• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سایه تحولات جنگ ایران بر سفر ترامپ به چین

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

تحولات ایران سفر کلیدی دونالد ترامپ در هفته‌های پیش‌‌رو به چین برای دیدار با شی جین‌پینگ را تحت‌ تاثیر قرار داده است.

این سفر که به‌دلیل تنش و رقابت شدید میان واشینگتن و پکن توجهات زیادی را به خود جلب کرده، تاکنون به‌دلیل جنگ ایران یک‌ بار به تعویق افتاده است.

توماج طاهباز، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

پربازدیدترین‌ها

خواسته‌های جمهوری اسلامی در مذاکرات با آمریکا خشم کاخ سفید را برانگیخته است
۱

خواسته‌های جمهوری اسلامی در مذاکرات با آمریکا خشم کاخ سفید را برانگیخته است

۲

نتانیاهو: سقوط حکومت ایران ممکن است، اما تضمین‌شده نیست

۳

جمهوری اسلامی عرفان شکورزاده، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

۴

ترامپ پاسخ جمهوری اسلامی به پیشنهاد صلح آمریکا را «کاملا غیرقابل قبول» خواند

۵

وال‌استریت ژورنال: امارات به‌طور مخفیانه حملاتی علیه جمهوری اسلامی انجام داده است

انتخاب سردبیر

  • ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

    ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

  • آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

    آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

  • شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن
    اختصاصی

    شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن

  • قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی، خبر داد

    قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی، خبر داد

  • مقام امنیتی عراق گزارش ایجاد پایگاه مخفی اسرائیل در صحرای عراق را رد کرد

    مقام امنیتی عراق گزارش ایجاد پایگاه مخفی اسرائیل در صحرای عراق را رد کرد

  • افزایش بازداشت‌ها و تشدید فشار امنیتی جمهوری اسلامی بر جامعه بهائی در سایه قطع اینترنت

    افزایش بازداشت‌ها و تشدید فشار امنیتی جمهوری اسلامی بر جامعه بهائی در سایه قطع اینترنت

•
•
•

مطالب بیشتر

روزنامه کیهان: با توقف تجارت دریایی قطر در تنگه هرمز، پول بلوکه‌شده را پس می‌گیریم

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

کیهان، روزنامه زیر نظر نماینده رهبر جمهوری اسلامی، نوشت: «بخشی از طلبمان فقط از قطر حدود ۷ میلیارد دلار است. اگر ما از طریق اعمال کنترل بر تنگه هرمز، تجارت دریایی چنین کشوری را متوقف کنیم، به‌زودی مجبور به پرداخت بدهی خود می‌شود. چرا از این حربه دست بکشیم؟»

این رسانه حکومتی افزود: «می‌توانیم جلوی تجارت دریایی قطر از تنگه هرمز را بگیریم تا پول بلوکه شده‌مان را بدهند.»

100%

سلطانعلی شیرزادی به اتهام «همکاری با موساد و عضویت در سازمان مجاهدین خلق» اعدام شد

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه جمهوری اسلامی، گزارش داد حکم اعدام سلطانعلی شیرزادی، زندانی سیاسی، به اتهام «عضویت در سازمان مجاهدین خلق و همکاری با موساد» به اجرا درآمده است.

ادامه گزارش را این‌جا بخوانید.

100%

پولیتیکو: بریتانیا به تنگه هرمز مین‌روب اعزام می‌کند

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

پایگاه خبری پولیتیکو گزارش داد بریتانیا در چارچوب یک ماموریت چندملیتی، به تنگه هرمز مین‌روب اعزام خواهد کرد.

بنا بر اعلام وزارت دفاع بریتانیا، غواصان نظامی این کشور در حال آماده‌سازی خود برای انجام عملیات مین‌روبی در تنگه هرمز هستند.

بر اساس این گزارش، کارشناسان نیروی دریایی بریتانیا که در زمینه خنثی‌سازی و پاکسازی مین آموزش دیده‌اند، آماده می‌شوند تا در کنار سیستم‌های بدون سرنشین، گزینه‌های بیشتری برای انجام این عملیات ارائه دهند.

تحولات ایران در ۲۴ ساعت گذشته

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

سپاه پاسداران چهارشنبه دوم اردیبهشت اعلام کرد دو کشتی «ام‌اس‌سی فرانچسکا» و «اپامینودس» را به‌دلیل «نداشتن مجوز» و «دستکاری سامانه‌های ناوبری» توقیف کرده است

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، اعلام کرد برای آتش‌بس یا مذاکره با حکومت ایران هیچ فشار زمانی وجود ندارد و برای پایان جنگ نیز چارچوب زمانی مشخصی تعیین نشده است.

واشینگتن‌پست گزارش داد بر اساس برآورد پنتاگون، پاکسازی کامل تنگه هرمز از مین‌های جمهوری اسلامی ممکن است ۶ ماه زمان ببرد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد معافیت تحریمی نفت روی آب ایران به‌ مدت ۳۰ روز تمدید شده است.

فایننشال‌تایمز نوشت پائولو زامپولی، نماینده ارشد ترامپ، از فیفا خواسته است ایران را در جام جهانی پیش‌رو با ایتالیا جایگزین کند.

برخی از شهروندان بامداد پنج‌شنبه سوم اردیبهشت از شنیده شدن صدای پدافند و انفجار در نقاط مختلف تهران خبر دادند.

دو منبع آگاه به ایران‌اینترنشنال گفتند پس از حملات اخیر آمریکا و اسرائیل به مراکز اصلی تولید پتروشیمی در ایران، کشور با کمبود شدید برخی محصولات کلیدی این بخش مواجه شده است.

سایر تحولات ایران در ۲۴ ساعت گذشته را این‌جا بخوانید.

حزب حاکم ژاپن: اعزام ناوهای مین‌روب به تنگه هرمز بررسی می‌شود

۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۴:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

حزب حاکم لیبرال دموکرات ژاپن نشستی درباره وضعیت ایران برگزار و پیش‌نویسی را برای «تامین پایدار انرژی و حمل‌ونقل دریایی» تدوین کرد.

بنابر این پیش‌نویس «اگر پس از برقراری آتش‌بس رسمی موانعی برای کشتی‌رانی آزاد وجود داشته باشد، باید اعزام ناوهای مین‌روب ژاپن بررسی شود».

این پیشنهاد به‌زودی رسما به دولت ارائه خواهد شد. اعزام ناوهای مین‌روب نیروهای دفاعی ژاپن در صورتی که برای پاک‌سازی مین‌های باقی‌مانده پس از پایان درگیری‌ها باشد، می‌تواند بر اساس قانون انجام گیرد.

این پیش‌نویس، بررسی اعزام را به‌عنوان «گامی در جهت عینی‌تر کردن مشارکت در حل‌وفصل وضعیت» تلقی کرده است.

ژاپن و کره جنوبی با انتقادهای شدید ترامپ در مورد «انفعال» در قبال اقدامات تهران روبه‌ر‌‌و شده‌اند هرچند این انتقادات تاثیر چندانی بر سیاست‌های این دو کشور نداشته است.