• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

عقب‌نشینی نیروهای امنیتی در اعتراضات مرودشت

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد نیروهای حکومتی برای سرکوب معترضان در جریان اعتراضات عصر پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه در مرودشت به خیابان آمدند، اما پس از مقاومت معترضان عقب‌نشینی کردند.

پربازدیدترین‌ها

«زرادخانه شناور» توسط نیروهای نظامی ایران در دریای عمان توقیف شد
۱

«زرادخانه شناور» توسط نیروهای نظامی ایران در دریای عمان توقیف شد

۲

رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

۳

هشدار ترامپ به جمهوری اسلامی: صبرم رو به پایان است

۴

رییس سیا در سفر به هاوانا پیام ترامپ را به مقام‌های کوبایی منتقل کرد

۵

ترامپ به آمریکایی‌ها: فشار اقتصادی را تحمل کنید؛ باید جلوی «گروهی دیوانه» را بگیریم

انتخاب سردبیر

  • هزینه موازنه‌گری چین در قبال جمهوری اسلامی رو به افزایش است
    تحلیل

    هزینه موازنه‌گری چین در قبال جمهوری اسلامی رو به افزایش است

  • یک زن متاهل در افغانستان گفت طالبان قصد دارد او را به ازدواج مرد دیگری درآورد

    یک زن متاهل در افغانستان گفت طالبان قصد دارد او را به ازدواج مرد دیگری درآورد

  • رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

    رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

  • شی ممکن است به ترامپ در موضوع ایران کمک کند، اما این کمک هزینه‌ای دارد
    تحلیل

    شی ممکن است به ترامپ در موضوع ایران کمک کند، اما این کمک هزینه‌ای دارد

  • آمریکا برای شناسایی یک مامور سابق ضدجاسوسی و عوامل تولید پهپاد سپاه پاداش تعیین کرد

    آمریکا برای شناسایی یک مامور سابق ضدجاسوسی و عوامل تولید پهپاد سپاه پاداش تعیین کرد

  • شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد
    گزارش ویژه

    شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد

•
•
•

مطالب بیشتر

مجتبی هاشمی: مردم در بازار و دانشگاه شعار جاوید شاه سر می‌دهند

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

مجتبی هاشمی، تحلیل‌گر سیاسی، گفت: «جنبش زن زندگی آزادی بستری را فراهم کرد تا گروه‌های مدنی داخل ایران با یکدیگر تبادل نظر کنند.»

او در ادامه گفت: «نتیجه این گفت‌وگوها به مرحله‌ای رسید که اکنون مردم در بازار و دانشگاه شعار جاوید شاه سر می‌دهند.»

حمایت ورزشکاران از معترضان در پنجمین روز اعتراضات سراسری ایران

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

‌در پنجمین روز از اعتراضات سراسری ایران، حمایت ورزشکاران ایرانی و دست‌اندرکاران ورزش کشور از این اعتراضات ادامه دارد و ورزشکاران بیشتری از جمله زهرا خواجوی، کیمیا علیزاده، امین قاسمی‌نژاد، میترا حجازی‌پور، سعید ملایی و وحید سرلک به جمع حامیان اعتراضات پیوستند.

مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی فوتبال، در واکنش اعتراضات سراسری مردم ایران به وضعیت اقتصادی با انتشار یک استوری نوشت: «مسئولین چه راه حلی برای مشکلات مردم دارند؟ باید صدای مردم را بشنوند و به دغدغه‌های ملت نجیب ایران جواب بدهند.»

او افزود: «دنیا در حالی وارد سال ۲۰۲۶ شده که متاسفانه وضعیت اقتصادی مردم ایران، به هیچ‌وجه مساعد نیست. هرچی دلار گرون‌تر می‌شود، مردم فقیرتر می‌شوند.»

‌همچنین زهرا خواجوی، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال زنان و باشگاه پرسپولیس در واکنش به اعتراضات سراسری در ایران با انتشار یک استوری نوشت: «سزای بهترین و وفادارترین مردم جهان فقر و سفره‌های خالی نیست.»

پس از افزایش قیمت دلار در ایران، در روزهای گذشته تجمعات اعتراضی در شهرهای ایران برگزار و شعارهایی علیه حکومت و مقامات جمهوری اسلامی داده شد.

بهمن طیبی، مربی پیشین تیم ملی کشتی فرنگی ایران و یکی از ورزشکارانی که پس از شروع اعتراضات ضدحکومتی در روزهای گذشته واکنش اعتراضی داشت، نیز در گفت‌وگویی اختصاصی با ایران‌اینترنشنال تاکید کرد: «ورزشکاران در چنین شرایطی برای ترس از دست دادن موقعیت، نباید سکوت کنند؛ چرا که این موقعیت و جایگاهی که دارند را مدیون همین مردم هستند.»

پیشتر مجتبی محرمی، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال و باشگاه پرسپولیس، با انتشار طرحی گرافیکی از اعتراضات و مقاومت در برابر نیروی سرکوب، حمایت کرد.

محرمی پیش‌تر برای کارشناسی دربی پرسپولیس-استقلال، درحالی در تلویزیون رسمی باشگاه پرسپولیس حاضر شد که تتوی امضای محمدرضاشاه پهلوی بر دست او نقش بسته بود.

یکتا جمالی، ملی‌پوش پیشین وزنه‌برداری زنان ایران که در ترکیب تیم پناهندگان کمیته بین‌المللی المپیک مسابقه می‌دهد، نیز با انتشار یک استوری نوشت: «ستم زمانی پایان می‌یابد که ستم‌دیده تصمیم بگیرد دیگر تحمل نکند.»

واهمه جمهوری اسلامی از تجمع اعتراضی مردم در ورزشگاه‌ها

اعتراضات سراسری رویدادهای ورزشی را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

‌در آستانه بازی سپاهان-استقلال، آخرین بازی باقی‌مانده از نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال ایران، بلیت‌فروشی الکترونیکی این مسابقه در حالی آغاز شد که تنها ۱۲ جایگاه از ۴۰ جایگاه ممکن، و به طور پراکنده در سکوهای محدودی از طبقه پایین استادیوم در دسترس قرار گرفت و صندلی‌های بسیاری از سکوها قابل انتخاب نبود.

قبل از آن، علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال، با انتشار پستی در ایکس، از هواداران تیم خود درخواست کرد از سردادن شعارهایی که به محرومیت این تیم منجر می‌شود، خودداری کنند.

همچنین احمد دنیامالی، وزیر ورزش پس از جلسه با مدیران عامل چهار باشگاه لیگ برتری استقلال، پرسپولیس، تراکتور و سپاهان، اعلام کرد به ناظران و داوران مسابقات فوتبال این اختیار داده شده تا در صورت سردادن شعارهایی که «احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کند»، بازی را قطع کنند.

شهران طبری: مردم تنها به یک نفر اعتماد دارند و آن شاهزاده رضا پهلوی است

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

شهران طبری، عضو شورای مرکزی جبهه ۷ آبان، گفت: «اعتراضات این دوره، آشکارا ملی و فراگیر است؛ مردم عادی به خیابان آمده‌اند و فریاد رضا شاه روحت شاد و پهلوی برمی‌گردد سر می‌دهند.»

او افزود: «این یعنی مردم تنها به یک نفر اعتماد دارند و آن شاهزاده رضا پهلوی است.»

حمله نیروهای امنیتی با شوکر برقی به یک شهروند در اراک

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

یکی از مخاطبان ایران‌اینترنشنال ویدیویی از اراک در عصر پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ارسال کرده که حاکی از بازداشت یک شهروند از سوی نیروهای حکومتی است و صدای شوکر برقی شنیده می‌شود.

مخاطب در توضیح این ویدیو گفت یک زن که فقط قصد عبور از خیابان را داشت، بازداشت شد و با شوکر برقی به او حمله کردند.

آخرین آمار؛ ۴۷ کشته و ۱۰۰ مصدوم در انفجار و آتش‌سوزی در یک پیست اسکی در جنوب سوئیس

۱۱ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

در پی آتش‌سوزی و انفجار در یک بار شلوغ در شهر توریستی کرانز-مونتانا در جنوب سوئیس که بامداد پنج‌شنبه، اول ژانویه ۲۰۲۶، هم‌زمان با جشن‌های سال نو اتفاق افتاد، حدود ۴۷ نفر کشته و بیش از ۱۰۰ نفر مصدوم شده‌اند.

