• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سئول خواستار شفاف‌سازی تهران درباره حمله به کشتی کره‌ای شد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی، در تماس تلفنی با عباس عراقچی، خواستار اعلام موضع جمهوری اسلامی درباره حمله به کشتی کره‌ای «نامو» شد.

وزارت خارجه کره جنوبی همچنین اعلام کرد سئول و تهران به ارتباط خود برای تضمین امنیت در تنگه هرمز ادامه خواهند داد.

کشتی نامو ۱۴ اردیبهشت در نزدیکی تنگه هرمز هدف قرار گرفت. دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا، در آن زمان جمهوری اسلامی را عامل این حمله معرفی کرد.

۲۴ اردیبهشت، خبرگزاری یونهاپ به نقل از یک مقام ارشد کره جنوبی گزارش داد بعید است عامل حمله به این کشتی باری، کشور یا طرفی غیر از جمهوری اسلامی باشد.

100%

پربازدیدترین‌ها

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد
۱

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

۲

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۳
تحلیل

شاهین در برابر لاشخور؛ تحلیل آتلانتیک از نبرد میان دو مدل حکمرانی در خلیج فارس

۴

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

۵

تلگراف: شرکت مرتبط با جمهوری اسلامی از طریق ویزای کار، افراد را به بریتانیا منتقل کرده است

انتخاب سردبیر

  • دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد
    تحلیل

    دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

  • اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

    اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

•
•
•

مطالب بیشتر

سومین مربی در یک سال؛ ژابی آلونسو سرمربی چلسی شد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

باشگاه چلسی، ژابی آلونسو، سرمربی پیشین رئال مادرید و بایر لورکوزن را با قراردادی چهار ساله، به‌عنوان سرمربی جدید خود منصوب کرد. این مربی ۴۴ ساله اسپانیایی پس از جدایی توافقی از رئال مادرید در زمستان گذشته، و کمتر از هشت ماه پس از آغاز قرارداد سه‌ساله‌اش در اسپانیا، در دسترس بود.

او قراردادی چهار ساله از تابستان امسال با چلسی دارد که به نوشته بی‌بی‌سی، برخلاف قراردادهای شش‌ساله‌ای که چلسی در سال‌های اخیر ارائه می‌کرد، نسبتاً عادی توصیف شده است.

چلسی به تغییرات عمده‌ای نیاز دارد و بسیاری می‌گویند آلونسو می‌تواند فردی باشد که روند این تیم را تغییر دهد.

او پیش از دوره‌ای ناکامی در رئال مادرید، سه سال هدایت بایر لورکوزن را برعهده داشت و این تیم آلمانی را دو سال پیش به نخستین قهرمانی بوندس‌لیگا در تاریخ باشگاه رساند و همچنین جام حذفی آلمان را نیز فتح کرد.

تأیید حضور آلونسو یک روز پس از شکست چلسی مقابل منچسترسیتی در فینال جام حذفی انگلیس منتشر شد.

آبی‌های لندن امیدوارند او پس از فصلی که در آن دو سرمربی دائمی، انزو مارسکا و لیام روزنیور، روی نیمکت تیم نشستند، ثبات را به باشگاه بازگرداند. در حال حاضر کالوم مک‌فارلین دومین دوره حضورش به‌عنوان سرمربی موقت را سپری می‌کند و این نقش را در دو بازی پایانی لیگ برتر نیز ادامه خواهد داد.

آلونسو گفت: «چلسی یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های فوتبال جهان است و این‌که سرمربی این باشگاه بزرگ می‌شوم، باعث افتخار فراوان من است.

او گفت: «از گفت‌وگوهایی که با مالکان و مدیران ورزشی باشگاه داشتم، مشخص است که بلندپروازی مشترکی داریم. ما می‌خواهیم تیمی بسازیم که بتواند به‌طور مداوم در بالاترین سطح رقابت کند و برای کسب جام بجنگد.»

سرمربی جدید چلسی گفت: «استعداد زیادی در این تیم وجود دارد و این باشگاه ظرفیت بسیار بالایی دارد و هدایت آن افتخار بزرگی برای من خواهد بود. حالا تمرکز روی کار سخت، ایجاد فرهنگ درست و کسب جام است.»

