• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کامیون‌داران در پایان چهارمین روز اعتصاب: صدای ما خاموش نمی‌شود، به اعتصاب ادامه می‌دهیم

۴ خرداد ۱۴۰۴، ۲۰:۰۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۱:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

اتحادیه تشکل‌های کامیون‌داران و رانندگان سراسر ایران در پایان چهارمین روز اعتصاب با انتشار بیانیه‌ای به پیوستن ۱۰۵ شهر به این اعتراض‌ها اشاره و تاکید کرد این اعتصاب تا رسیدگی به تمام خواسته‌های این صنف ادامه خواهد داشت.

در این بیانیه که در آخرین ساعات روز یکشنبه ۴ خرداد منتشر شد، به حمایت بازنشستگان خوزستان از کامیونداران معترض در تجمعی اعتراض اشاره شده است: «به همین اعتبار می‌توان گفت؛ راهی که آغاز شده، فقط راه برای احقاق حق رانندگان و کامیونداران نیست بلکه راهی برای مردم ایران است و اینکه چگونه حق خود را دنبال کنند.»

این تشکل، ساعاتی پیش از این بیانیه، در بیانیه دیگری اعلام کرده بود که روز یکشنبه حمله نیروهای سرکوبگر حکومتی با اسپری فلفل به جمع رانندگان معترض در پایانه سنندج حمله و شماری از آن‌ها را دستگیر کردند.

اتحادیه تشکل‌های کامیون‌داران و رانندگان در این بیانیه رفتار سرکوبگرانه حکومت در برابر اعتراضات صنفی را به‌شدت محکوم کرده و آزادی فوری و بی‌قید و شرط رانندگان بازداشت‌شده را خواستار شده بود.

در این بیانیه آمده است: «راننده‌ای که برای نان و کرامتش اعتراض می‌کند، آشوبگر نیست. اعتراض جرم نیست، بلکه حق قانونی ماست.»

کامیون‌داران و رانندگان خودروهای سنگین در ایران چهارم خرداد برای چهارمین روز متوالی دست از کار کشیدند و اعتصاب کردند.

تصاویر و ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال از اعتصاب گسترده در ده‌ها شهر از استان‌های خراسان‌ جنوبی، اردبیل، بوشهر، سیستان و بلوچستان، گیلان، فارس، اصفهان، قزوین، آذربایجان ‌غربی، یزد و خراسان ‌رضوی حکایت دارد.

«فریب نمایش مقام‌های جمهوری اسلامی را نمی‌خوریم»

اتحادیه تشکل‌های کامیون‌داران و رانندگان سراسر ایران در ادامه بیانیه خود، به انتقاد از رویکرد مقام‌های حکومت در قبال اعتصاب این صنف پرداخت و تاکید کرد تا زمانی که «تضمین واقعی» از سوی مسئولان جمهوری اسلامی ارائه نشود، به اعتصاب ادامه خواهند داد.

این اتحادیه در بیانیه خود نوشت: «اکنون مشخص شد که ورود قالیباف، معاون سازمان راهداری و حتی معاون سازمان تامین اجتماعی، نه برای حل مشکلات، بلکه برای خاموش کردن صدای حق‌طلبی راننده‌هاست. پشت لبخندها و وعده‌های رسانه‎ای، سرکوب و ارعاب خوابیده، اما ما رانندگان فریب این نمایش‌ها را نمی‌خوریم، نه امروز، نه فردا.»

این اتحادیه به مقام‌های حکومت هشدار داد خاموش کردن صدای حق‌طلبی از طریق سرکوب امکان‌پذیر نخواهد بود: «به همه مسئولان می‌گوییم: ما تا وقتی که تضمین واقعی ندهید، استارت نمی‌زنیم. حالا نوبت شماست که برای رضایت‌ راننده‌ها التماس کنید.»

محمدباقر قالیباف، رییس‌ مجلس شورای اسلامی، چهارم خرداد خواستار انجام اقدامات «فوری و موثر» برای رسیدگی به مطالبات کامیون‌داران شد.

او اذعان کرد رانندگان معترض با مشکلات فراوانی از جمله گرانی کامیون و قطعات، مشکلات بیمه‌ای و توزیع ناعادلانه بار دست و پنجه نرم می‌کنند.

به‌دنبال سیاست‌های ناکارآمد جمهوری اسلامی در زمینه‌های اقتصادی، سیاست داخلی و سیاست خارجی طی دهه‌های اخیر، نرخ ارز در ایران سیر صعودی به خود گرفته، تورم افسارگسیخته زندگی شهروندان، به‌ویژه اقشار کم‌درآمد، را به‌شدت تحت تاثیر قرار داده و قیمت کالاهای اساسی با جهشی بی‌سابقه روبه‌رو شده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

واشینگتن‌پست: مقام‌های ارشد نظامی به هگست گفتند ادامه جنگ ایران پایدار نیست
۱

واشینگتن‌پست: مقام‌های ارشد نظامی به هگست گفتند ادامه جنگ ایران پایدار نیست

۲

مریم سعیدپور در جوایز بین‌المللی عکاسی ۲۰۲۶ به عنوان عکاس هنرهای زیبای سال انتخاب شد

۳

تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

۴
روایت شما

لغو آزمون‌های زبان؛ تحریمی که مهاجرت تحصیلی را دشوارتر از همیشه کرد

۵
تحلیل

آیا ترکیه هزینه جنگ اقتصادی آمریکا علیه حکومت ایران را می‌پردازد؟

انتخاب سردبیر

  • کودکان و نوجوانان مناطق مرزی ایران زیر فشار فقر به کولبری روی آورده‌اند

    کودکان و نوجوانان مناطق مرزی ایران زیر فشار فقر به کولبری روی آورده‌اند

  • تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

    تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

  • کوکتل نفتی آمریکا و ونزوئلا؛ رقیب جدید نفت روسیه در اروپا و الگویی برای آینده ایران
    تحلیل

    کوکتل نفتی آمریکا و ونزوئلا؛ رقیب جدید نفت روسیه در اروپا و الگویی برای آینده ایران

  • انقلاب ملی در شهرستان‌های تهران؛ تکرار الگوی قلع و قمع سوریه در سرکوب شهریار

    انقلاب ملی در شهرستان‌های تهران؛ تکرار الگوی قلع و قمع سوریه در سرکوب شهریار

  • جمهوری جادو، مملکت امام زمان
    تحلیل

    جمهوری جادو، مملکت امام زمان