• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سپاه پاسداران از یک پایگاه زیرزمینی پهپادی رونمایی کرد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۹:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، با انتشار ویدیویی، از رونمایی از یک پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه خبر داد.

حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران، با حضور در این پایگاه زیرزمینی، گفت: «یکی از ابعاد نمایش قدرت ما، تصحیح محاسبات اشتباه دشمن است و دشمنان ما باید تا اندازه‌ای با واقعیت قدرت ما آشنا شوند.»

پیش‌تر ران درمر، وزیر امور استراتژیک اسرائیل، در مذاکرات خود از مقام‌های آمریکایی خواسته بود تا موضوع استفاده از بمب‌های قدرتمند سنگرشکن علیه سایت‌های هسته‌ای مستحکم ایران را بررسی کنند چراکه با این بمب قابل نابودی است.

درمر اخیرا در جلسه‌ای در واشینگتن به مقامات آمریکایی گفته بود که تاسیسات زیرزمینی هسته‌ای ایران با بمب‌های ۳۰ هزار پوندی -بیش از ۱۳ تن- نیروی هوایی آمریکا قابل نابودی هستند.

100%

پربازدیدترین‌ها

در تیراندازی در مرکز اسلامی سن‌ دیگو  ۳ بزرگسال و ۲ نوجوان مظنون کشته شدند
۱

در تیراندازی در مرکز اسلامی سن‌ دیگو ۳ بزرگسال و ۲ نوجوان مظنون کشته شدند

۲

دادستان بریتانیا: ضاربان پوریا زراعتی عوامل نیابتی حکومت ایران بودند

۳

کاهش شدید قیمت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۶؛ نگرانی مقامات فیفا از تصویر ورزشگاه‌های خالی

۴

۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

۵

همسر رشید مظاهری: شوهرم در شرایطی سخت در سلول انفرادی زندان ارومیه نگهداری می‌شود

انتخاب سردبیر

  • یارانه یک خانواده‌ ۳ نفره، هم‌قیمت ۵ کیلو روغن است
    روایت شما

    یارانه یک خانواده‌ ۳ نفره، هم‌قیمت ۵ کیلو روغن است

  • آلمان بررسی بخشی از ویزاهای ایرانیان را به سفارت خود در ارمنستان منتقل کرد
    اختصاصی

    آلمان بررسی بخشی از ویزاهای ایرانیان را به سفارت خود در ارمنستان منتقل کرد

  • چگونه یک شبکه پول‌شویی مرتبط با سپاه پاسداران از لندن فعالیت می‌کند
    اختصاصی

    چگونه یک شبکه پول‌شویی مرتبط با سپاه پاسداران از لندن فعالیت می‌کند

  • دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد
    تحلیل

    دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

دولت پاکستان دست داشتن در حملات به مناطق تحت کنترل هند را رد کرد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۹:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

دولت پاکستان در اطلاعیه‌ای رسمی، اتهامات مربوط به نقش این کشور در حملات به شهرهای هندی پاتانکوت، جیسالمر و سریناگر را رد کرد.

این اطلاعیه گفت پاکستان تحت تاثیر تلاش‌ها برای تحریک، ارعاب و فریب قرار نخواهد گرفت و حق خود را برای پاسخ به اقدامات خصمانه محفوظ می‌دارد.

دولت پاکستان افزود این کشور «هوشیار باقی می‌ماند و به طور قوی به صلح متعهد است».

نتانیاهو: جمهوری اسلامی قدرت ضربت ما را احساس کرده است

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۹:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در دیدار با سربازان ذخیره ارتش کشورش گفت: «ما تا به امروز چهره خاورمیانه را تغییر داده‌ایم؛ حزب‌الله را به زانو درآوردیم، حماس را به زیر زانو کشاندیم، حکومت اسد سقوط کرد و ایران نیز قدرت ضربه ما را احساس کرده است.»

نتانیاهو افزود: «چالش‌هایی باقی مانده اما ما دارای روحیه‌ای قوی هستیم.»