آلونسو پنج سال در لیگ برتر انگلیس برای لیورپول بازی کرد و در سال ۲۰۰۵ همراه این تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. او همچنین سابقه بازی در رئال سوسیداد، رئال مادرید و بایرن مونیخ را دارد.

او ۱۱۴ بازی ملی برای اسپانیا انجام داد و همراه این تیم قهرمان جام جهانی ۲۰۱۰ و دو دوره جام ملت‌های اروپا شد.

در هفته‌های اخیر نام آلونسو به بازگشت احتمالی به لیورپول، جایی که پنج فصل در آن بازی کرده بود، نیز مطرح شده بود؛ آن هم در شرایطی که فشارها بر آرنه اشلوت پس از فصلی ناامیدکننده افزایش یافته بود.

چلسی در فصل آینده احتمالا در هیچ رقابت اروپایی حضور نخواهد داشت؛ این تیم فعلا در رده نهم جدول لیگ برتر فوتبال انگلستان قرار دارد و برای رسیدن به لیگ کنفرانس اروپا باید حداقل هشتم شود؛ آن هم پس از آن‌که فرصت صعود به لیگ اروپا از طریق قهرمانی در جام حذفی را از دست داد.

خبرگزاری فارس: تحویل ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم به آمریکا یکی از پنج شرط واشینگتن است

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری فارس گزارش داد آمریکا در پاسخ به پیشنهاد جمهوری اسلامی، پنج شرط اصلی را مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، «عدم پرداخت هرگونه غرامت و خسارت از سوی آمریکا، خروج و تحویل ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم از ایران به آمریکا، فعال ماندن تنها یک مجموعه از تاسیسات هسته‌ای ایران، عدم پرداخت حتی ۲۵ درصد از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران و منوط‌ شدن توقف جنگ در همه ساحت‌ها به انجام مذاکره» پنج شرط واشینگتن هستند.

فارس افزود: «حتی در صورت تحقق این شرایط از سوی ایران، تهدید تجاوز آمریکا و اسرائیل همچنان پابرجا خواهد بود.»

این در حالی است که به نوشته این رسانه حکومتی، جمهوری اسلامی هرگونه مذاکره با ایالات متحده را به منوط به «۵ پیش‌شرط اعتمادساز» کرده است.

«پایان جنگ در همه جبهه‌ها به‌ویژه لبنان، رفع تحریم‌ها، آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران، جبران خسارات ناشی از جنگ و پذیرش حق حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» پنج پیش‌شرط تهران هستند.

اخراج ۱۳۸ نفر از کارمندان و کارگران شرکت ملی مس

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با ادامه بحران اقتصادی در ایران، خبرگزاری ایلنا گزارش داد ۱۳۸ نفر از کارمندان و کارگران شرکت ملی مس از زیرمجموعه‌های هلدینگ ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) اخراج شده‌اند.

یکی از نیروهای این مجموعه گفت: «۲۴ اسفندماه ۱۴۰۴، درست در روزهایی که کشور به‌دلیل شرایط جنگی در وضعیت حساس و خاص قرار داشت و تنها ۵ روز مانده به پایان سال، ۱۳۸ پرسنل متخصص با یک نامه و پیامک تحت عنوان "عدم تمدید قرارداد به دلیل نداشتن پروژه جدید" از کار بی‌کار شدند.»

او افزود: «اخراج‌ها در حالی صورت گرفته است که شرکت ملی مس و تولید مس هیچ آسیبی در جریان جنگ، چه به‌صورت مستقیم و چه به‌صورت غیرمستقیم، ندیده است.»

علی شیرازی: جمهوری اسلامی وقوع جنگ را حتمی می‌داند

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با انتشار برخی گزارش‌ها درباره احتمال ازسرگیری کارزار نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، هشدار داد اگر حکومت ایران توافق نکند، «روزگار بسیار بدی» خواهد داشت.

علی شیرازی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گفت مقاله اخیر روزنامه کیهان نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی وقوع جنگ را حتمی می‌داند.

روزنامه معاریو: جمهوری اسلامی هنوز بیش از هزار موشک در اختیار دارد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه معاریو با استناد به ارزیابی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل گزارش داد جمهوری اسلامی همچنان بیش از هزار موشک بالستیک دوربرد و ۲۰۰ پرتابگر در اختیار دارد که قادر به هدف قرار دادن خاک اسرائیل هستند.

اشکان صفائی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.