• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: به هیچ وجه از برنامه هسته‌ای دست نمی‌کشیم

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

علاالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در مصاحبه با خبرگزاری حکومتی مهر اعلام کرد پرداخت غرامت جنگی، آزادی اموال بلوکه‌شده، رفع تحریم‌ها، پذیرش حاکمیت جمهوری اسلامی بر تنگه هرمز و ادامه برنامه هسته‌ای، از جمله شروط تهران برای ازسرگیری مذاکرات با واشینگتن است.

او گفت: «موضوع هسته‌ای ایران هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد... ما این دانش و دستاوردهای آن را در اختیار داریم و به هیچ وجه حاضر نیستیم از این حق مسلم و قانونی‌ خود کوتاه بیاییم.»

بروجردی ادامه داد: «همچنین آنها باید بپذیرند که هرگونه توافق در مذاکرات احتمالی آینده، توافق با کل جبهه مقاومت اعم از لبنان، عراق و یمن خواهد بود.»

او افزود بر اساس طرح مجلس، شناورها «با توجه به هزینه‌های حفظ امنیت تنگه هرمز و مسائل زیست‌محیطی، باید هزینه‌های مربوطه را پرداخت کنند».

100%

پربازدیدترین‌ها

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد
۱

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

۲

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۳
تحلیل

شاهین در برابر لاشخور؛ تحلیل آتلانتیک از نبرد میان دو مدل حکمرانی در خلیج فارس

۴

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

۵

تلگراف: شرکت مرتبط با جمهوری اسلامی از طریق ویزای کار، افراد را به بریتانیا منتقل کرده است

انتخاب سردبیر

  • دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد
    تحلیل

    دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

  • اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

    اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

•
•
•

مطالب بیشتر

حذف سردار آزمون از تیم فوتبال ایران به‌دلیل انتشار عکس‌هایش با حاکم دبی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

امیر قلعه‌نویی فهرست ۳۰ نفره‌ تیم فوتبال ایران را برای جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام کرد.

جنجالی‌ترین نکته این فهرست، غیبت سردار آزمون، رکورددار بیشترین بازی و گل ملی ایران پس از علی دایی است.

آیدین مقیمی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

انتقاد منوچهر متکی از اقدامات منامه در شورای امنیت: بحرین عروسک آمریکایی‌هاست

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

منوچهر متکی، نماینده مجلس و وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی، گفت: «برخی از اعضای دائم شورای امنیت به آمریکا و بحرین تذکر دادند که در صدد تصویب کردن قطعنامه جدید نباشند.»

او افزود: «بحرینی‌ها به‌عنوان عروسک آمریکایی‌ها، اقدامی را شروع کرده‌اند که از قبل در دستور کار کاخ سفید قرار داشته است. قطعا این اقدامشان آخرین تلاش‌های ضدایرانی آنها خواهد بود.»

متکی ادامه داد: «اگر مقامات منامه به واکنش برخی از اعضای دائم [شورای امنیت] گوش کردند که به نفعشان خواهد بود، وگرنه به سرنوشت نتایج مشابه قبلی دچار خواهند شد.»

پیش‌تر فو کونگ، سفیر چین در سازمان ملل، از قطعنامه پیشنهادی بحرین و آمریکا درباره بحران تنگه هرمز انتقاد کرده بود.

ادعای مهدی تاج: فیفا برای همه خواسته‌های ما راه‌حل داشت

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال پس از جلسه با دبیرکل فیفا گفت: «جلسه خیلی خوبی بود؛ ۱۰ موردی که گفته بودیم را شنیدند و برای هرکدام راه حل‌هایی ارائه کردند. امیدوارم تیم ملی به جام جهانی برود و نتایج خوبی بگیرد.» این درحالی است که ماتیاس گرافستروم از اظهارنظر دراین‌باره خودداری کرد

ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا پس از جلسه با مهدی تاج، در پاسخ به سوالی درباره تضمین‌های مورد نظر فدراسیون فوتبال ایران برای ویزا و ورود تیم ملی به آمریکا و کانادا گفت: «ما درباره تمام مسائل مرتبط گفت‌وگو کردیم.»

او گفت: «فکر می‌کنم اینجا جای مطرح کردن جزئیات نیست. اما در مجموع نشست بسیار مثبتی بود و مشتاق ادامه گفت‌وگوها هستیم. درست مانند گفت‌وگوهایی که با همه فدراسیون‌های عضو داریم و مشتاق برگزاری جام جهانی هیجان‌انگیزی در آمریکا، کانادا و مکزیک هستیم. متشکرم.»

گرافستروم گفت: «فرصت داشتیم درباره برخی مسائل اجرایی صحبت کنیم؛ همان‌طور که با تمام فدراسیون‌های عضو این کار را انجام می‌دهیم.»

این گفتگوها درحالی است که رویترز صبح شنبه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که متیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا، در دیدار با مقام‌های فدراسیون فوتبال ایران در استانبول، درباره حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ «اطمینان خاطر» خواهد داد.

تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ باید هر سه دیدار مرحله گروهی خود را در ایالات متحده برگزار کند، اما از زمان شروع حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی در اسفند ۱۴۰۴، حضور این تیم در جام جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

این ابهام پس از آن افزایش یافت که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجازه ورود به کانادا برای شرکت در کنگره فیفا در ونکوور را دریافت نکرد.

آمریکا و کانادا که همراه با مکزیک میزبان جام جهانی هستند، سپاه پاسداران را «نهاد تروریستی» طبقه‌بندی کرده‌اند و اعلام کرده‌اند به افراد دارای ارتباط با این نهاد اجازه ورود نخواهند داد.



رسانه سپاه از انتصاب قالیباف به‌عنوان نماینده ویژه جمهوری اسلامی در امور چین خبر داد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، گزارش داد محمدباقر قالیباف، رییس مجلس، به‌عنوان نماینده ویژه جمهوری اسلامی در امور چین منصوب شده است.

بر اساس این گزارش، پیش‌تر علی لاریجانی و عبدالرضا رحمانی‌ فضلی چنین مسئولیتی را عهده‌دار بودند.

خبرگزاری تسنیم، دیگر رسانه وابسته به سپاه، نیز به نقل از «یک منبع مطلع» نوشت قالیباف با پیشنهاد مسعود پزشکیان و تایید مجتبی خامنه‌ای، این سمت را بر عهده گرفته است.

دیدار علی باقری و هاکان فیدان در ترکیه

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۹:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، در سفر به ترکیه با هاکان فیدان، وزیر خارجه این کشور، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گفته منابع دیپلماتیک، دو طرف درباره تحولات سیاسی و امنیتی منطقه و همچنین همکاری‌های دوجانبه رایزنی کردند.

نرگس هورخش، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.