• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

خشم حامیان جمهوری اسلامی از عکس علیرضا فغانی با ترامپ و دفاع شهروندان از او

۲۳ تیر ۱۴۰۴، ۰۶:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

ایستادن علیرضا فغانی، داور ایرانی مقیم استرالیا، در کنار دونالد ترامپ در مراسم اهدای مدال‌های جام جهانی باشگاه‌ها و عکس مشترک آن‌ها خشم حامیان جمهوری اسلامی را برانگیخته است. در مقابل، بسیاری از شهروندان با دفاع از فغانی، حضور او در این رقابت مهم را افتخاری برای ایران دانسته‌اند.

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، بامداد شنبه ۲۳ تیر در کانال تلگرامی خود نوشت: «درحالی که تنها چند روز از حمله اسرائیل و آمریکا به خاک ایران و شهادت بیش از هزار ایرانی نگذشته، علیرضا فغانی پس از دریافت جایزه از ترامپ، با او به گرمی خوش‌وبش کرد و در عکس یادگاری، ژست او را گرفت.»

کاربران حامی حکومت نیز در شبکه‌های اجتماعی از عکس فغانی و ترامپ انتقاد کرده و برخی حتی این داور برجسته را به «خیانت» به ایران متهم کرده‌اند.

یک کاربر که خود را «نسل سوم انقلاب خمینی» معرفی کرده، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت فغانی تمام مدارک تحصیلی‌اش را «در ایران و زیر سایه انقلاب اسلامی در امنیت» گذراند، اما «در نهایت با متجاوز به وطنش» عکس یادگاری گرفت.

کاربر دیگری با نام «صلاح‌الدین» گفت: «ای کاش علیرضا فغانی به هنگام دریافت جایزه بابت داوری فینال باشگاه‌ها به یاد می‌آورد که ترامپ در کنار نتانیاهو آغازگر جنگی بود که ایران ۱۲ روز در آن می‌سوخت. به نظر می‌رسد نفع شخصی اهمیت بیشتری نسبت به ایران‌پرستی فغانی دارد.»

کاربری با نام «حاج محمد» در پیامی در ایکس فغانی را «وطن‌فروش» خواند و خطاب به او نوشت: «خودتو خیلی ارزون‌قیمت فروختی، آقای داور.»

صفحه‌ای که به نام «پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز» در ایکس فعالیت می‌کند، در همین رابطه نوشت فغانی در مراسم اهدای جوایز جام جهانی باشگاه‌ها در کنار کسی قرار گرفت که «خاک ایران را زیر پا گذاشت، خون ریخت، ترور کرد».

در این متن خطاب به فغانی آمده است: «ترامپ چهره جنایت علیه مردم ایران بود و تو به او لبخند زدی. این نه افتخار است، نه فراموش‌شدنی.»

دیدار نهایی نخستین دوره جام جهانی باشگاه‌ها در قالب جدید شامگاه شنبه ۲۲ تیر در آمریکا برگزار شد و چلسی با پیروزی سه بر صفر بر پاری سن ژرمن توانست جام قهرمانی را از آن خود کند. قضاوت این دیدار بر عهده فغانی بود که به نمایندگی از استرالیا در این رقابت‌ها حضور داشت.

فغانی شهریورماه ۱۳۹۸ به‌دلیل اختلاف با فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی از ایران مهاجرت کرد و راهی استرالیا شد.

ابراز خشنودی فغانی از قضاوت فینال و حمایت شهروندان از او

فغانی بامداد ۲۳ تیر مجموعه‌ای از عکس‌های خود با ترامپ و تصاویری مرتبط با قضاوتش در فینال جام جهانی باشگاه‌ها را در اینستاگرام منتشر کرد.

فغانی در توضیح این عکس‌ها نوشت: «سپاسگزارم از این فرصت که بار دیگر بخشی از تاریخ فوتبال باشم.»

شمار زیادی از شهروندان در شبکه‌های اجتماعی قضاوت فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها را «مایه افتخار» دانستند و از او حمایت کردند.

کاربری با نام «زیگزاگ۲۷۲» انتقادات از فغانی به‌دلیل ایستادن در کنار ترامپ را رد کرد و در ایکس نوشت این داور به نمایندگی از استرالیا در مسابقات حضور داشته، زیرا «جمهوری اسلامی فغانی رو نخواست و می‌خواست حذفش کنه».

کاربری با نام «نوید» تاکید کرد فغانی «وطن‌فروش نیست»، بلکه «افتخار ایران است».

کاربر دیگری نیز با بازنشر عکس فغانی و ترامپ نوشت: «فغانی یادآور این حقیقت است؛ مردم ایران را از حکومتشان جدا ببینید.»

کاربری با نام «مِمو» نوشت: «خیلی درد داره نخبگان ورزشی، هنری و علمی ما خیلی غریبانه توسط مقامات دیگر کشورها مورد تقدیر و ستایش قرار گیرند.»

کاربری به نام «آقای استپانوف» انتقادات حامیان حکومت از فغانی را بی‌مورد دانست و به‌کنایه گفت: «لابد انتظار داشتن یک بمب ببنده به خودش و نزدیک ترامپ که شد الله اکبر بگه و حکم محاربه آیت‌الله مکارم شیرازی رو اجرا کنه.»

کاربری با نام «بی‌نام» هم با بازنشر عکس ترامپ و فغانی نوشت: «قدرت یعنی این؛ اینکه با بزرگ‌ترین قدرت دنیا شونه به شونه بایستی. چیزی که اون‌هایی که موشک هایپرسونیک تولید می‌کنند، عقده‌اش رو دارند.»

صدا و سیمای جمهوری اسلامی بر خلاف رویه همیشگی خود، مراسم اهدای جوایز جام جهانی باشگاه‌ها را پخش نکرد که این موضوع نیز در میان کابران واکنش‌های فراوانی را در پی داشت.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود
۱

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۲

ایرانیان ده‌ها شهر جهان در سالروز درگذشت شاهان پهلوی تجمع کردند

۳

اعتصاب غذای زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته شد

۴

آسوشیتدپرس از «پیشرفت چشمگیر» تلاش‌های میانجیگرانه میان تهران و واشینگتن خبر داد

۵

ترامپ کمبود مهمات آمریکا را رد کرد و تهدیدهایش علیه ایران را ادامه داد

انتخاب سردبیر

  • شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

    شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

  • جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

    جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

  • فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند
    اختصاصی

    فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند

  • افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

    افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

  • بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

    بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین