• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رویترز: تلاش‌های تهران و واشینگتن با هدف رسیدن به یک یادداشت تفاهم موقت انجام می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

با آنکه واشینگتن و تهران تلاش برای یک توافق جامع را به گفت‌وگو درباره یک پیمان موقت متمرکز بر پایان جنگ، حل بحران تنگه هرمز و گشودن یک بازه ۳۰ روزه برای حصول توافقی گسترده‌تر محدود کرده‌اند، منابع آگاه به رویترز گفتند که حتی بر سر همین طرح محدود نیز شکاف‌هایی جدی باقی مانده است.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که پنج‌شنبه ۱۷ اردیبهشت منتشر شد، به نقل از منابع آگاه نزدیک به دولت‌های هر دو کشور نوشت که تلاش‌های جاری با هدف رسیدن به یک یادداشت تفاهم موقت انجام می‌شود و چارچوب پیشنهادی قرار است در سه مرحله پایان رسمی جنگ، حل بحران در تنگه هرمز و آغاز یک بازه ۳۰ روزه برای مذاکره با هدف رسیدن به یک توافق گسترده‌تر پیش برود.

به گفته منابع، حتی بر سر همین طرح محدود نیز هنوز شکاف‌هایی باقی مانده است. این رسانه نوشته است که هر توافق گسترده‌تری باید به اختلاف‌های طولانی‌مدت و حل‌نشده‌ای مانند برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی بپردازد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی: هنوز جواب آمریکا داده نشده است

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی پنجشنبه به خبرگزاری دولتی ایران اعلام کرد که تهران در حال بررسی پیام‌ها با میانجیگری طرف پاکستانی است.

او گفت: «هنوز ایران به جمع‌بندی نرسیده و پاسخی به طرف آمریکایی داده نشده است.»

پیشتر ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، نیز اعلام کرده بود جمهوری اسلامی و آمریکا درباره طرح پیشنهادی صلح در حال تبادل پیام هستند، اما تهران تاکنون پاسخی رسمی به پیشنهاد واشینگتن ارائه نکرده است.

قبل از آن، سی‌ان‌ان، به نقل از یک منبع منطقه‌ای گزارش داده بود انتظار می‌رود جمهوری اسلامی پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت پاسخ خود را به پیشنهاد آمریکا برای پایان دادن به جنگ، از طریق میانجی‌ها ارائه کند.

وزیر انرژی آمریکا: نظر می‌رسد ایران تولید نفت خود را روزانه ۴۰۰ هزار بشکه کاهش داده است

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا، پنجشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز اعلام کرد به نظر می‌رسد ایران تولید نفت خود را روزانه ۴۰۰ هزار بشکه کاهش داده است.

پیشتر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که اقدامات این کشور علیه جمهوری اسلامی مستقیما منابع اصلی درآمدی حکومت ایران را هدف قرار می‌دهد.

او درباره محاصره دریایی علیه جمهوری اسلامی گفت که این کار «به‌تنهایی روزانه تا ۵۰۰ میلیون دلار از درآمد ایران را از بین می‌برد.»

رویترز: سومین دور مذاکرات اسرائیل و لبنان هفته آینده در واشینگتن برگزار می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز پنج‌شنبه به نقل از یک مقام وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرد که اسرائیل و لبنان در روزهای ۱۴ و ۱۵ مه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت) برای بار سوم در واشینگتن مذاکراتی برگزار خواهند کرد.

بر اساس گزارش این خبرگزاری، با وجود آنکه اسرائیل همچنان به حمله علیه نیروهای حزب‌الله در لبنان ادامه می‌دهد، آمریکا دو کشور را برای دستیابی به یک توافق صلح پایدار تحت فشار قرار داده است.

این اعلام یک روز پس از نخستین حمله اسرائیل به بیروت از زمان توافق اسرائیل و لبنان بر سر یک آتش‌بس در اواسط آوریل صورت گرفت.

توافق آتش‌بس پس از آن حاصل شد که دولت ترامپ سفیران دو کشور را برای مذاکرات مستقیم گرد هم آورد.

پیشتر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، سه‌شنبه گفت که صلح دست‌یافتنی است، اما این امر مستلزم آن است که دولت لبنان توانایی مقابله با حزب‌الله را داشته باشد.

آپدیت جدید اینستاگرام؛ رونالدو ۱۸ میلیون و لیونل مسی ۵ میلیون‌ دنبال‌کننده از دست دادند

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)
آپدیت جدید اینستاگرام؛ رونالدو ۱۸ میلیون و لیونل مسی ۵ میلیون‌ دنبال‌کننده از دست دادند
100%

پس از آپدیت جدید اینستاگرام و پاکسازی گسترده حساب‌های جعلی و غیرفعال از سوی این شبکه اجتماعی، کریستیانو رونالدو و لیونل مسی، دو نفر از پرطرفدارترین چهره‌های اینستاگرام، میلیون‌ها دنبال‌کننده خود را از دست دادند.

کریستیانو رونالدو، پرطرفدارترین فرد اینستاگرام، بیشترین کاهش را تجربه کرده و حدود ۱۸ میلیون دنبال‌کننده از دست داده است. این ستاره پرتغالی اکنون ۶۶۶ میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد. رونالدو در صفحه اینستاگرام خود تصاویری از زندگی شخصی، فعالیت‌های ورزشی و همکاری‌های تبلیغاتی منتشر می‌کند و از طریق قراردادهای تجاری و تبلیغاتی درآمد بالایی به دست می‌آورد.

دواین «راک» جانسون، کشتی‌گیر و بازیگر هالیوود و لیونل مسی هر کدام حدود پنج میلیون دنبال‌کننده از دست داده‌اند. نیمار نیز با کاهش چهار میلیون دنبال‌کننده مواجه شده است.

اینستاگرام به‌طور دوره‌ای برای مقابله با ربات‌ها و حساب‌های اسپم اقدام به پاکسازی پلتفرم خود می‌کند، اما گزارش‌ها حاکی است که دور تازه این پاکسازی‌ها بسیار گسترده‌تر از دفعات پیش بوده و باعث کاهش چشمگیر دنبال‌کنندگان برخی از مشهورترین افراد جهان شده است.

اینستاگرام تاکنون واکنشی رسمی به این پاکسازی گسترده نشان نداده است. گزارش‌ها حاکی است که چهره‌هایی مانند دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، پاپ فرانسیس، جاستین بیبر و کایلی جنر نیز با کاهش دنبال‌کننده روبه‌رو شده‌اند.

سی‌ان‌ان پیش‌تر گزارش داده بود که رونالدو برای هر پست تبلیغاتی در اینستاگرام حدود ۲.۵۷ میلیون پوند درآمد دارد؛ رقمی که از هر چهره مشهور دیگری بیشتر است.

امارات کمیته‌ای برای مستندسازی حملات جمهوری اسلامی تشکیل می‌دهد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های دولتی امارات متحده عربی گزارش دادند که این کشور برای مستندسازی حملات جمهوری اسلامی به منظور حمایت از اقدام حقوقی، کمیته‌ای تشکیل خواهد داد.

خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی، اعلام کرد یک کمیته ملی جدید مامور شده تا «تمام رویدادهای مربوط به حملات و اقدامات نظامی مرتبط با تجاوز ایران را مستندسازی و رصد کند.»

بر اساس این گزارش، نشانه‌ها و مکان‌های مهم، از جمله مجموعه لوکس «پالم» دبی، همچنین فرودگاه‌ها و تاسیسات انرژی، در میان اهدافی بودند که در جریان حملات جمهوری اسلامی به کشورهای حاشیه خلیج فارس مورد اصابت قرار گرفتند.

امارات بیشترین آسیب را در بین این کشورها متحمل شد و هدف بیش از ۲۸۰۰ پهپاد و موشک قرار گرفت.

ماه گذشته، ابوظبی تاکید کرده بود که تهران باید خساراتی را که ایجاد کرده است جبران کند.