رویترز به نقل از وزیر خارجه ایتالیا، آنتونیو تاجانی، اعلام کرد ۱۶ شهروند ایتالیایی مفقود شده‌اند و ده‌ها نفر دیگر از اتباع ایتالیا نیز به‌دلیل این حادثه در بیمارستان تحت درمان قرار دارند.

تاجانی به نقل از مقامات سوئیسی گفت آمار تأییدشده جان‌باختگان ۴۷ نفر است و افزود شهروندان ایتالیاییِ مجروح دچار سوختگی‌های شدید شده‌اند.

این درحالی است که مقام‌های سوئیسی تاکنون به‌طور رسمی شمار قربانیان را تأیید نکرده‌اند و تنها اعلام کرده‌اند که «چند ده نفر» گمان می‌رود جان خود را از دست داده باشند.

گزارش شده است که تیم‌های ملی تخصصی پزشکی قانونی سوئیس اکنون در محل حادثه حضور دارند.

مقام‌های ایتالیایی اعلام کرده‌اند که ظرفیت‌هایی را در بخش‌های تخصصی سوختگی در اختیار قرار داده‌اند و گزارش شده دست‌کم یک بیمار برای درمان به اشتوتگارت آلمان منتقل شده است.

به گفته مقام‌های سوئیسی، حدود ۱۰۰ نفر مجروح شده‌اند که بیشتر آن‌ها دچار سوختگی‌های شدید هستند. طبق اعلام مقام‌های محلی، بیشتر مجروحان به بیمارستان کانتون وله منتقل شده‌اند و بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان اکنون تکمیل شده است. همچنین یک بخش سوختگی در میلان ایتالیا، کشور همسایه، در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

بی‌بی‌سی گزارش داده برای امدادرسانی، ۱۰ بالگرد، ۴۰ آمبولانس و ۱۵۰ نیروی امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

دو تبعه فرانسوی که در جریان انفجار شدید در شهر توریستی کرانز-مونتانا در سوئیس، در کنار صدها فرد دیگر دچار حادثه شدند، به رسانه BFMTV فرانسه گفتند یک پیشخدمت شمع تولد را روی بطری شامپاین قرار داده بود که این اتفاق به یک فاجعه در شروع سال جدید میلادی بدل شد.

اِما و آلبان گفتند: «یکی از شمع‌ها بیش از حد به سقف نزدیک شد و سقف آتش گرفت. ظرف چند ثانیه کل سقف در آتش بود. همه‌چیز از چوب ساخته شده بود.»

لو کنستلاسیون یک بار بزرگ در پیست اسکی کران-مونتانا در سوئیس است که سال‌هاست فعالیت دارد. در طبقه بالا، فضایی با صفحه‌نمایش‌های تلویزیونی وجود داشت که افراد برای تماشای مسابقات فوتبال به آن‌جا می‌رفتند. طبقه پایین شامل یک بار بزرگ بود که احتمالاً مردم در آن مشغول نوشیدن و رقص بودند. این مکان ظرفیت پذیرش تا ۳۰۰ نفر را داشت و دارای یک تراس کوچک نیز بود، هرچند مشخص نیست در زمان وقوع آتش‌سوزی چه تعداد نفر در آن حضور داشتند.

مدیر بیمارستان دانشگاهی لوزان اعلام کرد تاکنون ۲۲ نفر به این مرکز منتقل شده‌اند. کلر شارمه به روزنامه سوئیسی «۲۴ اور» گفت این بیماران که به‌طور میانگین بین ۱۶ تا ۲۶ سال سن دارند، «شدیدترین موارد» را تشکیل می‌دهند.

رویترز گزارش داده یکی از پیشخدمت‌های رستورانی نزدیک به بار که نخواست نامش فاش شود، گفت نیروهای امدادی در طول شب از کارکنان درخواست کرده بودند رومیزی بدهند تا اجساد را بپوشانند و از دید رهگذران پنهان کنند.