• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کویت حمله پهپادی به عربستان سعودی را محکوم کرد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت امور خارجه کویت در بیانیه‌ای حمله پهپادی به عربستان سعودی را محکوم کرد.

کویت این حمله را در ادامه «نقض‌های آشکار حقوق بین‌الملل» دانست و با اشاره به قطعنامه شورای امنیت در محکومیت حملات جمهوری اسلامی به کشورهای خلیج فارس، آن را تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه ارزیابی کرد.

وزارت خارجه کویت این اقدام را «تجاوزی آشکار» خواند و تاکید کرد در کنار عربستان سعودی در تمامی اقداماتی که برای حفظ امنیت، ثبات و سلامت اراضی خود اتخاذ می‌کند، خواهد ایستاد.

پربازدیدترین‌ها

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد
۱

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

۲

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۳
تحلیل

شاهین در برابر لاشخور؛ تحلیل آتلانتیک از نبرد میان دو مدل حکمرانی در خلیج فارس

۴

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

۵

تلگراف: شرکت مرتبط با جمهوری اسلامی از طریق ویزای کار، افراد را به بریتانیا منتقل کرده است

انتخاب سردبیر

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

  • اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

    اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

  •     اسرائیل بیش از یک سال از دو پایگاه مخفی در عراق برای عملیات علیه ایران استفاده کرد

    اسرائیل بیش از یک سال از دو پایگاه مخفی در عراق برای عملیات علیه ایران استفاده کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

سی‌ان‌ان: پنتاگون گزینه‌های نظامی علیه جمهوری اسلامی را به ترامپ ارائه کرد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

شبکه سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، شنبه ۲۶ اردیبهشت با اعضای ارشد تیم امنیت ملی خود دیدار کرد تا درباره گزینه‌های پیش‌رو در قبال جنگ ایران گفت‌وگو کند.

بر اساس این گزارش، ترامپ قرار است بار دیگر با تیم امنیت ملی خود درباره تحولات ایران جلسه برگزار کند.

سی‌ان‌ان افزود پنتاگون مجموعه‌ای از سناریوها و طرح‌های نظامی را در صورت تصمیم احتمالی ترامپ برای ازسرگیری حملات، آماده کرده است.

ترامپ پیش‌تر هشدار داد جمهوری اسلامی «بهتر است خیلی سریع اقدام کند، وگرنه چیزی از آن باقی نخواهد ماند».

معاون وزیر علوم: ۴۰ درصد بیکاران دارای مدرک دانشگاهی هستند

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزیر علوم، در مصاحبه با ایسنا گفت: «یکی از مسائل مهم آموزش عالی در کشور، وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است؛ موضوعی که امروز در بسیاری از کشورهای دنیا به‌عنوان یکی از شاخص‌های افتخار دانشگاه‌ها مطرح می‌شود و دانشگاه‌ها میزان اشتغال دانش‌آموختگان خود در سال‌های نخست پس از فراغت از تحصیل را اعلام می‌کنند.»

او اضافه کرد: «در برخی کشورها بین ۶۰ تا ۸۵ درصد دانش‌آموختگان در سال اول یا دوم پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار می‌شوند، اما متاسفانه در کشور ما شرایط مطلوب نیست؛ به گونه‌ای که از هر ۱۰ فرد بیکار، ۴ نفر دارای مدرک دانشگاهی هستند.»

100%

‌محسن رضایی: آمریکا پس از شکست سخت از جمهوری اسلامی، در حال سقوط است

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

در ادامه لفاظی‌های تهدیدآمیز مقام‌های حکومت ایران، محسن رضایی، مشاور نظامی مجتبی خامنه‌ای، گفت: «آمریکا پس از شکست سختی که از جمهوری اسلامی خورد، در حال سقوط است.»

او خطاب به ارتش ایالات‌متحده افزود: «قبل از اینکه دریای عمان به گورستانی برای ناوهای شما تبدیل شود، خودتان عقب بکشید.»

رضایی ادامه داد: «یکی از سه ناو آمریکایی که از دریای عمان وارد خلیج فارس شده بود، با موشک‌های ما آسیب دید، اما آمریکا صدایش را درنمی‌آورد.»

به گفته مشاور خامنه‌ای، تنگه هرمز برای تجارت باز است، اما برای «لشکرکشی و ناامنی» بسته خواهد بود.

100%

تحولات مناقشه ایران در ۲۴ ساعت گذشته

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۶:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با به بن‌بست رسیدن مذاکرات و تشدید تهدید‌های دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی، امارات متحده عربی از وقوع آتش‌سوزی ناشی از حمله پهپادی در یک نیروگاه هسته‌ای در این کشور خبر داد.

وزارت دفاع عربستان سعودی اعلام کرد سه پهپاد را در آسمان این کشور رهگیری و ساقط کرده است.

به گزارش وب‌سایت اسرائیل نشنال‌نیوز، ارزیابی مقام‌های اطلاعاتی منطقه‌ نشان می‌دهد جمهوری اسلامی با توجه به افزایش نارضایتی کاخ سفید از رفتار تهران، احتمال می‌دهد آمریکا حملات نظامی علیه حکومت ایران را از سر بگیرد.

روزنامه تلگراف گزارش داد یک شرکت رسانه‌ای مستقر در لندن که با نهادهای وابسته به جمهوری اسلامی ارتباط دارد، از مجوز حمایت مالی ویزای «نیروی کار ماهر» برای انتقال برخی افراد به بریتانیا استفاده کرده است.

سایر تحولات مناقشه ایران در ۲۴ ساعت گذشته را این‌جا بخوانید.

اوکراین با ۶۰۰ پهپاد ۱۴ منطقه در روسیه را هدف قرار داد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۵:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

اوکراین در یکی از بزرگ‌ترین حملات پهپادی خود علیه روسیه از آغاز جنگ، حدود ۶۰۰ پهپاد را به ۱۴ منطقه این کشور روانه کرد. به گفته مقام‌های روسیه، این حمله دست‌کم چهار کشته و ۱۲ زخمی بر جای گذاشت. این حملات پس از حمله مرگ‌بار سه‌روزه مسکو به اوکراین انجام شد.

وزارت دفاع روسیه یکشنبه ۲۷ اردیبهشت اعلام کرد که موجی شامل نزدیک به ۶۰۰ پهپاد اوکراینی در طول شب، ۱۴ منطقه روسیه و همچنین شبه‌جزیره کریمه و دریاهای سیاه و آزوف را هدف قرار داد. به گفته آنها حومه پایتخت این کشور از جمله نقاطی است که بیشترین آسیب را دید.

طبق گفته مقام‌های روسیه سه نفر در نزدیکی مسکو و یک نفر در منطقه بلگورود کشته شدند. به گفته آنها پدافند هوایی روسیه از ساعات ابتدایی یکشنبه ۵۵۶ پهپاد و پس از سپیده‌دم نیز ۳۰ پهپاد دیگر را سرنگون کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، این حملات را تایید واعلام کرد که اوکراین در میدان نبرد از روسیه پیشی گرفته است. طبق اعلام رسمی دولت این کشور، یک کارخانه الکترونیکی تولید قطعات تسلیحاتی و یک ایستگاه پمپاژ نفت در این حملات هدف قرار گرفتند.

یک ساختمان مسکونی آسیب‌دیده از حملات پهپادی اوکراین در کراسنوگورسک، در منطقه مسکو، ۱۷ می ۲۰۲۶ - رویترز
100%
یک ساختمان مسکونی آسیب‌دیده از حملات پهپادی اوکراین در کراسنوگورسک، در منطقه مسکو، ۱۷ می ۲۰۲۶ - رویترز

او درباره جزئیات این حملات گفت که پهپادها بیش از ۵۰۰ کیلومتر در خاک روسیه نفوذ کردند و اوکراین در حال «غلبه» بر سامانه‌های پدافند هوایی روسیه است که داخل و اطراف مسکو متمرکز شده‌اند.

او گفت: «پاسخ‌های ما به ادامه جنگ و حملات روسیه به شهرها و جوامع ما کاملا موجه است.» او همچنین افزود حملات به مسکو نشان داد کی‌یف «به‌روشنی به مردم این کشور اعلام می‌کند که دولت‌شان باید به جنگ خود پایان دهد».

حملات هفته گذشته روسیه به سراسر خاک اوکراین، از جمله پایتخت این کشور، که طی سه روز پیاپی انجام شد، بیش از ۲۰ کشته و ۵۰ زخمی بر جای گذاشت. پس از آن زلنسکی هشدار داد که حملات پهپادی بیشتری در انتظار روسیه خواهد بود.

