رونق گردشگری سلامت در ترکیه؛ رشد ۵ برابری گردشگران تنها در ۳ سال

شنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۱

گردشگری سلامت در سال‌های اخیر به یکی از منابع اصلی کسب درآمد در صنعت گردشگری ترکیه تبدیل شده است. در سال ۲۰۲۰، ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به ترتیب بالغ بر ۳۳۸ هزار، ۶۲۴ هزار و یک میلیون و ۲۵۸ هزار بیمار خارجی برای درمان به ترکیه سفر کردند.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که این رقم در سال جاری میلادی به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر برسد.

ناظران دلایل اصلی این رشد فزآینده را تلاش مستمر ترکیه برای تضمین کیفیت خدمات پزشکی ارائه شده به بیماران و همچنین هزینه مناسب این خدمات می‌دانند.

به گفته آن‌ها، موفقیت روزافزون ترکیه در حوزه گردشگری سلامت، سرمایه‌گذاران بیشتری را روانه این کشور خواهد کرد.

بر اساس برخی گزارش‌ها که درباره گردشگری سلامت در ترکیه منتشر شده، این کشور از بیمارستان‌های مجهز و در کلاس جهانی برخوردار است که بسیاری از آنان به تایید سازمان‌های معتبر بین‌المللی رسیده‌اند اما گزارش‌های انتقادی نیز درباره این صنعت در ترکیه به چشم می‌خورد؛ به‌خصوص درباره پیگیری شرایط و وضعیت بیماران پس از پایان رسیدگی پزشکی در بیمارستان.

ترکیه اما موفق شده است به منظور بهره‌مندی از علم و فن‌آوری پزشکی روز دنیا، پزشکانی را به خدمت بگیرد که پیش از این سابقه فعالیت در کشورهای توسعه‌یافته را داشته‌اند.

هر چند این کشور در سال‌های اخیر با مشکلات اقتصادی زیادی نظیر کاهش شدید ارزش پول ملی خود دست و پنجه نرم کرده اما صنعت گردشگری در این کشور همچنان رونق دارد و یکی از منابع اصلی درآمدش به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در هشت ماه ابتدایی سال ۲۰۲۳، بالغ بر ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر وارد ترکیه شدند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۱۳/۹۵ درصدی کرده است.

بیشترین گردشگران نیز از کشورهای آلمان، روسیه، بریتانیا و ایران به ترکیه سفر کرده‌اند.

روزنامه حریت در ۲۵ اوت اعلام کرد بیش از ۱۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۳ به شهر توریستی آنتالیا در جنوب غربی ترکیه سفر کرده‌اند.

به نقل از مقامات محلی، این آمار در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته رشدی ۲۰ درصدی نشان می‌دهد.

این در حالی است که صنعت گردشگری در ایران به‌عنوان کشور همسایه ترکیه، با مشکلات فراوانی مواجه است.

روزنامه دنیای اقتصاد روز ۲۸ شهریور در گزارشی از «کمبود واحدهای اقامتی»، «زیرساخت مالی نامساعد»، «کمبود مراکز رفاهی و کیفیت ارائه خدمات آن‌ها» و «کاستی‌های حمل و نقل» به عنوان تعدادی از چالش‌های اصلی صنعت گردشگری در ایران نام برد.

علی‌رغم کمبود واحدهای اقامتی، جمهوری اسلامی بسیاری از این مراکز را به دلیل عدم رعایت حجاب پلمب کرده است.
روزنامه اعتماد روز ۱۲ شهریور نوشت ۵۲ درصداز واحدهای پلمب شده، اقامتگاه بوم‌گردی بوده‌اند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبرها
چشم‌انداز با مهدی مهدوی‌آزاد
خبرها
خبر ورزشی

شنیداری

پادکست‌ها

حقیقت در صدای توست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.