• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ارتش اسرائیل: حمله به اهدافی در شرق تهران آغاز شد

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۰:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که حمله به اهدافی در شرق تهران را آغاز کرده است.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

بروز تنش در روابط ریاض و بغداد به‌دنبال جنگ آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۰:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)
بروز تنش در روابط ریاض و بغداد به‌دنبال جنگ آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی
100%

در پی اظهارات اخیر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی، در رابطه با نقش گروه‌های نیابتی در سیاست‌های بغداد، روابط سیاسی عربستان سعودی و عراق با تنش دیپلماتیک مواجه شده است.

بن فرحان در سخنانی پس از نشست مشورتی اخیر وزیران امور خارجه برخی کشورهای عربی و اسلامی که عراق در آن حضور نداشت، هشدار داد: «تصمیم‌گیری برای حاکمیت عراق از سوی حشد الشعبی مصادره شده و این نیرو به‌عنوان ابزاری در دست ایران عمل می‌کند.»

در پی این اظهارات، هم دولت عراق و هم سازمان حشد الشعبی واکنش نشان دادند.

دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که محمد شیاع السودانی از مقر ریاست حشد الشعبی بازدید کرده و تاکید کرده است که دولت در برابر هرگونه هدف قرار دادن نیروهای حشد الشعبی، کوتاهی نخواهد کرد.

سازمان حشد الشعبی نیز در بیانیه‌ای تند، بن فرحان را «سگ‌آبیِ وحشت‌زده» توصیف و اعلام کرد: «این نیرو، برخلاف ادعاها، محصول ایران نیست بلکه زاییده یک موقعیت کاملا عراقی است.»

این سازمان ۲۰ بهمن اعلام کرده بود در هیچ جنگی میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده، شرکت نخواهد کرد. با وجود این، پس از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به مواضع جمهوری اسلامی در ایران، تنش‌هایی در عراق بروز کرد و سفارت آمریکا در بغداد هدف چند حمله قرار گرفت.

خبرگزاری رویترز چهارشنبه ۲۷ اسفند به نقل از نیروهای امنیتی عراق گزارش داد سفارت آمریکا در بغداد بامداد چهارشنبه بار دیگر هدف حمله پهپادی قرار گرفت و صدای انفجاری در این منطقه شنیده شد.

شامگاه ۲۶ اسفند نیز سفارت آمریکا در بغداد هدف حمله قرار گرفت.

این حملات خسارت جانی به دنبال نداشت.

این تازه‌ترین موارد از چندین حمله به سفارت آمریکا در پایتخت عراق در دو هفته گذشته بود و در حالی رخ داد که وزارت خارجه ایالات متحده به همه سفارت‌خانه‌های خود در سراسر جهان دستور داده بود به دلیل «وضعیت جاری در خاورمیانه و احتمال سرایت آن به دیگر نقاط»، بی‌درنگ یک ارزیابی امنیتی تازه صورت دهند.

از سوی دیگر، سفارت آمریکا در بغداد ۲۷ اسفند اعلام کرد جمهوری اسلامی و گروه‌های نیابتی آن، «یک تهدید جدی برای امنیت عراق» محسوب می‌شوند.

100%

هدف قرار دادن حشد الشعبی

بر اساس گزارش‌های منتشر شده از عراق، حملات به گروه‌های مسلح در این کشور اکنون به مقرهای عملیاتی گروه حشد الشعبی نیز کشیده شده است؛ در حالی که این نیروها برخی از پایگاه‌های خود را در منطقه نینوا تخلیه کرده‌اند.

از سوی دیگر، حمله به مرکز پشتیبانی دیپلماتیک آمریکا در بغداد، تعهد یکی از گروه‌های عراقی مبنی بر توقف حملات به مدت پنج روز را نقض کرد.

اواخر شامگاه ۲۸ اسفند و بامداد جمعه ۲۹ اسفند، مرکز پشتیبانی دیپلماتیک آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد، چندین بار هدف حمله قرار گرفت.

ارتش اسرائیل: نائینی، مهره اصلی تبلیغات سپاه، کشته شد

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۰۹:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد نیروی هوایی این کشور شب گذشته علی‌محمد نائینی، سخنگو و رییس بخش روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را کشته است.

در بیانیه منتشرشده آمده است نائینی طی سال‌های گذشته مسئولیت‌های متعددی در حوزه تبلیغات و سخنگویی بر عهده داشت و در دو سال اخیر «مهره اصلی تبلیغات سپاه» بوده است.

ارتش اسرائیل مدعی شد او در چارچوب مسئولیت خود، به ترویج آنچه «تبلیغات تروریستی» خوانده شده در میان گروه‌های نیابتی در خاورمیانه می‌پرداخته است. در این بیانیه همچنین آمده است کشته شدن نائینی به «زنجیره حذف ده‌ها تن از مهره‌های ارشد رژیم» در عملیات موسوم به «غرش شیران» افزوده شده و حملات علیه فرماندهان جمهوری اسلامی ادامه خواهد یافت.

100%

کشته شدن علی‌محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۰۹:۰۶ (‎+۰ گرینویچ)

سپاه پاسداران کشته شدن علی‌محمد نائینی، سخنگوی این نهاد را تایید کرد. نائینی پیش‌تر گفته بود «شگفتانه‌هایی برای دشمن داریم».

گفت‌وگو با علی شیرازی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال

از تهدیدهای سخنگوی سپاه تا مرگ خودش فقط چند روز طول کشید

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۰۹:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

جمعه ۲۹ اسفند سپاه پاسداران کشته‌شدن سخنگوی این نیروی نظامی در حملات اسرائیل و آمریکا را تایید کرد.

علی محمد نائینی در آخرین سخنانش از داشتن «شگفتانه» برای جنگ گفته بود و چند روز قبل از مرگ نیز حامیان شاهزاده رضا پهلوی و مردم را درباره برگزاری چهارشنبه‌سوری تهدید کرده بود.

حشدالشعبی: نیرویی کاملا عراقی هستیم، نه محصول جمهوری اسلامی

۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ۰۸:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

حشدالشعبی در واکنش به اظهارات وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد این گروه نیرویی کاملا عراقی است و محصول جمهوری اسلامی نیست.

وزیر خارجه عربستان سعودی پیش‌تر گفته بود تصمیم‌گیری حاکمیت عراق از سوی حشدالشعبی مصادره شده و این نیرو به‌عنوان ابزاری در دست جمهوری اسلامی عمل می‌کند.

در همین حال، دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق اعلام کرد محمد شیاع السودانی از مقر ریاست حشدالشعبی بازدید کرده و تاکید کرده است دولت در مقابله با هرگونه هدف قرار دادن نیروهای حشدالشعبی کوتاهی نخواهد کرد.