• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مدیر‌عامل ایران‌خودرو: شهرداری به جای پول اتوبوس، زمینی داد که به دیگری فروخته بود

۱۹ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

علیمردان عظیمی، مدیر‌عامل ایران خودرو در جواب شهردار تهران درباره تعهد نکردن این شرکت به وعده تحویل اتوبوس‌ گفت ایران‌خودرو ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل داد و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان دریافت کند اما به جای آن زمینی دادند که آن را هم به غیر فروخته‌اند.

به گزارش اقتصاد آنلاین، عظیمی در مراسم افتتاح خط تولید خودروی «ری‌را» گفت: «باید ۲۰۰ میلیارد تومان قبل از تحویل به ما می دادند که ندادند. گفتم تا پرداخت نکرده‌اند اتوبوس تحویل ندهید؛ این اتفاق افتاده بعد می‌گویند شما توانایی تحویل خودرو ندارید، در حالی که خودرو دادیم و پول نداده‌اند.»

دیده‌بان ایران گزارش کرد که عظیمی درباره ملکی که قرار بوده از طرف شهرداری به ایران‌خودرو داده شود، گفته است: «شهرداری به جای پول، ملک به ایران خودرو داده که آن را هم فروخته‌اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته است که مدارک آن وجود دارد.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با هشدار درباره ادامه دادن وضعیت فعلی خودروسازی در کشور گفت: «اگر به سمت خودروسازی برقی نرویم، در پنج سال آینده مجبور خواهیم شد ۱۱ میلیارد دلار بنزین وارد کنیم.»

علیرضا زاکانی، شهردار تهران روز ۱۴ بهمن در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در سفر دوم به چین قرارداد دو هزار و ۵۰۰ اتوبوس ۱۲ متری برقی، ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی نهایی شد.»

او درباره علت نهایی کردن قرارداد واردات اتوبوس برقی با شرکت‌های چینی اعلام کرد: «بر حسب وظیفه از خودروسازان داخلی هم خرید کردیم، آن‌ها با اینکه قیمت بالاتری به ما دادند اما به تعهدات خود به طور کامل عمل نکردند. ما نمی‌توانیم مردم را معطل گروکشی‌ها و بی‌تعهدی برخی خودروسازان داخلی کنیم.»

مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران آذر ماه امسال با بیان اینکه مردم یک ساعت منتظر اتوبوس می‌مانند تا بتوانند در شهر تردد کنند، گفت: «ما چگونه بگوییم سفارش اتوبوس را انجام داده‌ایم اما وزارت کشور پول آن را تامین نکرد؟ در برخی شرکت‌ها اتوبوس ساخته شده اما وزارت کشور پول را تامین نکرده است.»

پیش از آن در تیر ماه امسال، احمدرضا عامری، مدیرعامل اتحادیه تعاونی شرکت‌های مسافری کشور با اشاره به اینکه قیمت اتوبوس زیرخاکی داخلی به ۲۵ میلیارد تومان رسیده است، گفت: «قیمت سر سیلندر استوک اتوبوس به ۳۵۰ میلیون تومان رسیده و برای مسافت دور، قیمت لاستیک میشلن به بیش از ۶۰ میلیون تومان رسیده است.»

مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، خرداد ماه ۱۴۰۱ از نیاز تهران به پنج هزار دستگاه اتوبوس خبر داد و گفت: «تامین چهار هزار دستگاه اتوبوس سهم تولید داخل است اما تنها هزار اتوبوس از این روش تامین می‌شود.»

شفیعی همان زمان با اعلام اینکه ۵۰ دستگاه اتوبوس کارکرده تولید اروپا به ایران وارد شده که در حال تعمیرات اولیه هستند اضافه کرد: «این اتوبوس‌ها استاندارد یورو چهار و حتی یورو پنج هستند و قیمت خرید آن‌ها از هزینه اورهال اتوبوس‌های فعلی کمتر است.»

او درباره چرایی ورود اتوبوس‌های دست‌دوم گفت: «در گذشته سابقه‌ موفقی داشتیم که اتوبوس‌های ایکاروس در دوره‌ای وارد ناوگان شدند و از آنجایی که نسبت به اتوبوس‌های موجود آن‌زمان وضعیت بهتری داشت، هم راننده و هم مردم راضی بودند و این اتوبوس‌ها سال‌ها در تهران کار کردند.»

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم
۱

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

۴

هک تابلو بزرگراه ۴۰۵لس‌آنجلس؛ «گورکن» و نگرانی از هدف‌گیری مخالفان جمهوری اسلامی در آمریکا

۵

جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

انتخاب سردبیر

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی

  • انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

    انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