• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هزاران فلسطینی به خانه‌های تخریب‌شده خود بازگشتند

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۲۰:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

هزاران فلسطینی آواره جمعه از میان ویرانه‌های غزه گذشتند تا پس از آغاز اجرای آتش‌بس و آغاز عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی بر اساس توافق پایان جنگ، به ویرانه‌های خانه‌های رهاشده خود بازگردند.

رویترز گزارش داد که انبوهی از مردم پیاده در امتداد جاده ساحلی، مشرف بر سواحل شنی، به سوی شهر غزه – بزرگ‌ترین منطقه شهری این نوار – حرکت کردند؛ شهری که تنها چند روز پیش هدف یکی از بزرگ‌ترین حملات اسرائیل در طول جنگ قرار گرفته بود.

پربازدیدترین‌ها

شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن
۱
اختصاصی

شرط دسترسی به اینترنت: انتشار تصاویر خامنه‌ای، تعهد کتبی و معرفی ضامن

۲

قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی، خبر داد

۳

وال‌استریت ژورنال: امارات به‌طور مخفیانه حملاتی علیه جمهوری اسلامی انجام داده است

۴

رویترز از حملات اعلام‌نشده عربستان سعودی به ایران در جریان جنگ خبر داد

۵

۸ زندانی سیاسی زن در اوین از حق ملاقات با خانواده محروم شدند

انتخاب سردبیر

  • شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد
    گزارش ویژه

    شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد

  • نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

    نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

  • جمهوری اسلامی احسان افرشته، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی احسان افرشته، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • آیا ترامپ می‌تواند به یک توافق هسته‌ای جدید با جمهوری اسلامی دست یابد؟
    تحلیل

    آیا ترامپ می‌تواند به یک توافق هسته‌ای جدید با جمهوری اسلامی دست یابد؟

  • ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

    ترامپ و سفر چین؛ دیپلماسی در سایه بحران

  • آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

    آیا عملیات ویژه اسرائیل در سوریه می‌تواند الگوی انتقال ذخایر اورانیوم از ایران باشد؟

•
•
•

مطالب بیشتر

حدود ۲۰۰ هزار نفر از زمان آغاز آتش‌بس به شمال غزه بازگشته‌اند

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۲۰:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان دفاع غیرنظامی غزه که زیر نظر حماس فعالیت می‌کند اعلام کرد که از زمان اجرای آتش‌بس و عقب‌نشینی گسترده ارتش اسرائیل از بیشتر مناطق غزه در جمعه، حدود ۲۰۰ هزار نفر به شمال این سرزمین بازگشته‌اند.

محمود بَصّال، سخنگوی این سازمان امداد و نجات وابسته به حماس، گفت: «تقریبا ۲۰۰ هزار نفر امروز به شمال غزه بازگشتند.»

100%

دفاع رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از «قانون تشدید مجازات جاسوسی»

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۹:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با دفاع از «قانون تشدید مجازات جاسوسی» گفت که هدف از تصویب این قانون، برخورد قضایی با «مخلان امنیت ملی» است و به این خاطر «مجازاتی تعبیه شد تا مسیر برخورد با جاسوسان هموارتر شود.»

او با اشاره به مفاد «قانون تشدید مجازات جاسوسی» گفت که این قانون با «هدف بازدارندگی در حوزه‌های تامین امنیت»‌تصویب شد.

قانون موسوم به «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» در جلسه علنی ششم مهر مجلس شورای اسلامی تصویب شد و سه روز بعد به تایید شورای نگهبان رسید، اما نسخه نهایی آن اخیرا منتشر شده است.

به گزارش سایت دیده‌‌بان ایران، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که برخی قوانین موجود، به ادعای او، «توان بازدارندگی لازم در برابر رفتار فریب‌خوردگان داخلی و عناصر بیگانه را نداشت.»

عزیزی گفت که این قانون در جنگ ۱۲ روزه اسراییل و جمهوری اسلامی «در راستای برخورد با عناصر ناامن‌ساز و همراه با بیگانه» تصویب شده و هدف آن، «برخورد قضایی» با افرادی است که به ادعای او «از فرصت‌ها سوءاستفاده و ایجاد ناامنی می‌کنند و موجب خدشه بر پیکره ظرفیت‌های دفاعی کشور می‌شوند.»

در ماده نخست «قانون تشدید مجازات جاسوسی»، هر نوع اقدام عملیاتی یا فعالیت اطلاعاتی برای ایالات متحده، اسرائیل یا هر دولت و گروهی که از سوی جمهوری اسلامی، «متخاصم» شناخته شود، مستوجب اعدام و مصادره تمامی اموال اعلام شده است.

تعریف «اقدام عملیاتی» شامل هر اقدامی است که «امنیت کشور را به خطر اندازد»، از جمله ایجاد رعب عمومی، تخریب اماکن یا اختلال در زیرساخت‌ها.

