• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سناتورهای آمریکا خواستار حمایت بایدن از برنامه وزارت امنیت داخلی برای توقیف نفت ایران شدند

۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۴:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۶:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

دوازده سناتور جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا در نامه‌ای مشترک از جو بایدن خواستند تا برای توقیف محموله‌های نفت و گاز جمهوری اسلامی، حمایت‌های لازم را در اختیار دفتر تحقیقات وزارت امنیت داخلی قرار دهد.

این نامه که به ابتکار جونی ارنست، سناتور جمهوری‌خواه، و ریچارد بلومنتال، سناتور دموکرات، نوشته شده، به بایدن خاطرنشان کرده که دفتر تحقیقات وزارت امنیت داخلی بیش از یک سال است که نتوانسته محموله‌های نفت ایران را توقیف کند.

در این نامه که نسخه‌ای از آن به دست رویترز رسیده، این ۱۲ سناتور به بایدن گفتند قدرت اجرایی دفتر تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا، با سیاست‌های داخلی وزارت خزانه‌داری محدود شده است.

کاخ سفید و دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به پیگیری رویترز، از اظهارنظر درباره این نامه خودداری کردند.

تقاضای سناتورها برای توقیف محموله‌های نفت ایران در حالی مطرح می‌شود که نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ارتش جمهوری اسلامی پنج‌شنبه یک نفتکش با پرچم جزایر مارشال را در دریای عمان توقیف کرده‌ است. پس از آن، نیروی دریایی ارتش با برعهده گرفتن مسئولیت این توقیف، کشتی را متهم کرد در تصادم با یک شناور ایرانی، «موجب مفقود و مصدوم شدن چند خدمه ایرانی» شده بود.

یکی از دستیاران سناتور جونی ارنست در واکنش به توقیف این کشتی از سوی ارتش جمهوری اسلامی گفت: در حالی که ایران در حال توقیف کشتی‌ها است، برنامه آمریکا برای توقیف محموله‌های نفت ایران رو به تضعیف است.

سناتورهای دو حزب از بایدن خواستند به وزارت خزانه‌داری دستور دهد که برنامه دفتر تحقیقات وزارت امنیت داخلی در ارتباط با توقیف نفت ایران در تمام طول سال از حمایت مالی کافی برخوردار باشد.

این در حالی است که جواد اوجی، وزیر نفت جمهوری اسلامی، ماه گذشته اعلام کرد از زمان خروج دولت ترامپ از برجام و از سرگیری تحریم‌های آمریکا در سال ۲۰۱۸، صادرات نفت ایران در بالاترین سطح خود قرار دارد.

منتقدان بایدن را متهم می‌کنند که دولت او تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران را به صورت پیگیر اعمال نمی‌کند و همین امر به افزایش فروش نفت از سوی جمهوری اسلامی منجر شده است.

سال گذشته، آمریکا تلاش کرد یک محموله نفت ایران را در آب‌های یونان توقیف کند، اما ایران در مقابل، دو تانکر نفتی یونان را در خلیج فارس توقیف کرد. در پی این اقدام ایران، دیوان عالی یونان دستور داد که محموله نفت ایران باید به جمهوری اسلامی بازگردانده شود. درپی این حکم دیوان عالی یونان، دو کشتی توقیف شده یونانی نیز اندکی بعد آزاد شدند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس از انهدام ۲ قایق سپاه پاسداران به دست نیروهای آمریکایی خبر داد
۱

اکسیوس از انهدام ۲ قایق سپاه پاسداران به دست نیروهای آمریکایی خبر داد

۲
روایت شما

بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی

۳

اولین گزارش بازرسان کل آمریکا از هزینه‌ها، تلفات، خسارات و پیامدهای عملیات «خشم حماسی»

۴

ادامه حملات حوثی‌ها؛ عربستان سعودی از بریتانیا کمک خواست

۵

بیرانوند: با سربازی مشکلی ندارم، زندگی من به رانت گره نخورده، اما اجازه بدهید به عشقم برسم

Banner

انتخاب سردبیر

  • فضای کردستان در سالگرد قتل حکومتی مهسا ژینا امینی نظامی شد

    فضای کردستان در سالگرد قتل حکومتی مهسا ژینا امینی نظامی شد

  • دیدار محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و ۸ کشور عربی در آلمان برای بررسی جنگ ایران

    دیدار محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و ۸ کشور عربی در آلمان برای بررسی جنگ ایران

  • گرجستان پرواز همه خطوط هوایی ایرانی به این کشور را از آخر شهریور متوقف می‌کند

    گرجستان پرواز همه خطوط هوایی ایرانی به این کشور را از آخر شهریور متوقف می‌کند

  • چهار سال پس از ژینا؛ نسلی که دیگر به پیش از «زن، زندگی، آزادی» بازنگشت
    تحلیل

    چهار سال پس از ژینا؛ نسلی که دیگر به پیش از «زن، زندگی، آزادی» بازنگشت

  • نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: ۹۷ درصد شهروندان تصمیم‌های مهم را در شرایط موجود عقب انداخته‌اند

    نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: ۹۷ درصد شهروندان تصمیم‌های مهم را در شرایط موجود عقب انداخته‌اند