واژگون شدن اتوبوس در محور فیروزآباد به کوار، جان ۲۱ نفر را گرفت

تعداد کشتههای واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد به کوار به ۲۱ نفر و شمار مصدومان به ۳۴ نفر رسید. این اتوبوس صبح شنبه واژگون شد.
تعداد کشتههای واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد به کوار به ۲۱ نفر و شمار مصدومان به ۳۴ نفر رسید. این اتوبوس صبح شنبه واژگون شد.
مسعود عابد، رییس سازمان حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس، شنبه ۲۸ تیر در تشریح جزییات این حادثه گفت در ساعت ۱۱:۰۵ (به وقت محلی) گزارش واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور فیروزآباد به کوار به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.
او با اشاره به شدت حادثه و لزوم آمادگی کامل بیمارستانها، گفت: «با هماهنگی مرکز هدایت عملیات بحران و مرکز پایش مراقبتهای درمانی، وضعیت آمادهباش به بیمارستانهای نمازی، رجایی و مسلمین شیراز و بیمارستان قائم فیروزآباد اعلام شده تا پذیرش و درمان مصدومان انجام شود.»
صدرالله رجایینسب، رییس کل دادگستری استان فارس از تشکیل پرونده و شروع تحقیقات قضایی درباره این حادثه خبر داد.
همزمان صدا و سیمای مرکز فارس به نقل از عابد نوشت تیمهای اورژانس پس از اعلام حادثه در محل حاضر شدند و اقدامات درمانی و انتقال مجروحان به مراکز درمانی در حال انجام است.
رییس اورژانس فارس تاکید کرد اطلاعات دقیقتر درباره علت وقوع حادثه و وضعیت مصدومان، پس از پایان عملیات امدادی و بررسیهای تخصصی اعلام خواهد شد.
واژگونی اتوبوسها در ایران در فصلهای مختلف سال بارها به کشته و زخمی شدن شهروندان منجر شده است.
در یکی از نمونهها، رییس اورژانس کرمان ۱۰ فروردین اعلام کرد در سانحه واژگونی اتوبوس در جاده کرمان به راور، ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند.
سازمان پزشکی قانونی کشور، اردیبهشت سال جاری خبر داد ۱۹ هزار و ۴۳۵ نفر در حوادث رانندگی سال ۱۴۰۳ جان خود را از دست دادند.
بر اساس این گزارش، بیشترین آمار قربانیان تصادفات رانندگی در سال گذشته مربوط به شهریور ماه است و بیشترین تعداد تلفات هم بهترتیب به استانهای فارس، تهران و خراسان رضوی اختصاص دارد.
در سال ۱۴۰۲ با ثبت بیش از ۲۰ هزار مورد تلفات، رکورد ۱۲ ساله مرگ و میر تصادفات جادهای شکسته شد.
در سالهای گذشته بسیاری از کارشناسان و شماری از مسئولان، جانباختگان حوادث ترافیکی و رانندگی را قربانیان بیکیفیتی خودروها و راهها دانستهاند.
محمد اسماعیل قیداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بهشتی، ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ اعلام کرد تصادفات رانندگی پس از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها، سومین عامل مرگ و میر در ایران به شمار میرود.