  • متن قانون «تشدید مجازات جاسوسی» منتشر شد؛ جمهوری اسلامی «اعدام» را گسترش می‌دهد

    متن قانون «تشدید مجازات جاسوسی» منتشر شد؛ جمهوری اسلامی «اعدام» را گسترش می‌دهد

«قانون تشدید مجازات جاسوسی» نه ماده و هفت تبصره دارد و به گفته حقوقدانان و فعالان مدنی، یکی از سخت‌گیرانه‌ترین و مبهم‌ترین قوانین امنیتی جمهوری اسلامی در دهه‌های اخیر است.

آنها می‌گویند قانون جدید با تعاریفی مبهم، مرز میان جاسوسی، مخالفت سیاسی و فعالیت رسانه‌ای را از بین برده و راه را برای سرکوب گسترده‌تر مخالفان سیاسی، روزنامه‌نگاران و کاربران فضای مجازی باز می‌کند.

برخی تحلیلگران این قانون را «ابزاری تازه برای نهادهای امنیتی» توصیف کرده‌اند که با تکیه بر آن، می‌توانند هر ارتباط یا فعالیتی در حوزه رسانه، فناوری یا حتی فرهنگی را به «همکاری با دشمن» تعبیر کنند.

به باور کارشناسان، این قانون نه‌تنها دامنه مجازات اعدام را به حوزه‌های غیرخشونت‌آمیز گسترش می‌دهد، بلکه با واگذاری قدرت تشخیص و تفسیر به شورای عالی امنیت ملی و وزارت اطلاعات، نظارت قضایی مستقل را عملاً حذف کرده است.

قانون «تشدید مجازات جاسوسی» با ترکیب مفاهیم گسترده و مجازات‌های سنگین، چارچوبی حقوقی برای سرکوب سیاسی و کنترل فضای رسانه‌ای و فناورانه در ایران ایجاد می‌کند؛ چارچوبی که به گفته منتقدان، بیش از آنکه در خدمت امنیت ملی باشد، در خدمت تثبیت قدرت نهادهای امنیتی و قضایی است.

پس از انتشار نخستین نسخه از این طرح در ۱۱ تیر، ۵۷تن از اساتید دانشگاه، وکلا و حقوقدانان در ایران در بیانیه‌ای، آن را فاجعه‌ای برای نظام قانونی و قضایی کشور توصیف کردند.

در بخشی از این بیانیه گفته شد: «راه حل مشکلات روزافزون کشور، افزایش بازداشت‌های بی‌ضابطه، تشدید رویکردهای امنیتی و محدود کردن حقوق شهروندی نیست. این طرح باید کنار گذاشته شود.»

امام جمعه تبریز: آتش‌بس غزه نشان داد جمهوری اسلامی در صدور انقلاب موفق بوده

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۹:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

احمد مطهری‌اصل، نماینده خامنه‌ای در آذربایجان شرقی گفت: «شرایط آتش‌بس بین حماس و اسرائیل نشان می‌دهد حماس آگاه است و جمهوری اسلامی در صدور انقلاب به دوستانش موفق بوده و امروز حماس بهترین تصمیم‌ها را می‌گیرد.»

او افزود: «اسرائیل پس از آتش‌بس در ظاهر شاد است، اما در باطن می‌سوزد.»

پرچم جمهوری اسلامی در راهپیمایی حمایت از غزه در پایتخت اروگوئه

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۹:۰۹ (‎+۱ گرینویچ)

همزمان با اعلام توافق صلح غزه، هزاران نفر روز پنج‌شنبه در پایتخت اروگوئه، مونته‌ویدئو، در حمایت از مردم غزه راهپیمایی کردند و خواستار «صلح، عدالت و آزادی برای فلسطین» شدند.

بر اساس تصاویر منتشرشده در رسانه‌های محلی، در میان شرکت‌کنندگان فردی پرچم جمهوری اسلامی را در دست داشت.

100%

این تجمع از مقابل ساختمان شهرداری مونته‌ویدئو آغاز شد و در میدان استقلال، مقابل برج ریاست‌جمهوری، با قرائت بیانیه‌ای در حمایت از فلسطین و محکومیت جنگ در غزه به پایان رسید.

حمله شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس گزارش رسانه‌های فلسطینی، چندین شهرک‌نشین اسرائیلی به روستای بِیتا در نزدیکی نابلس در کرانه باختری حمله کردند.

ساکنان روستا در حال برداشت زیتون در منطقه بودند.

طبق این گزارش‌ها، شهرک‌نشینان چندین خودرو را به آتش کشیدند و در نتیجه این حمله، تعدادی از فلسطینیان زخمی شدند.

ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، درگیری میان شهرک‌نشینان و برداشت‌کنندگان فلسطینی زیتون را نشان می‌دهد.

سربازان اسرائیلی برای متفرق کردن جمعیت، در هوا شلیک کردند.