• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جیمی‌جامپ زن؛ بهانه خبرگزاری سپاه برای ممنوعیت حضور زنان در استادیوم

۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

حضور یک جیمی‌جامپ زن در پایان بازی روز گذشته آلومینیوم و استقلال در استادیوم اراک، بهانه تازه فارس، خبرگزاری وابسته سپاه برای زمینه‌چینی ممنوعیت دوباره حضور زنان در استادیوم‌ها شده است: «برخی از افراد خاص به مصداق همرنگ جماعت شدن گوی سبقت را در مسائل غیر فرهنگی از مردان ربودند.»

خبرگزاری فارس نوشته است: «از مدتها قبل عده ای در دفاع از حضور زنان در استادیوم های ورزشی استدلال می کردند که حضور بانوان می تواند فضای بعضا غیر فرهنگی استادیوم ها را اصلاح کند و مانع فحاشی ها و اقدامات غیر فرهنگی دیگر شود. اگرچه در روزهای ابتدایی حضور زنان تاثیرات این چنینی داشته اما با گذشت زمان وضعیت استادیوم ها اصلاح نشد.»

فارس پیش‌بینی کرده که «این امر محرومیت جدیدی را برای زنان علاقه‌مند به فوتبال برای حضور در استادیوم ها ایجاد می‌کند چرا که به دلیل فضای غیرفرهنگی، بسیاری از زنان دوستدار فوتبال حاضر به حضور در استادیوم ها نمی‌شوند و محیط ورزشگاه رفته رفته به جولانگاه افرادی با شرایط خاص تبدیل می‌شود.»

خبرگزاری سپاه از سوی دیگر اینچنین به حسین حسینی،‌ دروازه‌بان استقلال حمله کرده است: دروازه بان استقلال با بغل کردن این فرد، به همراه برخی دیگر از همراهانش در حمایت از او شروع به حمله به پلیس کردند. اقدامی جوگیرانه که در فضای مجازی به تک چرخ زدن جوانک ها در جلوی مدارس دخترانه تشبیه شد.»

فارس در حالی مدعی حمله بازیکنان استقلال به پلیس شده که تصاویر نشان می‌دهد ماموران حاضر در استادیوم با خشونت حسینی و چند بازیکن دیگر استقلال را از صحنه دور کردند.

فارس در یادداشت دیگری با محو کردن تصاویر حضور این جیمی‌جامپ زن در زمین و نزدیک شدن به کاپیتان استقلال، خواستار برخورد قانونی با جیمی‌جامپ‌ها شد و با ادعای حمایت نکردن ستاره‌های فوتبال جهان از جیمی جامپ‌ها نوشت: «جیمی جامپ ها در فوتبال عاملی مزاحم، مخل نظم و برگزاری مسابقه هستند و ستاره‌های فوتبال جهان جوزده نمی‌شوند و از آنها حمایت نمی‌کنند.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

توقف حملات متقابل پس از ۱۳شب؛ دیپلماسی در آخرین لحظه «حمله بزرگ» آمریکا را به تاخیر انداخت

۴

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۵

مسی چگونه می‌توانست به جای آرژانتین برای برزیل بازی کند؟

انتخاب سردبیر

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج