• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

المیادین: پاسخ جمهوری اسلامی به آمریکا شامل درخواست آتش‌بس در لبنان است

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۲۰:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

المیادین، شبکه وابسته به حزب‌الله، به نقل از منابع آگاه گزارش داد که پاسخ تهران به پیشنهاد آمریکا که از طریق پاکستان ارسال شد،ـ شامل بندی درباره آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان بوده است.

این منابع گفتند گنجاندن پرونده آتش‌بس لبنان در پاسخ ایران، یکی از خطوط قرمز تهران در مذاکرات بوده و هرگونه توافق با واشینگتن باید شامل پایان فوری جنگ هم‌زمان با اعلام توافق باشد.

منابع آگاه افزودند که پاسخ ایران همچنین بر لغو تحریم‌های آمریکا و آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران تاکید داشته است.

بر اساس این گزارش، تهران همچنین خواستار لغو محدودیت‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا مرتبط با فروش نفت ایران و کنترل حکومت ایران بر تنگه هرمز در چارچوب تفاهم‌های پیشنهادی شده است.

به گفته منابع، توافق پیشنهادی شامل ۳۰ روز مذاکره پس از توقف جنگ برای بررسی جزئیات خواهد بود.

بر اساس این گزارش، مذاکرات میان تهران و واشینگتن فعلا به‌صورت مکتوب و از طریق میانجی پاکستانی ادامه خواهد یافت.

در همین حال، خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، به نقل از «یک منبع آگاه» نوشت که پیشنهاد جمهوری اسلامی بر «لزوم پایان جنگ در همه جبهه‌ها و لغو تحریم‌ها علیه تهران» تأکید دارد.

تسنیم همچنین نوشت که این پیشنهاد بر «لزوم لغو تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی ایالات متحده بر فروش نفت ایران طی یک دوره ۳۰ روزه و پایان دادن به محاصره دریایی ایران» تأکید دارد.

پربازدیدترین‌ها

وای‌نت: روزهای پایانی آلمان نازی هشداری برای ترامپ در قبال جمهوری اسلامی است
۱
تحلیل

وای‌نت: روزهای پایانی آلمان نازی هشداری برای ترامپ در قبال جمهوری اسلامی است

۲

خواسته‌های جمهوری اسلامی در مذاکرات با آمریکا خشم کاخ سفید را برانگیخته است

۳

اسرائیل در صحرای عراق پایگاه مخفی برای جنگ با جمهوری اسلامی ایجاد کرده بود

۴

همزمان با ادامه حملات به کشورهای منطقه، تهران به طرح یک‌صفحه‌ای ترامپ پاسخ داد

۵

نتانیاهو: سقوط حکومت ایران ممکن است، اما تضمین‌شده نیست

انتخاب سردبیر

  • مقام امنیتی عراق گزارش ایجاد پایگاه مخفی اسرائیل در صحرای عراق را رد کرد

    مقام امنیتی عراق گزارش ایجاد پایگاه مخفی اسرائیل در صحرای عراق را رد کرد

  • افزایش بازداشت‌ها و تشدید فشار امنیتی جمهوری اسلامی بر جامعه بهائی در سایه قطع اینترنت

    افزایش بازداشت‌ها و تشدید فشار امنیتی جمهوری اسلامی بر جامعه بهائی در سایه قطع اینترنت

  • وال‌استریت ژورنال: غیبت طولانی مجتبی خامنه‌ای به اختلاف در میان حامیان حکومت دامن زده است

    وال‌استریت ژورنال: غیبت طولانی مجتبی خامنه‌ای به اختلاف در میان حامیان حکومت دامن زده است

  • جهش ۴۰۰ درصدی قیمت‌ها؛ داروخانه‌ها در تامین داروی بیماران دچار مشکل شده‌اند

    جهش ۴۰۰ درصدی قیمت‌ها؛ داروخانه‌ها در تامین داروی بیماران دچار مشکل شده‌اند

  • فاکس‌نیوز: «نقطه کور» برنامه هسته‌ای ایران نادیده گرفته شده است

    فاکس‌نیوز: «نقطه کور» برنامه هسته‌ای ایران نادیده گرفته شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

گروهی از ایرانیان در برابر کاخ سفید تجمع اعتراضی برگزار کردند

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۲۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

در پی فراخوان شاهزاده رضا پهلوی برای همراهی با کارزار «یک ملت در گروگان»، گروهی از ایرانیان در برابر کاخ سفید در واشینگتن تجمع اعتراضی برگزار کردند.

گزارش اردوان روزبه، خبرنگار ایران‌اینترنشنال:

مقام آمریکایی: ترامپ با شی احتمالا درباره حمایت چین از جمهوری اسلامی گفت‌وگو خواهد کرد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز یکشنبه به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی نوشت دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ رهبران آمریکا و چین، در دیدار پیش‌روی خود، احتمالا درباره «حمایت چین از ایران و روسیه» گفت‌وگو خواهند کرد.

روسای جمهور آمریکا و چین در روزهای پنجشنبه و جمعه پیش‌رو در پکن دیدار خواهند کرد.

انتظار می‌رود ترامپ و شی در این نشست دو روزه خود، درباره جنگ آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی، تجارت، تایوان و دیگر مسائل گفت‌وگو کنند.

نرگس محمدی با تودیع وثیقه سنگین به بیمارستان پارس تهران منتقل شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

مصطفی نیلی، وکیل نرگس محمدی، اعلام کرد که این برنده نوبل صلح با صدور دستور توقف اجرای حکم برای انجام درمان، از بیمارستانی در زنجان خارج و با آمبولانس به بیمارستان پارس تهران منتقل و بستری شده است. بنیاد نرگس نیز تایید کرد که انتقال با «تودیع وثیقه سنگین» میسر شده است.

نیلی، شامگاه یکشنبه ۲۰ اردیبهشت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت صدور این دستور در پی نظر پزشکی قانونی مبنی بر لزوم پیگیری درمان محمدی خارج از زندان و زیر نظر تیم پزشکان او به دلیل «بیماری‌های متعدد» انجام شده است.

بنیاد نرگس محمدی نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد محمدی پس از ۱۰ روز بستری در بیمارستانی در زنجان، با «تودیع وثیقه سنگین» و تعویق اجرای حکم، برای درمان فوری توسط تیم پزشکی خود به بیمارستان پارس تهران منتقل شده است.

این بنیاد از همبستگی جامعه بین‌المللی با نرگس محمدی در روزهای گذشته قدردانی کرد، اما تاکید کرد تعویق اجرای حکم کافی نیست و محمدی به مراقبت‌های تخصصی و دائمی زیر نظر پزشکان خود نیاز دارد.

بنیاد نرگس محمدی همچنین خواستار آزادی بی‌قید و شرط او و لغو تمامی اتهام‌ها علیه این فعال حقوق بشر و حقوق زنان شد و تاکید کرد هیچ فعال حقوق بشر و حقوق زنان نباید به دلیل فعالیت‌های مسالمت‌آمیز خود زندانی شود.

نرگس محمدی از ۱۱ اردیبهشت در پی وخامت وضعیت سلامتش در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در زنجان بستری شد و طبق آخرین بیانیه بنیاد نرگس درباره سلامت این زندانی سیاسی که ۱۷ اردیبهشت منتشر شد، همچنان در وضعیت جسمی ناپایدار قرار داشت.

در این بیانیه اشاره شده بود که تیم معالج محمدی احتمال می‌دهند او دچار سندروم «آنژین پرینزمتال» شده باشد. این سندرم که به نام آنژین معکوس یا اسپاسم عروق کرونری قلب نیز شناخته می‌شود، نوعی نادر از درد قفسه سینه است که از گرفتگی موقت شریان‌های کرونری به دلیل انقباض بافت عضلانی قلب ناشی می‌شود. از آنجا که عروق کرونری وظیفه خون‌رسانی به قلب را بر عهده دارند، گرفتگی آنها می‌تواند به ایست قلبی و حملات قلبی مرگبار منجر شود.

به نقل از بنیاد نرگس محمدی، با وجود اینکه پزشکان معالج خواستار انتقال فوری او به تهران و برخورداری از درمان تخصصی شده بودند، دادستان تهران با انتقال مخالفت می‌کرد.

نیلی جمعه ۱۱ اردیبهشت اعلام کرد که در پی نوسان شدید فشار خون محمدی در روزهای پیش از آن، او با افت ناگهانی فشار بی‌هوش شده و پزشک زندان پس از تزریق دو سرم و داروی ضد تهوع، انتقال فوری او به بیمارستان را تجویز کرد.

نیلی افزود که پس از به‌هوش آمدن، محمدی ابتدا با اعزام اورژانسی مخالفت کرد، زیرا دو پزشک فوق تخصص قلب در زنجان درمان او در بیمارستان‌های زنجان را پرخطر دانسته و توصیه کرده بودند تیم پزشکی خود او در تهران درمان را بر عهده بگیرد.

محمدی ۲۱ آذر ۱۴۰۴ با خشونت بازداشت شد و ۱۹ بهمن به هفت سال و نیم حبس اضافی محکوم شد که مجموع احکام زندان او را به بیش از ۱۸ سال می‌رساند. افزون بر این، حکم او دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال تبعید را شامل می‌شود.

این برنده نوبل صلح، پس از ۶۰ روز بازداشت موقت شامل ۲۶ روز انفرادی در مشهد، در ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به زندان مرکزی زنجان تبعید شد.

نرگس محمدی به بیمارستان پارس تهران منتقل شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

مصطفی نیلی، وکیل نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل و زندانی سیاسی، در ایکس نوشت: «امروز خانم نرگس محمدی با صدور دستور توقف حکم برای انجام درمان از بیمارستان زنجان خارج و با آمبولانس به بیمارستان پارس تهران منتقل و بستری شدند.»

او افزود: «صدور این دستور در پی نظر پزشکی قانونی مبنی بر لزوم پیگیری درمان خارج از زندان و زیر نظر تیم پزشکان ایشان به دلیل بیماری‌های متعدد است.»

همزمان بنیاد نرگس محمدی اعلام کرد: «نرگس محمدی به مراقبت‌های تخصصی و دائمی زیر نظر تیم پزشکان نیاز دارد و باید مطمئن شویم که او هرگز برای گذراندن باقی‌مانده احکام ناعادلانه‌ای که با آن مواجه است، به زندان بازگردانده نمی‌شود.»

این بنیاد در بیانیه‌ای افزود: «اکنون زمان آن است که آزادی بی‌قید و شرط نرگس محمدی و لغو تمامی اتهامات ناعادلانه علیه او بابت فعالیت‌های مسالمت‌آمیزش را خواستار شویم. ما تأکید می‌کنیم هیچ فعال حقوق بشر و حقوق زنان نباید به خاطر فعالیت‌های صلح‌آمیز خود زندانی شود.»

متن کامل این خبر را اینجا بخوانید

نخست‌وزیر هند شهروندان این کشور را به صرفه‌جویی‌های گسترده فراخواند

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، یکشنبه از شهروندان این کشور خواست مجموعه‌ای از اقدامات از جمله صرفه‌جویی در مصرف سوخت، دورکاری و محدودیت در سفر و واردات را رعایت کنند، زیرا افزایش شدید قیمت جهانی انرژی فشار زیادی بر ذخایر ارزی این کشور وارد کرده است.

مودی گفت مردم باید اولویت را به بازگشت به دورکاری و جلسات آنلاین بدهند؛ رویکردی که در دوران همه‌گیری کووید-۱۹ به‌طور گسترده اتخاذ شده بود، و افزود این کار به هند کمک می‌کند سوخت کمتری مصرف کند.

او گفت: «در وضعیت کنونی، ما باید تاکید زیادی بر صرفه‌جویی در ارز خارجی داشته باشیم.»

مودی همچنین از مردم خواست از وسایل حمل‌ونقل عمومی مانند مترو استفاده کنند و در صورت امکان برای صرفه‌جویی در سوخت، به طور مشترک از خودروها استفاده کنند.

هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، اواخر ماه گذشته اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت گازوئیل و بنزین در جایگاه‌ها ندارد و با وجود افزایش جهانی قیمت‌ها، در میان کشورهایی باقی مانده که هنوز قیمت‌ها را افزایش نداده‌اند.

مودی از مردم خواست از خرید طلا که به‌ویژه در مراسم عروسی هزینه زیادی برای آن صرف می‌کنند، خودداری کنند و سفرهای خارجی غیرضروری را دست‌کم برای یک سال کاهش دهند تا ارز خارجی صرفه‌جویی شود.

او از خانواده‌ها خواست مصرف روغن خوراکی را کاهش دهند و این اقدام را هم سالم و هم میهن‌پرستانه توصیف کرد.

مودی همچنین از کشاورزان خواست مصرف کود شیمیایی را تا ۵۰ درصد کاهش دهند.