به گفته مقام‌های اوکراینی، در طول این حمله سه‌روزه بیش از ۱۵۰۰ پهپاد و ده‌ها موشک از سوی روسیه به اوکراین شلیک شد. پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت، در دومین روز از این حملات سه‌روزه، یک موشک کروز روسی به یک ساختمان مسکونی ۹ طبقه در کی‌یف اصابت کرد و ۲۴ نفر، از جمله سه کودک، را کُشت.

آتش‌نشان‌ها در حال آواربرداری از یک آپارتمان آسیب‌دیده از حملات سه‌روزه روسیه به کیف - سرویس اورژانس دولتی اوکراین، از طریق رویترزز
100%
آتش‌نشان‌ها در حال آواربرداری از یک آپارتمان آسیب‌دیده از حملات سه‌روزه روسیه به کیف - سرویس اورژانس دولتی اوکراین، از طریق رویترزز

سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو، در شبکه‌های اجتماعی نوشت که سامانه‌های پدافند هوایی این شهر در طول شب بیش از ۸۰ پهپاد را رهگیری کردند. به گفته او در پی این حملات ۱۲ نفر زخمی شدند و در محل سقوط بقایای پهپادها «خسارت‌های جزئی» ثبت شد.

اهداف حملات

سوبیانین گفت یکی از این حملات کارگران ساختمانی را زخمی کرد و به سه خانه در نزدیکی پالایشگاه نفت و گاز مسکو آسیب زد. او افزود تولید پالایشگاه مختل نشده و «فناوری» پالایشگاه تحت تاثیر قرار نگرفته است.

طبق اعلام اس‌بی‌یو، سرویس امنیتی اوکراین، یک پالایشگاه نفت و دو ایستگاه پمپاژ در اطراف مسکو هدف قرار گرفته‌اند. این نهاد گفت این حملات «توانایی دشمن برای ادامه جنگ را کاهش می‌دهد» و نشان داد «حتی منطقه به‌شدت حفاظت‌شده مسکو نیز امن نیست».

اس‌بی‌یو، همچنین حمله به کارخانه آنگستروم در زلنوگراد را برجسته کرد؛ کارخانه‌ای که به گفته این نهاد، «در تولید محصولات پیشرفته و ریزتراشه‌ها برای جنگ‌افزارهای دقیق نقش دارد.»

  • دبیرکل ناتو: هزینه مالی کمک‌های دفاعی به اوکراین را تامین می‌کنیم

    دبیرکل ناتو: هزینه مالی کمک‌های دفاعی به اوکراین را تامین می‌کنیم

فرودگاه شرمتیوو مسکو، بزرگ‌ترین فرودگاه روسیه، اعلام کرد بقایای پهپاد داخل محدوده آن سقوط کرده اما خسارتی وارد نکرده است.

منطقه مسکو اغلب هدف حملات پهپادی قرار می‌گیرد، اما شهر مسکو که حدود ۴۰۰ کیلومتر با مرز اوکراین فاصله دارد، در طول جنگ کمتر هدف قرار گرفته است.

ولودیمیر زلنسکی گفت کشاندن جنگ به مسکو «کاملا موجه» است. رییس‌جمهوری اوکراین در سخنرانی شبانه خود گفت روز یکشنبه، عملیات‌های رزمی نیروهای اوکراینی در میدان نبرد از عملیات‌های روسیه بیشتر بود؛ «نتیجه‌ای بسیار مهم». او افزود: «امسال کارهای زیادی انجام شده و تغییر در توازن فعالیت‌ها در خطوط مقدم محسوس است.»

مسکو و کی‌یف پس از پایان آتش‌بس سه‌روزه در سه‌شنبه گذشته، دوباره به تبادل حملات روی آورده‌اند؛ آتش‌بسی که به مناسبت سالگرد پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم برقرار شده بود و هر دو طرف، طرف مقابل را به نقض آن متهم کردند.

تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به این مناقشه چهار ساله در بن‌بست است؛ کی‌یف حاضر نیست خواسته‌های حداکثری مسکو برای تصرف سرزمین‌هایی در منطقه دونباس شرقی را بپذیرد و توجه آمریکا به جنگ ایران معطوف شده است.