ساعتی پیش از او نیز وزیر دفاع اسرائیل هشدار داد کشورش با جمهوری اسلامی همان کاری را خواهد کرد که با حزب‌الله، حماس، بشار اسد و حوثی‌ها کرد.

100%

سخنگوی ارتش پاکستان حملات هند را «دفاع خیالی» خواند

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۸:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

احمد شریف چودری، معاون نخست‌وزیر و سخنگوی ارتش پاکستان، گفت دولت هند باید از «سینما» به «دنیای واقعی که در آن زندگی می‌کنیم» گذر کند.

او حملات هند را «دفاع خیالی» توصیف کرد.

شریف چودری افزود: «وقتی پاکستان به هند حمله کند، بازتابش در همه جا شنیده خواهد شد.»

واشینگتن‌پست درباره احتمال حمله ترامپ به ایران: آخوندها چاره‌ای جز توافق مشابه لیبی ندارند

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۸:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه‌ واشینگتن‌پست در مطلبی درباره شیوه مقابله آمریکا با جمهوری اسلامی نوشت: «سوابق ترامپ نشان می‌دهد که در مواجهه با تهدیدات، از اقدام نظامی تردید ندارد.»

این روزنامه در زمینه اقدامات نظامی ترامپ به از بین بردن حکومت داعش، حملات به سوریه به‌دلیل استفاده از سلاح‌های شیمیایی، حملات سایبری به روسیه، و دستور به کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس ایران اشاره کرد.

واشینگتن‌پست در ادامه نوشت: «در نهایت، ترامپ معتقد است که ایران باید بین دو گزینه یکی را انتخاب کند: اجازه دادن به حذف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود یا مواجهه با نابودی آن از طریق نیروی نظامی.»

در بخشی از این مطلب نوشته شده است: «پس چرا ایران باید با ترامپ به توافقی شبیه توافق لیبی با بوش تن دهد؟ زیرا آخوندها چاره‌ای ندارند. ایران اکنون ضعیف‌تر از هر زمان دیگری از زمان انقلاب ۱۳۵۷ است.»

پاکستان حمله به بخش تحت کنترل هند در کشمیر را تکذیب کرد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۸:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی جهانی، مسئولیت هیچ حمله‌ای را به بخش تحت کنترل هند کشمیر نپذیرفت.

او گفت: «ما این اتهام را رد می‌کنیم، تا کنون هیچ حمله‌ای انجام نداده‌ایم.»

آصف افزود: «زمانی که پاکستان حمله کند، همه آن را خواهند فهمید. ما حمله و سپس انکار نمی‌کنیم.»

ساعتی پیش گزارش‌هایی مبنی بر چند انفجار در شهر جامو، واقع در منطقه‌ای از کشمیر که تحت کنترل هند است، شنیده شد.

ارتش هند در اطلاعیه‌ای گفت سه پایگاه نظامی در مناطق جامو و کشمیر هدف حملات موشکی و پهپادی پاکستان قرار گرفته‌اند.

این انفجارها منجر به قطع گسترده برق در جامو و بخش‌هایی از کشمیر شد.

یک مقام هندی به خبرگزاری رویترز گفت مناطق نظامی این کشور در پنج نقطه از جامو، تحت حمله قرار دارند.

رسانه جیو نیوز به نقل از منابع امنیتی پاکستان، گزارش‌های حمله به جامو را «جعلی، بی‌اساس و تلاشی عمدی برای فریبکاری» توصیف کرد.

آن‌ها به این رسانه پاکستانی گفتند که این ادعاها با هدف «ایجاد یک روایت گمراه‌کننده» از حمله پاکستان به هند منتشر شده‌اند.

این منابع افزودند: «این گزارش‌های جعلی با ایجاد یک بهانه دروغین برای توجیه تجاوزات مستمر هند علیه پاکستان طراحی شده‌اند... هیچ حقیقتی در این ادعاهای جعلی وجود ندارد.»