شاکی پرونده سوءاستفاده جنسی جفری اپستین و شاهزاده اندرو بریتانیا به زندگی خود پایان داد
خانواده ویرجینیا جوفری، زنی که جفری اپستین، سرمایهدار آمریکایی و شاهزاده اندرو بریتانیا را به سوءاستفاده جنسی از خود متهم کرده بود، اعلام کرد که او در خانه خود در مزرعهای در ایالت استرالیای غربی، اقدام به خودکشی کرده و جان باخته است. ویرجینیا جوفری ۴۱ ساله بود.
در بیانیه خانواده ویرجینیا جوفری آمده است: «ویرجینیا مبارزی سرسخت در مبارزه با سوءاستفاده جنسی و قاچاق انسان بود. او نوری بود که بسیاری از بازماندگان را دلگرم میکرد. با وجود تمام سختیهایی که در زندگی تجربه کرد، همچنان با نوری خیرهکننده میدرخشید. فقدان او به شکلی غیرقابل وصفی احساس خواهد شد.»
پلیس ایالت استرالیای غربی اعلام کرد که اواخر جمعه پنجم اردیبشت به وقت محلی، گزارشی درباره مرگ زنی ۴۱ ساله، که نام او اعلام نشد، در اقامتگاهی در نیرگبی، منطقهای روستایی در حومه پرت دریافت کرده است.
پلیس گفت که عملیات احیای قلبی انجام شد اما بینتیجه بود و شواهدی از ارتکاب جرم وجود ندارد.
جوفری یکی از اولین افرادی بود که خواستار پیگرد قضایی جفری اپستین شد؛ پروندهای که در نهایت به تعقیب او منجر شد. اپستین در ژوئیه ۲۰۱۹ به اتهام قاچاق جنسی بازداشت شد. مقامات اعلام کردند که او چند هفته بعد در مرکز بازداشت متروپولیتن نیویورک با خودکشی جان خود را از دست داد.
مرگ اپستین طی سالهای گذشته مناقشات بسیاری به راه انداخت؛ برخی ادعا کردند که او در زندان به قتل رسیده تا از افشای ارتباط مشتریان ثروتمند و قدرتمندی که با حدود ۲۵۰ دختر زیر سن قانونی در جزیره شخصی اپستین رابطه داشتند، جلوگیری شود. در سال ۲۰۲۴، گروهی از قربانیان از پلیس فدرال آمریکا به دلیل پنهانکاری و کوتاهی در تحقیق درباره اپستین شکایت کردند.
دولت دونالد ترامپ متعهد شده است که تمام اسناد مربوط به اتهامات علیه اپستین، از جمله فهرست افراد سرشناسی که با او مرتبط بودند، را منتشر کند. در ماه فوریه، «اولین مرحله» اسناد منتشر شد اما شامل افشاگریهای مهمی نبود.
جوفری در سال ۲۰۲۲ در پروندهای که شاهزاده اندرو بریتانیا را به سوءاستفاده جنسی از او در زمان نوجوانی در عمارت اپستین در نیویورک و همچنین در جزیره خصوصی اپستین در دریای کارائیب به نام لیتل سنت جیمز متهم کرده بود، به توافقی برای حل و فصل دعوا رسید.
وکلای دو طرف گفتند شاهزاده اندرو قصد دارد کمک مالی چشمگیری به خیریه جوفری بکند.
این در حالی است که پرنس اندرو در مصاحبهای در سال ۲۰۱۹ گفته بود شخصی به نام جوفری را به یاد ندارد و هرگونه اتهامی در این مورد را رد کرده بود.
اتهامات علیه اپستین منجر به تشکیل پروندههای قضایی متعددی شد.