• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سنتکام: از آغاز محاصره دریایی ایران تاکنون، ۱۱۱ کشتی تجاری مجبور به تغییر مسیر شده‌اند

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که از آغاز محاصره دریایی ایران تاکنون، ۱۱۱ کشتی تجاری مجبور به تغییر مسیر شده‌اند.

سنتکام همچنین با انتشار تصویری از ناو «یو‌اس‌اس تریپولی» اعلام کرد این ناو یکی از بیش از ۲۰ ناو جنگی مشارکت‌کننده در اجرای این محاصره است.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

با افزایش تنش‌ها، مسکو و برخی کشورهای اروپایی سفیران یکدیگر را احضار کردند

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)
با افزایش تنش‌ها، مسکو و برخی کشورهای اروپایی سفیران یکدیگر را احضار کردند
100%

با افزایش تنش‌ها میان روسیه و کشورهای اروپایی به ویژه بر سر جنگ اوکراین، مسکو و برخی پایتخت‌ها در اروپا سفیران یکدیگر را احضار کردند.

وزارت امور خارجه فنلاند پنج‌شنبه هفت خرداد اعلام کرد که سفیر روسیه را برای ارائه توضیح درباره یک هواپیمای نظامی احضار کرده است؛ هواپیمایی که فنلاند مظنون است چهارشنبه حریم هوایی این کشور را نقض کرده باشد.

چندین کشور اتحادیه اروپا پس از آنکه مسکو دوشنبه به خارجی‌ها هشدار داد که کی‌یف را ترک کنند، سفیران روسیه را احضار کردند.

ماکسیم پروو، وزیر امور خارجه بلژیک، چهارشنبه گفت بلژیک سفیر روسیه را احضار کرده است. او همچنین گفت: «تهدید سفارتخانه‌ها دیپلماسی نیست، بلکه ارعاب است. و این نقض آشکار حقوق بین‌الملل و کنوانسیون وین است».

وزیر امور خارجه بلژیک افزود که این کشور «در کی‌یف خواهد ماند و مرعوب نخواهد شد.»

  • پوتین جنگ اوکراین را «عادلانه» خواند و ناتو را محکوم کرد

    پوتین جنگ اوکراین را «عادلانه» خواند و ناتو را محکوم کرد

وزارت امور خارجه آلمان نیز سه‌شنبه در شبکه ایکس اعلام کرد که سفیر روسیه را به‌دلیل حملات این کشور به اوکراین و همچنین درخواست مسکو از برلین برای ترک سفارتش در کی‌یف، احضار کرده است.

آمریکا تعطیلی سفارت خود در کی‌یف را رد کرد

همچنین سفارت آمریکا در کی‌یف پنج‌شنبه اعلام کرد که همچنان باز است و گزارش‌ها درباره تغییر در فعالیت‌هایش را رد کرد.

برخی رسانه‌های اوکراینی پنج‌شنبه به اظهارات کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، استناد کردند که گفته بود سفارت آمریکا پایتخت را ترک کرده است.

کالاس پنج‌شنبه در حاشیه نشست اتحادیه اروپا در قبرس به خبرنگاران گفت که تمامی سفارتخانه‌های خارجی در کی‌یف، به جز یکی، تهدید حملات از سوی مسکو را نادیده گرفته‌اند.

او گفت: «چیزی که دیروز از اوکراین شنیدیم این بود که همه سفارتخانه‌ها ماندند، به جز یکی. همه اروپایی‌ها ماندند. آمریکا رفت.»

دمیترو لیتوین، مشاور ارتباطات ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، به خبرنگاران گفت که اوکراین شنیده است برخی دیپلمات‌های آمریکایی هم‌زمان با آخرین حمله گسترده روسیه در روز یکشنبه، کی‌یف را ترک کرده‌اند.

او افزود که اوکراین از تمامی سفارتخانه‌هایی که در کی‌یف فعالیت و از اوکراین حمایت می‌کنند، سپاسگزار است.

نماینده سفارت آمریکا در کی‌یف از اظهارنظر درباره سخنان لیتوین خودداری کرد.

طبق پست منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی سفارت، جولی دیویس، کاردار موقت آمریکا در کی‌یف، آخر هفته برای شرکت در رویدادی در لویو حضور داشت.

سفارت آمریکا در پیام خود در ایکس اعلام کرد: «وزارت امور خارجه هیچ اولویتی بالاتر از امنیت و ایمنی آمریکایی‌ها ندارد و به‌طور منظم وضعیت امنیتی سفارت کی‌یف را بازبینی می‌کند.»

