معاون وزیر درباره ورزشکاران مظنون به تجاوز گروهی: تلاش میکنیم آنها را به ایران برگردانیم

معاون وزیر ورزش در گفتگوی تلفنی با یک برنامه تلویزیونی و در واکنش بازداشت ورزشکاران ایرانی مظنون به «تجاوز جنسی» به یک زن در کره جنوبی گفت: «اینها فرزندان ایران هستند، مرتکب قصور، اشتباه و تخلف بزرگی شدند، اما پیگیریهایی انجام میگیرد که بتوانیم این افراد را به کشور برگردانیم.»
این درحالی است که روز گذشته دفتر حقوقی تهریان که خود را وکیل قربانی در این پرونده میخواند در پاسخ به پرسش «ایران اینترنشنال» اعلام کرد: «ما این پرونده را صرفاً یک دعوای حقوقی نمیدانیم، بلکه آن را مبارزهای برای حفاظت از جان و کرامت قربانی میدانیم. با قاطعیت در برابر هرگونه فشار خارجی یا تلاش برای مصالحه خواهیم ایستاد.»
اسبقیان درباره تعلیق برخی از مدیران تیم ملی دو و میدانی ایران در مسابقات کره جنوبی گفت: «این اتفاق بسیار ناخوشایند بود و زیبنده کشور ما نیست و سرپرستهای تیمها، نماینده وزارت ورزش و سرمربی تیم باید در اردوها مراقبتها و آگاه سازیهای لازم را داشته باشند. ما براساس بررسیهایی که به عمل آوردیم، معتقد هستیم این افراد در آگاه سازی این ورزشکاران قصوری مرتکب شدند و تا نهایی شدن بررسیها در کره جنوبی، ما این افراد را تعلیق کردیم تا نتایج مشخص شود.»
روز گذشته اعلام شد سرپرست، سرمربی تیم و مسئول حراست تیم اعزامی تا زمان تعیین تکلیف نهایی پرونده، از مسئولیت خود تعلیق شدهاند.
همچنین ایسنا در گزارشی درباره تعلیق سرپرست و سرمربی تیم ملی دوومیدانی نوشت: «در حالی که تصور میشد احسان حدادی به عنوان رئیس فدراسیون سرپرستی تیم ملی را بر عهده دارد اما اعلام شد که حسین باستین رئیس هیات دوومیدانی بوشهر که به عنوان یکی از دو رئیس هیات اعزامی تیم ملی را همراهی میکرد، سرپرستی تیم ملی دوومیدانی را بر عهده داشته و او از کار تعلیق شده است. این در حالی است که در خبر اعزام فدراسیون دوومیدانی به مسابقات قهرمانی آسیا، رئیس هیات دوومیدانی بوشهر به عنوان سرپرست تیم معرفی نشده بود.»