• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سایه جنگ و ناامنی بر سر فوتبال؛رسانه‌های داخلی از لغو میزبانی ایران از قطر خبر دادند

۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

فارس گزارش داده کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده «با توجه به شرایط پروازی کشور ایران»، دیدار ایران-قطر که قرار بود در شهر مشهد برگزار شود، باید در کشور بی‌طرف برگزار شده و به فدراسیون تا روز چهارشنبه برای معرفی کشور میزبان فرصت داده است.

در گزارش فارس آمده: «در شرایطی که در روزهای اخیر بحث احتمال لغو میزبانی مشهد از بازی ایران و قطر در مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ از چند روز قبل مطرح شده بود، ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز AFC با ارسال ایمیلی به فدراسیون فوتبال اعلام کرد این مسابقه باید در زمین ثالث برگزار شود.»

پس از حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل، اولین بار الشرق‌الاوسط گزارش داد که فیفا برگزاری بازی ایران و قطر در کشور سوم را بررسی خواهد کرد.

با وجود سکوت فدراسیون فوتبال دراین‌باره، ایرنا، خبرگزاری دولت جمهوری اسلامی، و تسنیم، خبرگزاری نزدیک به سپاه نیز از نامه ای‌اف‌سی خبر داده‌اند.

همچنین مهر گزارش داده: «مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، صبح امروز جلسه اضطراری با ارکان حقوقی و بین‌الملل برگزار کرد که خروجی آن ارسال نامه به AFC در کوتاه‌ترین زمان ممکن بود. در نامه ارسالی فدراسیون فوتبال به AFC نکاتی ذکر شده است که نشان از دخالت سایر کشورها در این امر دارد.»

در ادامه آمده که با توجه به ضرب‌الاجل تعیین شده برای معرفی کشور ثالث از سوی ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا سه پیشنهاد ارائه شد.

درباره پیشنهاد اول آمده: «نخستین پیشنهاد مربوط به جابجایی میزبان و میهمان برای دیدار میان تیم‌های ملی ایران و قطر در بازی رفت با برگشت است. در واقع فدراسیون خواستار میزبانی قطر در بازی رفت شده است تا در بازی برگشت بتواند بار دیگر میزبانی خود از این تیم را در ایران انجام دهد که روی این موضوع اصرار شده است.»

در ادامه آمده: «فدراسیون فوتبال ایران در نظر دارد در صورت عدم پذیرش این پیشنهاد از سوی AFC اقدام به معرفی شهر تاشکند ازبکستان برای میزبانی از قطر کند. این فدراسیون در نامه ارسالی به کنفدراسیون فوتبال آسیا، گزینه سوم خود را به دوبی امارات اختصاص داده است.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

افتتاحیه جذاب جام جهانی ۲۰۲۶ با اجرای ویژه شکیرا و بورنا بوی در استادیوم نوستالژیک آزتکا
۱

افتتاحیه جذاب جام جهانی ۲۰۲۶ با اجرای ویژه شکیرا و بورنا بوی در استادیوم نوستالژیک آزتکا

۲

فیفا طرح لباس هائیتی را به دلیل داشتن نمادهای سیاسی رد کرد

۳

بازگشت قهرمانانه رائول خیمنز؛ از یک قدمی مرگ تا گلزنی در افتتاحیه جام جهانی

۴

خشم واشینگتن از روایت تهران از متن تفاهم؛ ترامپ رهبران جمهوری اسلامی را بی‌آبرو خواند

۵

اکسیوس: ترامپ با رقیق‌سازی اورانیوم غنی‌شده حکومت ایران در داخل کشور موافقت کرد

انتخاب سردبیر

  • اطلس شهرهای موشکی جمهوری اسلامی
    گزارش ویژه

    اطلس شهرهای موشکی جمهوری اسلامی

  • سالگرد جنگ ۱۲ روزه آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی؛ از «طلوع شیران» تا بمباران فردو

    سالگرد جنگ ۱۲ روزه آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی؛ از «طلوع شیران» تا بمباران فردو

  • سی‌ان‌ان: ایران محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده را پلمب و ورودی‌ها را مین‌گذاری کرده است

    سی‌ان‌ان: ایران محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده را پلمب و ورودی‌ها را مین‌گذاری کرده است

  • با جهش ارزش اسپیس ایکس در عرضه اولیه سهام، ایلان ماسک نخستین تریلیونر جهان در تاریخ شد

