

در روز سهشنبه ۱۲اردیبهشت که در ایران به عنوان «روز معلم» نامگذاری شده، به دستکم شش مدرسه در ایران حمله شیمیایی شد. همزمان، علی خامنهای درحالی که با جمعی از فرهنگیان دیدار داشت که در سخنان خود هیچ اشارهای به مسمومسازی هزاران دانشآموز در پنج ماه گذشته نکرد.
حمله شیمیایی به مدارس دخترانه در ایران پنج ماه را پشت سر گذاشته و بدون آنکه مسوولان و مقامات حکومتی واکنشی جدی به این مساله داشته باشند، همچنان کودکان و نوجوانانی در شهرهای مختلف مسموم میشوند.
روز سهشنبه مدارس دخترانه سه شهر استان کردستان هدف حمله قرار گرفتتد.
در سنندج، مرکز این استان به هنرستان دخترانه «کیمیا» حمله و شماری از دانشآموزان مسموم شدند که بر اساس ویدیوها، آمبولانسها برای انتقال آنها به مراکز درمانی مقابل مدرسه آمدند.
در بانه هم برخی دانشآموزان دبستان دخترانه «محمدصالح علیمحمدی» به دلیل حمله شیمیایی مسموم شدند.
کانال شورای هماهنگی فرهنگیان هم خبر داد که مدرسه دخترانه «معراج» سقز بار دیگر مورد حمله شیمیایی قرار گرفته است.
بر اساس گزارش این کانال، شماری از دانشآموزان به بیمارستانهای خمینی و شفا انتقال داده شدهاند و حال بعضی از آنها وخیم است.
ههنگاو نیز از حمله شیمیایی به دبیرستان دخترانه «الهیه» در کرمانشاه خبر داد و گفت پس از این حمله، نیروهای کلانتری به این دبیرستان مراجعه و شروع به تهدید دانشآموزان کردهاند.
در تهران هم دو مدرسه «میعاد» و «فسایینژاد» هدف حمله قرار گرفتند که شماری از دانشآموزان مسموم شده وضعیت جسمانی مناسبی ندارند.
هنرستان دخترانه «فسایینژاد» در محله پاسداران تهران یکبار دیگر هم در چهارم اردیبهشت مورد حمله قرار گرفته بود.
تداوم این حملات شیمیایی در حالی است که علی خامنهای همزمان با روز معلم با شماری از فرهنگیان دیدار کرد.
او در بخشی از سخنانش به «آموزش از راه دور» و «آموزش مجازی» در دوره همهگیری کرونا اشاره کرد و گفت: «این قضیه اختلال ایجاد کرد در کار آموزش کشور. ممکن است بگوییم با فضای مجازی و ارتباط ویدیویی و امثال اینها میشود درس را تعلیم داد اما شاگرد، دانشآموز غیر از یادگیری و شنیدن درس احتیاج به حضور در فضای آموزشی دارد.»
تاکید رهبر جمهوری اسلامی بر «موضوعیت مدرسه» و تلاش برای «حضور دانشآموز در مدرسه» در شرایطی است که او گفت روند آموزش و پرورش به جز کرونا، از «فتنهها، اغتشاشات و ایجاد ناامنی در خیابانها» هم ضربه خورده است.
علی خامنهای در این دیدار اما کوچکترین اشارهای نیز به تداوم حملات شیمیایی به مدارس و مسمومسازی هزاران دانشآموز نداشت.
حمله شیمیایی به مدارس عمدتا دخترانه از نهم آذر ماه سال گذشته در شهر قم آغاز و پس از آن گزارشهایی از دیگر شهرهای ایران از جمله بروجرد، تهران و اردبیل اعلام شد.
باوجود افزاش آمار مدارسی که به آنها حمله میشود و نگرانی از وضعیت سلامت دانشآموزان اما، مقامات حکومتی مدتهاست به این حملات شیمیایی واکنشی نشان نمیدهند.