• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بازگشت مذاکره کنندگان غربی به پایتخت‌های خود با وعده حصول توافق؛ باقری در وین ماند

۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۲:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

در حالی که مذاکره کنندگان غربی روز جمعه ۱۲ اسفند به پایتخت‌های خود بازگشتند و از حصول احتمالی توافق خبر دادند، علی باقری، مذاکره کننده ارشد و تیم مذاکره ایران، در وین باقی ماندند.

استفانی القاق، نماینده بریتانیا در مذاکرات وین، در توییتی به فارسی نوشت: «ما نزدیک هستیم. مذاکره کنندگان سه کشور اروپایی وین را ترک می‌کنند تا وزیران خود را به روز کنند. آماده بازگشت به زودی هستیم.»

دقایقی بعد خبرگزاری ایرنا نوشت که علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایرانی و تیم مذاکره کننده ایران در وین باقی خواهند ماند.

نمایندگان بریتانیا و روسیه در مذاکرات وین نیز روز پنجشنبه از نزدیک بودن توافق سخن گفته بودند.

با این حال خبرگزاری ایرنا این سخنان را «بخشی از پروژه نخ‌نمای منصرف کردن ایران از پیگیری مطالبات» خود در وین خواند. این خبرگزاری اعلام کرد که «اختلافات باقی‌مانده در محدوده خطوط قرمز ایران و مشروط به تصمیم‌گیری آمریکاست.»

در همین حال حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، روز جمعه در تماس تلفنی با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت: «لازمه حضور وزرای خارجه در وین و اعلام توافق نهایی، منوط بر رعایت کامل خطوط قرمز اعلامی ایران و از جمله موضوع تضمین موثر اقتصادی است.»

روز پنجشنبه دوازدهم اسفند گزارش‌هایی درباره احتمال حصول توافق و سفر وزرای خارجه کشورهای دخیل در مذاکرات به وین برای اعلام آن منتشر شد و درباره سفر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، به وین به دلیل تحریم‌های اروپا ابهام وجود دارد.

بر اساس گزارش وزارت خارجه ایران، بورل نیز اعلام کرده که «عمده درخواست‌های جمهوری اسلامی ایران در توافق پیش رو مورد توجه قرار گرفته» و گفت‌وگوها «در مسیر پیشرفت و رسیدن به نتیجه نهایی قرار دارد.»

قرار است روز شنبه رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، برای حل موضوع فعالیت‌های اعلام نشده تهران در برخی از سایت‌های اتمی به تهران سفر کند.

گروسی با اعلام سفر به تهران در توییتی نوشت: «این یک زمان حساس است اما یک نتیجه مثبت برای همه ممکن است.»

مقام‌های اسرائیل پیش از این از مفاد توافق احتمالی ایران ابراز نگرانی کرده‌اند و نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، به صورت تلفنی با گروسی گفت و گو کرده است.

در همین حال گابریل نورونها، مشاور ارشد پیشین وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه توافق احتمالی در مذاکرات وین را فاجعه خوانده و با انتقاد شدید از رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، گفته بود که مالی وعده لغو تحریم سپاه پاسداران و دفتر خامنه‌ای و نهادهای وابسته را داده است.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند
۱

نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند

۲

توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است

۳

قطر برای توافق تهران و واشینگتن تلاش می‌کند؛ مقام ایرانی از آمادگی پاسخ نظامی گفت

۴

افراد دارای معلولیت و سالمندان با نابرابری در دسترسی به امکانات شهری روبه‌رو هستند

۵

بزرگداشت کوروش کبیر و زادروز شاهزاده؛ حمایت ایرانیان از هویت ملی و بازگشت پهلوی

انتخاب سردبیر

  • هزینه اداره مدارس بر دوش خانواده‌ها؛ از کاغذ و شوینده تا قبض آب و برق
    روایت شما

    هزینه اداره مدارس بر دوش خانواده‌ها؛ از کاغذ و شوینده تا قبض آب و برق

  • ارزیابی تحلیلگران اسرائیلی از رویارویی با جمهوری اسلامی؛ جنگ بعدی چه زمانی آغاز می‌شود؟

    ارزیابی تحلیلگران اسرائیلی از رویارویی با جمهوری اسلامی؛ جنگ بعدی چه زمانی آغاز می‌شود؟

  • بایننس می‌گوید ۹۰ درصد دارایی‌های سرقت‌شده در هک ۶.۳ میلیارد دلاری را جایگزین کرده است

    بایننس می‌گوید ۹۰ درصد دارایی‌های سرقت‌شده در هک ۶.۳ میلیارد دلاری را جایگزین کرده است

  • از ۱۸ تیر تا جاوید شاه؛ روایتی از تغییر فضای سیاسی در دانشگاه‌های ایران

    از ۱۸ تیر تا جاوید شاه؛ روایتی از تغییر فضای سیاسی در دانشگاه‌های ایران

  • توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است

    توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است