    با جهش ارزش اسپیس ایکس در عرضه اولیه سهام، ایلان ماسک نخستین تریلیونر جهان در تاریخ شد

  • خشم واشینگتن از روایت تهران از متن تفاهم؛ ترامپ رهبران جمهوری اسلامی را بی‌آبرو خواند

    خشم واشینگتن از روایت تهران از متن تفاهم؛ ترامپ رهبران جمهوری اسلامی را بی‌آبرو خواند

  • از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ
    تحلیل

    از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

اطلاعیه استقلال درباره سرمربی خارجی؛ شهریاری نه، از ایجنت‌های فیفا سرمربی می‌گیریم

۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۶:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)
اطلاعیه استقلال درباره سرمربی خارجی؛ شهریاری نه، از ایجنت‌های فیفا سرمربی می‌گیریم
100%

باشگاه استقلال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد هیچ توافقی با هیچ گزینه‌ای برای سرمربیگری استقلال صورت نگرفته و شایعات درباره معرفی گزینه‌های سرمربیگری از سوی شهریاری، رییس هیات مدیره، صحت ندارد و این باشگاه تنها از طریق ایجنت‌های رسمی فیفا با سرمربیان ارتباط برقرار می‌کنند.

در این اطلاعیه آمده: «فرآیند معرفی گزینه‌های سرمربی‌گری استقلال از سوی ایجنت‌های مورد تایید فیفا به هیات مدیره صورت می‌گیرد و پس از بررسی کارنامه افراد در جلسه هیات مدیره، سرمربی جدید استقلال انتخاب خواهد شد.»

در ادامه آمده: «برخلاف اخبار منتشر شده در فضای مجازی در خصوص ملیت سرمربی جدید استقلال، صراحتا اعلام می‌شود، هیچ یک از اسامی منتشر شده در فهرست گزینه‌های باشگاه استقلال نیست.»

همچنین باشگاه استقلال با تاکید بر انتخاب سرمربی خارجی نوشته: «به هواداران محترم و فهیم باشگاه اطمینان خاطر می‌دهیم، مجموعه هیات مدیره استقلال بر عهد خود با هواداران پایبند است و با بررسی گزینه‌های خارجی معرفی شده از سوی ایجنت‌های مورد تایید فیفا به دنبال انتخاب سرمربی جدید خود است و تا مادامی که نتیجه نهایی مذاکرات و بررسی به قطعیت نرسد، هیچ خبری دال بر انتخاب سرمربی خارجی منتشر نخواهد شد.»

آندرس اینیستا، اسطوره بارسلونا،‌ در ۴۰ سالگی از فوتبال خداحافظی کرد

۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)
آندرس اینیستا، اسطوره بارسلونا،‌ در ۴۰ سالگی از فوتبال خداحافظی کرد
100%

آندرس اینیستا، یکی از بهترین هافبک‌های تاریخ فوتبال و اسطوره باشگاه بارسلونا، با انتشار ویدئویی به عنوان «بازی ادامه دارد» در ۴۰ سالگی رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. چند روز پیش اینیستا عنوان کرده بود که به زودی خبر خداحافظی‌اش از فوتبال را علنی خواهد کرد.

اینیستا محصول آکادمی لاماسیا، متعلق به باشگاه بارسلونا بود. او از سال ۲۰۰۲ در تیم اصلی بارسا بازی کرد و تا سال ۲۰۱۸ هم در بلوگرانا بازی کرد. پس از این راهی تیم ویسل کوبه ژاپن شد و بعد از چند سال نیز به الامارات پیوست و در نهایت امروز اعلام بازنشستگی کرد.

اینیستا در عرصه باشگاهی ۸۸۵ بازی انجام داد، ۹۳ گل زد و ۱۶۱ پاس‌گل داد.

او در تیم ملی اسپانیا ۱۳۱ بازی انجام داد و ۱۴ گل زد و ۳۰ پاس گل داد. گل قهرمانی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۱۰ نیز توسط اینیستا به ثمر رسید.

