• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آمریکا کشته شدن تنگسیری را تایید کرد

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

سنتکام کشته شدن علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران را تایید کرد.

دریادار برد کوپر، فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی ایالات متحده) در پیامی نوشت: «کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، دریادار علیرضا تنگسیری، در پی یک حمله هوایی اسرائیل، منطقه را امن‌تر می‌کند.»

او افزود: «تنگسیری به مدت هشت سال فرماندهی نیروی دریایی سپاه را بر عهده داشت؛ در این مدت، سپاه هزاران دریانورد تجاری بی‌گناه را مورد آزار و اذیت قرار داد، با استفاده از پهپادهای انتحاری و موشک‌ها به صدها کشتی حمله کرد و شمار بی‌شماری از غیرنظامیان بی‌گناه را کشت. او در ژوئن ۲۰۱۹ از سوی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده به‌عنوان «تروریست جهانی به‌طور ویژه تعیین‌شده» معرفی شد و در سال ۲۰۲۴ نیز تحریم‌های ثانویه بیشتری در ارتباط با توسعه پهپادها علیه او اعمال شد.»

100%
تنگسیری

کوپر نوشت: «از زمان آغاز عملیات «خشم حماسی»، ۹۲ درصد از کشتی‌های بزرگ نیروی دریایی ایران نابود شده‌اند. در نتیجه، نیروی دریایی سپاه به‌طور کامل توانایی خود را برای اعمال قدرت در خاورمیانه یا در سطح جهان از دست داده است. اکنون، با از دست دادن رهبر دیرینه خود، این نیرو در مسیری غیرقابل بازگشت افول قرار گرفته است.»

فرمانده سنتکام افزود: «حملات نظامی ایالات متحده علیه نیروی دریایی سپاه ادامه خواهد داشت. بنابراین، ما از هر ایرانی که در نیروی دریایی سپاه خدمت می‌کند می‌خواهیم که فوراً پست خود را ترک کرده و به خانه بازگردد تا از خطر بیشترِ آسیب یا مرگ غیرضروری جلوگیری کند.»

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

داور هلندی پس از کنار گذاشته شدن از جام جهانی، در ۳۸ سالگی درگذشت
۱

داور هلندی پس از کنار گذاشته شدن از جام جهانی، در ۳۸ سالگی درگذشت

۲

حمله بیرانوند به مهدوی‌کیا: تا مکزیک آمد، با اینفانتینو عکس گرفت، ولی به ما سر نزد

۳
تحلیل

گلف‌نیوز: چه کسی در تهران فرمان می‌دهد؟

۴
تحلیل

هاآرتص: اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر اولویت‌های ایران

۵

فرمانده پیشین سنتکام: جزیره خارک به‌عنوان اهرم فشار تصرف شود

انتخاب سردبیر

  • آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

    آمریکا روند تخلیه هواپیماهای سوخت‌رسان خود را از فرودگاه تل‌آویو متوقف کرد

  • انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

    انتشار تصاویر شخصی زنان در کانال‌های تلگرامی لرستان موجب نگرانی شهروندان شده است

  • دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ
    روایت شما

    دانش‌آموزان شهرهای جنوبی و امتحانات حضوری در میانه جنگ

  • جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی را به اتهام «عضویت در داعش» اعدام کرد

  • فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

    فایننشال تایمز: نیروهای آمریکایی در منطقه هدف کارزار ردیابی تلفن‌های همراه قرار گرفتند

  • گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

    گزارش هاآرتص از همکاری محمود احمدی‌نژاد با اسرائیل و ناکامی‌های نتانیاهو و رییس سابق موساد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

مقام جمهوری اسلامی به رویترز: پیشنهاد آمریکا «یک‌جانبه و ناعادلانه» بود

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

‌یک مقام ارشد جمهوری اسلامی به خبرگزاری رویترز گفت تهران پیشنهاد آمریکا را که از طریق پاکستان منتقل شده بود، بررسی کرده است.

این مقام ارشد گفت ارزیابی تهران این است که این پیشنهاد «یک‌جانبه و ناعادلانه» است و تنها در راستای منافع آمریکا و اسرائیل قرار دارد.

او افزود پاسخ اولیه جمهوری اسلامی که از طریق پاکستان منتقل شده، این بوده که این پیشنهاد حداقل‌های لازم برای موفقیت را ندارد.

این مقام ارشد جمهوری اسلامی گفت هنوز هیچ ترتیبی برای مذاکرات وجود ندارد و در این مرحله هیچ برنامه‌ای برای گفت‌وگو واقع‌بینانه به نظر نمی‌رسد.

