• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: امیدی به مذاکره با آمریکا نیست

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

اسماعیل حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، گفت: «امیدی به مذاکره با آمریکا وجود ندارد، اما زمانی که در موضع قدرت هستیم، باید نتایج میدانی با دیپلماسی تثبیت شود.»

او اضافه کرد: «تیم مذاکره‌کننده کشور از حقوق ملت دفاع کرده و زیر بار شروط آمریکا نرفته است. آنها مواردی را که آمریکا در میدان نتوانسته بود به دست آورد، می‌خواستند در میز مذاکره بگیرند.»

پربازدیدترین‌ها

مراسم یادبود چهار عضو خانواده خامنه‌ای؛ نگاهی به شبکه خانوادگی هسته قدرت
۱
تحلیل

مراسم یادبود چهار عضو خانواده خامنه‌ای؛ نگاهی به شبکه خانوادگی هسته قدرت

۲

در میانه حملات و مذاکرات، نشست کابینه ترامپ به جای کمپ دیوید در کاخ سفید برگزار می‌شود

۳

رویترز از اختلاف پنتاگون و اسپیس‌ایکس بر سر هزینه اینترنت ماهواره‌ای برای ایرانیان خبر داد

۴

جدال ایرانیان با فیفا بر سر پرچم شیر و خورشید در آستانه جام جهانی

۵
تحلیل

تایم: نمی‌توان جمهوری اسلامی را برنده جنگ میم‌ها دانست

انتخاب سردبیر

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

  • کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
    گزارش ویژه

    کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

  • سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است
    اختصاصی

    سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است

  • ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

    ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

  • خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت
    روایت شما

    خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت

  • استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند
    روایت شما

    استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند

•
•
•

مطالب بیشتر

مقام‌های سبزوار باشگاه بدنسازی دایی یک جاویدنام انقلاب ملی را پلمب کردند

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس گزارش رسیده به ایران اینترنشنال، اداره تربیت‌بدنی‌ سبزوار با دستور قضایی مجوز باشگاه بدنسازی روح الله نصیری، دایی جاویدنام مجتبی کرابی، را باطل و محل کار او را هم پلمب کرده است.

روح‌الله نصیری پیشتر هم بعد از برگزاری مراسم چهلم مجتبی کرابی در سبزوار بازداشت و به زندان سبزوار منتقل شده بود و ۲۰ روز را در زندان تربت حیدریه گذراند. او به تازگی آزاد شده است.

اتهام او خواندان اشعاری از شاهنامه علیه جمهوری اسلامی و با هدف تشویق مردم به شورش بوده است. روح الله نصیری ، مربی و داور پاورلیفتینگ خراسان رضوی است.

پیشتر هم ایران‌اینترنشنال گزارش داد که بنیاد شهید سبزوار به خانواده مجتبی کرابی هشدار داد که در صورت عدم درج عنوان «شهید» به‌جای عبارت «جاویدنام» روی سنگ مزار، با تخریب آن مواجه خواهند شد.
به گفته منابع محلی، در پی این تهدید، خانواده این جاویدنام سنگ مزار را برداشته‌اند و اعلام کرده‌اند: «تا آزادی ایران ترجیح می‌دهیم مزار بدون سنگ باقی بماند، اما واژه شهید نوشته نشود.»

نقش هوش مصنوعی در کارزار جنگی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

مجله «فوربز تاید» گزارش داد هوش مصنوعی نقشی محوری در هدف‌گیری هزاران نقطه در ایران در ۲۴ ساعت ابتدایی حملات ایالات متحده و اسرائیل ایفا کرده‌ است.

روزنامه تایمز نیز نوشت فناوری «گوست مرمر» برای ردیابی خلبان آمریکایی و جاسوس‌افزار «پگاسوس» به‌منظور نفوذ در میان فرماندهان سپاه پاسداران مورد استفاده قرار گرفته است.

اعتراض ساکنان شمال اسرائیل به آتش‌بس ۱۰ روزه با حزب‌الله

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

پایگاه خبری وای‌نت گزارش داد ساکنان شمال اسرائیل به برقراری آتش‌بس ۱۰ روزه با حزب‌الله لبنان اعتراض کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های محلی در شمال اسرائیل از این تصمیم غافلگیر شده‌ و آن را «خیانت» به ساکنان این مناطق دانسته‌اند.

دیوید آزولای، رییس شورای محلی مته اشر، در مصاحبه با وای‌نت گفت تصمیم‌گیری درباره آتش‌بس بدون مشورت و اطلاع‌رسانی به جوامع محلی صورت گرفته و نگرانی‌های امنیتی مردم در این میان نادیده گرفته شده است.

سربازان اسرائیلی در مرز این کشور با لبنان، ۲۷ فروردین
100%
سربازان اسرائیلی در مرز این کشور با لبنان، ۲۷ فروردین

مسعود الفک: دولت لبنان می‌کوشد از بروز جنگ داخلی در این کشور جلوگیری کند

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش لبنان در بیانیه‌ای، اسرائیل را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد. اسرائیل تاکنون به این بیانیه واکنشی نشان نداده است.

با توجه به مواضع اسرائیل از یک سو و مقاومت حزب‌الله در برابر خلع سلاح از سوی دیگر، دولت لبنان در شرایط کنونی با چالش‌هایی مواجه است.

مسعود الفک، کارشناس مسائل خاورمیانه، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت دولت لبنان می‌کوشد از بروز جنگ داخلی در این کشور جلوگیری کند.

علی‌حسین قاضی‌زاده: اراده رسیدن به توافق در هر دو طرف دیده می‌شود

۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

علی‌حسین قاضی‌زاده، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گفت مذاکرات کنونی میان جمهوری اسلامی و آمریکا با دورهای پیشین تفاوت دارد و این بار اراده برای رسیدن به توافق در هر دو طرف دیده می‌شود.

او افزود با این حال، فاصله میان دو طرف همچنان بسیار زیاد است.