• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سنتکام: چند پهپاد ایرانی را در موج دیگر حمله به کویت سرنگون کردیم

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، اعلام کرد که موج دیگری از پهپادهای ایرانی که قصد حمله به نیروهای آمریکایی در کویت را داشتند، توسط پدافند هوایی ایالات متحده سرنگون شدند.

سنتکام گفت پدافند هوایی فرماندهی مرکزی ایالات متحده با موفقیت چندین پهپاد را سرنگون کرد و اطمینان یافت که هیچ نیرو و یا امکانات در کویت آمریکا آسیبی ندیده است.

پربازدیدترین‌ها

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»
۱

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»

۲

حملات جمهوری اسلامی به کویت یک کشته و دست‌کم ۶۳ زخمی بر جای گذاشت

۳

آمریکا نوبیتکس و سه صرافی رمزارز ایرانی دیگر را تحریم کرد

۴

های ساید ساب‌استک: یک خلبان اف-۱۵ای آمریکا هواپیمایش دو بار در جنگ ایران سرنگون شد

۵

حمله سپاه به کویت و بحرین؛ حزب‌الله و اسرائیل با وجود تاکید ترامپ بر آتش‌بس درگیر شدند

انتخاب سردبیر

  • اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی
    تحلیل

    اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی

  • کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند
    گزارش ویژه

    کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند

  • فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی
    تحلیل

    فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی

  • جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

    جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

  • لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند
    روایت شما

    لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند

  • وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد
    تحلیل

    وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد

•
•
•

مطالب بیشتر

بنیاد عبدالرحمن برومند: در سال جاری، ۶۸۵ مورد اعدام در ایران مستند شده است

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

بنیاد عبدالرحمن برومند اعلام کرد که در سال جاری، ۶۸۵ مورد اعدام را در ایران مستند کرده که دست‌کم ۵۴ مورد آن در ماه مه میلادی رخ داده است.

این سازمان حقوق بشری اشاره کرد که به دلیل نبود شفافیت قضایی و خودداری جمهوری اسلامی از اعلام علنی تمامی اعدام‌ها، آمار واقعی احتمالاً بسیار بیشتر است و افزود همچنین با برطرف شدن نسبی قطع اینترنت توسط حکومت، احتمالاً اطلاعات مربوط به زندانیان بیشتری که در آستانه اعدام هستند، آشکار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در شرایطی که توجه جهانی همچنان بر برنامه هسته‌ای حکومت ایران و تنگه هرمز متمرکز است، جمهوری اسلامی استفاده ابزاری و فزاینده خود از مجازات اعدام را، از جمله علیه زندانیان سیاسی، شتاب بخشیده است. بنیاد عبدالرحمن برومند گفت که اعدام دست‌کم ۴۱ ایرانی را با اتهامات سیاسی و امنیتی ثبت کرده است که ۱۷ تن از آن‌ها از معترضان بازداشت‌شده در اعتراضات دی‌ماه سال گذشته بوده‌اند.

این بنیاد تاکید کرد که خواست توقف اعدام‌ها و احترام به حقوق شهروندان ایرانی باید در محور هرگونه گفت‌وگوهای آتی با جمهوری اسلامی قرار گیرد.

ارتش آمریکا ادعاهای حکومت ایران درباره هدف گرفتن مقر ناوگان پنجم در بحرین را تکذیب کرد

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، با اشاره به درگیری‌های جدید نیروهای آمریکایی و سپاه اعلام کرد جمهوری اسلامی چندین موشک بالستیک به سمت کشورهای همسایه منطقه شلیک کرد، اما هیچ‌کدام به اهداف مورد نظر اصابت نکردند و هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی نیز آسیب ندیدند.

طبق این اطلاعیه، دو موشک ایرانی که به سوی کویت شلیک شدند، در مسیر سقوط کردند یا حین حرکت متلاشی شدند و سه موشک که به سمت بحرین پرتاب شده بودند، بلافاصله از سوی سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا و بحرین رهگیری شدند.

پیش‌تر سپاه اعلام کرد در پاسخ به حمله‌ پرتابه‌های آمریکا به یک دکل مخابراتی سپاه در جنوب جزیرۀ قشم، نیروی هوافضای سپاه پایگاه هوایی و بالگردی ایالات‌متحده در یکی از کشورهای منطقه و همچنین مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.

حمله سپاه به کویت و بحرین؛ حزب‌الله و اسرائیل با وجود تاکید ترامپ بر آتش‌بس درگیر شدند

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

در حالی که بامداد چهارشنبه ۱۳ خرداد به وقت محلی، کویت از رهگیری حملات موشکی و پهپادی خبر داد، در بحرین آژیر خطر به صدا درآمد و صدای انفجار در قشم شنیده شد، اسرائیل و حزب‌الله لبنان نیز با وجود وعده رییس‌جمهوری آمریکا برای کاهش تنش، حملات جدیدی را علیه یکدیگر انجام دادند.

سپاه پاسداران بامداد چهارشنبه ۱۳ خرداد با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در تلافی حمله آمریکا به یک نفت‌کش ایرانی در حوالی تنگه هرمز، «شناور متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی به نام پانایا مورد هدف موشک‌های نیروی دریایی سپاه قرار گرفت».

در این بیانیه گفته شده است که آمریکایی یک دکل مخابراتی سپاه را در جنوب جزیره قشم هدف پرتابه های هوایی خود قرار داد و در پاسخ، «پایگاه هوایی و بالگردی آمریکا مستقر در یکی از کشورهای منطقه و همچنین مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفتند.»

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

سنتکام ادعای سپاه پاسداران را تکذیب کرد

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، در شبکه اجتماعی ایکس ادعای سپاه پاسداران در مورد حمله موشکی و پهپادی به مقر ناوگان پنجم ایالات متحده در بحرین و یک پایگاه هوایی آمریکا در منطقه را تکذیب کرد.

سنتکام تاکید کرد: «تمام حملات ایران به نیروهای آمریکایی شکست خورد و نیروهای آمریکایی هوشیارند و آماده دفاع در برابر تجاوز بی‌مورد ایران هستند.»

سنتکام: ایستگاه کنترل زمینی نظامی در قشم و چند موشک بالستیک و پهپاد ایرانی را منهدم کردیم

۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، اعلام کرد که نیروهای آمریکایی در پاسخ به تلاش‌های جمهوری اسلامی برای حمله در سراسر خاورمیانه، در تاریخ دوم ژوئن، ۱۲ خرداد، چند موشک بالستیک و پهپاد ایرانی و یک ایستگاه کنترل زمینی نظامی در قشم را منهدم کردند.

به گفته سنتکام، جمهوری اسلامی چند موشک بالستیک به سمت کشورهای همسایه منطقه شلیک کرد، اما هیچ‌کدام به اهداف مورد نظر اصابت نکردند و هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی نیز آسیب ندیدند.

طبق این اطلاعیه، دو موشک ایرانی که به سوی کویت شلیک شدند، در مسیر خود سقوط کردند یا در حال حرکت متلاشی شدند. سه موشک نیز که به سوی بحرین پرتاب شده بودند، بلافاصله از سوی سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا و بحرین رهگیری شدند.

به گفته ارتش آمریکا، پیش از آن، نیروهای سنتکام سه پهپاد انتحاری را که ایران به سمت کشتی‌های غیرنظامی در حال عبور از آب‌های منطقه‌ای پرتاب کرده بود، سرنگون کردند. نیروهای آمریکایی همچنین یک ایستگاه کنترل زمینی نظامی جمهوری اسلامی در جزیره قشم را هدف حملات دفاعی قرار دادند.