• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر انرژی اسرائیل: ایران با سقوط جمهوری اسلامی به فناوری آبی ما دسترسی پیدا می‌کند

۲۹ تیر ۱۴۰۴، ۲۰:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

در شرایطی که مردم ایران با یکی از شدیدترین بحران آبی سال‌های اخیر مواجه‌اند، الی کوهن، وزیر انرژی اسرائیل، از قصد این کشور برای همکاری با تهران در زمینه حل بحران آب، در صورت سرنگونی جمهوری اسلامی خبر داد.

کوهن یکشنبه در پیامی به زبان فارسی خطاب به مردم ایران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «روزی که این رژیم ستمگر [جمهوری اسلامی] سرنگون شود، زندگی شما بسیار بهتر خواهد شد و شما نیز خواهید توانست از فناوری‌های آبی اسرائیل بهره‌مند شوید.»

با شدت گرفتن بحران انرژی در ایران، شهروندان در پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال از قطع چند ساعت در روز برق و آب گزارش می‌دهند.

مقام‌های جمهوری اسلامی در این شرایط مسئولیت را متوجه مردم کرده‌اند، شهروندان را به «صرفه‌جویی» دعوت می‌کنند و درباره وضع بحرانی ذخایر آب سدها هشدار می‌دهند.

این اولین بار نیست که اسرائیل از تمایل خود برای حل بحران آب در ایران خبر می‌دهد.

در سال ۱۳۹۷، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، حل بحران آب در ایران را پیشنهاد داد و در یک پیام ویدیویی مقام‌های جمهوری اسلامی را متهم کرد که «افرادی تبهکار و مستبد هستند که از رسیدن آب آشامیدنی به مردمشان جلوگیری می‌کنند».

شرکت آب و فاضلاب تهران یکشنبه ۲۹ تیر اعلام کرد خشکسالی‌های پنج سال اخیر و کاهش بارش‌های این استان در سال آبی جاری در ۶۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده و منابع آبی تهران را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

همزمان سخنگوی دولت در ایران با اشاره به بحران انرژی چهارشنبه را در تهران تعطیل اعلام کرد و از تهرانی‌ها خواست استراحت کنند یا به سفر بروند.

مسعود پزشکیان نیز در جلسه هیئت دولت گفت: «بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است.»

الی کوهن: جمهوری اسلامی منابع آبی را صرف برنامه شکست‌خورده هسته‌ای کرد

کوهن در بخش دیگری از پیام خود گفت: «من رنج شما را می‌بینم و می‌دانم که حتی به اندازه کافی آب آشامیدنی ندارید. این به این دلیل است که رژیم ستمگر شما، به جای سرمایه‌گذاری برای تأمین آب آشامیدنی، منابع آبی را صرف برنامه شکست‌خورده هسته‌ای کرده که اکنون به زباله‌دان تاریخ پیوسته است.»

او افزود: «به جای رسیدگی به مردم ایران، آن‌ها منابع را صرف شاخه‌های تروریستی در لبنان، سوریه، یمن و غزه می‌کنند.»

وزیر انرژی اسرائیل تاکید کرد که این کشور توانسته بر کمبود آب غلبه کند، و «به لطف دانش و نوآوری ما، اکنون دارای منابع آبی فراوانی هستیم که حتی به همسایگان‌مان نیز صادر می‌کنیم.»

پیشتر عیسی کلانتری، رییس پیشین سازمان حفاظت محیط زیست در واکنش به پیشنهاد همكاری اسرائیل برای حل مشکل کم‌آبی در ایران، گفته بود: «به نتانیاهو چه ربطی دارد محیط زیست ایران، او برود دنبال کار خودش.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود
۱

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود

۲

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد

۳

اتاق اصناف کردستان: ۹۵ درصد واحدهای صنفی استان در آستانه ورشکستگی‌اند

۴
روایت شما

کافه‌گردی زیر فشار تورم؛ از «هیچ» تا ۳۰ میلیون در ماه

۵

مجتبی خامنه‌ای دستور داد ادغام ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تکمیل شود

انتخاب سردبیر

  • بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

    بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

  • انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

    انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

  • گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟
    تحلیل

    گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟

  • از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

    از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

  • کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند
    روایت شما

    کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند

  • بحران کم‌آبی شدید شهرهای مختلف ایران را فرا گرفت

    بحران کم‌آبی شدید شهرهای مختلف ایران را فرا گرفت

  • بلوف رفع کمبود برق ایران با انرژی هسته‌ای

    بلوف رفع کمبود برق ایران با انرژی هسته‌ای