جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه بریتانیا، در پارلمان این کشور خطاب به جمهوری اسلامی گفت: «شما را [بابت اقدامهایتان] پاسخگو خواهیم کرد.»
او در ادامه گفت: «ما شاهد اقدامهای انتقامجویانه رژیم ضعیف و منزوی ایران هستیم. ما باید قدمهای بیشتری همراه با متحدانمان برای مقابله با اقدامهای ایران برداریم.»
وزیر امور خارجه بریتانیا همچنین درباره اعدام علیرضا اکبری گفت که این شهروند دوتابعیتی ایرانی-بریتانیایی با تطمیع به ایران کشانده شده بود.
کلورلی گفت: «ما محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران را تحریم میکنیم که از مجازات اعدام به عنوان ابزار سیاسی استفاده میکند. ما برای مشاوره و قدمهای بیشتر سفیرمان را از ایران فراخواهیم خواند.»
همچنین اندی لست، نماینده پارلمان بریتانیا نیز گفت: «دختر علیرضا اکبری به من گفت که جمهوری اسلامی حاضر نیست جنازه پدرش را به خانوادهاش تحویل دهد و تهدید کرده که جنازه را نابود خواهد کرد مگر این که خانواده با آنها همکاری کند.»
سخنگوی نخستوزیر بریتانیا نیز به خبرنگاران گفت که دولت در ارتباط با متحدانش «اقدامات بیشتری را علیه جمهوری اسلامی در نظر دارد».
اما ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، در واکنش به این اظهارات، بریتانیا را به «تعرض به امنیت ملی جمهوری اسلامی» متهم کرد و مدعی شد جمهوری اسلامی «پاسخ قاطع اطلاعاتی و قضایی» داده است.
این مقام جمهوری اسلامی حمایت از محکومیت اعدام اکبری از سوی دیگر کشورهای اروپایی را نیز «نشاندهنده قانونگریزی و قانونشکنی آنان» خواند.
پیشتر فرانسه و آلمان نیز کاردار و سفیر جمهوری اسلامی در پاریس و برلین را در اعتراض به اعدام علیرضا اکبری احضار کردند.
همچنین کاترین پرز شکدم، پژوهشگر انجمن هنری جکسون نیز اعدام علیرضا اکبری را محکوم کرده است.
شکدم، تحلیلگر یهودی، پیش از این در یادداشتی در بخش وبلاگهای روزنامه تایمز اسرائیل، از نحوه ایجاد اعتماد در میان مقامهای جمهوری اسلامی نوشت.
او به عنوان تحلیلگر با پرستیوی، خبرگزاری تسنیم و تهرانتایمز همکاری داشت.
بعد از افزایش توجهها به نحوه فعالیت او، برخی مقامهای نزدیک به حکومت ناگزیر به اظهارنظر درباره حضور او در ایران شدند.
او ۱۸ مقاله برای وبسایت علی خامنهای نوشته است.