100%

اسطوره در دوران بازی ۳۸ جام مختلف در فوتبال اسپانیا، اروپا و جهان کسب کرد؛

۱ جام جهانی
۲ قهرمانی در یورو
۴ لیگ قهرمانان اروپا
۹ قهرمانی در لالیگا اسپانیا
۶ کوپا دل‌ری
۷ سوپر جام اسپانیا
۳ سوپرجام اروپا
۳ جام باشگاه های جهان
۳ قهرمانی با ویسل کوبه ژاپن

یوهان نیسکنس، ستاره پیشین بارسلونا، آژاکس و تیم‌ملی‌ هلند درگذشت

۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)
یوهان نیسکنس، ستاره پیشین بارسلونا، آژاکس و تیم‌ملی‌ هلند درگذشت
100%

یوهان نیسکنس، ستاره پیشین بارسلونا، آژاکس و تیم ملی‌ هلند در ۷۳ سالگی درگذشت. نیسکنس یکی از اعضای نسل طلایی فوتبال هلند در دهه ۷۰ بود که سبک «توتال فوتبال» را پایه‌گذاری و اجرا می‌کردند. او با هلند در جام‌های جهانی‌ ۱۹۷۴ و ۱۹۷۸ نائب قهرمان شد.

یوهان نیسکنس در ۴۹بازی ملی، ۱۷ گل به ثمر رساند. نیسکنز ۵گل در جام جهانی ۱۹۷۴، از جمله در فینال به آلمان غربی زد.

او با تیم آژاکس سه بار قهرمان جام اروپایی و دو بار قهرمان لیگ داخلی شد. همچنین، نیسکنس پنج فصل در تیم بارسلونای اسپانیا بازی کرد و با این تیم قهرمان جام حذفی اسپانیا و جام برندگان جام اروپا شد.

نیسکنس پس از بازنشستگی در سال ۱۹۹۱، در تیم‌های مختلفی مربی بود؛ او از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ به عنوان دستیار مربی تیم ملی هلند از جمله در دوران فرانک رایکارد، نیز فعالیت داشت. او دستیار رایکارد در بارسلونا هم بود.

واکنش سرپرست تراکتور به حکم بیرانوند: اینها همه حاشیه است، ما با تجربه‌ایم، باید تبرئه شود

۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)
واکنش سرپرست تراکتور به حکم بیرانوند: اینها همه حاشیه است، ما با تجربه‌ایم، باید تبرئه شود
100%

سعید مظفری‌زاده، سرپرست باشگاه تراکتور درباره حکم غرامت ۲۰ میلیاردی علیرضا بیرانوند و محرومیت تعلیقی ۴ ماهه گفت: «فسخ قرارداد قانونی بود و باید تبرئه شود. آقایان نباید برای اینکه خودشان را تبرئه کرده و از زیر فشار رها شوند، شلوغ کاری كنند.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور گفت: «ما و علیرضا بیرانوند به اندازه کافی باتجربه هستیم که دچار این حاشیه‌سازی‌ها نشویم و کارهای مربوط به این پرونده را از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم. هیچ‌گاه وارد بازی رسانه‌ای آنان نمی‌شویم.»

مظفری‌زاده مدعی است که «عده‌ای برای رسیدن به هدفشان از اهرم فشار رسانه‌ای استفاده می‌کنند و جالب است حتی برخی مجریان صدا و سیما به عنوان رسانه ملی، به صورت میلی و براساس علایق رنگی رفتار کرده و جانبداری می‌کنند.»

حمله سپاه به اسرائیل؛ موهان باگان هند به ایران نیامد، از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد

۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۰۹:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)
حمله سپاه به اسرائیل؛ موهان باگان هند به ایران نیامد، از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد
100%

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد، تیم موهان باگان هند را به دلیل خودداری از سفر به ایران برای بازی با تراکتور، از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو ۲۰۲۴/۲۵ کنار گذاشته است. باشگاه موهان باگان به دلیل ناامنی و احتمال جنگ جمهوری اسلامی با اسرائیل، از سفر به تبریز امتناع کرد.

درخواست‌های این تیم برای تعویق یا تغییر محل برگزاری بازی توسط AFC رد شد و به همین دلیل از مسابقات کنار گذاشته شد.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که این تیم در تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۲۴ برای بازی مقابل تیم تراکتور در تبریز، ایران حاضر نشد. بر اساس مقررات AFC، تمامی مسابقات قبلی این تیم باطل اعلام شده و هیچ امتیاز یا گلی از مسابقات این تیم در جدول گروه A در نظر گرفته نخواهد شد.

این درحالی است که پیش بینی باشگاه هندی درست بود و سپاه پاسداران همزمان با بازی سپاهان و استقلال تاجیکستان در لیگ قهرمانان آسیا در فولادشهر اصفهان، حمله موشکی به اسرائیل را انجام داد.