

ژنرال پل ناکاسون، مدیر فرماندهی سایبری ایالات متحده، مداخله در انتخابات این کشور از سوی دولتهایی مانند ایران، چین، روسیه و کره شمالی را تهدیدی جاری علیه آمریکا عنوان کرد. او در اظهاراتش در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا تاکید کرد این کشور باید با این مساله مقابله کند.
ناکاسون عملیات نفوذ و کارزارهای دروغرسانی که توسط کشورهای دشمن آمریکا صورت میگیرد را بسیار شایعتر از تلاش برای هک کردن سیستمهای انتخاباتی دانست. او تاکید کرد مادامی که ایران، چین، روسیه و کره شمالی توان سایبری خود را تقویت کنند، این خطرات برقرار خواهد بود.
سال گذشته میلادی نیز جن ایسترلی، رئیس آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا در خصوص افزایش کارزارهای دروغرسانی توسط ایران، چین و روسیه پیش از انتخابات میاندورهای این کشور اظهار نگرانی کرده بود. او گفت سازمانهای دولتی آمریکا درباره چگونگی تاثیرگذاری این کشورهای بر انتخابات ایالات متحده نگرانند.
ایسترلی در نوامبر سال ۲۰۲۲ با تاکید بر این تهدیدات، ایران، چین و روسیه را دشمنانی برشمرد که به دنبال اختلاف افکنی و تضعیف یکپارچگی انتخابات در ایالات متحده هستند.
در سال ۲۰۲۰، برخی مقامات آمریکایی که فرضیه تقلب در انتخابات را رد کرده بودند مورد تهدید و آزار آنلاین قرار گرفتند. فهرست نام، تصاویر، نشانی منزل و دیگر اطلاعات خصوصی آنها با هدف تحریک خشونت عمومی علیه آنان در یک وبسایت با نام «دشمنان مردم» منتشر شد. کریستوفر ری، مدیر سازمان افبیآی از جمله این افراد بود.
افبیآی مدتی بعد از این اتفاق و پس از انجام تحقیقات خود، عوامل ایران را مسئول این کارزار معرفی کرد.
رد پای مداخله گروههای سایبری وابسته به جمهوری اسلامی در انتخابات ۲۰۲۰ در مواردی متعددی نمایان شده است. وزارت خارجه و وزارت خزانهداری ایالات متحده در نوامبر سال ۲۰۲۱ شش فرد و یک نهاد ایرانی را به منظور تلاش برای نفوذ در جریان انتخابات این کشور به فهرست تحریمهای خود اضافه کردند.
به گفته این نهادهای دولتی، شرکت «ایمن نت پاسارگاد» و عوامل آن وظیفه داشتند تا با انتشار کارزارهای دروغرسانی در شبکههای اجتماعی، ارسال ایمیلهای تهدیدآمیز و ساخت ویدیوهای جعلی، در بین رایدهندگان آمریکایی اختلاف ایجاد کنند.