  • کی‌یف در شوک حملات کم‌سابقه روسیه؛ ۴ نفر کشته و ده‌ها تن زخمی شدند

    کی‌یف در شوک حملات کم‌سابقه روسیه؛ ۴ نفر کشته و ده‌ها تن زخمی شدند

همچنین، روسیه پنج‌شنبه اعلام کرد که سفیر لوکزامبورگ را احضار کرده تا نسبت به نبش قبر بقایای آندری ملنیک، رهبر ملی‌گرای اوکراینی در دوران جنگ جهانی دوم که مسکو او را «همکار نازی‌ها» توصیف کرد، اعتراض کند.

ملنیک که در برابر اتحاد جماهیر شوروی در کنار آلمان نازی قرار گرفته بود، دوشنبه پس از انتقال بقایایش از لوکزامبورگ، همراه با همسرش با تشریفات دولتی در نزدیکی کی‌یف دوباره دفن شد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت که مسکو این خاکسپاری مجدد را نشانه‌ای از بی‌احترامی به میلیون‌ها قربانی آلمان نازی می‌داند.

بنیامین نتانیاهو: با قدرت به حملات علیه حزب‌الله ادامه خواهیم داد

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۵۱ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در یک کنفرانس گفت ارتش این کشور با قدرت به حملات علیه حزب‌الله ادامه خواهد داد.

نتانیاهو همچنین تایید کرد نیروهای اسرائیل از رودخانه لیتانی در جنوب لبنان عبور کرده‌اند.

نتانیاهو، سه‌شنبه اعلام کرده بود که ارتش این کشور با «نیروهای گسترده زمینی» در جنوب لبنان در حال عملیات است و کنترل «مناطق راهبردی» را در دست می‌گیرد.

100%

ابهام در هماهنگی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با مجتبی خامنه‌ای

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

یک منبع نزدیک به مذاکرات تهران و واشینگتن به ایران‌اینترنشنال گفت که درباره هماهنگی محمدباقر قالیباف و تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی با مجتبی خامنه‌ای، رهبر سوم جمهوری اسلامی، تردیدهای جدی وجود دارد.

جزییات بیشتر در گفت‌وگو با محمدجواد اکبرین، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: توافق اولیه با تهران باید با مذاکرات عمیق‌تر تکمیل شود

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در پایان نشست غیررسمی وزیران خارجه این اتحادیه در قبرس گفت که هر توافق اولیه میان آمریکا و جمهوری اسلامی، باید با مذاکرات عمیق‌تر درباره ذخایر هسته‌ای و دیگر مسائل حیاتی مرتبط با امنیت منطقه تکمیل شود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که این اتحادیه همکاری‌های امنیتی و دفاعی خود را با کشورهای خلیج فارس افزایش می‌دهد.

100%

مجروح شدن یک شهروند ایرانی در نزدیکی دیوار جاویدنامان در لندن

۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

پلیس متروپولیتن لندن اعلام کرد یک مرد ۴۱ ساله ایرانی شامگاه چهارشنبه در پی برخورد شدید یک خودرو در نزدیکی دیوار جاویدنامان در گولدرز گرین لندن به‌شدت زخمی و به بیمارستان منتقل شده است.

پلیس اعلام کرد راننده خودرو، مردی ۳۹ ساله با تابعیت عراقی، به اتهام وارد کردن جراحات شدید، رانندگی خطرناک و خودداری از ارائه نمونه برای آزمایش مواد مخدر بازداشت شده و تحقیقات ادامه دارد. پلیس همچنین اعلام کرد این پرونده در حال حاضر تروریستی تلقی نمی‌شود.

فربد سروندی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش داد فرد زخمی امیرحسین ترکان، فعال سیاسی است که پس از یک درگیری لفظی با افراد داخل خودرو، دچار حادثه شده است.

«بهنام» یکی از نزدیکان ترکان گفت راننده خودرو در دو مرحله او را زیر گرفته و از روی او رد شده است.

به گفته این فرد نزدیک به ترکان، او از ناحیه گردن آسیب شدید دیده، لگنش در دو نقطه شکسته، بخش زیادی از دنده‌هایش شکسته و به‌دلیل پارگی ریه دچار خونریزی داخلی شده است. بر اساس این گزارش، وضعیت جسمانی او «بسیار وخیم» توصیف شده است.