• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر دفاع عربستان سعودی وارد تهران شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۱۰:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، پنج‌شنبه برای دیدار با مقام‌های ایرانی وارد تهران شد.

این سفر در حالی انجام می‌شود که قرار است شنبه، دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ایالات متحده درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی در رم، پایتخت ایتالیا، برگزار شود.

ناظران این سفر را در چارچوب تلاش‌ها برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و هماهنگی دیپلماتیک، هم‌زمان با گفت‌وگوهای حساس هسته‌ای می‌دانند.

پربازدیدترین‌ها

سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم
۱

سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

۲
تحلیل

اکونومیست: حتی در صورت توافق، وضعیت نامطمئن کنونی ماه‌ها ادامه خواهد داشت

۳

در میانه حملات و مذاکرات، نشست کابینه ترامپ به جای کمپ دیوید در کاخ سفید برگزار می‌شود

۴

نقش هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی در حمله سایبری به شبکه حمل‌ونقل لس‌آنجلس

۵

رویترز از اختلاف پنتاگون و اسپیس‌ایکس بر سر هزینه اینترنت ماهواره‌ای برای ایرانیان خبر داد

انتخاب سردبیر

  • سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است
    اختصاصی

    سفیر اسرائیل در استرالیا: در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، گزینه نظامی دوباره روی میز است

  • ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

    ارم‌نیوز: آمریکا سپر دفاع موشکی خود را در خاورمیانه گسترش می‌دهد

  • خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت
    روایت شما

    خشم، امید و اندوه؛ اولین واکنش ایرانیان پس از ۸۸ روز خاموشی دیجیتال و اتصال به اینترنت

  • استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند
    روایت شما

    استفاده ابزاری از کودکان؛ به بچه‌های ۱۰ ساله کار با کلاشنیکف یاد می‌دهند

  • جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی غلامرضا خانی شکرآب، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

    هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

•
•
•

مطالب بیشتر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی وارد مسکو شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۹:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش رسانه‌های جمهوری اسلامی، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی وارد مسکو شد.

عراقچی تنها دو روز پیش از مذاکرات ایران و آمریکا در رم، پایتخت ایتالیا، برای مذاکره و تحویل نامه‌ای از سوی علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه، راهی این کشور شده است.

درباره سفر عراقچی به مسکو بیشتر بخوانید: ۱۸ سال دیدار و نامه‌نگاری تهران و مسکو؛ عراقچی با نامه خامنه‌ای برای پوتین راهی روسیه شد

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل: با حمله و نابودی صنعت نفت ایران، رژیم سقوط می‌کند

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۹:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون دولت اسرائیل، در واکنش به گزارش نیویورک‌تایمز درباره متوقف شدن حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی از سوی ترامپ، در حساب ایکس خود نوشت: «من از ماه اکتبر پیشنهاد داده‌ام که به میادین نفتی ایران حمله شود. نتانیاهو ترسید و جلوی این اقدام را گرفت.»

لاپید تاکید کرد که نابودی صنعت نفت ایران، اقتصاد این کشور را فرو می‌پاشد و نهایتا رژیم حاکم را ساقط می‌کند.

100%

آرتتا پس از پیروزی برابر رئال مادرید: با پپ مشورت کرده بودم، همه چیز از او آموختم

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۹:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال پس از پیروزی برابر رئال مادرید گفت: «امروز صبح با پپ گواردیولا تماس گرفتم زیرا اینکه اکنون اینجا هستم، به خاطر اوست. او الهام‌بخش من هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی بود و من چهار سال شگفت‌انگیز را با او سپری کردم و همه چیز را از او آموختم.»

آرتتا همچنین در نشست خبری درباره پنالتی از دست رفته ساکا گفت: «احساس کردم باید یک کشیده در گوشش بخوابانم. نگران تأثیر روانی‌ این ضربه روی او بودم اما از اینکه چگونه واکنش نشان داد و تعادلش را بازیافت خوشحال هستم.»

سرمربی آرسنال در ادامه گفت: «این یکی از مهم‌ترین شب‌ها در دوران حرفه‌ای من بود. به همسر و فرزندان و خانواده‌ام فکر کردم زیرا آنها در طول هفته درباره ترسناک‌بودن این ورزشگاه و اتفاقاتی که ممکن است در اینجا بیفتد شنیده بودند.»

آرتتا ادامه داد: «این اولین بار است که به عنوان سرمربی در این ورزشگاه حضور دارم و واقعاً احساس کردم که رئال مادرید چه توانی برای تغییر و به دردسر انداختن حریفان را دارد ولی ما توانستیم جریان بازی را به‌خوبی کنترل کنیم.»

ایسنا: وزیر دفاع عربستان سعودی به دعوت رییس ستاد کل نیروهای مسلح به تهران می‌آید

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۸:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

خالد بن‌ سلمان آل سعود، وزیر دفاع عربستان سعودی، قرار است پنج‌شنبه در راس یک هیات بلندپایه دیپلماتیک وارد تهران شود.

خبرگزاری ایسنا دلیل این حضور را دعوت محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی عنوان کرد و نوشت: «وزیر دفاع سعودی در این سفر علاوه بر باقری با مقامات ارشد سیاسی و امنیتی ایران دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.»

100%

روزنامه آرمان ملی:‌ گزارش گروسی از مذاکرات با تهران می‌تواند تعیین کننده باشد

۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۸:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه آرمان ملی در سرمقاله پنج‌شنبه ۲۸ فروردین خود با اشاره به حضور رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران و گفت‌و‌گو‌های مقامات جمهوری اسلامی با او، بر نقش کلیدی گروسی در آینده ایران هسته‌ای تاکید کرد.

در سرمقاله این روزنامه آماده است: «اگر گروسی با نوعی خوش‌بینی و رضایت از روند گفت‌وگوهای آژانس با ایران به شورای حکام گزارش بدهد، قطعا این گزارش می‌تواند تاثیر مثبتی در روند مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا و حصول توافق در این زمینه داشته باشد اما اگر گروسی مثل اجلاس‌های قبلی‌شان بخواهد با ابهام و تردید نسبت به برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و تردیدهایی که درباره برخی از سایت‌های هسته‌ای مطرح شده، گزارش دهد، می‌تواند زمینه‌ای برای دولت‌های اروپایی باشد که فضا و شرایط را برای فعال کردن اسنپ‌بک فراهم کند.»

روزنامه آرمان ملی با اشاره به این‌که موعد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در مهر ماه سال ۱۴۰۴ به پایان می‌رسد، نوشت: «قطعا دولت‌های اروپایی از این فرصت بازگشت تحریم‌ها نخواهند گذشت چرا که آن را ابزاری برای فشار به جمهوری اسلامی ایران می‌دانند.»

100%