• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شرکت ترکیه‌ای بایکار از احداث کارخانه تولید پهپاد در اوکراین خبر داد

۱۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

شرکت ترکیه‌ای بایکار که در حوزه صنایع دفاعی و تولید پهپاد فعالیت دارد، عملیات احداث کارخانه خود را در نزدیکی کی‌یف، پایتخت اوکراین، کلید زده است.

هالوک بیرقدار، مدیرعامل بایکار در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز در حاشیه نمایشگاه دفاعی جهان در ریاض، پایتخت عربستان سعودی اعلام کرد تولید یکی از دو نوع پهپاد تی‌بی۲ یا تی‌بی۳ در دستور کار این کارخانه قرار دارد.

بیرقدار افزود احداث کارخانه در اوکراین حدود ۱۲ ماه به طول می‌انجامد و پس از آن نوبت به فراهم آوردن ماشین‌آلات و تجهیزات و طراحی ساختار سازمانی آن خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل بایکار، قرار است ۵۰۰ نفر در این کارخانه که سالانه ظرفیت تولید ۱۲۰ فروند پهپاد را خواهد داشت، مشغول به کار شوند.

100%
هالوک بیرقدار، مدیرعامل شرکت ترکیه‌ای تولید پهپاد بایکار

او در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر احتمالی مناقشه روسیه و اوکراین بر تاسیس این کارخانه تاکید کرد روند ساخت و ساز کاملا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در حال انجام است و هیچ چیزی نمی‌تواند مانع از احداث مرکز تولید پهپاد بایکار در اوکراین شود.

شرکت ترکیه‌ای بایکار به دلیل تولید پهپاد بیرقدار شهرت جهانی یافته است.

ارتش اوکراین موفق شده است با استفاده از این نوع پهپاد، مانع از حملات نیروهای روسیه شود و خودروهای زرهی و سامانه‌های توپخانه‌ای این کشور را منهدم کند.

انستیتو بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم (SIPRI) اعلام کرد از سال ۲۰۱۸ بایکار با ۳۰ کشور جهان، از جمله اوکراین، آذربایجان، لیبی و اتیوپی قرارداد صادرات پهپادهای تی‌بی۲ به امضا رسانده است.

به گزارش رویترز، بایکار که دفتر مرکزی آن در استانبول قرار دارد، ظرف دو سال آینده تولید پهپاد را در عربستان سعودی نیز آغاز خواهد کرد.

در ژوییه سال گذشته میلادی، توافق‌نامه فروش بیرقدار آکینجی، نوع دیگری از پهپاد، میان شرکت بایکار و ریاض به امضا رسید.

از این توافق‌ به عنوان بزرگ‌ترین قرارداد دفاعی در تاریخ ترکیه نام برده می‌شود.

تامین تسلیحاتی برای مسکو و کی‌یف پس از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین تا کنون واکنش‌های بسیاری را در سطح بین‌المللی در پی داشته است.

جمهوری اسلامی متهم است با تولید پهپادهای مرگ‌بار و تحویل آن‌ها به روسیه، زمینه را برای حملات این کشور علیه شهرها و زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین فراهم آورده است.

بریتانیا، فرانسه و آلمان آذر ماه امسال در بیانیه‌ای مشترک از حکومت ایران به دلیل حمایت عامدانه از جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین و ارسال صدها پهپاد به روسیه انتقاد کردند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز ۲۸ آذر ۱۰ نهاد و چهار شخص مستقر در ایران، مالزی، هنگ‌کنگ و اندونزی را که در برنامه تولید پهپاد جمهوری اسلامی دست دارند، تحریم کرد.

شبکه تلویزیونی اسکای‌نیوز روز چهارشنبه ۲۰ دی به نقل از یک منبع امنیتی مطلع گزارش داد جمهوری اسلامی پهپاد تهاجمی جدیدی طراحی کرده که قرار است در جریان جنگ روسیه علیه اوکراین به کار گرفته شود.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیویورک‌تایمز: ترامپ در آخرین لحظات حمله آمریکا به مواضع حوثی‌ها را متوقف کرد
۱

نیویورک‌تایمز: ترامپ در آخرین لحظات حمله آمریکا به مواضع حوثی‌ها را متوقف کرد

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۴
اختصاصی

مقام عراقی: در پی فشارهای آمریکا، عراق تنها مسیر ایران برای دسترسی به دلار شده است

۵

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

انتخاب سردبیر

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

  • جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

    جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

  • علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

    علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

  • صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران

    صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران