• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منوچهر متکی: جمهوری اسلامی باید خون‌خواهی کند

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۶:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

منوچهر متکی، نماینده مجلس و وزیر پیشین امور خارجه جمهوری اسلامی، در مصاحبه با صدا و سیما گفت: «جمهوری اسلامی باید خون‌خواهی شهدای خود را انجام دهد و اسرائیل را پای میز محاکمه بکشاند.»

او افزود: «اسرائیل پس از گذشت چند ساعت از جنگ متوجه شد به آنچه می‌خواست نرسیده است.»

پربازدیدترین‌ها

 در میانه حملات و مذاکرات، نشست کابینه ترامپ به جای کمپ دیوید در کاخ سفید برگزار می‌شود
۱

در میانه حملات و مذاکرات، نشست کابینه ترامپ به جای کمپ دیوید در کاخ سفید برگزار می‌شود

۲

نقش هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی در حمله سایبری به شبکه حمل‌ونقل لس‌آنجلس

۳

رویترز از اختلاف پنتاگون و اسپیس‌ایکس بر سر هزینه اینترنت ماهواره‌ای برای ایرانیان خبر داد

۴
تحلیل

مراسم یادبود چهار عضو خانواده خامنه‌ای؛ نگاهی به شبکه خانوادگی هسته قدرت

۵
روایت شما

خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت

انتخاب سردبیر

  • کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
    گزارش ویژه

    کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

  • سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است
    اختصاصی

    سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است

  • ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

    ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

  • خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت
    روایت شما

    خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت

  • استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند
    روایت شما

    استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند

  • جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

پیشنهاد نتانیاهو برای اهدای جایزه نوبل صلح به ترامپ

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۵:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در نامه‌ای به کمیته جایزه صلح نوبل دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، را به‌عنوان نامزد دریافت این جایزه پیشنهاد کرد.

نتانیاهو در این نامه از «پایبندی قاطع و استثنایی» ترامپ به «ترویج صلح، امنیت و ثبات در جهان» تمجید کرد.

او پیمان‌ ابراهیم را مهم‌ترین دستاورد ترامپ در مسیر صلح توصیف کرد و نوشت: «نگرش و رهبری جسورانه رییس‌جمهور ترامپ، یک دیپلماسی‌ نوآورانه را پیش برد که نه بر پایه درگیری و افراط‌گرایی، بلکه بر همکاری، گفت‌وگو و شکوفایی مشترک استوار بود.»

نایب‌رییس مجلس: اسرائیل ممکن است دست به «کم‌عقلی» بزند

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۵:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رییس دوم مجلس، در مصاحبه با صدا و سیمای جمهوری اسلامی با اشاره به تحولات اخیر در منطقه گفت: «اسرائیل در وضعیت فعلی بین نابودی و ۵۰ درصد شانس بقا قرار دارد و ممکن است دست به کم‌عقلی‌هایی بزند.»

حاجی‌بابایی «طرف مقابل» را پیشنهاددهنده آتش‌بس معرفی کرد و افزود: «اگر ما تاب‌آوری نداشتیم، قطعا آن‌ها چنین پیشنهادی نمی‌دادند.»

او همچنین تاکید کرد: «امروز باید جای پایمان را محکم کنیم و حرف اول و آخر را با آمریکا بزنیم.»

نتانیاهو با جی دی ونس و مایک جانسون دیدار خواهد کرد

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در ادامه سفر خود به واشینگتن، با جی دی ونس، معاون رییس‌جمهوری آمریکا، دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

پایگاه خبری تایمز اسرائیل نوشت این دیدار ساعت ۹ صبح (به وقت محلی) سه‌شنبه برگزار خواهد شد.

دیدار با مایک جانسون، رییس مجلس نمایندگان ایالات متحده،‌ نیز در برنامه‌های نتانیاهو در روز سه‌شنبه قرار دارد.

روزنامه کیهان: فتوای «محاربه» در دفاع از حریم ولایت فقیه است

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۵:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه کیهان، رسانه تحت نظارت نماینده رهبر جمهوری اسلامی، در واکنش به گفت‌وگوی اخیر مسعود پزشکیان با تاکر کارلسون، مجری آمریکایی، نوشت: «صلح را نباید از ترامپ یا مهار نتانیاهو خواست.»

این روزنامه حکومتی اضافه کرد: «اگر روزی کسی دوباره آتش‌افروزی کند، جمهوری اسلامی اسرائیل را در خون خود می‌غلتاند و آن را مهار خواهد کرد.»

کیهان همچنین به اظهارات پزشکیان در این مصاحبه درباره فتوای محاربه برای ترامپ واکنش نشان داد و نوشت: «این فتوا نه یک نظر علمی، بلکه فتوای صریح فقهی در دفاع از کیان دین، مقدسات و به‌ویژه حریم ولایت فقیه است.»

ترامپ: تجهیزات نظامی بیشتری به اوکراین می‌فرستیم

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۳:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، اعلام کرد که آمریکا تجهیزات نظامی بیشتری به اوکراین می‌فرستد تا این کشور بتواند در برابر حملات روسیه از خود دفاع کند.

ترامپ دوشنبه ۱۶ تیر در یک نشست رسانه‌ای در کاخ سفید گفت که حملات روسیه به اوکراین شدت گرفته و اوکراین نیاز دارد توان دفاعی خود را تقویت کند.

او تاکید کرد که بیشتر سلاح‌های ارسالی از سوی ایالات متحده به این کشور ماهیت دفاعی دارند.

رییس‌جمهوری آمریکا جمعه نیز به خبرنگاران گفته بود که اوکراین برای دفاع از خود به سامانه‌های موشکی پاتریوت نیاز دارد، اما در اظهارات روز دوشنبه به این سامانه‌ها اشاره نکرد.

ترامپ در این نشست رسانه‌‌ای که پیش از ضیافت شام با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل برگزار شد، گفت که آمریکا «مجبور است» سلاح بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهد.

  • روسیه یکی از بزرگ‌ترین حملات هوایی خود علیه اوکراین را پس از تماس ترامپ و پوتین انجام داد

    روسیه یکی از بزرگ‌ترین حملات هوایی خود علیه اوکراین را پس از تماس ترامپ و پوتین انجام داد

ترامپ چند روز پس از آغاز دومین دوره ریاست‌جمهوری‌اش تمام کمک‌های نظامی و مالی به اوکراین را متوقف کرد. همان زمان مقام‌های وزارت دفاع اعلام کردند که این کمک‌ها تا زمانی که ترامپ متقاعد شود که اوکراین «تعهدی صادقانه» به صلح از خود نشان می‌دهد، از سر گرفته نخواهد شد.

افزون بر این، نحوه کمک‌رسانی تسلیحاتی و مالی آمریکا به اوکراین یکی از مهم‌ترین نقدهای ترامپ به دولت بایدن در جریان مبارزات انتخاباتی بود. ترامپ بارها به این اشاره کرده بود که میزان کمک آمریکا به اوکراین در قیاس با کمک هم‌تایان اروپایی منصفانه نیست.

با وجود فراز و فرودهای بسیار در رابطه ترامپ و ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، امضای قرارداد بهره‌برداری آمریکا از منابع طبیعی اوکراین در نیمه نخست اردیبهشت امسال، مسیر از سرگیری کمک‌ها نظامی آمریکا به این کشور فراهم شد.

زلنسکی روز جمعه ۱۳ تیر پس از تماس تلفنی با ترامپ اعلام کرد که دو طرف توافق کرده‌اند برای تقویت توان اوکراین در «دفاع از آسمان» تلاش کنند؛ اقدامی که با توجه به تشدید حملات روسیه اهمیت بیشتری یافته است.

زلنسکی همچنین گفت که درباره تولید مشترک تجهیزات دفاعی، خریدهای نظامی و سرمایه‌گذاری‌های مربوطه با ترامپ گفت‌وگو کرده است.

اوکراین بارها از آمریکا خواسته است که سامانه‌های پاتریوت و موشک‌های مربوط به آن را برای محافظت از شهرهایش در برابر حملات هوایی فزاینده روسیه در اختیارش قرار دهد.

از سوی دیگر، آلمان اعلام کرده است که در حال مذاکره برای خرید سامانه‌های پدافندی پاتریوت برای اوکراین است تا این کمبود دفاعی را تا حدی جبران کند. از آغاز حمله روسیه به اوکراین، آلمان پس از ایالات متحده تامین‌کننده اصلی نیازهای نظامی و دفاعی اوکراین بوده است.