محدود کند. دولت دونالد ترامپ نیز پس از این تعهد، ارسال محموله‌های اسکناس دلار به بغداد را که از آغاز جنگ متوقف شده بود، از سر گرفته است.

جزییات بیشتر این گزارش را اینجا بخوانید.

گزارش‌ها از شنیده شدن صدای سه انفجار در جزیره ابوموسی خبر می‌دهند

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری فارس گزارش داد ساکنان جزیره ابوموسی دقایقی پیش صدای سه انفجار را شنیدند.

بر اساس این گزارش، محل دقیق انفجارها هنوز مشخص نیست و جزئیات بیشتری منتشر نشده است.

شنیده شدن صدای انفجار در بخش‌هایی از استان بوشهر

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۱:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های ایران، از جمله خبرگزاری‌های مهر و فارس، گزارش دادند که صدای انفجار در بخش‌هایی از استان بوشهر شنیده شد.

خبرگزاری فارس نوشت که دست‌کم ۲ صدای انفجار در این استان شنیده شده است.

نورنیوز به نقل از یک منبع آگاه در استان بوشهر نوشت که حملات آمریکا به بوشهر آسیبی به نیروگاه هسته‌ای وارد نکرده است.

شنیده شدن چندین صدای انفجار در چابهار، کنارک، لاوان و سیری

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های ایران شامگاه چهارشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار در چند شهر از جمله بندرعباس، چابهار، کنارک، سیریک، لاوان و سیری خبر دادند.

همزمان فارس، وابسته به سپاه، گزارش داد که «پدافند ساحلی بندرعباس و قشم درحال مقابله با اهداف متخاصم است.»

خبرگزاری ایرنا نوشت که برق قسمتی از شهر چابهار قطع شده است.

جنجال کارت قرمز بالوگان؛ قانون‌گذاران اروپایی خواستار تحقیق درباره فیفا و اینفانتینو شدند

۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۲۱:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

فشارها بر جیانی اینفانتینو، رییس فیفا، پس از تصمیم به تعلیق محرومیت یک جلسه‌ای فولارین بالوگان، مهاجم تیم ملی آمریکا، در جام جهانی همچنان افزایش یافته است. به نوشته اتلتیک، بیش از ۷۰ نماینده پارلمان اروپا خواستار تحقیق درباره فیفا و رییس آن در ارتباط با اصل بی‌طرفی سیاسی شده‌اند.

بالوگان در دیدار مرحله یک‌شانزدهم نهایی آمریکا مقابل بوسنی و هرزگوین از زمین اخراج شد و قرار بود دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی برابر بلژیک را از دست بدهد، اما کمیته مستقل انضباطی فیفا اجرای محرومیت او را تعلیق کرد و این مهاجم ۲۵ ساله در شکست ۴ بر ۱ برابر بلژیک از ابتدا به میدان رفت.

بلژیک پیش از مسابقه به این تصمیم اعتراض کرد، اما فیفا درخواست این کشور را رد کرد.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، نیز تایید کرد که با جیانی اینفانتینو تماس گرفته و از او خواسته است محرومیت بالوگون بازنگری شود. او کارت قرمز این بازیکن را «بی‌عدالتی بزرگ» توصیف کرد.

اینفانتینو در واکنش گفت: «نهادهای قضایی فیفا مستقل هستند. آن‌ها به‌طور مستقل عمل می‌کنند، مقررات انضباطی فیفا را اجرا می‌کنند و بر اساس قوانین و جزییات هر پرونده تصمیم می‌گیرند.»

او افزود: «در گفت‌وگو با رییس‌جمهوری ترامپ توضیح دادم که یک روند حقوقی در نهادهای مستقل قضایی فیفا در جریان است و پرونده در زمان مقرر توسط مرجع صالح بررسی خواهد شد. سازوکار فیفا به همین شکل است و من همیشه از این اصل دفاع خواهم کرد.»

به نوشته اتلتیک؛ روز چهارشنبه، ۷۲ عضو پارلمان اروپا در نامه‌ای به روسای ۲۷ فدراسیون فوتبال کشورهای عضو اتحادیه اروپا، خواستار تحقیق درباره روند تصمیم‌گیری در پرونده بالوگون شدند.

این اقدام در ادامه نامه ۵۰ عضو پارلمان اروپا در ۲۹ ژوئن به فیفا صورت گرفت؛ نامه‌ای که در آن خواسته شده بود شکایت اخلاقی درباره اعطای نخستین «جایزه صلح فیفا» به دونالد ترامپ در دسامبر ۲۰۲۵ بررسی شود. در آن شکایت همچنین اینفانتینو به «نقض مکرر» اصل بی‌طرفی سیاسی فیفا متهم شده بود.

در نامه جدید آمده است: «با توجه به تصمیم روز یکشنبه برای تعلیق اجرای محرومیت خودکار یک جلسه‌ای، اکنون زمان آن رسیده که فدراسیون‌های فوتبال اروپا، که همگی عضو فیفا هستند، وارد عمل شوند و از فیفا بخواهند روند تصمیم‌گیری در این پرونده را بررسی کند.»

امضاکنندگان تاکید کردند که اساسنامه و آیین‌نامه اخلاقی فیفا به‌روشنی اصل بی‌طرفی سیاسی را مشخص کرده است. بر اساس ماده ۴ اساسنامه، فیفا باید در امور سیاسی و مذهبی بی‌طرف بماند و ماده ۱۵ آیین‌نامه اخلاقی نیز مقام‌های فوتبالی را به رعایت بی‌طرفی سیاسی ملزم می‌کند و برای نقض آن مجازات‌هایی در نظر گرفته است.

در این نامه همچنین از فدراسیون‌های فوتبال اروپا خواسته شده است به درخواست‌های پیشین نمایندگان پارلمان اروپا و فدراسیون فوتبال نروژ برای تحقیق درباره ارتباط‌های جیانی اینفانتینو با دونالد ترامپ بپیوندند و روند تصمیم‌گیری درباره لغو محرومیت بالوگون نیز در این تحقیقات بررسی شود.

سازمان غیرانتفاعی FairSquare نیز اعلام کرد شکایتی را به کمیته بین‌المللی المپیک درباره «نقض مکرر اصل بی‌طرفی سیاسی» از سوی جیانی اینفانتینو ارائه خواهد کرد.

لورا مک‌آلیستر، کاپیتان پیشین تیم ملی ولز و نایب‌رییس یوفا، گفت پرونده بالوگون می‌تواند به «باتلاقی تمام‌عیار» تبدیل شود.

او به رادیو بی‌بی‌سی ولز گفت: «اکنون هر رهبر سیاسی می‌تواند تلفن را بردارد و بگوید سابقه‌ای برای تغییر مجازات یک بازیکن ایجاد شده است و این موضوع بسیار خطرناک است.»

او افزود: «اینکه حتی فضایی ایجاد شود که بتوان احکام انضباطی داخل زمین را، درست یا نادرست، زیر سوال برد، بسیار خطرناک است.»

یوفا نیز روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای، تعلیق محرومیت بالوگون را «غیرقابل درک» توصیف کرد و گفت این تصمیم «از خط قرمز عبور کرده است.»