• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فرمانده نیروی دریایی سپاه: هیچ شناوری مرتبط با «متجاوزان» حق عبور از تنگه هرمز را ندارد

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)

علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، نوشت هیچ شناوری مرتبط با «متجاوزان» حق عبور از تنگه هرمز را ندارد و افزود اگر تردید دارید، نزدیک شوید و امتحان کنید.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

داور هلندی پس از کنار گذاشته شدن از جام جهانی، در ۳۸ سالگی درگذشت
۱

داور هلندی پس از کنار گذاشته شدن از جام جهانی، در ۳۸ سالگی درگذشت

۲

حمله بیرانوند به مهدوی‌کیا: تا مکزیک آمد، با اینفانتینو عکس گرفت، ولی به ما سر نزد

۳
تحلیل

گلف‌نیوز: چه کسی در تهران فرمان می‌دهد؟

۴
تحلیل

هاآرتص: اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر اولویت‌های ایران

۵

فرمانده پیشین سنتکام: جزیره خارک به‌عنوان اهرم فشار تصرف شود

انتخاب سردبیر

  • آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

    آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

  • انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

    انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

  • دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ
    روایت شما

    دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ

  • جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

  • فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

    فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

  • گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

    گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

کابوس امنیت، رویای پول؛ معمای آنکارا در جنگ منطقه‌ای

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

صبح ۹ اسفند زمانی که ناقوس جنگ به صدا در آمد، جمهوری اسلامی آتش یک جنگ منطقه‌ای را روشن کرد. ترکیه به عنوان یکی از کشورهای منطقه برای اینکه جنگ روی ندهد از دی ماه وارد میدان شده بود.

وزیر امورخارجه ترکیه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت ترامپ می‌خواست در دی ماه ایران را مورد هدف قرار دهد اما کشورهای منطقه ازجمله ترکیه، طرفین را به دیپلماسی دعوت کردند. اما حالا با دو پرتاب موشکی ایران به ترکیه، آنکارا جنگ را به خود بسیار نزدیک می‌بیند.

با وجود مورد حمله قرار گرفتن و مواضع نسبتا تند دستگاه دیپلماسی ترکیه، آنکارا خود را روی لبه تیغ می‌داند.

از یک‌سو نقض حاکمیت ملی ایران از سوی آمریکا و اسرائیل را محکوم می‌کند و از سوی دیگر، ماجراجویی‌های موشکی تهران در منطقه را برنمی‌تابد. رجب طیب اردوغان، ریيس‌جمهوری این کشور گرچه ردای میانجی‌گری بر تن کرده، اما خود بهتر از هر کسی می‌داند که در فضای فعلی، این پیشنهاد بیشتر یک ژست نمادین است تا یک راهکار اجرایی.

متن کامل این تحلیل را اینجا بخوانید

مرتس: هیچ برنامه مشترکی برای پایان سریع جنگ علیه جمهوری اسلامی وجود ندارد

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)
100%

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، سه‌شنبه اعلام کرد که یک «تشدید تنش خطرناک» در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی در حال رخ دادن است و «به‌وضوح هیچ برنامه مشترکی» برای پایان سریع آن وجود ندارد.

مرتس در یک کنفرانس خبری در برلین گفت: «ما به‌ویژه نگران هستیم که به‌وضوح هیچ برنامه مشترکی برای پایان دادن سریع و قانع‌کننده به این جنگ وجود ندارد.»

او افزود: «ما هیچ علاقه‌ای به یک جنگ بی‌پایان نداریم. ما هیچ علاقه‌ای به فروپاشی تمامیت ارضی نداریم.»

یک سناتور آمریکایی درباره حمله به یک مدرسه در ایران: ما اشتباه کردیم

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

جان کندی، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی بابت آنچه که او «حملهٔ آمریکا به یک مدرسه در ایران» خواند و بنا بر گزارش‌ها بیش از ۱۶۰ نفر را کشت، عذرخواهی کرد.

کندی به خبرنگاران گفت: «این وحشتناک بود. ما اشتباه کردیم.»

او افزود «کشورهای دیگر چنین کاری را عمدا انجام می‌دهند، مثل روسیه. ما هرگز چنین کاری را عمدا انجام نمی‌دهیم. فکر می‌کنم وزارت دفاع اکنون در حال تحقیق دربارهٔ آن است، و من متأسفم. من فقط بسیار متأسفم که این اتفاق افتاد.»

ویتکاف: حملات آمریکا توانایی غنی‌سازی اورانیوم در ایران را به طور قابل توجهی از بین برد

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در گفت‌وگو با سی‌ان‌بی‌سی اعلام کرد: «حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی توانایی غنی‌سازی اورانیوم در این کشور را بطور قابل توجهی از بین برده است.»

او افزود: «جمهوری اسلامی دیگر نمی‌تواند برنامه غنی‌سازی خود را احیا کند.»

همچنین ویتکاف اعلام کرد احتمالا هفته آینده به اسرائیل سفر خواهد کرد.

او گفت روسیه در تماس تلفنی روز دوشنبه اعلام کرده است اطلاعاتی درباره تجهیزات نظامی آمریکا در اختیار جمهوری اسلامی قرار نداده است.

شناسایی شلیک موشک‌هایی از سوی جمهوری اسلامی به سمت قلمرو اسرائیل

۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۵:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که سه‌شنبه شلیک موشک‌هایی از سوی ایران به سمت قلمرو اسرائیل را شناسایی کرده است.

بر اساس این گزارش، سامانه‌های دفاعی برای رهگیری این تهدید در حال فعالیت هستند.

بر اساس ارزیابی‌های تازه ارتش اسرائیل، حدود ۵۰ درصد از موشک‌های بالستیکی که ایران در جریان جنگ به سوی اسرائیل شلیک کرده به کلاهک‌های بمب خوشه‌ای مجهز بوده‌اند.

این کلاهک‌های خوشه‌ای ده‌ها مهمات فرعی را که هر یک دارای چند کیلوگرم مواد منفجره هستند، در شعاعی حدود ۱۰ کیلومتر پراکنده می‌کنند.

به گفته مقام‌های نظامی، رهگیری چنین موشک‌هایی موثر بوده اما دشوار است و تأکید کرده‌اند که سامانه‌های دفاع هوایی اسرائیل کاملاً نفوذناپذیر نیستند.

طبق اعلام ارتش اسرائیل، آتش موشکی ایران در طول این جنگ علاوه بر تأسیسات نظامی و زیرساخت‌های کلیدی، مراکز جمعیت غیرنظامی را نیز هدف قرار داده است.

حملات ایران در روزهای اخیر معمولاً شامل تنها یک موشک یا تعداد اندکی موشک در هر نوبت بوده است.

ارتش اسرائیل معتقد است که ایران در اجرای حملات هماهنگ و گسترده‌تر به سوی اسرائیل با دشواری مواجه شده است.