او همچنین گفت ترکیه و پاکستان در تلاش‌اند زمینه مشترکی میان ایران و آمریکا ایجاد کنند.

او تاکید کرد دیپلماسی متوقف نشده و اگر واقع‌گرایی در واشینگتن حاکم شود، همچنان می‌توان مسیری رو به جلو یافت.

شلیک پدافند هوایی به سمت یک جنگنده در آسمان ایران

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ویدیوی رسیده نشان‌دهنده شلیک پدافند هوایی به سوی یک جنگنده در آسمان ایران است. خبرگزاری تسنیم پنجم فروردین به نقل از روابط‌عمومی سپاه پاسداران گفت یک جنگنده اف۱۸ آمریکایی با آتش پدافند هوایی مورد اصابت قرار گرفت.

سنتکام اعلام کرد هیچ جنگنده آمریکایی به‌دست ایران سرنگون نشده است.


ارتش اسرائیل: تنگسیری به‌جای دفاع از ایران، سازوکار تروریستی ایجاد کرده بود

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

کمال پنحاسی، سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل، کشته‌ شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و بهنام رضایی، معاون اطلاعات نیروی دریایی، را تایید کرد.

او افزود: «تنگسیری به‌جای دفاع از ایران، یک سازوکار تروریستی ایجاد کرده بود.»


آلمان: کشورهای عضو ناتو به‌دنبال دستیابی به موضعی مشترک با ایالات متحده هستند

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)
100%

یوهان واده‌فول، وزیر خارجه آلمان پنج‌شنبه اعلام کرد که کشورهای عضو ناتو به‌دنبال دستیابی به موضعی مشترک با ایالات متحده درباره جنگ علیه جمهوری اسلامی هستند و این جنگ باید هرچه سریع‌تر پایان پیدا کند.

او افزود که در این زمینه میان آلمان، فرانسه و بریتانیا همگرایی وجود دارد و گفت‌وگوهای برنامه‌ریزی‌شده با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در روز جمعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

نیروهای بسیج با تجمع و ایست بازرسی آرامش و امنیت مناطق مسکونی را به خطر انداخته‌اند

۶ فروردین ۱۴۰۵، ۱۴:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)
100%

گزارش‌ها از محلات مسکونی تهران و کرج حاکی از وضعیت بحرانی و سلب امنیت شهروندان توسط نیروهای ایست بازرسی است. این نیروها با استقرار ماشین‌های سنگین، ادوات نظامی و موتورسیکلت‌ها اطراف مجتمع‌های مسکونی و ایجاد ایست‌های بازرسی، آرامش و امنیت مردم را به خطر انداخته‌اند.

این تجمع‌ها که با پخش مداوم و بلند نوحه و ایجاد آلودگی صوتی شدید همراه است، نه تنها مخل آسایش ساکنان شده، بلکه به دلیل رصد دائمی این نیروها توسط پهپادها، عملا جان مردم عادی و غیرنظامیان را به عنوان سپر انسانی در معرض خطر جدی قرار داده است.

در یک نمونه، خانواده‌ای که پدر بیمارشان در وضعیت اورژانسی قلبی و مغزی در منزل بستری است، از این نیروها درخواست کردند تا محل تجمع خود را تغییر دهند، اما این درخواست با هجوم، تهدید و اتهام‌زنی‌های سنگینی چون «همکاری با دشمن»، «ضد انقلاب» و «حامی جنگ» و ضرب‌وشتم مواجه شد. این تعرض به خیابان ختم نشد و در ادامه پیگیری و ایجاد رعب و وحشت، نیروهایی نقاب‌دار به آپارتمان دختر این خانواده حمله برده و با استفاده از چاقو و اسلحه، ضمن ارعاب و اذیت سرایدار، خواستار ضبط غیرقانونی فیلم دوربین‌های مداربسته ساختمان شدند.

همزمان در کرج در چند نقطه از جمله مناطق گوهردشت، بلوار ماهان، میدان اسبی و عظیمیه نیز گزارش شده است که بسیاری از مراکز عمومی، پارکینگ‌ها و واحدهای سرایداری مجتمع‌های بزرگ مسکونی به اجبار تخلیه شده تا به عنوان پایگاه و محل استراحت این نیروها مورد استفاده قرار گیرند؛ اقدامی که منجر به آوارگی شهروندان از محل زندگی و فضاهای فرهنگی و اجتماعی‌شان شده و محیط‌های مدنی را به مناطق نظامی تبدیل کرده است.